PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : stuttgart--sivas a direkt ucak

efe-58
03.01.2008, 13:24
...2007 de oldugu gibi 2008 de de stuttgart dan sivas,a direkt ucak var.
biz gurbetcilere sunulan bu guzel hizmeti degerlendirmemiz hem bizim, hemde sivas,in yararina olur. haydin sivasli gurbetciler arabayla izin dusunen ler her iki iznden birin de ucakla sivas a gitmeyi planliyalim.SIVASI ,imiza bu sekilde
katki saglayalim. hava alanimiz gecici degil devamli olsun buda bizim elimizde.

efe-58
05.02.2008, 23:34
...2007 de oldugu gibi 2008 de de stuttgart dan sivas,a direkt ucak var.
biz gurbetcilere sunulan bu guzel hizmeti degerlendirmemiz hem bizim, hemde sivas,in yararina olur. haydin sivasli gurbetciler arabayla izin dusunen ler her iki iznden birin de ucakla sivas a gitmeyi planliyalim.SIVASI ,imiza bu sekilde
katki saglayalim. hava alanimiz gecici degil devamli olsun buda bizim elimizde....
ucakla gitme yi dusunen yok mu ?simdi. ben ucakla gidyorum. yillardir bekledigimiz bu firsati degerlendirmemiz lagzim. haydin stutgart yakinlarindaki sivaslilar.

SivasLady
06.02.2008, 09:22
ben gecen sene ucmak istedim
adam basi 523 eur istediler birde stuttgart havaalanina gitmek var
acik diyeyim benim icin cok pahaliya gelirdi bende vazgectim

efe-58
24.02.2008, 21:29
almanyadan mayis 2008 de stuttgart-sivas stuttgart seferleri baslliyor

yusufsahin58
08.03.2008, 19:02
yolun acik olsun kardes iyi yolculuklar ucmanin keyfini cikar

Yigdo Adem
08.03.2008, 20:36
ben gecen sene uctum direk Sivas´a. Ucak gayet güzel (Blue Wings) Sezonda disi gayet ucuza gidib geldim. Sezonda gercekten pahali. Insallah Terminal Binasinada kavusuruz. Su an ki cok kücük.Bavullari alana kadar baya ugrastiriyor.

Bu Sene Allahin izniyle yine Stuttgart - SIVAS yolculugu yapacam. Stuttgart bize
uzak düsüyor.Ama olsun.HERSEY SIVAS ICIN.

özsivasli1903
04.04.2008, 17:29
gardas bende uctum sivasdan ve yine ucacam bu sene agustosda...
sivasa direk ucmak bi ayricalik....
bütün sivaslilar ucmali sivasa....

BOUN
03.05.2008, 23:11
Bu konuda sevindirici bir habere Sivas Anadolu Gazetesi'ni okurken rastladım. Habern detayı şu şekilde:

Sivas-Almanya yurt dışı uçuşları 5 Mayıs Pazartesi gününden itibaren başlayacak.

Sivas-Almanya yurt dışı uçuşları 5 Mayıs Pazartesi gününden itibaren başlayacak.
Oger Türk Tur tarafından organize edilen uçuşlar hafta bir gün olmak üzere gidiş ve geliş olarak yapılacak. Sivas'tan kalkan uçak Almanya'nın Stutgart kentine direk olarak inecek.
Geçen yıl 12 uçuşun yapıldığı ilimizde bu yıl uçuş sayısının daha da artması bekleniyor.
20 Mayıs'ta da Almanya'nın Köln kentine direk uçuş imkanının olacağı öğrenildi.
Karşılıklı yapılacak uçuşlar Sivas'tan akşam 20:10'da kalkış yapacak.Konuyla ilgili bilgi veren Oger Türk Sivas Bölge Müdürü Erdal Polat, uçuşların haftada bir gün yapılacağını belirterek "Sivas'tan Almanya'ya gitmek isteyenler, Almanya'dan da Sivas'a gelmek isteyen hemşehrilerimize hizmet vermekten mutluyuz" dedi.

Kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Bu hizmetlerin daimi olması ve kalitesinin artarak sürmesi için yurtdışında yaşayan Sivaslı hemşerilerimize büyük görevler düşüyor. Eğer siz bu hizmetten faydalanırsanız bu hizmet daimi olacak ve daha da gelişecektir. Lütfen mümkünse Sivas'a geliş gidişlerde başka şehirlerin havaalanlarını değil Sivas Havaalanını kullanın.....

busraaa58
04.05.2008, 13:41
niye münihden olmuyorsa :(
tee stuttgarti secmisler münih varken :D

BOUN
04.05.2008, 17:28
Sivas havaalanının daha işler hale gelmesi için Sivaslıların eğer mümkünse bu güzergahı kullanmaları şehrimiz ve gurbetçi hemşerilerimiz için büyük kazanç olur.

Ayrıca Sivaslılar Sivas havaalanını kullandıkça bugün Stuttgart ve Köln'den yapılan uçuşlar Almanya'nın ve Avrupa'nın diğer önemli şehirlerinden de yapılmaya başlanır, arz talep meselesi kısaca...

mesut_sivasliyiz_58
26.05.2008, 02:08
ii guzel haber bizim icin sivas kayserden ii kayseri hic beyenmedin ustelik birde 3saat arababin icinde otuyorsun adam ruhu sikliyor okadar yol bide sivas ii guzel benim iicn

efe-58
12.03.2009, 23:02
guzel bir filmin sonu yigne husranla mi bitti? 2 senedir yaz aylarinda
stutgart dan sivasa drekt ucan ögerrturk henuz bilet rezervasyonlarina
baslamadi. ve de sivas listede yok. ben cok uzuldum dogrusu bizde rezarvasyon yapdirmayi dusunuyorduk....

sevgim 58
13.03.2009, 00:30
suttgart eymis valla cok yakin ............ fiyatlar ne kadar acaba ??????????

efe-58
15.03.2009, 01:55
suttgart eymis valla cok yakin ............ fiyatlar ne kadar acaba ??????????

fiyat dan önce 2009 senesin dede ucak var deseler. ama
ne yazikki yok.

efe-58
23.03.2009, 23:02
Sivas li gurbetcilere. ve de sivas i ileri göturmek isdeyen yetkili lere sesleniyorum. 2007,2008 senelerinde yaz aylarinda Almanyadan sivas a
drekt ucak seferleri bizleri sevindirmisdi. malesef 2009 senesinde böyle bir
imkanin olmadigi görunuyor. neden? yetkilierin bu konuy la ilgilenecegini
umuyorum. gurbetciler sessiz kalmayalim.

m_serbetci
25.03.2009, 09:26
Sivas li gurbetcilere. ve de sivas i ileri göturmek isdeyen yetkili lere sesleniyorum. 2007,2008 senelerinde yaz aylarinda Almanyadan sivas a
drekt ucak seferleri bizleri sevindirmisdi. malesef 2009 senesinde böyle bir
imkanin olmadigi görunuyor. neden? yetkilierin bu konuy la ilgilenecegini
umuyorum. gurbetciler sessiz kalmayalim.
Malesef yetkili yok.Sivas yerel basınının bile olayla ilgili bilgisi yok.Almanya ve izmir uçuşlarını kaybettik. Ankara için cumhurbaşkanı il genel meclis başkanı Erkut'a Söz verdi .Ama peşinde koşan olmadı.Kıbrıs uçuşlarını kayseriye verdik... yetkililer uyuyor. Millet yeni uçuşlar eklerken bizler elimizdekini kaptırıyoruz..Turktelekomun wifi diye bir hizmeti var 3000 noktada var. Sivasda yok... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
ve facebook ta SİVASHAVAALANI sayfalarında havaalanı haberlerini takip edebilir. tüm yetkililere ve şirketlere mail atabilir. stso yu uykudan uyandırabilirsiniz...

m_serbetci
27.03.2009, 14:47
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] eLanguage=TR&DEP_DATE_OPTS=4&RET_DATE_OPTS=4&campaign_id=WEBMAIN&site_id=WEBTR&banner_id=1

İzmir uçuşları devam ediyor. İnşallah yurtdışındaki Sivas dernek, vakıf ve birliklerinin çalışmalarıyla stuttgart - köln uçuşları bu sene yine başlar. Sivas havalimanına dış terminal binası yapılıyor zaten. Dış hat uçuşları bu terminal binasının yapılmasıyla sürekliliğe kavuşacaktır.

sun expressin sivas-izmir uçuşları bu yaz kaldırılmıştır. sivas almanya uçuşlaraı kaldırılmıştır. sivas kıbrıs uçuşları kayseriye kaptırdık. cumhurbaşkanının meclis başkanı erkuta söz verdiği anadolujetin ankara-sivas uçuşlarınıda peşinde koşan olmadığı için elazığa kaptırdık. sizin sun express sayfasında gördüğünüz izmir uçuşu izmir değil... istanbul bağlantılı... inceleyin...Ayrıca havaalanı inşaatı bittiğinde elimizde uçuş kalmayacağı için çürür... stso başkaın ve valimize duyurulur...

efe-58
28.03.2009, 15:29
Terminal binasi yapildikdan sonrami organizasyon yapmaya basliyacaklar.bu anlayisla bir yere varamazlar.avrupadan sivasa baslamsi olan ucak seferlerinin
devam etmesi icin caba göstermeleri lagzimdi. bundan sonra hangi sirket riske girip avrupadan sivas a ucar? uzun lafin kisasi durmakla tv lerde alanlarda konusmak la olmaz. yapacagiz degil yapip yapdik demeliler.
saygilar.

efe-58
29.03.2009, 22:43
21 Aralık 2008 Pazar - Öger Türk Tur`un Genel Müdürü Selim Ataş, Elazığ havaalanına seferler için havaalanı meydan müdürü Mehmet Kaya ile gerekli şartlar hakkında bilgi alışverişinde bulundukları belirterek, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini ve yurtdışındaki Elazığlıların Avrupa`nın bir çok kentinden direk seferlerle ememleketlerine uçma imkanı bulabileceklerini söyledi. Selim Ataş, `Bu yurtdışındaki Elazığlılar için müjde niteliğinde bir gelişme. Çok yakında daha detaylı olarak kamuoyuna açıklama yapacağız` dedi. Kars ve Zonguldak`tan sonra Elazığ ile yaz 2009 programında yeni dahil edilen uçuş noktasının üçe çıktığını ifade Ataş, 2008`de olduğu gibi 2009`da da İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Antalya, Gaziantep, Ankara, Kayseri, Adana, Samsun, Malatya, Trabzon, Erzurum, Sivas, Bodrum ve Dalaman`a direk seferlerin düzenleneceğini kaydetti.

Şu anda yukarıda sayılan illerden Gaziantep, Zonguldak, Elazığ ve Sivas a seferler henüz açılmadı.
Ben bugün öğer tur un İstanbul daki çağrı merkezini ( 0212) 315 17 27 aradım. Seferlerin açılmasının nisan ayında belli olacağını söylediler. Haziran da başlayacak olan seferler nisan ayında belli oluyormuş. Ancak 21 aralık 2008 tarihinde yapılan açıklamada Sivas a da yazın sefer konulacağı belirtilmiş.

Öğer tur çağrı merkezleri

Almanya Tel : +49 (0) 180 500 62 01
İstanbul Tel : +90 (0212) 315 17 27

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
tesekkurler bu haber sevindir,di biraz daha bekleyelim bakalim neler olcak.

efe-58
15.04.2009, 00:09
malesef 2009 da almanyadan sivasa ucak yok. ani bir gelsime olmassa.
gine unutulduk.

Siyahnur
15.04.2009, 01:25
malesef 2009 da almanyadan sivasa ucak yok. ani bir gelsime olmassa.
gine unutulduk.

Kesinlestimi ? gecen sene mayis dan sonra vardi...bekliyoruz bakalim:rolleyes:

efe-58
15.04.2009, 21:01
Kesinlestimi ? gecen sene mayis dan sonra vardi...bekliyoruz bakalim:rolleyes:

gecen sene mayis da ucuslar baslamisdi. bilet rezervasyonalari. subatta baslamisdi. ben arasdirdim. malesef bu sene yok. ama her an hersey olabilir.
bizde bekliyoruz.

efe-58
24.04.2009, 21:27
malesef 2009 yaz sezonunda öger turk almanya,dan sivas a ucmuyor.
öger türk e yazdigim mailin cevabi bu.

mesut koc
27.04.2009, 23:33
slm,ASIB olarak bu sorunu en son haberlerimizde belirttigimiz gibi ele aldik tasin altina elimizi koyduk,görüsmeler yaptik ve ilerdeki calismalarimizda sizlerin destegini ümit ediyoruz bu sorunun ortadan kalkmasi icin elimizden gelen emegi harcayacagiz.ASIB Yönetim,Baskan yardimcisi selamlar.

altuntas58
28.04.2009, 00:43
Ben şahsen sizin ASIB olarak bu sorunu gidereceğinizden hiç kuşkum yok sizler bizim avrupada yüz akımızsınız sizinle gurur duyuyoruz calışmalarınızda başarılar dilerim

efe-58
30.04.2009, 13:47
A vrupadaki sivaslilar tabiki böyle birseye destek olurlar. ucak biletimizi
alamdik henz halen sivasa direkt ucmanin 2009 da da munkun olacagi ümidiyle bekliyoruz. biz sivas a ucmak isidiyoruz.
saygilar

efe-58
05.05.2009, 23:27
yokmu bir gelisme en azindan ramazan bayramina ucak ayarlansin.

efe-58
10.06.2009, 00:05
avrupadaki sivaslilara sesleniyorum. lutfen aktarmali olsada sivasa ucun.
sivas,a avrupadan yapilmasi gereken direkt ucak seferlerinin baslamasini bu sekilde saglaya biliriz.
saygilar..

ismail 58
29.09.2009, 04:24
bence frankfurt sivas seferleri olmalı.
almanyada yaşayan sivaslılar daha çok manheim ve civarındalar, bu şehire en yakın havalimanıda frankfurt havalimanı
tabiki heryerden olsun diyecegim ama bu pek mümkün görünmüyor.

efe-58
25.10.2009, 22:21
ögerturk un kis 2009--2010 sezonunda avrupdan turkiyeye yapacagi seferler arasinda sivas da var. her sivaslinin bu haberi tanidiklarina duyurmasi lagzim saygilar..

altuntas58
25.10.2009, 22:35
Gurbetci kardeşlerimize hayırlı olsun

efe-58
27.10.2009, 21:27
anket acan yokmu anket acilsa guzel olur.

efe-58
29.12.2009, 11:43
Nihayet sivas li gurbetcilerin sesi duyuldu. öger turk 2010 yaz sezonunda almanyanin bir cok yerinden sivas a direkt ucuyor. simdi sira biz lerde sivas icin
kendimiz icin. biletlerimizi sivas a alalim diyorum. saygilar.