PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SEFERLER BAŞLADI

Sivaslilar.Net
30.10.2007, 20:58
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Türk Hava Yollarının (THY) Sabiha Gökçen Havaalanndan Sivas-İstanbul karşılıklı; uçak seferleri başladı.

THY Kayseri Satış Müdürü Tamer Sislier, THY'nin İstanbul Atatürk Hava Limanından Sivas'a haftanın 7 günü yaptığı karşılıklı seferlere ek olarak Sabiha Gökçen Havaalanından da uçak seferlerinin bugün başladığını kaydetti.
Sabiha Gökçen Havaalanından Sivas'a salı,perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü TK-938 ve TK-939 sefer sayılı karşılıklı; sefer düzenleneceğini anlatan Sislier, uçaklarınn 11.20'de Sabiha Gökçen Havaalanından kalkacağını 13.25'de ise Sivas Havaalanından hareket edeceğini söyledi.
Seferlerin ilk gününde uçaktaki doluluk oranın oldukça iyi olduğunu ifade eden Sislier şehir içinden hava alanına servislerinin bulunduğunu, bilet almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen müşterilerinin Türkiye'nin her yerinden 444 08 49 nolu THY çağrı merkezini günün her saatinde arayabileceğini ifade etti.
Sislier, Sabiha Gökçen Havaalanından Sivas'a seyahat edecek yolcuların vergiler hariç 57 YTL'den başayan fiyatlarla uçabileceklerini sözlerine ekledi.

arikarinkuchi
30.10.2007, 21:02
sivasa hayırlı uğurlu olsun
inş. ilk gün gibi müşterisi çok olur :)

FurkaN
31.10.2007, 10:01
Havaalanı açıldığında çalışmaz uçağa binen olmaz diyenlere en güzel cevaptır bu haber...

emresengul58
31.10.2007, 10:37
HAYIRLI OLSUN...SİVAS TAN İSTANBUL A GİTMEK RAHAT OLACAK BENİM İÇİN :D BİLET FİYATLARINI NERDEN ÖĞRENEBİLİRİM BİLEN VAR MI GARDAŞLAR

BOUN
31.10.2007, 12:28
Bu güzel hizmet şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Artık böylece Anadolu yaksında yaşayan hemşerilerimiz de fazla zaman kaybı yaşamadan Sabiha Gökçen'i kullanarak Sivas'a gelebilecekler. Bu hizmetin kıymetini bilelim, sahip çıkalım. Biz sahip çıktıkça devamı gelecektir!

Ayrıca en kısa zamanda havaalanımıza yeni terminal binasının yapılmasını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Sayın Valimize bu konuda büyük görev düşüyor. Kendisinden yeni terminal binasına kavuşmamız için yeterli gayret göstermesini istiyoruz!

_DuMaN_58
31.10.2007, 15:49
Hayırlı Uğurlu oLsun Sivasımız için.

altuntas58
31.10.2007, 16:24
THY seferleri sivas sabiha gökcen arasında karşılıklı ucak seferleri başlaması sevindirici bir olay sivasımıza hayırlı olsun emeği gecenlere teşekkürler

izmirliyigido
31.10.2007, 22:22
BUNLAR HEP SİVASSPOR SAYESİNDE GELEN YATIRIMLAR. BENCE OTOBÜSÜ TERCİH ETMEKTENSE, UÇAK DAHA CAZİP.

sivaslıgenç
01.11.2007, 08:27
Ne diyelim hayırlı ve uğurlu olsun inşallah Allahtan bişi olmazda seferler sonuna kadar devam eder

havacı
01.11.2007, 20:04
Bende bir sivaslı olarak çok mutlu oldum ve sabiha gökçende çalışan birisi olarak siz hemşerilerime hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyuyorum.
bütün sivaslılar uçakla tanışmasını istiyoru saygılarımla

SivasLady
01.11.2007, 20:35
kisa sürede seferlerin bir cok bölgelere olmasina sevindim
insallah en kisa zamandada münih - sivas arasi seferler baslar
:D birde fiyatlar uygun olursa cok güzel olur

EmirCaNN
02.11.2007, 00:37
ben korkarım yahu ucaga binmekden.. Nasıl bişedir acaba Merakda ediyorum :D

özsivasli1903
03.11.2007, 15:37
süper ya insallah avrupa seferleride artar ve devamli olur...