PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gühertaş Oto Elektrik & Oto Lastik

Kaptan-58
13.11.2007, 18:27
GÜHERTAŞ OTO ELEKTRİK & OTO LASTİK... GÜVEN, KALİTE, HIZ VE UYGUN FİYATIN BULUŞTUĞU NOKTA..

HEMŞEHRİLERİMİZE ÖZEL İNDİRİMLİ FİYATLAR..

ADRES: ÇAKMAK MAH. İKBAL CAD. NO:26 /A ÇAKMAK-ÜMRANİYE / İSTANBUL

TEL : 0216 527 65 54 (SERDAR GÜLER)

arikarinkuchi
13.11.2007, 20:37
bu sitede reklam yapmak yasak abi yaw :D
tüm sivaslıların mekanı olacak bir yer :D
'hemşerilerimize özel indirimli fiyatlar' yazısınıda dikkate alın :D

altuntas58
13.11.2007, 21:43
GARDAŞ BİR GÜN GELİYİMDE HEM İŞ YERİNİZE HAYIRLI OLSUN DİYİM HEMDE BENİM BİR ARABAM VAR SİNYALLERİ VE BAZI ELEKTRİK İŞLERİNİ YAPI VER TABİ UYGUN FİAT OLAMLI BİRDE ÇAYINI İÇER BU VESİLE İLE TANIŞMIŞ OLURUZ BENDE SİZE YAKINIM ÖRNEK MAHALLESİDEYİM

Kaptan-58
13.11.2007, 22:09
GARDAŞ BİR GÜN GELİYİMDE HEM İŞ YERİNİZE HAYIRLI OLSUN DİYİM HEMDE BENİM BİR ARABAM VAR SİNYALLERİ VE BAZI ELEKTRİK İŞLERİNİ YAPI VER TABİ UYGUN FİAT OLAMLI BİRDE ÇAYINI İÇER BU VESİLE İLE TANIŞMIŞ OLURUZ BENDE SİZE YAKINIM ÖRNEK MAHALLESİDEYİM

ABİ SEN YETERKİ GEL BAŞIMIIZN ÜSTÜNDE YERİN VAR.DÜKKAN ABİMİN. İNŞALLAH TANIŞIRIZ HER ZAMAN BEKLİYORUZ..

©2007 MUSTAFA GÜLER - ERDAL GÜLER

altuntas58
15.11.2007, 16:46
ABİ SEN YETERKİ GEL BAŞIMIIZN ÜSTÜNDE YERİN VAR.DÜKKAN ABİMİN. İNŞALLAH TANIŞIRIZ HER ZAMAN BEKLİYORUZ..

©2007 MUSTAFA GÜLER - ERDAL GÜLER

En kısa sürede gelmeye calışacağım şimdiden hayırlı işler dilerim

Kaptan-58
02.04.2008, 16:43
En kısa sürede gelmeye calışacağım şimdiden hayırlı işler dilerim

abi bak sözün var hala gelicen :)

altuntas58
02.04.2008, 16:48
abi bak sözün var hala gelicen :)

Evet ya size gecen sene geleceğim demiştim birde cayını içecektim ama zaman bulamıyorum fakat sözüm söz en kısa zamanda geleceğim

Kaptan-58
02.04.2008, 16:49
Evet ya size gecen sene geleceğim demiştim birde cayını içecektim ama zaman bulamıyorum fakat sözüm söz en kısa zamanda geleceğim

İNŞALLAH ABİ HERZAMAN BEKLİYORUZ..

ErdalGüler
15.05.2009, 14:55
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Gühertaş Oto Elektrik yeni yüzüyle hizmete devam etmektedir.

Kaptan-58
15.05.2009, 15:04
Gühertaş Oto Elektrik yeni yüzüyle hizmete devam etmektedir.

ABOOO LOGO NE GÜZEL OLMUŞ. BENDE AKŞAM DÜKKANIN YENİ HALİNİ ÇEKİMDE BURAYA EKLİM...

ErdalGüler
04.06.2009, 16:48
ABOOO LOGO NE GÜZEL OLMUŞ. BENDE AKŞAM DÜKKANIN YENİ HALİNİ ÇEKİMDE BURAYA EKLİM...

Yeni resimleri ne zaman ekleyeceksin. Geçenlerde dükkanın yeni resimlerini çekip sana vermiştim. En kısa zamanda siteye eklemeni bekliyorum.

Salim58
04.06.2009, 17:12

arabanın durumu iyi heralde abi yoksa bu kadar uzatmazdın bir yıl olmuş bi uğra ben yakın olsam kesin gitmiştim ama malesef

Kaptan-58
05.06.2009, 07:44
Yeni resimleri ne zaman ekleyeceksin. Geçenlerde dükkanın yeni resimlerini çekip sana vermiştim. En kısa zamanda siteye eklemeni bekliyorum.

fotoğraflar evde ya. işe getirdiğim bi gün eklicem.

ErdalGüler
16.06.2009, 14:15

Gühertaş Oto Elektrik her türlü araçların elektrik tesisat bakımı, lastik bakımı ve bisiklet bakımı hizmetlerini yapmaktadır. Ayrıca Gama aküleri yetkili bayisidir...

Gühertaş Oto Elektrik Servisi Sahibi Serdar GÜLER...

Gama akü, saf su, antifirz vb. ürünlerle hizmetinizde...

Her Türlü lastik tamiri yapılmaktadır ayrıca 2. el lastikmi arıyorsunuz. Bunun için doğru adrestesiniz...

Yeni bisikletmi arıyorsunuz uzaklarda aramayın... Yoksa bisikletiniz mi bozuldu o zaman doğru yerdesiniz... Her türlü bisiklet tamiri ve aksesuarlarıyla hizmetinizdeyiz...

altuntas58
16.06.2009, 14:37
arabanın durumu iyi heralde abi yoksa bu kadar uzatmazdın bir yıl olmuş bi uğra ben yakın olsam kesin gitmiştim ama malesef

Salim sende üstüme gelme zatem mahcubum gidemedim bir türlü ama bir gün mutlaka gitip görüşeceğim

Salim58
16.06.2009, 14:40
Salim sende üstüme gelme zatem mahcubum gidemedim bir türlü ama bir gün mutlaka gitip görüşeceğim

abi ben bu yazıyı yazalı bir aya yaklaştı hala gitmedinmi sağlık olsun gidersin abi

Kaptan-58
26.05.2011, 12:45
GÜHERTAŞ OTO ELEKTRİK GELİŞEN TEKNOLOJİYLE BERABER BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR.

OTO AKSESUAR, ÇELİK JANT, CAM FİLMİ VE TUNING MALZEMELERİ.

GÜHERTAŞ OTO ELEKTRİK YENİLENEN İŞ YERİ, YENİ VİZYONU VE YENİ ADIYLA ÇOK YAKINDA SİZLERLE

TUNİNGGÜHERTAŞ

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] Hizliupload.com ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])