PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TANITIM BÜROSU AÇTI

Sivaslilar.Net
15.12.2007, 05:30
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Yaptığı yardımlarla taktir toplayan gönüllü yardım kuruluşu Deniz Feneri Derneği Sivas'ta hemşerilerimizin bağışlarını yapabilmesi ve yoksul ailelere yardım etmek için büro açtı.
Deniz Feneri Derneği, Sivas'ta kurban bağış ve tanıtım bürosu açtı. Tarihi Ulucami'nin minaresinin yanına açılan büroda, vatandaşların kurban bağışları kabul ediliyor. Derneğin tanıtımının da yapıldığı büronun sorumlusu Osman Nuri Topçu, Deniz Feneri Derneği olarak ülke çapında yoksul vatandaşlara daima yardım eli uzattıklarını söyledi.
Kurban Bayramı'nda da yoksul vatandaşlara kurban eti dağıtılacağını anlatan Topçu, Sivas'ta toplam 700 aileye kurban yardımı yapacaklarını ifade etti.
Kurban bağışlarının nakit ve kredi kartından kabul edildiğini belirten Topçu, kişi başı 210 YTL kurban bağışı alındığını söyledi. Bayram sonuna kadar bürolarının hizmet vereceğini ifade eden Topçu, Sivas halkının ilgisinden memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Ertugrul
15.12.2007, 07:05
Hayırlı olsun.
Denizfeneri derneği yaptığı yardımlarla milletin gönlünde taht kurdu,inşaallah Sivas'ta ki
yoksul ailelerde bayram sabahı sevinçle uyanırlar.

altuntas58
15.12.2007, 17:16
Deniz fenerinin sivasa büro acması çok sevindirici bir olay dünyada deniz feneri kadar insanlara candan samimi bir şekilde yardım yapan başka bir kuruluş yoktur allah bu kuruma sponsorluk yapan büyük iş adamlarının işini gücünü rast getisin ayrıca bizler ufak tefek yardımlarıyla bu kurumu devasa bir hayır kurumu haline getiren herketen allah razı olsun ben şahsen her sene Fitre,zekat, ve kurbanımı bu hayır kurumuna veriyorum deniz feneri bizlerden daha çok insana ulaşıyor daha çok insan onlara müracaat ederek yardım talebinde bulunuyorlar benim bütün sivaslı kardeşlerimden tek istediğim bu hayır kurumunu yanlız bırakmayalım karınca kararınca herkes elinden geleni yardımı yapmalı kitlelere ulaşan deniz fenerinin yaptığı yardımlar saymakla bitmez dünya iyilik hareketi demek deniz feneri demek

Sweetgirl
15.12.2007, 19:36
Hayirli ugurlu olsun
Deniz Fenerin Sivasada büro acmasi gercekten cok sevindirici bir haber
Insallah Muhtac olan Ailelerinde artik yüzü güler

FurkaN
16.12.2007, 10:11
Derneğin faaliyetleri ortada fazla söze gerek yok... Artık bütün Sivas'ın yoksul kardeşlerine yardım zamanı....

sade58
16.12.2007, 10:14
Almanya' da bu dernek hakkında bazı dedikodular çıktı,sonra bunlarmı kesin onuda bilemiyorum ama bunlarla bir bağlantısı olması gerek.Bu konuda son gelişmeleri bilen varmı acaba?