PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaslar lütfen 1 imza da siz atin,destek olun..

Gülpare
25.12.2007, 19:02
1 MİLYON İMZA HEDEFİ

Sivil toplum örgütü gibi çalışarak kamuoyu oluşturmaya çalışan ve kurdukları siteye yaklaşık 1 milyon ziyaretçi toplayan okullarıyla ilişiği kesilen öğrenciler, okul sıralarına geri dönmek için gün sayıyorlar. Eğitim haklarının ikinci kez kendilerine geri verileceğinden emin olduklarını belirten öğrenciler, okumayan kesimden de destek gördüğünü anlattılar. Grup, toplumda öğrenci affı çıkması için talebin her geçen gün arttığına dikkat çekti. Öğrenciler, "Eğitim sendikalarından ve hükümetten aldığımız destekle yeni öğretim yılında okullarımıza geri döneceğimizi umuyoruz" diye konuştular.

YENİDEN OKUMA HAKKI İSTİYORLAR
Üniversite ve liseden çeşitli nedenlerle ilişiği kesilen öğrenciler harekete geçti. Yeniden okullarına dönebilmek için imza kampanyası başlatan 800 bin öğrenci, toplanan imzaları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne götürecek.

IMZA ICIN TIKLAYINIZ...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

leblebi82
25.12.2007, 21:12
Sayın Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu bu konuyla ilgili bir çalışma yptı ve Meclis gündemine de taşıdı bildiğim kadarıyla. İnşallah başta Yök ve benzeri dayatmacı sistem çarklarının keyfi veya saçma uygulamaları nedeniyle eğitim-öğretim hakları ellerinden alnımış olan öğrenciler olmak üzere önemli sayıda öğrencinin tekrar eğitime dönmesini sağlayacak gerekli düzenlemeler yapılır.

leblebi82
18.02.2008, 23:49
Evet üniversitelerde özgürlük için başörtüsü yasağının kalkmasıyla bu konuya el atılmalı artık.

ceylankimya
18.02.2008, 23:51
AFfa tam destek hep destek
inşallah hayırlısı olur...

leblebi82
09.03.2008, 23:13
Yanılmıyorsam Mecliste bununla ilgili bir çalışma var. Bekleyelim görelim. İnşallah hayırlısı olur .

Abdurrahman 58
09.03.2008, 23:40
bencede çok iyi olur gerçektende bir çok arkadaşımız çok pişmanlar.
şans tanılmalı bence

ofgurleyuk78
09.03.2008, 23:41
Onlar Üniversiteye okumak için gitmediler mi. Niye atıldılar. Hep duygu sömürüsü yapıyorlar. Madem okumayacaklardı kayıt yaptırmayıp gerideki vatandaşların okumalarına mani olmasalardı. 800 bin öğrenci vay anasını be. Kim bilir neler yaptılar. Kendi kendinize tahminde bulunun bakalım. Onların yüzünden kayıt yaptıramayanların hakkını kim geri verecek.

altuntas58
10.03.2008, 09:01
Bende öğrencilerimiz için imza kampanyasına destek verdim inşallah bu girişimlerimiz amacına ulaşırda öğrencilerimiz tekrar okumaya başlar

leblebi82
10.03.2008, 22:28
Onlar Üniversiteye okumak için gitmediler mi. Niye atıldılar. Hep duygu sömürüsü yapıyorlar. Madem okumayacaklardı kayıt yaptırmayıp gerideki vatandaşların okumalarına mani olmasalardı. 800 bin öğrenci vay anasını be. Kim bilir neler yaptılar. Kendi kendinize tahminde bulunun bakalım. Onların yüzünden kayıt yaptıramayanların hakkını kim geri verecek.

Biz zaten okumak isteyip de okuyamayanlar için af istiyoruz. Bu ülkenin üniversitesine girip de bu milleti sırtından vuranlar için değil.

MEDYABİRAJANS
11.03.2008, 01:19
Mağdur öğrenciler için bende imza kampanyasına katıldım hayırlı olur İnşallah...