gürün_güzeli
29.10.2007, 08:24
Ayrılığı ben çağırmadım...
İsmini bile söylemedim...
Sakındım dilimden...
Uğramadım yanına hiç boş sokakların...
Görmezden geldim hep yaklaşan yokluğunu...
Ne zaman adımların uzaklaşsa;
Kapattım gözlerimi...
Gitmiyor dedim,inledim!
Gitmez dedim gidemez dedim!
:mad:Ama gittin!!!!.........:mad:
Hayat yine;giriş,gelişme,sonuç...
GİRİŞ;nedensiz...
GELİŞME;ümitsiz...
SONUÇ; gereksiz...
Gerçek aşk;daima şahsî fayda duygusundan vazgeçme temeli üzerinde yükselir..._TOLSTOY_
''Kaplerden hiç geçmemiş bir aşkla sevdim seni,mahallede hiç duyulmamış bir kavgayla boşandık..'' Kıssadan hisse:
Normal bir sevgiyle seveceksin,normal bir bağlılıkla bağlanacaksın,normal bir evlilik yapacaksın,normal bir eş olacaksın.Aşkınız ne kadar abartılıysa,kavgalarınız da o kadar şiddetli olacak demektir....:confused:
''Ben hiçbir zaman,başarısız olursam neler olacağını düşünmem.Çünkü bunları düşünmeye başladığınızda ister istemez olumsuz bir sonuca yoğunlaşırsınız.Eğer konunun üzerine atlıyorsam başarılı olacağımı düşünüyorumdur;başarısız olursam neler olacağını değil..''
_MİCHAEL JORDAN(basketbolcu)_
UNUTMA!BUGÜN GERİYE KALAN HAYATININ İLK GÜNÜ......
_GOETHE_
İsmini bile söylemedim...
Sakındım dilimden...
Uğramadım yanına hiç boş sokakların...
Görmezden geldim hep yaklaşan yokluğunu...
Ne zaman adımların uzaklaşsa;
Kapattım gözlerimi...
Gitmiyor dedim,inledim!
Gitmez dedim gidemez dedim!
:mad:Ama gittin!!!!.........:mad:
Hayat yine;giriş,gelişme,sonuç...
GİRİŞ;nedensiz...
GELİŞME;ümitsiz...
SONUÇ; gereksiz...
Gerçek aşk;daima şahsî fayda duygusundan vazgeçme temeli üzerinde yükselir..._TOLSTOY_
''Kaplerden hiç geçmemiş bir aşkla sevdim seni,mahallede hiç duyulmamış bir kavgayla boşandık..'' Kıssadan hisse:
Normal bir sevgiyle seveceksin,normal bir bağlılıkla bağlanacaksın,normal bir evlilik yapacaksın,normal bir eş olacaksın.Aşkınız ne kadar abartılıysa,kavgalarınız da o kadar şiddetli olacak demektir....:confused:
''Ben hiçbir zaman,başarısız olursam neler olacağını düşünmem.Çünkü bunları düşünmeye başladığınızda ister istemez olumsuz bir sonuca yoğunlaşırsınız.Eğer konunun üzerine atlıyorsam başarılı olacağımı düşünüyorumdur;başarısız olursam neler olacağını değil..''
_MİCHAEL JORDAN(basketbolcu)_
UNUTMA!BUGÜN GERİYE KALAN HAYATININ İLK GÜNÜ......
_GOETHE_