PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vatan gazetesi yazarı sivasspora zarar vermekmi istiyor?

serkanka58
21.01.2008, 16:44
gazeteci zat; mehmet yıldızla alakalı olarak bilinçli olduğunu zannettiğim ve başkanımızında şiddetle kınadığı haberiyle ilgili olarak biz yiğidoların buna tepki göstermemiz gerekiyor.
sivasımızın bu başarısına antipati toplamak istiyorlar ama başaramayacaklar
inşaallah!!!!!!!
haber aşağıdaki gibidir.

Zirvenin yeni adı

Sivas, geçen hafta F.Bahçe’yi silkeleyen İstanbul’u da çarptı

Hakan Yaşar
--------------------------------------------------------------------------------

BOZKURT işareti yaptı
DÜN 9. golünü atan Sivas kaptanı Mehmet Yıldız, gol sevincinde aşırı milliyetçiler gibi Bozkurt işareti yaparak herkesi şaşırttı. Sivas’ın başarısında rol oynayan Yıldız’ın bu hareketi şok etkisi yaptı. Golün sevincini asist yapan Cvetkov ile paylaşırken sağ eliyle yaptığı bozkut selamını geçen yıl Ankarasporlu Ediz de yapmış, ancak ceza almamıştı.

Gökhan, Sezer’i tekmeledi Uygun’dan küfür iddiası

MAÇ bittikten sonra tıpkı ligin ilk yarısında olduğu gibi futbolcular arasında sahada kavga çıktı. Belediyesporlu Gökhan, hakemin önünde Sezer’e tekme atınca ortalık karıştı. Vedat Yüksel, tartışma sonrası M.Yıldız’ın ısrarıyla Gökhan’a (Sahada olmadığı için İlyas’a gösterdi) kırmızı kart çıkarttı.
Olaylarla ilgili Bülent Uygun, “Güya ilk maçta küfür edilmiş. Rövanşı alacaklarmış. Bunlar yanlış sözler. İstanbulsporlu Mahir hocam bana ’Kaptanına terbiye ver’ diyor ama benim kaptanıma küfrediyor” diye tepki gösterdi. Sivas’ın 2.5 pozisyona girip maçı kazandığını söyleyen Bld. antrenörü Abdullah Avcı ise “Olayları kamuoyu değerlendirsin” dedi.

altuntas58
21.01.2008, 17:36
Bunlar ahlaksız sözde yazarlar futbolla alaksı olmayan zavallılar galibiyetimize gölge düşürmek istiyorlar ama buna gücleri yetmez mehmet yıldızı kıskanmakta haklılar cünkü istanbulsporun defansını dağıttı pacavraya dönderdi mehmeti tutamadılar şimdede karalama politikası yapıyorlar istanbulsporlu gökhanın Sezere yaptığı hareket affedilir türden değil birde hocaları olacak adam kalkmış 2,5 pozisyona girdiler 2 gol attılar diyerek galibiyetimizi küçümsüyorlar istanbulsporla 10 defa mac yapalım hepsinde yeneriz karın ağrıları bize güclerinin yetmemesinden ileri geliyor işin aslına bakrsak bu takımın süper liğde ne işi var belediye bizim paralarımızla elin yabancılarına milyon dolarlar verip top oynatıyorlar belediyenin asli göerevi Yol,Su,Ulaşım vesairelerdirben istanbulda yaşayan bir sivaslı olarak benim vergilerimle yabancılara peşkeş cekilen milyon dolarları harcayanlara hakkımı helal etmiyorum haram olsun istanbulsporda inşallah yakında kümeye düşer bu sözde yazarı kınıyorum kac para almışta bu yazıları yazmış çok merak ediyorum satılmış kalemler zamanı gelince sizide hizaya getireceğiz

banu58
21.01.2008, 18:30
Ne varmış bunda ya zaten nerde SAĞ ile ilgili birşey yapılsa hemen hopluyorlar,diğer tarafta adam gol atınca istavroz çıkarıyor (Hac işareti figürü) o aşırı hristiyan dincisi olmuyor bizimkiler elini açıp dua edince tarikatçi,sempati duyduğu işareti yapıncada faşist oluyor,hem bunu yazan anlamadan yazar bey belki Mehmet Yıldız havy metalcidir onun işaretidir siz yanlış algılamışsınızdır,yok tabiki kafalarında şekillendirdikleri bir dikte var onu yazacaklar ki Mehmet Yıldızın kafası karışsın...
Siz o nakitle çalışan beyninizi birazda gurur ve haysiyetle çalıştırmayı deneyin haa birde Bozkurt işaretini yapandan değil sol eliyle zafer işareti yapandan korkun,bozkurt Türklüğün ergenekonun adıdır zarar gelmez tabiki TÜRKe dost olana.

babayavuz
21.01.2008, 18:42
Ne varmış bunda ya zaten nerde SAĞ ile ilgili birşey yapılsa hemen hopluyorlar,diğer tarafta adam gol atınca istavroz çıkarıyor (Hac işareti figürü) o aşırı hristiyan dincisi olmuyor bizimkiler elini açıp dua edince tarikatçi,sempati duyduğu işareti yapıncada faşist oluyor,hem bunu yazan anlamadan yazar bey belki Mehmet Yıldız havy metalcidir onun işaretidir siz yanlış algılamışsınızdır,yok tabiki kafalarında şekillendirdikleri bir dikte var onu yazacaklar ki Mehmet Yıldızın kafası karışsın...
Siz o nakitle çalışan beyninizi birazda gurur ve haysiyetle çalıştırmayı deneyin haa birde Bozkurt işaretini yapandan değil sol eliyle zafer işareti yapandan korkun,bozkurt Türklüğün ergenekonun adıdır zarar gelmez tabiki TÜRKe dost olana.

sozlerinde sonuna kadar haklisin tesekkurler admlar alismislar dunyayi ve insanlari dar bi cerceveden gormeye