PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ZANLILAR GÖZALTINA ALINDI

Sivaslilar.Net
10.11.2007, 00:18
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Suşehri ilçesinde, 79 yaşındaki kişinin tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Bostancık köyünde geçen ay evinin yanındaki banyoda eşi Feride Aydın tarafından, tabancayla vurulmuş bulunan Rüştü Aydın'ın katil zanlıları Hakan Y. ve Fatih A., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Zanlılar Suşehri Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünden sonra yoğun güvenlik önlemleri altında Suşehri Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Cinayet sebebinin yıllar önce 2 kişinin öldürülmesiyle başlayan kan davasıyla ilgili olabileceği belirtildi.

altuntas58
10.11.2007, 13:15
ölene alahhatan rahmet yakınlarına sabır ve baş sağlığı dilerim Ben bunlara insan diyemem allahın verdiği canı sen ne hakla alırsın sizi hapishane bile ıslah etmez ne diyelim allah ıslah etsin

ottomanmurat
03.12.2007, 20:36
Ya Ben Bu Suşehri Halkına inanamıyorum Küçücük Olmadık Olay Yok Her Türlü Kötü Şey Burada Ben 94-98 Zamanlarında Yaşadım Merkeze Bunca Yıl istanbulda Görmedigim Kötü Şeyleri Haberler Vahşice Yapılan Cinayetleri Şeyleri Gördüm Suşehri insanı Biraz Daha insancıl Olmadlı..

altuntas58
03.12.2007, 21:16
İlahi adalet yerini buldu yapanın yanına kar kalmamalı bu katilleri en ağır cezalara carptırılmalı