PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba

seva
07.02.2008, 00:12
ben seval merhaba arkadaşlar doğum günümde üye oldum ve bu beni çok mutlu etti siteyi çok beğendiğim için üye oldum ALLAH.ın iziniyle hep beraber dostça paylaşım istiyorum.

ilk olarak kavgalı başladım galiba kusura bakmayın çok asabiyimdir biri yanlış bişey söylerse hemen sinirleniyorum mahsur görün.

ve kendime gelince işte şubat 4 de doğdum Serebral Paralize (SP) doğumdan sonra kan uyuşmazlığından bu durumdayım genel de günüm evde geçiyor evde bilgisayarla kendimi geliştiriyorum ALLAH,ın yardımıyla okudum yazdım kişisel gelişim ve tarih dini yazılar siyasi konular sağlık bilgileri eğitim fotbol ilgi alanımdır yeri geldiğinde tartışılmak gerektiği konuları anlayarak kavrayarak yorum yapma gereği duyuyorum...

eğitim almayı çok istedim halada istiyorum imkanlar el vermiyor işte napalım ALLAH,ın izni olmadan kımıldayamııyoruz sabırla duayla herşeyin üstesinden geleceğime inanıyorum.

hepinize sevgilerimi dualarımı iletyorum.

dualarınızı bekliyorum.

PeRi58
07.02.2008, 00:25
h geldın.haklısın herkes sınırlenır yanlıs bişiy söylense tepkısını ortaya koyar..yenden h geldin :)

seva
07.02.2008, 00:33
h geldın.haklısın herkes sınırlenır yanlıs bişiy söylense tepkısını ortaya koyar..yenden h geldin :)hoşbulduk tşkler bazende haklıyken haksız duıruma düşmek kadar acı bişey yoktur.

aldırış etmeyim diyorum bu kez karşıdaki kişi haklı olduğunu sanıyor o yüzden o kişiye yanlışını anlatmak bir müslümanın görevidir hoşgörüyle yaklaaşmak anlayışla anlatmak görevimizdir....

bazen sinirlenmemek elde değil..

tekrar tşkler....

RüStü ElmaS
07.02.2008, 00:49
Sivaslılar.Net Ailesine hoşgeldin Seval kardeş.

İnsan oğlunun başına her türlü olay gelebilir. Kendini çok güzel geliştirmissin, seni bu güzel cesaretinden dolayı kutlarım.

Doğumgününde burasını keşfetmen çok güzel.
Nasıl burayı o gün keşfettiğini merat ettim doğrusu.

Maalesef herşeye rağmen, bazen tartışmalarda aşırı yorumlar oluyor.
Biz elimizden geldiğince tarafsız bir şekilde gerekli çalışmaları kontrolleri yapmaktayız.

Umarım burada hoşça vakit geçirirsin.

_DuMaN_58
07.02.2008, 07:07
Sivaslilar.net'e HoşgeLdin Seva...
Hoşca vakit geçirmen dileğiyle...

seva
07.02.2008, 12:13
sivasla ilgili araştırma yaptım ve bu siteyi buldum..

bir çok araştırmam var tecrübelerime dayanarak alimlerin din adamlarının araştırmacılarının yazarları okuyarak buraya kadar vardım ve halada devam etmekteyim....

sizlerde paylaşacam imkanım oldukça....

puar
07.02.2008, 12:15
Hoşgeldin kardeşim aramızada biraz daha sakin olmakta fayda vaar her elin 5 parmağı bir değil yazılan yazılara saygı duymak lazım :)

Sweetgirl
07.02.2008, 12:18
aramiza hosgeldin seva
bu arada gecmis dogum gününde kutlu olsun
nice mutlu yillara...

sivaslıgenç
07.02.2008, 12:23
Öncelikle geçmiş doğum gününü kutlar hayırlı olmak şartıyla uzun ömür ve bol kazanç dilerim ileriki yaşantında.Aramızada hoş geldin.İnşalla hep birlikte hoş vakit geçiririz.

seva
07.02.2008, 12:40
teşekkürler................... ............... :)

KARAKAYA83
07.02.2008, 13:17
arakadaş lar bu bölüm anladım kadarıyla biraz fark lı algılanmış bir birimizi tanımak için o yüzden kendimizi tanıtalım

benim adım osman karakaya kangal yeşildere köylüyum dogma büyüme istanbuldayım burda tekstil işiyle ugraşıyorum yazları mümkün oldugunca köye gitmeye çalışıyorum