Orijinalini görmek için tıklayınız : SUDIARABISTANDAKI SIVASLILAR
yusufsahin58
04.01.2008, 21:27
BEN SIVAS YILDIZELI KAVAKBELDELIYIM
yusufsahin58
04.01.2008, 21:31
BEN MEKKEDEN YUSUF SAHIN SIVAS YILDIZELI KAVAK BELDELIYIM
UTKUM_58
04.01.2008, 21:44
ALLAH KOLAYLIK VERSIN KARDES MEKKEYE SELAMLAR NE IS YAPIYORSUN MEKKEDE
yusufsahin58
03.03.2008, 07:38
saol kardes allah razi olsun burda calisiyoruz 300 sivasli var burda MEKKENIN BUTUN TUNEL ISLERINI SIVASLILAR YAPIYOR HABERINIZ OLSUN
WåñTêd_øØ7
05.03.2008, 14:27
arabıstandakı tum hemsolarımıza slmler :):):):):)
bir zamanlar daha çok giden vardı sanırım
benimde tanıdıklarım vardı ama şu an oradalarmı geldilermi bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun
NASIL ORALAR ALLAH AŞKINA BİZE ANLATSANA , BİZ ORALARDA YAŞAYABİLİRMİYİZ,
ORADA ABD ASKERLERİ KADAR RAHAT DOLAŞABİLİYOMUSUN, EKMEK KOLAY KAZANILIYORMU, ŞERİAT HÜKÜMLERİ NEDİR NASIL UYGULANIYOR, BİZDE OLSA İSTERMİSİN, AZ ÇOK DEĞERLENDİRME ŞANSIN OLMUŞTUR BELKİ, ORADAKİ YÖNETİM BİZE UYARMI,
SUUD AİLESİNDEN BAŞKALARI NASIL YAŞAR NE YER NE İÇER BİRAZ ANLATSANA HEMŞERİM, İNAN BU SORULARIM CİDDİDİR, YAZARSAN SEVİNİRİM,
SUUD AİLESİ LONDRADA NEW YORKTA NASIL YAŞAR RİYADDA NASIL YAŞAR BİR FARKI VARMI NE OLUR ANLAT, CUMBABAMIZIN BURADA KRALIN AYAĞINA GİTMESİNE SUUD HALKI NE DEDİ ?
bedelli kardeşim çünkü dedemin akrabaları var bedelde aynı soydanız aslında
ne olur arabistandan günlük yaşama dair izlenim yazarsan sevinirim kardeşim
:) ABİ NEDEN MERAK EDİYON...YOKSA EMEKLİLİĞİNDEN SONRA ORAYAMI GÖCECEN :)
altuntas58
06.03.2008, 15:54
Sudiarabistandaki gurbetci kardeşlerime allah güc kuvvet ve sabır versin benim temennim bir an evvel yurduna yuvasına dönmeleridir allah yar ve yardımcıları olsun
yusufsahin58
09.03.2008, 05:02
hepinizden allah razi olsun
SIMDI ABI BU ARABISTAN NASIL BIRYER DIYE MERAK EDENLER
BEN MEKKEDE KALIYORUM MEKKEYE MUSLUMANLAR HARIC HIC KIMSE GIREMIYOR.BIRDE MEDINEYE BU IKI IL HARIC DIGER ILLERE GAYRI MUSLUMLER GIREBILIYOR.
BU AMERIKA ASKERI FALAN DA YOK BURDA BASKEN RIYATTA VARMIS AMA BEN HIC BASKENTE GITMEDIM CUNKU 980 KM FALAN MEKKEYE UZAKLIGI
MEKKEDE COK YABANCI VAR HINDISTANLI PAKISTANLI BANGLADESLI YEMEN MISIR SUDAN SOMALI NE BILIM ISTE DAHA AKLINIZA ORTADA ASYADAN HER INSAN VAR
COK UCUZA CALISIYORLAR ASABISTANDA EN YUKSEK PARAYI ALAN BIZIZ TABI
BIZDE ISIMIZI SANKI ARKAMIZDAN BIRI SILAHLA KOVALIYOR GUNU GELMEDEN ONCE YAPIYORUZ TESLIMI.
SENIN BU ARAPLAR NASIL YASAR KONUNA GELELIM
BU ARAPLAR HIC BIR IS YAPMAYAN BIR INSANLAR
PERSEMBE OGLEDEN SONRA VE CUMA GUNU BURANIN HAFTA TATILI BU ADAMLAR
ARABASINA BINEN DORU DIRASI AILECE PIKNIGE PIKNIK YERLERI DE ASVAL USTU YOL KENARI OYLE TURKIYE GIBI PIKNIK YERLERI HIC YOK TOZUN DUMANIN ICINDE PIKNIK YAPIYORLAR.
VE YEMEKLERI ELLERIYLE YIYORLAR INSANIN MIDESI KALKIYOR VALLA BEN BI KAC KERE GORDUM DIKSINDIM.
HERKES HER INSAN BURDA RAHAT BIR SEKILDE YASAR AMA BIRAZ DEGIL BAYA BI SICAK
KILIMALAR 24 SAAT CALISIYOR ZATEN HAYAT UCUZ
KABEYE HAREMDE HACDAN 15 GUN SONRA UMRE BASLIYOR AMA TURKIYE MART AYINDA BASLIYOR YANI BU AYIN 24 FALAN HERHALDE INSANLAR HIC DURMUYOR DEVAMLI IBADET ICINDELER AMA BURA HALKI BIRAZ DEGIL COK UCKURUNADA DUSKUN ********LER AAMLARIN 3ER4 4ER TANE KARILARI VAR BIR KIZI 100BIN RIYALE SATIYORLAR KIZLAR YANI SUDI HALKI OYLE ARAP DENINCE AKLA SIYAH GELIYOR YA SAKIN AKLINIZA SIYAH GELMESIN BIZIM TURKLERDEN DAHA BEYAZLAR
EGER ATLADIM ANLATMADIM KONULAR VARSA SORUN
yusufsahin58
09.03.2008, 05:08
DUSKUN ********LER AAMLARIN
BURDAKI LAFIM COK ACAYIP OLMUS YA BU IKI (A) ARASINDA (D) HARFI VAR ADAMLARIN YAZMISTIM
SITE YONETIMI LUTFEN DUZELTIN ORAYI
:) ABİ NEDEN MERAK EDİYON...YOKSA EMEKLİLİĞİNDEN SONRA ORAYAMI GÖCECEN :)
hayır puar cıım allah korusun,
benim derdim bizim tepedeki amerika hayranı yahudi akıllı yöneticilerimiz bizi oraya benzetmeye çabalıyorlarda acaba dedim orada yaşam nasıl
biz uyum sağlayabilirmiyiz diye benden çok asıl sen ne soracaksın onu merak ediyorum , sizinkiler hiç soru sormuyorlar bedelli arkadaşımızada niye acaba, ne güzel işte fırsat varken sormak lazım
haydi sorr sorrr
çayda kahvaltıda ne yenirrrrrr ne yeniirrrrr :))
çiğdem kaya hanım arkadaşımız o güzel aklıyla belki soracakları olacaktır oraya dair birgün hep beraber chat yapalım bedelli arkadaşım canlı konuşmak daha iyi olacaktır
mesala kadınlar ehliyet alıp araba kullanabiliyorlarmı
kadınlar yanlız sokağa çıkabiliyormu
doktora gidiyorlarmı giderse ne cinsiyeti diye soruyormu
kadınlar yanlız başına veya kadın kadına bir kafede oyutup 5 çayı içebiliyormu vs vs vs
hayır puar cıım allah korusun,
benim derdim bizim tepedeki amerika hayranı yahudi akıllı yöneticilerimiz bizi oraya benzetmeye çabalıyorlarda acaba dedim orada yaşam nasıl
biz uyum sağlayabilirmiyiz diye benden çok asıl sen ne soracaksın onu merak ediyorum , sizinkiler hiç soru sormuyorlar bedelli arkadaşımızada niye acaba, ne güzel işte fırsat varken sormak lazım
haydi sorr sorrr
çayda kahvaltıda ne yenirrrrrr ne yeniirrrrr :))
Abi benim oyle birderdim düşüncem yok memlektimden vatanımdan oldukça memnunum. Ordan burdan gördüklerimiz okuduklarımıza göre kutsal topraklara sahip çıkılmadığı ama yapacak bişey yok tek yapacak şey var küdüste akan kanı durdurmak o yüzdende dua edelim nedersin??? Mubarek günler hatırına?
yusufsahin58
16.03.2008, 19:49
çiğdem kaya hanım arkadaşımız o güzel aklıyla belki soracakları olacaktır oraya dair birgün hep beraber chat yapalım bedelli arkadaşım canlı konuşmak daha iyi olacaktır
kadınlar yanlız başına veya kadın kadına bir kafede oyutup 5 çayı içebiliyormu vs vs vs
valla sokakta cirit atiyorlar doktorada gidiyorlar kahvaltida yapiyorlar ayni senin benin gibi bunlarda insanlar ama kasik catal yerine ellerini kullaniyorlar
araba suremiyorlar calismiyorlar gunduz yatarlar gece kusu bunlar geceleri gezerler turkiyede nerde geceleri kadinlar geziyor ??????
Seyfullah Taha
25.03.2008, 16:58
ciddeden selam olsun tum hemserilerime asiklar diyari sivasa gurbette bir baska ozlem duyuluyor...
yusufsahin58
29.03.2008, 19:51
aleykumselam kardes nasilsin ciddede ne is yapiyorsun??????
Abdurrahman 58
29.03.2008, 20:39
saol kardes allah razi olsun burda calisiyoruz 300 sivasli var burda MEKKENIN BUTUN TUNEL ISLERINI SIVASLILAR YAPIYOR HABERINIZ OLSUN
İŞÇİ ARIYORLARMI ABİ :)
.._......
gardasin.58
29.03.2008, 21:08
selamun aleyku adas bir yusuf sahin mekkede bir yusuf sahin danimarkada butun hemserilerimize selamlarimizi soyle Allah yardimciniz olsun.
Seyfullah Taha
29.03.2008, 23:14
Cidde de restauranttayim turk arap ortakligi yusuf kardes baya bir turk var burda dolayisiyla sivasli bulmakta zorluk cekilmiyor :)kutsal beldede bulunmak guzel bir duygu anini yasayabilene tabiki umarim herkese nasip olur buralara gelmek , havasini solumak ,kabeyi gormek mekkeye yakiniz geldigimde tanismak nasip olur umarim esselame
yusufsahin58
02.04.2008, 20:07
İŞÇİ ARIYORLARMI ABİ :)
.._......
kardes senin yasin kurtarmiyor ya
buraya askerlik yapanlar geliyor yada yas 21 ustu olmasi lazim
yusufsahin58
02.04.2008, 20:09
Cidde de restauranttayim turk arap ortakligi yusuf kardes baya bir turk var burda dolayisiyla sivasli bulmakta zorluk cekilmiyor :)kutsal beldede bulunmak guzel bir duygu anini yasayabilene tabiki umarim herkese nasip olur buralara gelmek , havasini solumak ,kabeyi gormek mekkeye yakiniz geldigimde tanismak nasip olur umarim esselame
MEKKEYE BEKLERIM KARDES INSALLAH
yusufsahin58
02.04.2008, 20:23
selamun aleyku adas bir yusuf sahin mekkede bir yusuf sahin danimarkada butun hemserilerimize selamlarimizi soyle Allah yardimciniz olsun.
SEN SIVASIN NERESINDENSIN KARDES ALEYKUMSELAM SOYLERIM HERKESE
çiğdem kaya
02.04.2008, 20:51
benım adıma endıselenmenız ne kadar kıbarca tesekkur ederım abırcan.fakat bakın arkadas acıklamıs endıselenecek bırsey yok.oturdugumuz yerden fantazı kurmak gereksızmıs.demek ordada kadınlar ıstedıklerını yapabılıyormus.ayrıca korkmayın turkıye oyle olmaz.bakınız laıklıgın sadık bekcılerı nasıl hızmetteler.asla ıktıdar hırsı falan degıl sırf laıklıgı korumak ıcın cırpınıyorlar.
yusufsahin58
02.04.2008, 20:57
EN IYSI GELIP BURAYI GORMEK LAZIM BIZ ABICAN KARDESE ANLATAMADIK HERHALDE
çiğdem kaya
02.04.2008, 21:24
EN IYSI GELIP BURAYI GORMEK LAZIM BIZ ABICAN KARDESE ANLATAMADIK HERHALDE
abırcanın tek derdı arabıstan musluman ulke oldugu ıcın orayı ınsanların bırıne selam verse bıle taslanarak ölduruldugu br yer olarak sızden duymak ıstemesıdır.Hakkaten boyle bıryermı orası.yasayan ınsanlardan duymak cok ısterım.bıraz bahsedermısınız kadınlara verılen haklar nelerdır.sureklı taslanarak oldurulen kadınlar mı goruyorsunuz orda.Abırcanın kaygısı turkıyenınde yakında sımdıkı ıktıdar sayesınde sokaklarda kadınların taslandıgı bır ulke olması.Iktıdarın turkıyeyı arabıstana cevırecegı korkusu var kendısınde.Ona bu kaygının yersız oldugunu soyledım ama ınandırıcı olmadı.
yusufsahin58
02.04.2008, 23:08
SIZIN BU DUSUNCELERINIZ ICIN HARBI COK UZULDUM YA SIZDE DUNYAYA AT GOZLUGUYLE BAKANLARDANSINIZ DEMEK KI ABIRCAN
alisayan
03.04.2008, 09:32
merhaba ben sivas merkez gümüşdere beldesinden ali sayan sudıarabıstan da bulunan tüm sivaslı hemşerilerime selamlar saygılar işlerinizde başarılar bütün güzelikler sizinle olsun
alisayan
03.04.2008, 09:45
yakup oglan belediye başkanım sayın AHMET AKTAŞIN tüm sivaslı hemşerilerine ve ayrıca yakup oglanlı gönül doslarına selamlar ve yüce mevlamızın bütün güzelikleri sizinle olsun diyor
alisayan
03.04.2008, 09:53
seyfulah kardeşimizede teşkür ederiz bize böyle bir fırsat verdigicin allah ona uzuuuuuuuuuun ömürler versin
yusufsahin58
03.04.2008, 15:05
allah razi olsun hepinizden yakup oglan belediyesine kucak dolu sevgiler burda yildizbeldesinden olanlar var
KULHASZADE5838
29.04.2008, 12:13
merhabalar ustad araplar pek enteresanlar burda sivasl yasamazzzzzzzzz
KULHASZADE5838
29.04.2008, 12:19
jizan tarafini da ben aldim bilginiz olsun
kangallim
29.04.2008, 12:31
BEN MEKKEDEN YUSUF SAHIN SIVAS YILDIZELI KAVAK BELDELIYIM
NE MUTLU SANA O MÜBAREK BELDEDESİN DEMEK :'(
BİZLER İÇİNDE DUA EDİN LÜTFEN ORALARI GÖRMEK BİZEDE NASİP OLUR İNŞALLAH, SOYADIMIZ AYNI İNŞALLAH BASTIĞIMIZ TOPRAKLARDA AYNI OLSUN...
MÜBAREK BELDEYE SELAMLAR...
yusufsahin58
02.05.2008, 23:15
NE MUTLU SANA O MÜBAREK BELDEDESİN DEMEK :'(
BİZLER İÇİNDE DUA EDİN LÜTFEN ORALARI GÖRMEK BİZEDE NASİP OLUR İNŞALLAH, SOYADIMIZ AYNI İNŞALLAH BASTIĞIMIZ TOPRAKLARDA AYNI OLSUN...
MÜBAREK BELDEYE SELAMLAR...
insallah gelirsin kardes buralari gorursun biran once
jizan tarafini da ben aldim bilginiz olsun
benim biraderde jizanda görüşürsen selam eyle Allaha emanet olsun.lakabı arap(arap baba) kime sorsan gösterir.:D:D
Allah Tüm gurbetçilerin özellikle suudiarabistanda ve jizandakilerin yar ve yardımcısı olsun.
Seyfullah Taha
18.02.2009, 01:18
s.a ben tesekkur ederim hepinize
Rabbim herkesin yardimcisi olsun
yusufsahin58
08.06.2009, 22:59
AMIN____________ CUMLEMIZIN
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.