PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "GÖMÜ" OPERASYONU

Sivaslilar.Net
02.11.2007, 00:52
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Şarkışla ve Gemerek ilçelerinde, silah ve silah mühimmatı kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden ikisi tutuklandı.

Şarkışla ve Gemerek ilçesinde eş zamanlı başlatılan ve “Gömü"adı verilen operasyonda, silah ve silah mühimmat kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Şüphelilerden, arazideki iki katlı evinde ve bahçesinde silah ve mühimmatın gömülü olduğu, 1995 yılında bir polis memurunun şehit edilmesi olayına karıştığı tespit edilen Fehmi Ş. ile Yunis Ü.,çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer zanlıların ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi. Operasyon kapsamında bir kişinin daha arandığı belirtildi.

EmirCaNN
02.11.2007, 01:12
vay be gemerekde karısıyor kesin kürt muhammet vardır aralarında banada nese :d arkadaslar adalet güzel dir adaleti yönetenler her ne kadarr kötü olsada :D

Ertugrul
02.11.2007, 02:07
Başarılı operasyondan dolayı emniyet güçlerimizi kutluyorum.şehit edilen Polis
memurumuzun katilinin de yakalanması şehit ailerinin yüreğine azda olsa su serpmiştir.

arikarinkuchi
02.11.2007, 06:02
gerbersinler pislikler
adalet yerini buluyor işte

altuntas58
02.11.2007, 16:34
Polisimize kalkan eller kırılsın.Gemerekte başarıyla gercekleşen Gömü opresyonu
bir çok faili mechul olayları aydınlanmasında önemli rol oynayacağı kanısındayım
allah polisimize yardım etsin

EmirCaNN
02.11.2007, 16:41
Abi burda neler dönüyor bi bilseniz :D ben biliyorum bazı seyleri ama sallayın :D