Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS HAVAYOLU!!!
m_serbetci
30.01.2008, 00:09
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
m_serbetci
30.01.2008, 00:35
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
m_serbetci
30.01.2008, 00:43
m_serbetci
30.01.2008, 00:50
m_serbetci
30.01.2008, 00:52
m_serbetci
30.01.2008, 00:55
m_serbetci
30.01.2008, 00:58
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]!-Fener-Sivasta..-59974.html
m_serbetci
30.01.2008, 01:01
EyüphanAydın
30.01.2008, 02:31
teşekkürler,
Bizi Bilgilendirdiğin İçin Kardeş
ceylankimya
30.01.2008, 09:32
Ya İstanbul'dan otobüs seferleri SİVAS için çok istiyorlar. Ben Kayseri'ye gidiyom KAyseri 10 saat felan 30-35 YTL arası yani havayolu Sivas için gayet uygun bence
altuntas58
30.01.2008, 10:38
Sivas Hava alanının modernize edilip sivasımızın hizmetine sunulmas çok iyi oldu birde fiatları düşürülürse artık herkesin ucağı tercih etmesi kacınılmaz olur sivasta otobüs fiatları çok yüksek diyebilirimki türkiyenin en pahalı bir kac ilinden birsi hava yolu şirketleri 100 ytl nin altında yani 85-95 ytl gibi bilet parası alsalar tahmin ediyorum kimse otobüse binmez sivasın yolcu potansiyeli çevre illere göre çok fazla hic bir ucak boş ucmaz
m_serbetci
30.01.2008, 20:17
Bilet fiyatları
1.Thy Sivas-Istanbul Atatürk Havaalanı :86 ytl
2.Thy Sivas-Istabul Sabihagökçen Havaalanı:86 ytl
3.Sunexpress Sivas-Izmir Adnan Menderes Havaalanı :29 ytl den satılamakta
ancak halkımız yinede karayolunu tercih etmektedir.
bilet alma yolları Çağrı merkezi,internet ve büyük otel arkasında bulunan
Thy bürosudur...
ınternetten oturacağımız koltuğu bile seçmek mümkündür....
Otobüs fiyatları 60 ytl dir...
Yolda yemek tuvalet vs... Uçakla aynıya gelmektedir...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] :Istanbul
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] :Izmir
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] :Stutgartt
umitbsr58
30.01.2008, 21:00
Hayırlı olsun
Bence fıyatlarda cok uygun
60 ytl bılet 14 saat ucak bunun 1/4 u surede goturck daha ne olsun!!!
m_serbetci
31.01.2008, 14:43
m_serbetci
31.01.2008, 14:53
Sivas-Istanbul kalkış görüntüleri... Tıklayın... İzleyin...
SivasLady
31.01.2008, 15:02
gecen sene yazin stgt - sivasa ucmak istiyordum baktim adam basi 523 EUR istiyorlar
cok kisili bir aile bunu karsilayamaz yurtdisindan gelecekler icin biraz daha cazip yapilabilir
:) gerci teyzemgil ucmus iki kisilerdi onlar
m_serbetci
03.02.2008, 20:14
m_serbetci
06.02.2008, 20:40
helal olsun hemşehrim en azında elimizin altında bir bilgi oldu otobüs fiatları zaten uçmuş bari biz uçakla uçalım :)
m_serbetci
10.02.2008, 23:54
m_serbetci
10.02.2008, 23:55
m_serbetci
13.02.2008, 23:29
Arkadaşlar....
Adresinden 02/04/2008 tarihinden itibaren vergiler hariç...
İzmir-Sivas
Sivas-İzmir
İst/Sabiha Gökçen(Anadolu yakası)-Sivas
Sivas-İst/Sabiha Gökçen(Anadolu yakası)
29 ytl Sivas'ımıza hayırlı olsun iyi uçuşlar....
m_serbetci
17.02.2008, 21:27
m_serbetci
18.02.2008, 21:09
m_serbetci
24.02.2008, 17:54
yusufulku58
25.02.2008, 19:15
artık sunexpres te istanbul sivas arası 29 ytl
m_serbetci
25.02.2008, 20:05
m_serbetci
25.02.2008, 21:23
m_serbetci
25.02.2008, 21:24
Resimler ve bilgiler için sağolun.
m_serbetci
03.03.2008, 23:37
Kotu hissettim bi an kendimi,sivasta havaalanı oldugunu bilmiyodum:( tam sapmısım tabir-i caizse
jeolog58
04.03.2008, 01:50
merhaba ben aranıza daha yeni katıldım ilk sana rastladım :))))
m_serbetci
05.03.2008, 18:19
merhaba ben aranıza daha yeni katıldım ilk sana rastladım :))))
AŞKINIZ İÇİN LÜTFEN CHAT KANALLARINI KULLANIN!!! SİVAS HAVAALNI SAYFASINI DEĞİL...
m_serbetci
05.03.2008, 18:21
Kotu hissettim bi an kendimi,sivasta havaalanı oldugunu bilmiyodum:( tam sapmısım tabir-i caizse
SİVAS HAVAALANI 1957 YILINDA ASKERİ HAVAALANI OLARAK HİZMETE AÇILMIŞ. BİR BUCUK YIL ÖNCE BAKIMA ALINARAK TÜRKİYENİN EN UZUN PİSTİNE SAHİP OLMUŞTUR. ANCAK ŞANLIURFA GAP HAVAALANININ HİZMETE AÇILMASIYLA... ŞU AN İKİNCİ DURUMDADIR... SAYGILAR...
yusufsahin58
08.03.2008, 17:58
paylasimin icin saol kardes benim isime yarar bu valla
m_serbetci
13.03.2008, 00:24
yusufsahin58
16.03.2008, 21:29
VALLA DOGRU ADAM BURAYI CHAT SAYFASI GIBI KULLANIYOR
Memleketimizin gelişmesi ve yapılan bu yatırımın daimi olup daha da büyümesi için Sivaslı hemşerilerimizin mümkün olduğunca Sivas havaalanını kullanmaları gerektiği kanaatindeyim. Lütfen bu konuda duyarlı olalım. Gerek yurtdışından gerekse yurtiçinden eğer mümkünse civar havaalanlarını değil Sivas havaalanını kullanalım. Şahsen İstanbul'dan Sivas'a gidiş gelişlerde ben genelde THY'yi kullanıyorum.:)
Ancak havaalanımızın bir takım eksikleri de mevcut, mesela iç ve dış hatlardan oluşan modern bir terminal binası gerek. Şehire ulaşımda mevcut yol yerine Merakum'dan direkt şehre bağlanacak ve yolu neredeyse yarıyarıya kısaltacak bir güzergah yapılmalı! İnşallah bu eksikler en kısa zamanda tamamlanır.
haritacı58
08.04.2008, 11:46
arkadaşlar uçak fiyatları uygundur çünkü 14 saat otobüsle yol gideceksiniz sonra sanki zorla bu işi yapıyomuş yada babasının hayrına bu işi yapıyomuş tavrıyla insanlara hizmet etmekten çok parasını yemeyi amaçlayan sivas istanbul arası çalışan otobüs firmlarını kullanmanızı hiç tavsiye etmem 25 30 ytl daha fazla verin o bön suratlı adamlarla muhatap olmayın derim....
yada illa karayoluyla istanbula gidecekseniz ve çok eşyanız yoksa ankaraya kadar bu adamları çekin sonra ankaradan aktarma yapın hem daha ucuza gelsin hem 6-7 saat rahat yolculuk yapın derim
m_serbetci
03.08.2008, 00:07
start1974
03.08.2008, 10:34
Sivasa Almanya-Kölndende Öger-Türktur tarafindan seferler yapiliyor.
m_serbetci
03.08.2008, 20:37
Sivasa Almanya-Kölndende Öger-Türktur tarafindan seferler yapiliyor.
Evet yukarda yazıyor zaten!!! Her cuma almanya köln'den Sivas havaalanına uçuşlar vardır...
ayparcam
04.08.2008, 09:09
biz hala kayseriden ucacaz desene
Hollandaya nezaman ucus seferlik olacak acaba ?
kadir0911
06.08.2008, 22:16
Evet yukarda yazıyor zaten!!! Her cuma almanya köln'den Sivas havaalanına uçuşlar vardır...
bu cok güzel bir haber insallah bu imkani seneye degerlendirecem...
m_serbetci
11.08.2008, 02:10
:)Sivas havaalanı ile ilgili herşeyin varolduğu bir site hazırladım...
Sivas'ı kimse tutamaz ok yaydan çıktı.... Herkesi Siteme Bekliyorum...
m_serbetci
15.08.2008, 20:54
SONUNDA HAVAALANI TERMİNAL BİNASI İHALE İLANI YAYINLANDI.
Paylaşım için tşke ederim arkadşım havalanımız inşallah yakında Ankarada bulunan Esenboğa Havalanı gibi büyük olur
m_serbetci
24.08.2008, 17:33
m_serbetci
30.08.2008, 00:00
Sivas'lı Hacılar Kendi havaalanlarını kullanararak çıktıkları Hac yolculuğuna THY'ye ait TK 5114 sefer sayılı uçakla Sivas havaalanından cidde'ye uçtular...
m_serbetci
05.09.2008, 16:53
mesut_sivasliyiz_58
06.09.2008, 00:49
ya cok iyi oldu sivas havalimani acildini geri tum ucak sirketlerine hayrili ugurulu olsun tum sivasimiza iyi guzel hayrili yolucuklar dilerim sivastan ucmak neseli gelmek ozlem hasretle ozlemle ayrilikla gitmek nasip etsin herkese
m_serbetci
19.09.2008, 23:37
IsYaNKaR
20.09.2008, 00:04
maşallahhh boş geçmiyor hiç :)
m_serbetci
20.09.2008, 20:59
Sun Express 22 Eylül- 28 Mart tarihleri arasınsında uygulayacağı kış tarifesini açıkladı. Buna göre;
Sivas- İzmir :Çarşamba-Cumartesi
Sivas-Sabiha gökçen :Çarşamba-Cumartesi
Sivas-Kayseri :Cumartesi
Kayseri-Sivas :Çarşamba
Trabzon-Sivas :Çarşamba-Cumartesi
şekilinde uygulanacak....
etzel1967
09.10.2008, 23:08
hayırlısıyla terminal binamız da yapılsaydı......
Uçuş saatlerinden de anlaşılacağı üzre demek ki gece yarısı da olsa havaalanımıza uçaklar iniş yapabiliyor. Bildiğim kadarıyla ILS dedikleri cihaz da kuruldu. Terminal binası ve yol ihalesi de yapıldı. İnşallah modern terminali ve yolu da tastamam oldu mu Sivaslı artık uçuşa geçer! :)
m_serbetci
27.10.2008, 13:14
SAYIN M_ŞERBETÇİ BU İSTATİSTİKİ BİLGİLERİ BİR HAFTADIR ELİMDE TUTUYORDUM. SİZİN SİTEYE KOYMANIZI BEKLEDİM SİZE AYIP OLMASIN DİYE AMA BUGÜN İTİBARİYLE KENDİMİ DAHA FAZLA TUTAMADIM VE SİTEYE EKLEDİM KUSURA BAKMAYIN. :)
NE DEMEK TABİKİ YAZACAKSINIZ... BURASI HEPİMİZİN HERŞEY SİVAS İÇİN... BEN ŞEHİR DIŞINDAYIM BU NEDENLE FORUMLA İLGİLENEMDİM....:)
m_serbetci
05.11.2008, 20:40
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]%20of%20MainSc ene
abdullah58
05.11.2008, 20:59
IYI GÜZELDE ÖGER YAZ TARIFESINI 2009 U TA NISANIN SONUNDA KOYUYOR
SIVASA NE KADAR FIYATLAR BILMIYORUZ
BIZ BASKA SEHIRDEN KÖLN NE GELMEMIZ GEREKIYOR ORDANDA SIVASA UCMAMIZ GEREKIYOR 5 KISILIK BIR AILEYI SEN DÜSÜN
BENCE EN IYISI UCUZ VE DAKIK GERMANWINGS ADAMLAR YAZ TARIFESINI (2009) TEMMUZ AYINDA(2008)DE ACIKLIYORLAR ANKARA GIDIS GELIS 210€ ÖGERI BEKLE SANA FIYAT VERIR 450 €
tatli-dilli
15.11.2008, 03:06
okadar türkiyeye gelip gidiyorum daha hic sivasa ucmadim : )) bi denemek lazim epey bir gelisim var sivasta insallah bir iki yila kalmaz cok cok cok daha güzel olacak
m_serbetci
19.11.2008, 10:51
THY'NİN SİVAS-İSTANBUL UÇAK SEFERLERİ
Yazar levent
Cuma, 14 Kasım 2008
Türk Hava Yolları'nın (THY) Sabiha Gökçen Havaalanından Sivas-İstanbul karşılıklı uçak seferleri başladı.THY Kayseri Satış Müdürü Tamer Sislier, yaptığı açıklamada, THY'nin İstanbul Atatürk Hava Limanından Sivas'a haftanın 7 günü yaptığı karşılıklı seferlere ek olarak Sabiha Gökçen Havaalanından da uçak seferlerinin bugün başladığını kaydetti: Sabiha Gökçen Havaalanından Sivas'a salı, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü TK-938 ve TK-939 sefer sayılı karşılıklı sefer düzenleneceğini anlatan Sislier, uçağın 11.20'de Sabiha Gökçen Havaalanından kalkacağını, 13.25'de ise Sivas Havaalanından hareket edeceğini söyledi.Seferlerin ilk gününde uçaktaki doluluk oranının oldukça iyi olduğunu ifade eden Sislier, şehir içinden hava alanına servislerinin bulunduğunu, bilet almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen müşterilerinin Türkiye'nin her yerinden 444 08 49 nolu THY çağrı merkezini günün her saatinde arayabileceğini ifade etti. Sislier, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Sivas'a seyahat edecek yolcuların vergiler hariç 57 YTL'den başlayan fiyatlarla uçabileceklerini sözlerine ekledi.
ARKADAŞLAR THY NİN VAS-SAW SAW-VAS UÇUŞU BULUNMAMAKTADIR... BU HABER 1 YILLIKTIR...BU UÇUŞU SUN EPS YAPMAKTADIR...GELİŞMELERİ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] den takip edebilirsiniz...
Sweetgirl
24.11.2008, 01:49
Bu sene ilk defa Sivas havaalanindan ucmak nasip oldu.
Insallah biraz daha büyütülür havaalani ve insallah biraz daha hesapli olur fiyatlari. Eminimki yurtdisindanda hesapli oldugu takdirde dahada cok talep olur.
En cok üzüldügüm konu ise disarda bavullar icin bir araba olmamasiydi.
Ordaki bir görevliye basvurmamiza ragmen bize bir araba getiremedi.
Mecburen iceri girip o kalabaligin icinden geri arabayla cikmam gerekti.
O anda mecburen iceri girmek isteyenleri bekletmek zorunda kaldim.
Eger bu yazimi onlardan biri okuyorsa, ÖZÜR DILERIM.
m_serbetci
10.12.2008, 23:06
m_serbetci
10.12.2008, 23:10
yerliturkuaz
11.12.2008, 00:12
Daha önce kapatılıp daha sonra havayolunun canlanması sonucu açılan bu havalanımız umarım ileride daha da büyür tabi bunun havayolunu tercih edenler ile büyümesi şart olmuştur...
EyüphanAydın
11.12.2008, 12:42
NOT ; Diğer resimler birazdan eklenicektir.
EyüphanAydın
11.12.2008, 12:47
Not ;Diğer resimler birazdan eklenicektir.
EyüphanAydın
11.12.2008, 12:52
EyüphanAydın
11.12.2008, 12:56
EyüphanAydın
11.12.2008, 13:02
EyüphanAydın
11.12.2008, 13:05
EyüphanAydın
11.12.2008, 13:12
m_serbetci
03.02.2009, 11:21
m_serbetci
20.03.2009, 10:01
Neden Pegasus ve Atlasjet Sivas'a uçmuyor? Çünkü sabiha gökcen pazarında Sun Express var Sivas pazarıda rekabeti kaldırmayacak bir pazar Arkasında THY olan Sun express in uçtuğu bi yere başka bir firmanın uçması biraz zor gözüyor keza firmalar kendilerini garantiye almadıkları alanlara kolay kolay riske girerek uçmazlar.. Bununla ilgili ne yapılmalı STSO nun firmalara destek vermesi gerekiyor ama malum seçimler yeni geçti buda çok uzak görünüyor.. İzmir'e direk uçuşlar nisandan itibaren tamamen kaldırıyor salı ve cumartesi istanbul aktarmalı olarak icra ediliyor yani izmir uçuşlarımızıda kaybettik ayrıca Ögerde hala Sivas için yaz tarifesini açmış değil yani bu uçuşlarda tehlikede Almanya uçuşlarınıda kaybettik.Elimizdeki uçuşlara sahip çıkamıyor ki başka firmaları Sivas'a uçması konusunda görüşelim.. STSO Kıbrıs uçuşları içinde çalışmadığı için bu uçuşlarıda Kayseriye kaptırarak kaybettik...Kayseri'den başlayan Kıbrıs uçuşları içinde biz kazanım olarak görülmemesi gerekiyor çünkü yurtdışında olduğu gibi kayseriden kalkan Kıbrıs uçaklarınıda sivaslılar dolduracaktır.. STSO faaliyet raporunda günde 2 haftada 7 istanbul uçuşu yazıyor artık nasıl oluyorsa izmir ve sabiha gökcen uçuşları içinde perşembe pazar yazıyor yani ilk başladığı gibi bu işlerin peşinde koşması gerekenler hangi gün hangi saatte uçuş olduğundan bile bi haberler.. Elazığ Tso başkanının çabaları sayasinde ANADOLUJET Elazığ-Ankara seferlerine başlıyor.Ve bu seferlerin Sivas'a olacağı daha önceden Cumhurbaşkanımız sayın Gül tarafından il genel meclis başkanı sayın A.TURAN ERKUT'A söz verilmişti. Ama peşinden koşan olmadığı için Bu uçuşuda Elazığa kaptırdık. Uyu Sivas UYU!!!
BU VERDİĞİM LİNKİ Bİ TIKLAYIN WİFİ OLMAYAN TEK İL SİVAS UYU SİVAS TELEKOM UYU!!!
ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇOK:(
altuntas58
20.03.2009, 10:34
Sivasımız sahipsiz kalmamalı elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanmalıyız giden geri gelmiyor kacan balık büyük olur
m_serbetci
20.03.2009, 21:13
Sn. Şerbetçi verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben bu duyarsızlığın en çok sn. vali yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Sn. Dalmaz döneminde Sivas a hiç bir çivi çakılmamıştır. Bunu iddia ediyorum. Hiç bir icraat yok. Vali bey uçuşlar konusunda ne gibi faaliyetler yapmıştır soruyorum. Sadece uçuşlar konusunda değil, bütün konularda sn. Dalmaz yüzünden eşgüdümsüzlük var Sivas ta. Hiç bir yatırımı takip edip sonuçlandıramıyor. Ayrıca bilgi de vermiyor Sn. Dalmaz.
Sn. Vali Dalmaz dan öğrenmek istediğimiz bilgiler
1. Adliye sarayına yer tahsis edildi. Bunu güç bela öğrenebildim İhalesi ne zaman çıkacak. Vali bey kamuoyunu niye aydınlatmıyor.
2. Bölge hastanesi yer tahsis durumu hakkında vali bey yine pasif ve kamuoyuna tatmin edici bir bilgi vermiyor.
3. Vali bey sürekli turizmden bahseder. Turizm konusunda emitt fuarına katılmaktan başka ne yaptı. Şimdiye kadar niye bir otel grubuna Sivas ta yer tahsisi yapamadı. Ayrıca sn. Dalmaz zamanında tek bir Sivas konağı valilik eliyle restore edilemedi.
4. Sivas dışındaki işadamlarımızla kaç defa yatırım toplantıları yapıldı. Ben hiç duymadım böyle bir toplantı.
5. Sivas havaalanına uçuşların arttırılması için sonuca niye gidilmedi, Sn. vali niye işin peşine düşmedi.
6. Sivas valiliğinin web sitesi resmen öldürüldü sn. Dalmaz döneminde. Sivas adına hiç bir şey yok. Bomboş bir site. sivas için yapılacak projeler filan hiç bir şey yok.
Kısaca ben Sn. Dalmaz ın artık valilikten alınması ve yerine heyecanlı, dinamik, iş bitirici bir valinin gelmesini umuyorum. Yoksa sivas ın bu valiyle işi gerçekten çok zor.
Tokat havaalanı kapatıldı. Sivas havaalanının bu fırsatı değerlendirip bölge havaalanına dönüşme fırsatı elimizde. Ayrıca Sn. Şerbetçi yeni iç ve dış terminal binasının inşaatı ne zaman başlayacak haberiniz var mı
verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşşekür ediyorum. Canpolatlı günleri mumla arıyoruz desenize...
havaalanı inşaatı başladı 1.5 yıl içinde bitecek gece gündüz çalışıyorlar.... allahtan... saygılar...
eyuphulagu
11.04.2009, 22:09
Sivas Havaalanı Terminal binasının görüntülerini izleyince içim cız etti.Sivas'a bu terminal binası hiç yakışmıyor.Umarım ihalesi yapılan yeni terminal binasının inşaatına başlanarak biranönce bitirilir.Herşey Sivas İçin....
alix_özdemir
11.04.2009, 22:58
Sivas Havaalanı Terminal binasının görüntülerini izleyince içim cız etti.Sivas'a bu terminal binası hiç yakışmıyor.Umarım ihalesi yapılan yeni terminal binasının inşaatına başlanarak biranönce bitirilir.Herşey Sivas İçin....
Çok haklısın. Kesinlikle yeni terminal binası yapılmalı. Çünkü bizim vitrinimiz orası. Vitrinin de öyle olmasını kimse istmez.
sivasa yapilan ucak seferleri azalmaya basladi. lutfen sivas icin sesiz kalmayalim. yetkilileri göreve davet ediyorum.
m_serbetci
21.02.2010, 20:11
Sivas bugünlerde Canpolat'lı Sami Aydın'lı günlerini mumla arıyor. Sunexperss Havayolları Sivas-Sabiha Gökçen ve Sivas-İzmir uçuşlarını askıya aldı. Aynı olayı 13 şubat 2010 da Bursa- Erzurum,Trabzon ve Antalya uçuşlarında yaşadı. Ama Bursa Ticaret Odası Bursa basını bütün Bursa ayağa kalktı ve sonuçta... Sunexpressi k...aybeden Bursa Anadolujeti şehre getirmeyi başardı... Sivas Havaalanının benim bir Sivas sevdalısı olarak yaptığım sitesinde ( [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ) uçuş noktalarına bir bakın... Her yıl uçuşlarımız azalmış... Buna ancak Stso dur diyebilir... Allah bilir Stso'nun olaydan haberi bile yoktur...
m_serbetci
07.03.2010, 23:01
Corendon havayolları 2010 yazında non-stop Sivas-Amsterdam uçmaya karar verdi...
Kaynak : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
m_serbetci
10.03.2010, 19:02
m_serbetci
14.03.2010, 00:36
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez];ta-Sivas’a-ucacak.html
m_serbetci
15.03.2010, 22:49
Sevgili sivaslı arkadaşlarım...
bir sivas'lı olarak sivas sevdalısı olarak yaklaşık 4 yıldır sivas havaalanını internette havacılıkla ilgili her platformda tanıtıp savunuyorum...
Anadolujet ilk Ankara Anadolu uçuşlarına başladığı zamanlarda il genel meclis üyesi Erkut Ankara'ya sayın Gül'ü ziyarete gitmişti. Gül bu ziyaret sırasında yakında Anadolujet diye bir firma kurulacağını ve Sivas-Ankara uçuşlarının başlayacağını sözünü verdi. Erkut döndü. Ama aylar geçti.. Sivas'ta yönetimler değişti... ve her yere mail atmama rağmen hiç kimse bu işle lgilenmedi. Ankara-Samsun uçuşları başladı. sivas uçuşları rafa kalktı...
Ankara uçuşlarını samsun'a kıbrıs uçuşlarını kayseri'ye pgs Sabiha gökçen uçuşlarını Elazığ'a Atlasjeti Tokat'a kaptırdık..
Hiltonu,Sivas AVM yi Dikimevini,Tapu'yu kim bilir nerelere kaptırdık...
Bir önce ki haberi özellikle koydum... Pegasus havayolları için Sivas'ta uğraşan özel bir acente dir... Sivas ticaret odası Pegasusun sivas'a uçacağını duyduğu için görüşme yapıyor... Pegasus uçmaya başlayınca çıkıp pegasusu sivasa getirdik demek için...
madem öyle öğeri almanyadan uçsun diye kıbrıs türk havayollarını kıbrıstan uçsun diye anadolujeti ankaradan uçsun diye ikna etsinlerde görelim...
ikna edilmiş işlerin üzerine yatmasınlar...
fACEBOOKTA SİVAS'TAN KAÇAN KURTULUR GRUBU AÇILMIŞ...
YAZIK CANIM MEMLEKETİME YAZIK...
İki gün evvel akrabalardan bir kaçının da içinde bulunduğu 200 kişilik bir grup Umre'ye gittiler, duydum ki uçak Kayseri'den kalkmış Cidde'ye gitmiş. O kadar söyleniyor uluslararası havaalanımız yapılıyor diye, e bu memleketin hacısı umrecisi bu havaalanından gidip tekrar buraya dönemeyecekse bu yatırım boş yere mi yapılıyor? Neden Sivas'ta havaalanı dururken hala Sivaslılar çevre havaalanını kullanıyor neden? Bu şehirde vali, belediye başkanı veya başka ilgililer yetkililer yok mu? Yazık yaaa!
m_serbetci
27.03.2010, 22:18
Beceriksiz politikikacılar yüzünden Sivas-İstanbul Sabiha Gökçen ve Sivas- İzmir Sunexpress uçuşlarını kaybettik.... Tıpkı güreşcilerimizin Artvin için yarışması gibi uçaklarımızda başka şehirler için uçacak elveda Sunexpress...
2008 YILINDA SİVASDAN
KÖLN
STUTGARTT
TRABZON
KAYSERİ
İZMİR
SABİHAGÖKÇEN İST
ATATÜRK İST
UÇUYORDUK...
BUGÜN SİVAS-İST KALDI ELİMİZDE ....
yetkin500
10.06.2010, 11:20
Anadolujet markası olan jetgenç ile öğrencilere ciddi avantajlar sağlanıyor. Her yöne biletler 25% indirimli olmasının yanı sıra birikim kampanyası diye bir olay var. Başkası bilet alırken senin telefon numaranı verirse alınan her 10 bilete karşılık senin hesabına 1 adet bedava bilet geliyor. Öğrencilerin mutlaka kaçırmamaları gereken bir fırsat! Daha fazla bilgiyi facebook sayfasında bulabilirsiniz. facebook.com/jetgenc
m_serbetci
22.07.2010, 10:45
SİVAS-ERZURUM SİVAS-BURSA UÇUŞLARI BAŞLADI AMA HAVAALANINDA KARŞILAMA YUKARDAKİ GİBİYDİ YORUM SİZİN... SAHİPSİZ ŞEHİR SİVAS... BİR KAÇ AY SONRA... BU UÇUŞLARDA OLMAZ...
Aradaki farkı farketmemek mümkün değil.
m_serbetci
22.07.2010, 11:43
burak5866
22.07.2010, 11:47
inşallah yetkililer durumu farkeder de bu seferlerde geri kaldırılmaz.hatta uçakalrı doldurarak sivasa yeni seferler açılmasına ikna etmeliyiz.özelliklede izmir antalya ve almanaya holalnda gibi şehirlere.
sahipsiz şehrim benim ah bir bakanı etkili vekilleri olsa gör ozaman kardeşim...güreşçiden vekil seç bekle sivasa katkısı olsun.çok sürmez yakında kalkar bursadan kim gelecekmiş ankara olsa hadi neyse....
deh babam dehh deh UĞUR IŞILAK SÖYLER güzel bir parçadır
m_serbetci
22.07.2010, 22:49
aysima58
22.07.2010, 23:03
hadi allah bereketini artırsın inşallah.
SİVAS-ERZURUM SİVAS-BURSA UÇUŞLARI BAŞLADI AMA HAVAALANINDA KARŞILAMA YUKARDAKİ GİBİYDİ YORUM SİZİN... SAHİPSİZ ŞEHİR SİVAS... BİR KAÇ AY SONRA... BU UÇUŞLARDA OLMAZ...
Olur mu efendim bu şehrin valisinin, belediye başkanının, diğer bürokratlarının çok çok daha önemli işleri var, önemli adamlar onlar, büyük yüce şahsiyetler, her biri ufak birer tanrı, ne işi var bu ulu hazretlerin orada?!!!!
Allah'ım hepsinin belasını versin, çapulcular!
Allah'ım güzel memleketimi, Sivas'ımı iş bilmezlerin, çapulcuların şerrinden korusun, bunlardan kurtarsın!
ismail 58
22.07.2010, 23:32
Yorum yazmaya ne gerek var ki...
Yukarıda ki tablo herşeyi ama herşeyi fazlasıyla anlatmakta...
M_Şerbetçi kardeş Pegasus'un Ağustos'ta Sabiha Gökçen-Sivas uçuşları başlatacağı söyleniyor, doğru mudur? İstanbul'dan Sivas'a THY'na soyulmadan uçmak için dört gözle bekliyoruz.
m_serbetci
23.07.2010, 09:24
M_Şerbetçi kardeş Pegasus'un Ağustos'ta Sabiha Gökçen-Sivas uçuşları başlatacağı söyleniyor, doğru mudur? İstanbul'dan Sivas'a THY'na soyulmadan uçmak için dört gözle bekliyoruz.
Size tek cümleye yanıt vereceğim... "Böyle bir durumdan pegasusun haberi yok..." yorum sizin....
m_serbetci
25.07.2010, 23:24
Borajet’in ilimize sefer başlatmasının ardından Pegasus’ta Sivas’a sefer kararı aldı
Pegasus Genel Merkezi tarafından sefer öncesinde Aymila Turizm’e ziyaret gerçekleştirildi. Yetkililer 5 yıldan beri Pegasus’ta yaptığı hizmetlerden dolayı Aymila Turizm yetkilisi Murat Oğrak’a Pegasus yetkilisi Soner Salkıyan tarafından plaket verildi.
Plaket törenin ardından görüşlerini dile getiren Aymila Turizm yetkilisi Murat Oğrak “ Uzun zamandan beri uçuşlarını beklediğimiz Pegasus Hava Yolları ile sürekli iletişim halinde idik.Yaptığımız görüşme sonrasında muhtemelen Eylül ayı ile birlikte uçuşlar yeniden başlatılacak.Hemşehrilerimize hem yurt içinde hem de yurt dışında aktarmalı olarak hizmet vereceğiz.Ağustos ayının ikinci haftası ile birlikte bilet satışlarına başlayacağız.”dedi
Yukarıdaki haberin doğru olup olmadığının teyidini M_Şerbetçi kardeşten bekliyorum. Eğer doğru çıkarsa inşallah Ramazan bayramı için Sivas'a gidiş-dönüş biletlerimi hemen alacağım.
aysima58
30.07.2010, 21:16
hadi hayırlı olsun diyelim inşallah olurda azcık millet rahata çıkar.
m_serbetci
31.07.2010, 21:59
Borajet’in ilimize sefer başlatmasının ardından Pegasus’ta Sivas’a sefer kararı aldı
Pegasus Genel Merkezi tarafından sefer öncesinde Aymila Turizm’e ziyaret gerçekleştirildi. Yetkililer 5 yıldan beri Pegasus’ta yaptığı hizmetlerden dolayı Aymila Turizm yetkilisi Murat Oğrak’a Pegasus yetkilisi Soner Salkıyan tarafından plaket verildi.
Plaket törenin ardından görüşlerini dile getiren Aymila Turizm yetkilisi Murat Oğrak “ Uzun zamandan beri uçuşlarını beklediğimiz Pegasus Hava Yolları ile sürekli iletişim halinde idik.Yaptığımız görüşme sonrasında muhtemelen Eylül ayı ile birlikte uçuşlar yeniden başlatılacak.Hemşehrilerimize hem yurt içinde hem de yurt dışında aktarmalı olarak hizmet vereceğiz.Ağustos ayının ikinci haftası ile birlikte bilet satışlarına başlayacağız.”dedi
Yukarıdaki haberin doğru olup olmadığının teyidini M_Şerbetçi kardeşten bekliyorum. Eğer doğru çıkarsa inşallah Ramazan bayramı için Sivas'a gidiş-dönüş biletlerimi hemen alacağım.
Haber doğrudur bu da kanıtı...
aozdemir
31.07.2010, 22:16
HAVAYOLUMUZ ÇOK GELİŞTİ ŞÜKÜR
subasi29
01.08.2010, 02:26
Arkadaslar Antalyadan Sivasa ucus varmi? yada soyle anlatayim derdimi ; antalyadan sivasa gelen otobusler saat 19:00 da kalkiyor bu saaten daha erken otobus veya ucak bulma ihtimalim varmi?
aysima58
01.08.2010, 04:17
uçağı bilmem ama otobüs daha erken olmaz galiba.
subasi29
01.08.2010, 16:56
hadi ya desene cilemiz antalyada sekillenecek :( sivasa direk ucamadik gitti bie ...
m_serbetci
03.08.2010, 12:06
Arkadaslar Antalyadan Sivasa ucus varmi? yada soyle anlatayim derdimi ; antalyadan sivasa gelen otobusler saat 19:00 da kalkiyor bu saaten daha erken otobus veya ucak bulma ihtimalim varmi?
Salı ve cuma günleri pegasus havayolları ile 22:40 ta binip 23:45 de kayseriye inersin...otogara geçip sivasa gelirsin ... 150 tl yol 45 tl havaalanı otogar arası taksi 20 tl kayserisivas otobüse verirsin ...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] i
esrarengiz
03.08.2010, 12:23
benim bildigim erken rezervasyonlara bakarsan agustos 14 ve 17 sinde direkt sivasa ucus var pegasusun 24 euro idi ama simdi varmi hala bilmiyorum bu sekil kampanyalara bakacaksin sen istedigin tarihte bulamazsin cunku
antalyadan sivasa saat 1 de veya 2 dede otobus var cunku ben bir iki kere gitmistim oyle gece yarisi sivasa iniyorsun... kayseriye daha rahat bulursun ogle saatlerinde cunku cok oraya kayseridende sivasa 20 tl ver gel tekrar her saat var otobus direkt veya sivasdan gecen
m_serbetci
04.08.2010, 22:13
BARİ SİVAS'I ISKALAMAYIN
02 Ağustos 2010
Tarih 1 Ağustos Pazar.. Saat 23.30.. Yer: LH 3274 sefer sayılı Lufthansa Airbus A319-100 tipi uçağı..
Münih-İstanbul arasında defalarca uçtuğum Lufthansa uçağında bu defa ilk kez Türkiye’nin bir başka noktasına iniş yapmak üzere saat 21.45’te Münih Havalimanı’ndan havalandık. Rotamız Bursa.
Lufthansa’nın Münih-Bursa hattının ilk yolcularından olmanın heyecanıyla uçaktaki 124 yolcu ile birlikte, yaklaşık 11 bin metrede Bursa Yenişehir Havalimanı’na doğru uçuyoruz.
56 yıldır Türkiye’ye uçan Lufthansa, Türkiye pazarında istikrarlı büyümesine devam ediyor. Şirketin İstanbul dışında Ankara ve İzmir hattından sonra Bursa’yı seçmesini doğrusu sürpriz bir karar olarak algıladım.
Neden Bursa’nın cevabını ise ilk uçuş olmasına rağmen 126 koltuklu Airbus A319’da 124 yolcunun olmasıyla aldım.
İşte pazar araştırması diye buna derim. Derim demesine de, neden bu yazıyı bir Türk Hava Yolları, SunExpress veya Pegasus uçağında yazmadığımın cevabını ise açıkçası kendime vermekte zorlanıyorum.
Bu hattaki doluk oranından mı çekinmişlerdir, yoksa yanlış pazar araştırması mı yapmışlardır, veya bu hatta uçmak hiç akıllarına bile gelmemiş midir? Tabiî ki bu soruların cevabı bende değil.
Luftahansa’yı yıllardır takip ederim. Air France, BA, KLM gibi güçlü şirketlerin arasından sıyrılıp, nasıl Avrupa’nın bir numarası oluşunun yakın takipçisiyimdir.
Bu günde Bursa uçuşunda daha ilk seferinde yüzde 100 doluluk oranıyla uçtuğuna tanıklık ediyorum.
Benim şu anki heyecanım ise Münih’ten kalkıp Bursa’ya teker koymak için hafiften alçalmaya başladığımız uçakta olmakla sınırlı.
Bu arada unutmadan söyleyeyim. Münih’te 45 bin Türk yaşıyor. Bunların büyük çoğunluğunun ise yetkili bir ağızdan Sivaslı olduğunu öğrendim.
Dedim ya, gönül tescil işareti “TC” ile başlayan bir uçakta bu yazıyı yazmak isterdi. Ama kısmet “D” tescili ile başlayan uçağa imiş.
Kestane şekeri dağıtıldı, anons yapıldı. Şimdi Bursa için alçalmaya başladık. Bilgisayarım için kabin amirinden ikaz geliyor, bu haftalık bu kadar.
Hepinize iyi uçuşlar olsun derken, bari Sivas’ı ıskalamayın diyorum..
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, gelişen iç hatlarda “Hayalim” dediği bölgesel uçuşları başlatan Borajet’in ilk uçuşanda olmaması ve aynı saatlerde Tokat’a 1.5 saat mesafedeki Sivas’ta okul ve yol açma törenine katılması dikkatlerden kaçmadı.
aysima58
04.08.2010, 22:19
hakkımızdan hayırlısı önceden bu kadarda yoktu be hatta hava alanı bile kapalıydı bunada şükür diyelim dimi.
BARİ SİVAS'I ISKALAMAYIN
02 Ağustos 2010
Tarih 1 Ağustos Pazar.. Saat 23.30.. Yer: LH 3274 sefer sayılı Lufthansa Airbus A319-100 tipi uçağı..
Münih-İstanbul arasında defalarca uçtuğum Lufthansa uçağında bu defa ilk kez Türkiye’nin bir başka noktasına iniş yapmak üzere saat 21.45’te Münih Havalimanı’ndan havalandık. Rotamız Bursa.
Lufthansa’nın Münih-Bursa hattının ilk yolcularından olmanın heyecanıyla uçaktaki 124 yolcu ile birlikte, yaklaşık 11 bin metrede Bursa Yenişehir Havalimanı’na doğru uçuyoruz.
56 yıldır Türkiye’ye uçan Lufthansa, Türkiye pazarında istikrarlı büyümesine devam ediyor. Şirketin İstanbul dışında Ankara ve İzmir hattından sonra Bursa’yı seçmesini doğrusu sürpriz bir karar olarak algıladım.
Neden Bursa’nın cevabını ise ilk uçuş olmasına rağmen 126 koltuklu Airbus A319’da 124 yolcunun olmasıyla aldım.
İşte pazar araştırması diye buna derim. Derim demesine de, neden bu yazıyı bir Türk Hava Yolları, SunExpress veya Pegasus uçağında yazmadığımın cevabını ise açıkçası kendime vermekte zorlanıyorum.
Bu hattaki doluk oranından mı çekinmişlerdir, yoksa yanlış pazar araştırması mı yapmışlardır, veya bu hatta uçmak hiç akıllarına bile gelmemiş midir? Tabiî ki bu soruların cevabı bende değil.
Luftahansa’yı yıllardır takip ederim. Air France, BA, KLM gibi güçlü şirketlerin arasından sıyrılıp, nasıl Avrupa’nın bir numarası oluşunun yakın takipçisiyimdir.
Bu günde Bursa uçuşunda daha ilk seferinde yüzde 100 doluluk oranıyla uçtuğuna tanıklık ediyorum.
Benim şu anki heyecanım ise Münih’ten kalkıp Bursa’ya teker koymak için hafiften alçalmaya başladığımız uçakta olmakla sınırlı.
Bu arada unutmadan söyleyeyim. Münih’te 45 bin Türk yaşıyor. Bunların büyük çoğunluğunun ise yetkili bir ağızdan Sivaslı olduğunu öğrendim.
Dedim ya, gönül tescil işareti “TC” ile başlayan bir uçakta bu yazıyı yazmak isterdi. Ama kısmet “D” tescili ile başlayan uçağa imiş.
Kestane şekeri dağıtıldı, anons yapıldı. Şimdi Bursa için alçalmaya başladık. Bilgisayarım için kabin amirinden ikaz geliyor, bu haftalık bu kadar.
Hepinize iyi uçuşlar olsun derken, bari Sivas’ı ıskalamayın diyorum..
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, gelişen iç hatlarda “Hayalim” dediği bölgesel uçuşları başlatan Borajet’in ilk uçuşanda olmaması ve aynı saatlerde Tokat’a 1.5 saat mesafedeki Sivas’ta okul ve yol açma törenine katılması dikkatlerden kaçmadı.
Bu konuda en büyük görev Avrupa'da yaşayan hemşerilerimize düşüyor, madem bu kadar kalabalık ve yoğun olduğunuz kabul ediliyor, o halde organize olup kendini kabul ettireceksin. Şimdi nasıl Amsterdam'dan uçak geliyorsa, sezon planlamaları yapılırken organize olup ilgili firmalarla iletişime geçip bu geniş kitlenin isteklerini iletirsen, onlar da bu işte kar görürlerse neden olmasın? Bence top hemşerilerimizde, top Sivaslılarda!
alix_özdemir
05.08.2010, 10:04
Bu konuda en büyük görev Avrupa'da yaşayan hemşerilerimize düşüyor, madem bu kadar kalabalık ve yoğun olduğunuz kabul ediliyor, o halde organize olup kendini kabul ettireceksin. Şimdi nasıl Amsterdam'dan uçak geliyorsa, sezon planlamaları yapılırken organize olup ilgili firmalarla iletişime geçip bu geniş kitlenin isteklerini iletirsen, onlar da bu işte kar görürlerse neden olmasın? Bence top hemşerilerimizde, top Sivaslılarda!
Kesinlikle katılıyorum. Ne kadar talep o kadar sefer. Bu imkanları destekleyerek fırsatları tepmeyelim...
vicente58
11.08.2010, 09:35
evet avrupadaki sivaslılar uçuşlar için herkes bir mail atsa havayolu firmalarına sonra devamı gelir diye düşünüyorum
m_serbetci
12.08.2010, 00:34
m_serbetci
22.08.2010, 21:49
ÖnceVatan_58
22.08.2010, 22:13
Böyle bir isim değişkliği neden düşünülmüşkü SİVAS HAVAALANI da isim olarak güzeldi yinede hayırlı olsun diyelim bir bildikleri var demekki.
m_serbetci
23.08.2010, 11:17
tayfun5883
26.08.2010, 13:51
bursa erzurum uçuşlarıda seferden kaldırıılıyomuşş
m_serbetci
06.09.2010, 00:35
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
m_serbetci
17.09.2010, 19:14
Anadolu Jet Moskova, Sivas, Kayseri ve Samsun'a da Uçuyor
ANADOLU Jet Genel Müdürü Sami Alan, 31 Ekim'de başlayacak kış tarifesiyle birlikte Ankara-Moskova, İstanbul-Sivas, İstanbul-Samsun, İstanbul-Kayseri seferlerinin başlayacağını açıkladı. Alan, kış tarifesiyle birlikte check in süresinin iç hatlarda 45 dakikadan 30 dakikaya, dış hatlarda ise 1 saatten 45 dakikaya düşürdüklerini açıkladı.
Anadolu Jet'in yurtdışı hatları ile Ankara-Viyana direkt hattının tanıtımı için Viyana'ya düzenlen basın gezisinde konuşan Anadolu Jet Genel Müdürü Sami Alan, kuruldukları 2003 yılından beri Anadolu Jet bünyesinde 8.3 milyon kişiyi uçurduklarını belirterek, 31 Ekim olan kış tarifesiyle birlikte biri dış olmak üzere 4 yeni seferin hizmete gireceğini bildirdi.
İstanbul Sabiha Gökçen kalkışlı İstanbul-Sivas hattı Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri, İstanbul-Samsun hattının Cumartesi hariç her gün ve İstanbul-Kayseri hattının da her gün düzenlenecek seferlerle başlatılacağını belirtirken, Ankara-Moskova hattının ise Salı, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 3 kere düzenleneceğini açıkladı.
mesut_sivasliyiz_58
12.10.2010, 01:28
iyi olur dis atlar acilsin dusseldorf sivasa ucak severler acilsin kayseri tandik gicik
İsmail Özçelik
17.02.2011, 11:33
Sivas Postası gazetesinde yayınlanan makalemi burada sizlerle de paylaşmak istedim.
HER ŞEY TAMAM. UÇACAKTIK!
Hızla değişim sürecinin içerisine giren şehrimizde gelişen önemli alanlardan biri de ulaşım imkanlarıdır. Karayollarının duble olduğu, yakın zamanda hızlı tren ile tanışacak olan şehrimiz, geçtiğimiz aylarda da yeni bir hava alanı terminal binası ile tanışmıştı. Peki yapılan yatırım ve gelişen imkanlar şehre pozitif neler sağladı, sağlaması gereken kazanımlarından tam faydalanabiliyor muyuz?
Bu sorulara cevap vermek için birkaç yıl geriye gidersek, ilk karşımıza çıkacak sonuç hiç uçamadığımız olur. Zamanı biraz ileri sardığımızda ise İstanbul’a uçuşların haftada birkaç gün başladığı ancak daha sonra pist genişletme ve uzatma çalışmalarından dolayı yine uçamadığımızı hatırlarız. Ancak bu çalışmadan sonra ise öyle bir uçuşa geçeriz ki bir değil iki değil tam 7 farklı noktaya hepsi aynı anda olmasa bile uçar hale geliriz.
Bu zaman içersinde yolcu sayımız çok önemli ölçüde artar ve bir zamanlar 4-5 bin kişinin uçtuğu Sivas Havaalanından 100 binler uçuşa geçer bir yılda. Dolayısıyla terminal binası da yetmez bize oda genişletilir ve açılışı da Sayın Başbakanımız tarafından yapılır.
Ancak ne oldu bilinmez birden sadece iki noktaya uçuş kalır elimizde vatandaşımız yurtdışı uçuş isterken, biz yurtiçinde uçtuğumuz İzmir, Bursa, Trabzon ve Erzurum uçuşlarını kaybederiz. Burada Kayseri’yi saymıyorum çünkü o zorunlu bir uçuştu. Ancak diğer saydığım uçuşlardan İzmir ve reklamı yapılmadığı halde Bursa gerçekten potansiyeli olan destinasyonlardır. Bunların yanı sıra yurtiçinde Antalya’da önemli bir potansiyeldir.
Yaz sezonların da ise uçuşları sadece yurtiçi ile sınırlı tutmadan şunu söyleyebilirim ki, gurbette olduğundan bahsettiğimiz hemşehrilerimizin de ihtiyaçları karşılanmalı ve kışın olmasa bile yaz tarifelerinde Sivas mutlaka olmalıdır. Bu bakımdan şu an sadece Amsterdam’a yapılacak direk uçuşlara Almanya’dan da şehirlerin eklenmesi zaruridir. Fakat takipsizlikten midir, başarısızlıktan mıdır bilemeyeceğim ama bir firma iki yıl üst üste Sivas’a uçacağını söylemesine rağmen dalga geçer gibi hala uçuşları açmamış ve gurbetçilerimizi zor durumda bırakmıştır.
Her fırsatta Sivaslıların çokluğu ile övünsekte bunların Sivas’a ulaşımı konusunda ne kadar çaba sarfettiğimiz ise tartışma konusudur. Gurbetçi ise kendi imkanları ile prosto yapmaya çalışıp ne olursa olsun memleketine uçmak için Atatürk Havalimanını mümkün olduğunca tercih etmektedir. Bu durumda da mağdur olan yine onlardır.
Yaz tarifelerinin oluşturulduğu ve yavaş yavaş açıklanacağı şu günlerde acaba diğer illerimizde olduğu gibi yerel yöneticilerimiz biraz gayret edip bu mağduriyeti gideremezler mi? Tabi burada sivil toplumada aynı şekilde görev düşmekte onlarda gerekirse firmara ilk uçuşlar için belirli bir garanti vermelidirler.
Sivas’ımızdan talep olunan hatlar yurtiçinde İzmir ve Antalya; yurtdışında ise ilk etapta Almanya’dır. Yurtiçi uçuşlar için Bora jetten Tokat-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları için uçak kiralayan Anadolu Jet ile görüşülebilir. Çünkü bu firma hali hazırda Sivas’a uçmaktadır ve kiralanan uçaklarının yolcu kapasitesi az olup, Sivas’ın doldurabileceği potansiyeldedir. Yurtdışı uçuşlar ise charter olarak anlaşılıp sadece belirli günlerde olması sağlanabilir. Sivaslı artık uçmayada alışmıştır ve bu konuda isteklerini her platformda dile getirmelerine rağmen ilgililerin konu ile ilgilenmesini sağlayamamışlardır.
Herşeyin tamam olupta uçamamız ise biz Sivaslılar için tam bir başarısızlıktır. Yakın zamanda uçuşa geçmek ümidiyle…
Kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sitesi
Dostum resimler için teşekkürler.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.