Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam Sivas'lı Hemşerilerim
58divrigi
24.10.2007, 22:16
Selam Sivas'lı Hemşerilerim
Ben yeni üyeniz Ayşe :)Güzel bir site hazırlamışsınız ellerinize sağlık:) Siteyi tesadüfen buldum gerçekten çok iyi :) Aranızda olmak güzel:) Sanalda olsa memleketimi sanalda yaşatılması çok güzel gidemesekde en azından görebiliyoruz:)
Sevgilerimle
Ayşe
orhanakbulut_58
24.10.2007, 22:19
Ben yeni üyeniz Ayşe :)Güzel bir site hazırlamışsınız ellerinize sağlık:) Siteyi tesadüfen buldum gerçekten çok iyi :) Aranızda olmak güzel:) Sanalda olsa memleketimi sanalda yaşatılması çok güzel gidemesekde en azından görebiliyoruz:)
Sevgilerimle
Ayşe
ilk hoşgeldiniz partisini ben veriyim
iyi paylaşımlar sitede bol zman geçirmen dileklerimle hoşgeldin...
58divrigi
24.10.2007, 22:22
Selam
Hoş karşılama için çok teşekkür ederim hoşbulduk hemşerim.
arikarinkuchi
25.10.2007, 06:00
hoşgeldin
yorumlarını sivaslıların sitesinden eksik etme
SivasLady
25.10.2007, 08:27
a. slm
aramizsa hosgeldiniz
:) bayanlarin cogalmasini görmek cok güzel
iyi forumlar, paylasmalar dilerim
nebis_58
25.10.2007, 08:52
aramıza hoş geldin umarım iyi vakit geçirirsin
izmirliyiğido
25.10.2007, 08:55
hoş geldin hemşerim dost kervanına bizleri de aldın yanına sende çıkan sivas dağlarına gardaş sen sivasın neresinden (izmirden cihan)
umarım hoş vakit geçirirsin
altuntas58
26.10.2007, 10:45
Sevgilerimle
Ayşe
sitemize hoş geldiniz umarım hoşca vakit gecirirsiniz size bir sır vereyim aman dikkat et bu site bağımlılık kazandırıyor ona göre hareket et tekrar hoş geldiniz
Arif Coşkun
26.10.2007, 10:54
Sevgilerimle
Ayşe
Hoş geldin aramıza Ayşe kardeşim. Tesadüf bulmuşun ama tesadüfle ne yazıkki gidemeyeceksin:) Bağımlılık yapaan bir site çünkü. Yarım saatliğine gireyim diyen 5 saatte zor çıkar:D Tekrar hoşgeldin.
Sungurhan
26.10.2007, 11:35
Hos Geldin Yigidolar Diyarina....
Sultan Sehrin Yigidolarina Selamlar.....
58divrigi
26.10.2007, 20:27
Hoş karşılama için hepinize çok teşekkür ederim hemşerilerim sanalda olsa insanın hemşerilerini hissetmesi çok güzel bir duygu. Arkadaşımız merak etmiş söyleyeyim o zaman Sivas Divriği'liyim ama İstanbul'da yaşıyorum ne yazık ki. Gerçektende doğru site bağımlılık yapıyor ne de olsa memleketim 5 dakikada olsa siteye bakıyorum. sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
RüStü ElmaS
01.11.2007, 13:48
Sivaslilar.net ailesine hoşgeldin Ayşe kardeş,
bizim amacımız Sanal alemde Sivasımız hakkında paylaşım ve kaynaşmaktakdır.
Seninde burada paylaşımlarını bekleriz.
58divrigi
01.11.2007, 23:06
Selam Kardeşim
Aranızda olmak çok güzel. Merak etme paylaşımlarda bulunucam büyük bir zevkle.
turgay bengi
11.12.2007, 19:08
Tüm Sivaslı hemşahrilerime iyi akşamlar dilerim.
Galatasaray - Sivas maçında İstanbuldaki hemşehrilerimizin gerekli desteği vereceğine inanıyorum.
Galatasaray - Sivas maçında İstanbuldaki hemşehrilerimizin gerekli desteği vereceğine inanıyorum.
Öncelikle aramıza hoş geldiniz!
Evet bende İstanbulda yaşayan Yiğidoların SİVASSPORumuzu yalnız bırakmayacağını umud ediyorum!
BAŞKA SİVAS YOK!
altuntas58
11.12.2007, 19:24
Buna hiç şüpheniz olmasın bizler istanbul sivasspor taraftar derneği olarak en az bizim gurubumuz orda olacaktır ve ben inanıyorumki bizlerle beraber alisamiyeni dolduracak binlerce sivasspor taraftarı gelecektir bu maca gelmemek için ceşitl mazeretler uyduranlar bir gün gelecek çok büyük pişmanlıklar duyacaklardır tarihi bir mac hiç bu mac kacarmı elimde olsa mac gününe kadar alisamiyende yatar kalkarım burdan istanbul ve civarında yaşayanlara cağrıda bulunuyorum lütfen sivassporumuzu yanlız bırakmıyalım hep beraber destekleyelim bu o kadarda zor bir olay değil bakın CİNCON bilet fiyatlarınıda indirdi bu 2007 nin son dev macını kacırmayalım her şey sivasspor için hep destek tam destek
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.