PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İMKB - BORSA

serkanka58
23.01.2008, 14:10
Borsa ile ilgilenen yiğidolar bilgi paylaşmaya ne dersiniz?

serkanka58
23.01.2008, 14:19
yokmu hiç ilgilenen arkadaşlar yaaaa

Sweetgirl
23.01.2008, 16:02
siz demek igileniyormussunuz
siz baslayin konuya bence
su söyle bu böyle demeye
bakin nasil geliyor gerisi
cünkü unutmayinki bizim milletimizin kaninda var :rolleyes:
hemen sizin dediginize veto cekmek :D

serkanka58
23.01.2008, 16:04
valla borsanın şu durumunda diyecek hiç bişey yok.
3 günlük kaybım %40
abd'de rüzgar esiyor türkiyede fırtına oluyor.
bu düşüşün nereye kadar olacağı hakkında bilgisi olan varmı?

altuntas58
23.01.2008, 16:59
valla borsanın şu durumunda diyecek hiç bişey yok.
3 günlük kaybım %40
abd'de rüzgar esiyor türkiyede fırtına oluyor.
bu düşüşün nereye kadar olacağı hakkında bilgisi olan varmı?

Gecmiş olsun kardeşim ama sakin ol sakın panik yapmayın kağılarını satayım felan deme kurt dumanlı havayı sever spekilayonculara fırsat verme bu borsa nasılki tarihi rekorlar kırdı yine kıracaktır kısa süre içinde tekrar zirveye doğru cıkacaktır bu cıkış bir rekor cıkış olacaktır medyanın ateşe körükle gitmesininde borsayı olumsuz yönde etkiledi tutturmuşlar kriz geliyor çok kötü olacak felan diyerek felaket tellalığı yapıyorla borsanın düşmesinde ABD nin rolü büyük ama bizim sözde medyada az değil hani işi bilende bilmeyende ekomomimiz hakkında yorumlar yapıyorlar ben inaniyorumki yakın zamanda her şey rayına oturacaktır sakın kağıtlardan cıkma ben o hataya seneler evvel düştüm sen düşme kardeşim

serkanka58
24.01.2008, 08:17
Gecmiş olsun kardeşim ama sakin ol sakın panik yapmayın kağılarını satayım felan deme kurt dumanlı havayı sever spekilayonculara fırsat verme bu borsa nasılki tarihi rekorlar kırdı yine kıracaktır kısa süre içinde tekrar zirveye doğru cıkacaktır bu cıkış bir rekor cıkış olacaktır medyanın ateşe körükle gitmesininde borsayı olumsuz yönde etkiledi tutturmuşlar kriz geliyor çok kötü olacak felan diyerek felaket tellalığı yapıyorla borsanın düşmesinde ABD nin rolü büyük ama bizim sözde medyada az değil hani işi bilende bilmeyende ekomomimiz hakkında yorumlar yapıyorlar ben inaniyorumki yakın zamanda her şey rayına oturacaktır sakın kağıtlardan cıkma ben o hataya seneler evvel düştüm sen düşme kardeşim

biliyorum abi
abd borsası dün %2,5 artışla kapatmış bugün bizim borsada beklentiler olumlu.
bu kriz abd nin dünya piyasalarını etkilediği son kriz.
bundan sonraları abd de oluşan ekonomik olaylar dünya borsalarını bence fazla etkilemeyecektir.
allaha şükürki abd batıyorrr
"zulm ile abad olanın ahiri berbad olur"

serkanka58
28.01.2008, 08:20
selam yiğidolar

bu hafta borsanın seyri ne olur sizce?

serkanka58
29.01.2008, 08:36
favori hisse senedi önerisi olan varmı?

altuntas58
29.01.2008, 08:48
Bu haftada borsa dalgalı gecer bence şubat sonuna kadar borsa tam olarak normal seyirine oturmaz biraz beklemekte yarar var