PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ZARA'YA DİYALİZ MERKEZİ

Sivaslilar.Net
31.10.2007, 21:22
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Zara Devlet Hastanesi 01.11.2007 tarihinde düzenlenecek olan törenle Diyaliz Merkezine kavuşacak. Diyaliz Merkezinin açılışı ile ilgili olarak bilgi veren TSO Başkanı ve Yıltaş Uluslar arası Taşımacılık –Petrol Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ve şirket koordinatörü Dr. Alihan Çiçek “ Şirketimizin kurucusu Hacı Abdullah Çiçek adına yaptırdığımız ve Zara Devlet Hastanesine bağışladığımız Diyaliz Merkezinin açışını Perşembe günü gerçekleştireceğiz.”dediler.

Açılışını Vali Veysel Dalmaz ‘ın yapacağı Zara Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezinin açılışı Perşembe günü saat.11.00’de gerçekleştirilecek.

Ertugrul
01.11.2007, 01:32
Diyaliz merkezinin Zara'ya hayırlı olmasını dilerim.Bir çok böbrek hastasının yüzünü
güldürecek bir yatırım.Yıltaş Şirketini de yaptığı bu bağıştan ötürü kutluyorum.

arikarinkuchi
01.11.2007, 06:11
hayırlı olsun ilçelerimiz git gide dahada gelişiyor yakında sivas/merkez gibi olacaklar inş.

altuntas58
01.11.2007, 18:27
ZARA'YA yapılan Diyaliz Merkezi hayırlı olsun bu eseri zaraya kazandıranlardan allah razı olsun böbrek hastaları için hayati önem taşıyan diyaliz cihazları inşallah diğer ilcelerimizede kurulur allah kimseye dert veripte dermansız bırakmasın amin

Serd@r
01.11.2007, 23:50
Hakikaten çok olumlu bir adım atılmış,diyaliz merkezlerinin hemen hemen heryerde olmasını arzu ederim ancak bu merkezlere ihtiyaç duyacak insanların olmasınıda hiç istemem,Allah onlara şifa nasip eylesin!

EmirCaNN
02.11.2007, 00:22
param olsun valla bende yenicubuga actırcam ne bu ya bişe olsa hemen sevk ediyorlar diyaliz miyaliz ilk defa duyan insanlar görüyorum :D