PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYIRLI CUMALAR...

Sayfa : 1 2 3 [4] 5

altuntas58
15.01.2010, 12:14
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Hayırlı cumalar

WåñTêd_øØ7
15.01.2010, 13:12
Hayırlı Cumalar ....

EyüphanAydın
15.01.2010, 14:17
Hayırlı cumalar,Cumanız mübarek olsun.

serkanka58
22.01.2010, 09:12
Rabbimiz! Biz muhtaç ve müştak kullarına muhabbetinin halavetini tattır da, sinelerimiz inşiraha ersin.. marifetinin nurlarıyla zâhir-bâtın bütün latîfelerimizi öyle aydınlat ki, kalplerimiz bir kez daha hayat bulsun.. gönüllerimizi esmâ-i hüsnânın ve sıfât-ı sübhâniyenin ziyasıyla tenvir buyur.. ayrıca, bizi Yüce Nebi’nin sünnetini ihya edebileceğimiz kıvamda faydalı bir ilimle rızıklandır! Rabbimiz! Bütün bunlara mazhar olabilmek için Senin rahmet ve merhametine iltica ediyor; havl ve kuvvetine sığınıyoruz.. Sana, Senin yüce dinine ve sevgili kullarına karşı kin ve gayzla köpürüp duran insafsız ve vicdansızları da yine Sana havale ediyoruz!...amin Cumanız Mübarek Olsun.

TURNAM
22.01.2010, 09:20
hayrli cumalar herkese ALLAH duvalarinizi kabul etsin

EyüphanAydın
22.01.2010, 09:23
Hayırlı cumalar,Sivaslilar.net ailesi.

HaZaN
22.01.2010, 09:51
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] pg

HAYELIM*58
22.01.2010, 10:34
Zahmetsiz rahmet,emeksiz bereket olmuyor,
Inacsiz ömür,imansiz yürek solup gidiyor
Gül yüzlü,gül sözlü kullardan olmak duasiyla
Hayirli cumalar Allah Doslarina...

Salim58
29.01.2010, 07:24

SsİiVvAaSsLlIı
29.01.2010, 09:14
hayırlı cumalarınız olsun...

Ebuhalid_52
29.01.2010, 10:13
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN HAYIRLI GÜNLER..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

TURNAM
29.01.2010, 11:20
hayrli cumalar herkese

KARAMELLL58
29.01.2010, 14:07
hepinize hayırlı cumalarrrrrr

Salim58
05.02.2010, 08:33

TURNAM
05.02.2010, 09:29
hayrli cumalar cumaniz mubarek olsun arkadaslarim

serkanka58
05.02.2010, 09:42
Rabbimiz biz aciz kullarını senin sevmediğin ve hoşnut olmadığın vadilerde dolaşmaktan muhafaza buyur.. Senin yüce nezdinde mâlâyaniyat sayılan ne kadar meşguliyet varsa bizi onlardan uzak tut.. ne şekilde ârız olursa olsun, bütün bulanık düşüncelerden ve kirli hayallerden de zihnimizi ve kalbimizi koru.. enbiyâ ve mürselîn efendilerimizi donattığın gibi, onların yollarından yürümeye azmetmiş bu muhtaç bendelerimizi de değişik ve sürpriz mevhibelerinle donat!..Ey her şeye gücü yeten ve kullarına onların şah damarından daha yakın olan Rabbimiz! Gidecek başka hiçbir kapısı olmayan ve işlerini yoluna koyabilecek yegane güç ve kuvvet sahibi olarak sadece Seni bilip Seni tanıyan bir düzine çaresiz yine kapına geldik ve yine bize yardımcı olmanı diliyoruz ne olur bizi nefsimizle başbaşa bırakma amin cumanız Mübarek Olsun

HaZaN
05.02.2010, 10:01

SsİiVvAaSsLlIı
05.02.2010, 10:03
hayırlı cumalar inşallah....

ayten58
05.02.2010, 11:28
herkese hayırlı cumalar.

seten65
05.02.2010, 15:17
Hayırlı cumalar selam ve dua ile kardeşlerimmm....

Salim58
12.02.2010, 07:19

SsİiVvAaSsLlIı
12.02.2010, 08:56
cumanız mübarek dualarınız ve tövbelerin kabul olsun.......
selamların en güzeli sizin üzerinizde olsun.....

ömer yalcin
12.02.2010, 09:08
Tüm müslümalarin Cumasi mübarek olsun. Allahim bizi yalnislardan seytanin serrinden uzak tut bize dogru yolu göster, tüm insanlara hidayet nasip eyle Ya Rabbim.( AMIN)

Salim58
19.02.2010, 07:03

seva
19.02.2010, 10:59
ALLAHIM!
Bana dilimle değil halimle vazetmeyi nasip eyle Yarabbi!
ALLAHIM!
Bana bir insanın elinden tutmadan önce kalbinden tutmanın sırlarını öğret Yarabbi!
ALLAHIM!
Okuma öğrenme öğrendiklerimizi uygulama aşkımızı salgın ve saygın bir hastalığa dönüştür.Yarabbi!
ALLAHIM!
Bizleri dünlerde kaybolmaktan muhafaza eyle yarına k...alabilenlerden eyle yarabbi!
ALLAHIM!
Dinimizi dünyanın mehri yapmaktan acıkınca da inançlarımızı yemekten cümlemizi muhafaza eyle Yarabbi!
ALLAHIM !
Beni beni benim önüme engel olmaktan
Beni benim hayatımın kemirgeni olmaktan
Beni bana yalan söylemekten muhafaza eyle Yarabbi!
ALLAHIM!
Bakışımızı ibret
Sukutumuzu hikmet
Konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür Yarabbi!
ALLAHIM!
Boşa bakanlardan
Boşa susanlardan
Boşa konuşanlardan eyleme Yarabbi!
ALLAHIM!
Zenginlerimizi hamiyetsiz
Fakirlerimiz gayretsiz
Alimlerimizi amelsiz
İdarecilerimizi adaletsiz bırakma Yarabbi!
ALLAHIM!
Kandillerimizi hakiki kandil
Düğünlerimizi hakiki düğün
Bayramlarımızı hakiki bayram eyle Yarabbi!
ALLAHIM!
Cehalet zaruret ve ihtilafa karşı açmış olduğumuz ikinci kurtuluş savaşımızda bizleri mansur ve muzaffer eyle Yarabbi!
ALLAIM!
Milletimizi idarecilerimizin önüne engel olmaktan
İdarecilerimizi de milletimizin önüne engel olmaktan muhafaza eyle Yarabbi!
Bizleri devlet -millet bütünlüğüne ulaşmamızı nasip eyle Yarabbi!
ALLAHIM!
İdarecilerimizin feraset merhamet ve basiretini
Halkımızın da hürmet hizmet ve hamiyetini artır Yarabbi!
ALLAHIM!
Her sabah güneşi üzerimize yeniden ışıklandırıp günümüzü pırıl pırıl aydınlattığın gibi
Her sabah içimizdeki güneşi de yeni ümitler yeni hedefler ve yeni heyecanlarla üzerimize ışıklandır Yarabbi!
ALLAHIM!
Bizleri ilim açlığı ihsan buyur Yarabbi!
Suya ekmeğe olan iştahımız gibi kıyamete kadar kapanmayan bir kitap okuma iştahı ihsan buyur yarabbi!
ALLAHIM!
Hayatımızın her anında namazda gibi ilahi huzurda olduğumuz bilincinden ayırma yarabbi!
ALLAHIM!
Semalarımızı bayraksız bizleri hürriyetsiz camilerimizi cemaatsız cemaatimizide ilim ve hikmetsiz bırakma Yarabbi!
ALLAIM!
Çalışmalarımızı bir ibadet bilinci ve ibadet huzuru içinde yapmayı nasip eyle Yarabbi !
ALLAHIM !
Bizleri her daim hem kavli hem de fiili dua yapmayı nasip eyle Yarabbi!
ALLAHIM!
Dahili ve harici düşmanlardan sana sığındığımız gibi cehaletin tembelliğin kapasite israfının şerrinden de sana sığınıyoruz bizleri muhafaza eyle Yarabbi!
ALLAHIM!
Sistematik çalışmayı en büyük zevkimiz en tatlı lezzetimiz en birinci yaşam ilkemiz haline getir Yarabbi!
ALLAHIM!
Önce haktan sonra haksızlıktan korkmayı nasip eyle Yarabbi!
ALLAHIM!
Bizleri midemiz kadar aklımızı
Dilimiz kadaar da el ve ayaklarımızı çalıştırmayı nasip eyle Yarabbi!
ALLAHIM!
Bizlere Malazgirt Çanakkale ve istiklal zaferleri gibi
Ekonomik ilmi fikri siyasi ahlaki zaferrler ihsan eyle yarabbi!
ALLAHIM!
Yetenek israfından
Kapasite israfından
Zaman israfından ve israfın her türlüsünden muhafaza eyle Yarabbi!

HAYIRLI CUMANIZI MÜBAREK OLSUN

tutsagim
19.02.2010, 12:36
evinizden bereket dilinizden dua kalbinizden rahman ve Resul aski eksik olmasin,hayirli cumalar

ayten58
19.02.2010, 13:24
HAYIRLI CUMALARINIZ OLSUN İNŞALLAH RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NİCE CUMALAR NASİİP ETSİN CÜMLEMİZE.

Dilsad Hatun
19.02.2010, 13:47

Cuma günü içinde bir saat vardır ki,bir kimse o vakte denk gelip dua ederse duası kabul olur.

Resulullah (s.a.v.)Efendimiz buyuruyor ki:"Kulun Allah'a (manen)en yakın olduğu hal,secdede bulunduğu halidir.Secde (esnasında)Allah'a çok dua edin."

(Müslim)

Bir başka hadiste:"Dua,ezan ile kamet arasında reddolunmaz."

(Ebu Davud)

Salim58
26.02.2010, 07:46

TURNAM
26.02.2010, 08:02
hayrli cumalar herkese

HaZaN
26.02.2010, 09:13

serkanka58
26.02.2010, 09:31
Rabbimiz bizlere nimetlerine karşı hamd ve şükür duygusuyla gerilmiş zihinler ver.. sinelerimizi ilmine muvafık bilgi ve hikmet damlacıklarıyla doldur.. günahlarımızı yarlığa.. bizleri ,bütün kardeşlerimizi, Habîbin’in yolunda yol arkadaşlığı yaptığımız dostlarımızı ve yine sırf Senin hoşnutluğun için birbirimizi sevdiğimiz kardeşlerimizi gönüllerde birer yâd-ı cemîl haline getir ve hepimizi Naîm cennetlerinin vârisleri kıl! Amin Cumanız Mübarek Olsun

serkanka58
26.02.2010, 10:16
CUMA DUASI....

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Âmin.

tutsagim
26.02.2010, 10:17
Hayirli cumalar dilerim...

Pusula_58
26.02.2010, 10:21
Hayırlı Cumalar olsun, Allah herkesin dileğini duasını kabul etsin.

müderris
26.02.2010, 13:23
Mevlid Kandili ile gelen bereketli bir günde Cumanız mübarek olsun...

sivaslı fd
26.02.2010, 14:14
hayırlı cumalar...............

Salim58
05.03.2010, 07:51

HaZaN
05.03.2010, 09:30

doğan bulut
05.03.2010, 09:33

SsİiVvAaSsLlIı
05.03.2010, 09:41
Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahibimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. Cumanız mubarek olsun...

Rallim58
05.03.2010, 09:42
Rabbim tüm kardeşlerimize sağlık, sıhhat ve afiyetler versin.

Hayırlı Cum'alarınız olsun...

ela58
05.03.2010, 09:45
hayırlı cumalar

rüzgar79
05.03.2010, 10:48
hayirli cumalar hesaba cekilmeden önce kendinizi hesaba cekiniz

hadisi serif

sivaslı fd
05.03.2010, 11:22
hayırlı cumalar herkese...............

bilgin_58
05.03.2010, 13:38

Salim58
12.03.2010, 07:57

serkanka58
12.03.2010, 09:01
Rabbimiz! Bizleri âlim, ârif, halîm, çok çok tevbede bulunup dergahına teveccüh eden, âh u enînlerle kapının tokmağına sürekli dokunan, mütevazi, huzurunda hep elpençe haşyet içinde duran, Kur’an ahlakıyla ahlaklanan, vakur, ciddi, mehabetli, muhlis muhlas , Sen’in bütün icraat-ı sübhaniyenden razı olmuş ve Sen’in rızana ermiş, Sen’i her şeyden daha çok seven ve nezdinde mazhar müstesna sevgine olmuş ve daima kalbi niyazla atan, dudakları münacaatlarla kıpırdayan salih kullarından eyle! Amin Cumanız Mübarek Olsun...

serkanka58
12.03.2010, 09:03
Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir. Düğün günü çok koyun ve inek kesilir. Et kokuları mahalleyi sarar. Ancak evin bitişiğinde, Müslüman, dul bir kadın, dört yetimiyle yaşamaktadır. Hepsi de günlerdir açtırlar. Kadıncağız, düğün evinin kapısını çalıp, 'ateş' ister. Ancak maksadı başkadır. “Belki yemek verirler” diye gitmiştir. Adam, kadının niyetini anlasa da, bir şey vermez. Kadıncağız, bir daha gidip 'ateş' ister. Yine eli boş döner. Üçüncüde yine öyle. Ama ne olur bilinmez, bu defa acır kadına. Hallerini anlamak için dehlize iner ve dayar kulağını bitişik evin duvarına ve dinler.

Yetimcik, annesine yalvarıyor:
— Anneciğim, ne olur bir daha git. Belki bu sefer bir şey verirler.

Kadın ağlamaklıdır:
- Üç defa gittim yavrum! Artık utanıyorum.

Adam bunu duyar. Kalbi sızlar. güzel bir 'Sofra' hazırlatıp, gönderir evlerine. Ve dehlize inip, dinler yine. Yetimlerin en küçüğü dua ediyor:
- Ya Rabbi! O nasıl bize ikram ettiyse, sen de ona ikram et! Onu imanla şereflendir!

Ardından;
- Âmiiiin! sesleri yükselir.

O anda, kalbi döner ateşperestin. Ve 'Şehâdet'i getirip imanla şereflenir. Nitekim Sadaka, belâyı önler. Ama dua, kaderi değiştirir! Buyurmuştur büyüklerimiz

Düşüncelerine dikkat et;
Sözlere dönüşüyorlar,
Sözlerine dikkat et;
Eyleme dönüşüyorlar,
Eylemlerine dikkat et;
Alışkanlıklarına dönüşüyorlar,
Alışkanlıklarına dikkat et;
Kişiliğine dönüşüyorlar,
Kişiliğine dikkat et;
*Kişiliğin kaderin oluyor!'*

Dua almaya bakın.
Sevgili Allahım,
Şu an bu mesajı okuyan kişi,bana göre çok ,çok iyi
Ona yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen,her istediği şeylerde yardımcı ol ona.
Kar anlık yerlerde ona parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar sevebilsin.
Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona bildir ki onunla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir.

ömer yalcin
12.03.2010, 09:05
Hayirli Cumalar canlar........................ .

ela58
12.03.2010, 09:30
hayırlı cumalar

HaZaN
12.03.2010, 10:36

rüzgar79
12.03.2010, 10:43
cumaniz mübarek dualariniz kabul olsun insallah

bilgin_58
12.03.2010, 10:44
Hayırlı Cumalar

TURNAM
12.03.2010, 10:45
hayrli cumalar arkadaslar

gönlüm58
12.03.2010, 10:46

Hazan çok begendim ödünç aldım, hayırlı cumalar...

ayten58
12.03.2010, 11:03
hayırlı cumalar millet.

seten65
12.03.2010, 13:36
Hayırlı cumalar kardeşlerim..

Salim58
19.03.2010, 07:28

TURNAM
19.03.2010, 08:39
hayrli cumalar cumaniz mubarek olsun arkadaslar

sandalli
19.03.2010, 08:47
Hayirli cumalariniz olsun dost yüzlüler.

HaZaN
19.03.2010, 09:00

rüzgar79
19.03.2010, 09:03

bilgin_58
19.03.2010, 09:14

Salim58
26.03.2010, 08:12

TURNAM
26.03.2010, 08:21
hayirli cumalar herkesin cumasi mubarek olsun hayrli isler

tulina
26.03.2010, 08:29
hayirli cumalar

bilgin_58
26.03.2010, 08:37
;[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Hz. Yusuf’un güzelliği;
Hz. Hamza’nın cesareti;
Hz. Ömer’in Adaleti;
Hz. Ali’nin Bilgisi;
124 bin Peygamberin duası sizinle olsun !
Amin

bilal kose
26.03.2010, 08:57
cumaniz muberek olsun

GÖVDELİ
26.03.2010, 09:00

HaZaN
26.03.2010, 09:08

ela58
26.03.2010, 09:17

rüzgar79
26.03.2010, 14:01

ömer yalcin
26.03.2010, 14:23
Hutbe - Ebedi Hidayet Rehberi Kur’an-ı KeCuma Hutbesi
rim
“Şüphesiz ki bu Kur’an, en doğru yola iletir; iyi davranışlarda bulunan mü’minlere, kendileri için bir mükafat olduğunu müjdeler.” (İsra Suresi, [17:9])

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .jpg&width=500m&height=500&bodyTag=%3Cbody%20bgColor%3D%2 2%23ffffff%22%3E&wrap=%3Ca%20href%3D%22javascri pt%3Aclose%28%29%3B%22%3E%20%7 C%20%3C%2Fa%3E&md5=ae8849a6c059e078f7868be8ae b50284)

Muhterem Kardeşlerim!
Sevgili Peygamberimiz (sav), ilk ve son haccının Arafat hutbesinde “Ey müminler! Size bir emanet bırakıyorum ki; siz ona sarıldıkça yolunuzu hiç şaşırmazsınız. O Allah’ın kitabı Kur’an’dır”(Müslim, Hac, 19) buyurmuş ve Kur’an’ın yegane yol gösterici rehber olduğunu ilan etmiştir. Bunun böyle olduğunu ise bizzat Kur’an-ı Kerim şöyle buyurarak haber vermektedir : “Şüphesiz ki bu Kur’an, en doğru yola iletir; iyi davranışlarda bulunan mü’minlere, kendileri için bir mükafat olduğunu müjdeler.”(İsra Suresi, [17:9])Bu durum böyle olunca Kur’an’a inanan Müslümanlar olarak hepimize düşen görev, onu anlama, kavrama, yaşama ve yaşatmaktır. Kur’an bir Müslüman için, bedene nisbetle hava, su ve gıda gibidir. Yani beden nasıl hava, su ve gıdaya muhtaç ise, insanlık da dünya ve ahiret mutluluğu için Kur’an’ı anlama ve yaşamaya muhtaçtır. Her yönü ile mucize olan Kur’an’ımız, Maide suresinin 16. ayetinde bunu şöyle ifade buyurur : “Allah, rızasını arayanı onunla (Kur’an’la) barış (kurtuluş) yollarına götürür ve onları iradesiyle karanlıklardan aydınlığa çıkarır, dosdoğru yola iletir.”(Maide Suresi, [5 :16])Bir diğer ayet-i kerime ise, Kur’an’ın rahmet ve insanlığı karanlıktan aydınlığa çıkaracak yegane kitap olduğunu beyan ederek şöyle buyurur: “Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için rahmetini gönderen O’dur.” (Ahzab Suresi, [33:43])

Aziz Kardeşlerim!
Kur’an’ımız, öyle bir kitaptır ki, adeta yedi veren bağı gibi her yönü ile bize nimetlerini takdim eder. Onu yaşamak şöyle dursun, onun sadece resmini okumak bile, okuyana değil onun akraba ve taallukatının dahi ne büyük mükafatlara nail olacaklarını Peygamber Efendimiz (sav)’in mübarek lisanından öğreniyoruz: Muaz b. Cebel (ra)'in rivayet ettiği şu hadis-i şerif onlardan sadece bir tanesidir:"Kim Kur'an'ı okur ve içindekilerle amel eder ve cemaata bağlı olduğu halde ölürse kıyamet günü meleklerle, salih ve iyi kimselerle birlikte haşrolunur. Kim Kur'an'ı okur ve ona devam ederse Allah Teala onun ecrini iki kat verir. Kim Kur'an'a sevgi beslediği halde hırslı olursa ve onu asla bırakmazsa gücü yettiği kadar Allah Teala o kimseyi en şerefli kimselerle birlikte diriltir. Sonra bir münadi seslenerek hayvan gütmek kendisini Allah'ın kitabını okumaktan menetmeyen kimseler nerede denilir ve aralarında Kur'an ehli kimseler kalkar onlara değerli bir taç giydirilir. Sahip oldukları mülkler ebedilikte sollarından verilir. Sonra eğer ana babası Müslümansa onlara da dünya ve içindekilerden daha hayırlı ve güzel elbiseler giydirilir. Bize nereden geldi bunlar bizim amellerimiz bu kadar yoktu derler. Onlara sizin çocuğunuz Kur’an okuyordu derler."(İbn-i Hacer el-Askalani, Metalibu Aliye) Görülüyor kiKur’an, kendisini öğrenen ve onu öğretenleri yine Peygamber dili ile insanların en hayırlısı yapan bir kitaptır.

Değerli Müslümanlar!
Bize, hak ile batılı, iyi ile kötüyü, çirkin ile güzeli, faydalı ile zararlıyı öğreten Kur’an’ımızı kuruluşumuzdan bu yana Teşkilat olarak güzel okutmaya gayret ediyoruz. Allah’a hamdolsun ki, Kur’an aşığı genç Kur’an bülbüllerimizden sekiz tanesini 4 Nisan 2010 tarihinde muhteşem bir final programı ile Almanya’nın Wuppertal şehrinde yine muhteşem bir salonda yarıştıracağız. Cennet kokularını Kur’an namelerinde hissetmeyi umanları eşsiz Kur’an soframıza davet ediyor, daha bu günden hazırlıklarınızı yapmaya çağırıyoruz

HAYIRLI CUMALAR....................... ......

Salim58
02.04.2010, 07:42

TURNAM
02.04.2010, 09:14
hayrli cumalar cumaniz mubarek olsun hayrli isler herkese

GÖVDELİ
02.04.2010, 09:17

bahar 34
02.04.2010, 09:17

ela58
02.04.2010, 09:24

HaZaN
02.04.2010, 09:37

serkanka58
02.04.2010, 09:56
Rabbimiz! Bizleri zahir-batın nimetlerinle donat..kurbiyetin kahramanı salih kullarını o payeyle şereflendirdiğin gibi bizleri de dünya ve ukba hayatında mesud eyle..dünyada sevip hoşnut olmadığın işlerden, ahirette de azabına ve ikabına maruz kalmaktan bizleri uzak kıl..ebedî hayatın gerçek yurdu olan Cennetine al..Amin Cumanız mübarek olsun

bulut58
02.04.2010, 11:18
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] g

bilal kose
02.04.2010, 11:27
herkese hayirli cumalar

rüzgar79
02.04.2010, 13:24
hayirli cumaniz olsun allah dualarinizi kabul günahlarinizi affetsin

SEVDALI
02.04.2010, 13:42
HAYIRLI CUMALAR

Salim58
09.04.2010, 07:50

Senden ötürü sevmeye, varanlardan eyle bizi
Eger bir kalp kirdiysem, insani incittiysem
Herkese hakkimiz helal, edenlerden eyle bizi

Bu dünyayi bir imtihan, bilenlerden eyle bizi
Baktigimiz her nesneyi sezenlerden eyle bizi
Her yerde hakki arayip,zulme tenezul etmeyip,
anca sana boyun egip sevenlerden eyle bizi .
Dostu düsmani taniyip, Seytana meyl etmeyip
Islam-i hayata hakim kilanlardan eyle bizi!..

Azrail kapimiz calinca, benzimiz sararip solunca,
Kelime-i Sehadet cekenlerden eyle bizi!.
Dostlar mezarimizi örtüp kacinca,
melekler gelip, Rabbin kimdir sorunca?

RABBİM ALLAH DİYENLERDEN EYLE BİZİ
AMİNN
hayırlı ve bereketli cumalar

ela58
09.04.2010, 09:33

HaZaN
09.04.2010, 09:43

bilgin_58
09.04.2010, 09:45

HAYIRLI CUMALAR

rüzgar79
09.04.2010, 10:45

hayirli cumalar

Dilsad Hatun
09.04.2010, 14:49
HAYIRLI CUMALAR

Kardelencicegi
10.04.2010, 16:52

servet 58
16.04.2010, 00:02
herkese hayırlı cumalar
bir yaşlı yada bir çocuk sevindirelim[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Salim58
16.04.2010, 07:32

TURNAM
16.04.2010, 07:35
hayrli cumalar cumaniz mubarek olsun sivasli hemserilerim kardeslerim

GÖVDELİ
16.04.2010, 08:36

Salim58
16.04.2010, 09:00

Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh…
Allah Rasulü Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki :

Kim önemsemeyerek üç cumayı terkedecek olursa, Allah (c.c) onun kalbini mühürler

Ebu Davud

HaZaN
16.04.2010, 10:05

tulina
16.04.2010, 10:45
ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

rüzgar79
16.04.2010, 11:26

*buket_58
16.04.2010, 13:27
hayırlı cumalar...

Dilsad Hatun
16.04.2010, 14:20
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] com/2008/11/hayirli_cumalar_islamcokguzel. jpg

ela58
16.04.2010, 15:56

servet 58
23.04.2010, 00:00

Kardelencicegi
23.04.2010, 02:11
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .jpg)

Kusurlari gÖren deĞİl, kusurlari Örtenlerden,
tesellİ arayanlardan deĞİl tesellİ verenlerden,
anlayiŞ bekleyenlerden deĞİl, anlayiŞ gÖsterenlerden,
yalniz sevİlmeyİ İsteyenlerden deĞİl,
sevenlerden olmamiza yardim et...

YaĞmur gİbİ hİÇbİrŞeyİ ayirt etmeyİp,
aktiĞi her yere canlilik bahŞedenlerden,
gÜneŞ gİbİ hİÇbİrŞeyİ ayirt etmeyİp,
iŞiĞiyla tÜm varliĞi aydinlatanlardan,
toprak gİbİ herŞey ÜstÜne bastiĞi halde,
hİÇbİrŞeyİnİ esİrgemeyİp,
nİmetlerİnİ herkeze verenlerden olmayi bİze lutfet...

Alan elİn deĞİl, veren ellerİn,
affedİcİ olduĞu İÇİn affedİlenlerİn,
hak İle doĞan, hak İle yaŞayan, hak İle Ölenlerİn,
ve
sonsuz hayatta yenİden doĞanlarin safina katilmayi
bİze nasİp eyle...

Amİn

CUMAMIZ MÛBAREK OLSUN..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 2kz2yz6.gif)[/QUOTE]

Salim58
23.04.2010, 07:16

Hayırlı Cumalar Cumanız Mubarek Olsun..

TURNAM
23.04.2010, 07:20
cumaniz mubarek olsun iciniz huzur dolsun

Kardelencicegi
23.04.2010, 10:07

Rabbim yüreğinde zerre kadar seni anan, sana dayanan, sana kanayan herkese acı,

imanın nuruyla donat,
Zira sen dilediğini hidayete erdirensin ey lütfunun sınırı olmayan!
Ey ALLAH diyene acıyan!
Ey merhametin kalbi!
Varlığımızın ve bütün evernin sahibi!
Hayatımıza haram ve helal çizgilerini çeken sahibimiz! kıl,
Bizleri iman nuruyla donat ki nice tomurcukların güle durmasına vesile olalım,
Cemre cemre çoğalt bizi,
Yağmur yağmur yağdır bizi imanın serin diyarlarından mahrum kalmış kurak yüreklere,
Irmak ırmak coştur bizi
Beyhude geçmiş yıllardan nice canlar döndürelim,
Coşkun coşkun çağlat bizi
Yüreklerdeki gaflet yangını söndürelim,
Hep sana Rabbim! Hep sana sadık kıl cümlemizi
Cumanız Mübarek Olsun...

WåñTêd_øØ7
23.04.2010, 10:20
Hayırlı cumalar...

Kardelencicegi
23.04.2010, 10:25

Cumamiz mübarek olsun Sivaslilar.net üyeleri.

SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARI
CUMALAR HAYIRLI,
GELECEKLER FAYDALI,
SAĞLIĞIMIZ SIHHATLİ,
DÜNYA VE AHİRETİMİZ SAADETLİ VE DE
İSTİKAMETİMİZ ALLAH'a OLSUN.
BİRBİRİMİZİ SEVELİM ve SAYALIM, BİRBİRİMİZE ÇOKCA DUADA BULUNALIM
RABBİM TÜM MÜMİNLERİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
HİÇ UNUTMAYALIM Kİ:
"İMAN İNSANI İNSAN EDER;
BELKİ DE İNSANI SULTAN EDER..."

HAYIRLI HAFTA SONU HERKESE.

URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][/URL]

servet 58
30.04.2010, 00:33

Allah,şüpesiz adaleti,iyilik yapmayı,
yakınlara bakmayı emreder
hayasızlıgı,fenalığı ve haddi aşmayı
yasak eder men eder
tutasınız diye bu ögütleri
sizlere bizlere emreder.

aysima58
30.04.2010, 00:37
site ailesi hepinizin bende dahil cumamız hayırlı uğurlu olsun cumya gidenlrin cumazı bereket getirsin emme banada dua edin kele navar uşah bu ara sıkışığım nakite looooo

ömer yalcin
30.04.2010, 00:54
HAYIRLI CUMALAR DIN KARDESLERIM ...........................

kircicegi58
30.04.2010, 07:22
hayrli cumalar cumaniz mubarek olsun site sakinleri

Salim58
30.04.2010, 07:23
][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

HaZaN
30.04.2010, 09:53

rüzgar79
30.04.2010, 09:57

Kardelencicegi
30.04.2010, 10:14

Ey Rabbim!
Yakub`un Yusuf`a olan özlemi gibi,
Suyun topragi, Irmagin denizi,
Tohumun topragi, bebegin annesini,
Aradigi gibi seni ariyoruz,
Isik ver su gönlümüze, kutulus ariyoruz.

Ey Rabbim!
Biliriz ki, senin yolun gayrisi bombos,
Cennet; nefsin sevmediyigle kusatilmis,
Süphesizki nefs kötülügü emredermis,
Tapduk Emre;nin Yüregindeki ask gibi
Isik ver su gönlümüze, kurtulus ariyoruz.

Ey Rabbim!
Yer yüzüne bizi halife kildin beceremedik,
Üveys gibi, yalin ayak yolunda yürüyemedik,
Sana olan ilahi askimizi gösteremedik,
Bizlere aci, bizleri affeyle, bizleri bagisla,
Isik ver gönlümüze, kurtulus ariyoruz.

Ey Rabbim!
Ebu Bekir; in askinin binde biri bize yeter,
Biliyoruz ki; senden gelen hep sana gider,
Sana tabii olmayan, benlikler elbet biter,
Senden yardim diliyoruz, bizleri affeyle,
Isik ver gönlümüze, kurulus bekliyoruz......

Salat ve selam,Efendimiz Muhammed'in,bütün peygamberlerin,ashabın,Hz.Adem 'den bu güne kadar yaşamış olan ve yaşamakta bulunan,başta salihler olmak üzere,bütün mü'minlerin üzerine olsun..kainattaki zerrelerin Rabbimizi tesbih edişleri adedince...
Aminnnnnn.

Cümleten Hayirli Cumalar degerli kardeslerim.

"Ey Müslüman!
"Edep nedir?"
diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına,
kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir..."

H_Turan
30.04.2010, 10:38
Hayırlı Cumalar Herkeze

GÖVDELİ
30.04.2010, 11:24

heartache58
30.04.2010, 11:25
Hayırlı cumalar topraklarım :)

kircicegi58
30.04.2010, 11:26

servet 58
07.05.2010, 01:35

Allah,şüpesiz ADALRTİ,iyilik yapmayı,
yakınlara bakmayı emreder
hayasızlıgı,fenalığı ve HADDİ aşmayı
yasak eder men eder
tutasınız diye bu ögütleri
sizlere bizlere emreder.[/QUOTE]

ömer yalcin
07.05.2010, 02:48

TÜM MÜSLÜMAN ALEMININ CUMASI MÜBAREK OLSUN.

kircicegi58
07.05.2010, 07:16
hayrli cumalar cumaniz mubarek olsun

Salim58
07.05.2010, 08:31

GÖVDELİ
07.05.2010, 08:55

HaZaN
07.05.2010, 08:55

rüzgar79
07.05.2010, 08:56

hayirli cumalar

ela58
07.05.2010, 09:21

serkanka58
07.05.2010, 10:00
Rabbimiz! Ellerimizi Sana kaldırıyor ve ancak Senin inayetinle içine düştüğümüz sevimsiz durumlardan kurtulabileceğimizi umuyoruz. bütün kötülüklerden Sana sığınıyor ve Senden eksiksiz, bol nimet ve inayet-i kâmile istiyoruz.
Rabbimiz! Kalblerimizi Sana karşı haşyet ve reca duygusuyla doldur ve Senin kapından başka kapılara karşı içimizde bir temayül ve ümit duygusu bırakma. Biz kullarını Sana tevekkül ve iltica hisleriyle rızıklandır! Bizi bu ağır ve zor yolda inayetinle takviye buyur, buyur ki işaret ettiğin istikâmette yürümeye muvaffak olabilelim.. amin cumanız mübarek olsun....

H_Turan
07.05.2010, 10:18
Hayırlı Cumalar

ömer yalcin
07.05.2010, 12:54
Peygamberimiz Hz. Muhammed'in ırkçılığa karşı en güzel mesaj olan veda hutbesi oldukça meşhur ve sanırız onu duymayayınız yoktur. Peki ya O'nun ilk hutbesinde neler söylediğini biliyor musunuz? İşte ilk hutbe:
Bir cuma günü Medine yolunda

Bir çift güvercin ve örümcek ağı... Ölümle arasında bu ikisinden başka bir şey olmayan[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] düşmanlarıyla burun buruna geldiğinde arkadaşına "Korkma[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bizimle beraberdir"[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] diyerek moral veren Sevgili Peygamberimiz[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] çölün çile dolu yollarında Süraka'nın tehditlerine[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] yolun güçlüklerine boyun eğmeden 24 Eylül 622 tarihinde ashabının sevinç gösterileri altında Kuba kasabasına girdi.

Kuba kasabasında dört gün kalan Hz. Muhammed (sav) burada İslam'ın ilk mescidini[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] takva üzerine bina edilmiş olan Kuba Mescidi'ni inşa etti. Cuma günü olduğunda ise Medine'ye doğru yola çıktı.

Ashab-ı Kiram kılıçlarını kuşanmış Peygamberimizle birlikte ilerliyor[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] Medine'ye giden yolun sağında solunda toplanan insanlar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] Celle'nin son Peygamberine selam veriyor[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] O'na olan sevgilerini göstermeye[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] hasretlerini gidermeye çabalıyorlardı. Ranuna vadisine geldiklerinde öğle vakti olmuştu.
Yarım hurma ile dahi olsa...

Peygamber Efendimiz Aleyhisselam[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] Salim bin Avfoğullarının oturduğu bu vadide ilk Cuma namazını kıldırdı. Rasul-i Ekrem bu ilk Cuma namazının hutbesinde şöyle buyurdu:

"Ey insanlar! Sağlığınızda ahiret için hazırlık yapınız. Biliniz ki kıyamet gününde herkes yaptığından hesaba çekilecektir. Sizlerden her biri çobansız bırakacağı koyunundan sorumlu tutulacak. Sonra Rabbi ona tercümansız ve aracısız olarak şöyle diyecek:

'Sana Resulüm gelip de emirlerimi tebliğ etmedi mi? Ben sana mal mülk verdim[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] pek çok iyiliklerde bulundum. Ya sen kendin için ahiret azığı olarak ne getirdin? Bu soruyla karşılaşan şahıs sağına soluna bakacak ancak hiçbir şey göremeyecek. Önüne baktığında ise cehennemi görecek. Öyleyse yarım hurma ile dahi olsa cehennemden korunmaya çalışınız[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] onu da bulamayan güzel bir sözle kendisini kurtarmaya baksın. Zira bir hayır için on katından yedi yüz katına kadar sevap verilir. ALLAHın selamı[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.'
Sözlerin en güzeli

ALLAH Resulü bu ilk hutbesini bitirdikten sonra yeniden kalktı ve ikinci hutbesini okudu:

"ALLAH'a hamd olsun. O'na hamd eder ve O'ndan yardım dilerim. Nefislerimizin şerlerinden ve kötü amellerimizden ALLAH'a sığınırız. ALLAH'ın doğru yolu gösterdiği[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] hidayet ettiği kişiyi kimse saptıramaz. Saptırdığını da kimse doğru yola iletemez. Şehadet ederim ki ALLAH'tan başka ilah yoktur. O tekdir[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] O'nun eşi ve benzeri yoktur. Sözlerin en güzeli ALLAH'ın kitabıdır. ALLAH Celle kimin kalbini Kur'an'la süslerse onu kâfir iken İslam'a sokar. O kimse de Kur'an'ı başka sözlerden üstün kılarsa kurtulur.

ALLAH'ı bütün kalbinizle seviniz

İyi bilin ki[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ALLAH'ın kitabı sözlerin en güzeli ve en üstünüdür. ALLAH'ın sevdiğini seviniz! ALLAH'ı[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bütün kalbinizle seviniz! ALLAH'ın kelamından ve onu okumaktan usanmayınız. ALLAH'ın kelamından kalbinize bir karartı gelmesin.

Çünkü ALLAH'ın kelamı[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ALLAH'ın yarattığı her şeyin en üstününü ayırıp seçer[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] amellerin hayırlısını ve kullarının seçkini olan peygamberleri ve onların kıssalarını anlatır. Helali ve haramı bildirir. Siz sadece ALLAH'a ibadet ediniz ve O'na hiçbir şeyi ortak koşmayınız. O'ndan hakkıyla sakınınız.

Sözleriniz[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ALLAH'a yönelmiş güzel sözler olsun ve aranızda ALLAH'ın kelamı ile sevişiniz. İyi biliniz ki[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ALLAH ahdini bozanlara[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sözünde durmayanlara gazap eder. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]'ın selamı üzerinize olsun.''

.

ayparcam
07.05.2010, 13:38
Cumaniz mübarek dualariniz kabul olur insALLAH

asi elbeyli1990
07.05.2010, 13:42
RABBİM HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN BU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE HAYIRLI CUMALAR

ömer yalcin
07.05.2010, 14:38
TÜM CUMA NAMAZI KILAN INSANALRIN, ALLAH KABUL ETSIN

Salim58
14.05.2010, 08:07

doğan bulut58
14.05.2010, 08:37

serkanka58
14.05.2010, 08:42
Rabbimiz! Kalblerimizi Sana karşı haşyet ve reca duygusuyla doldur ve Senin kapından başka kapılara karşı içimizde bir temayül ve ümit duygusu bırakma. Biz kullarını Sana tevekkül ve iltica hisleriyle rızıklandır! Bizi bu ağır ve zor yolda inayetinle takviye buyur, buyur ki işaret ettiğin istikâmette yürümeye muvaffak olabilelim.. Amin cumanız mübarek olsun

HaZaN
14.05.2010, 09:33

Varlığı canlarımızın cânı, nûru gözlerimizin ziyası Yüce Rabbimiz’e, üzerimizdeki lütufları adedince hamd ve şükür, gönüllerimize aşk u heyecan salan, gözlerimize ışıklar çalan, bizleri ebedler ülkesine hazırlayan Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa’ya da hasenâtı sayısınca salât ü selam ediyor, küfrün ve küfranın başını alıp yürüdüğü, her yanda zalimlerin hay-huyunun duyulduğu, ar damarı çatlamış, utanma hissini yitirmiş din, diyanet ve insanlık düşmanlarının ellerini, kollarını sallayarak sokaklarda dolaştığı şu ifritten dönemde, aczimizi vesile yapıp bir kere daha ‘Lâ havle vela kuvvete illâ billâhi’l-azîm’ hazinesinin sahibi Rabbimiz’in sonsuz merhametine iltica ediyoruz:

Ey celâl ve ikram sahibi Yüce Rabbimiz! İhsan ve keremine sığınarak bize dünyada da, ukbâda da afv u afiyet vermeni diliyoruz. Hiçbir şeyi gerçekleştirmek Sen’in için zor değildir; ne olur, başka gidecek kapıları olmayan zayıf ve âciz kullarının bu taleplerini kabul buyur!

Rabbimiz! Allah tanımaz, Peygamber bilmez, Din’e, diyanete saygı duymaz nâdanların yapıp ettikleri kötülükler ve zulümler tahammül edilmez bir hal aldı. Senin bu masum kulların hakkında kötülük düşünüp onlara zarar vermek isteyenlerin emellerini gerçekleştirmelerine müsaade etme.. tuzak kuranların tuzaklarını başlarına çevir.. komplo peşinde olanları maksatlarının aksiyle tokatla.. haklarımıza tecavüz eden ya da etmeyi düşünen ne kadar haddini bilmez varsa, onların hepsini Sana havale ediyoruz; haklarından gel!

Mallarını ve canlarını Rabbilerinin yoluna adayan muhabbet fedailerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kudreti Sonsuz Rabbimiz! Hayatını Din’e hizmete vakfetmiş masum insanlara karşı kinle, nefretle, hasetle, adavetle diş bileyen amansız zalimlerin yapmak istedikleri şerlere karşı Sen’in inayetine sğınıyoruz. Ehl-i iman hakkında kötülük düşünen ne kadar şerîr insan varsa, Sen bizi onların şerlerinden ve tuzaklarından koru.. zararları bize ulaşabilecek tahrip temsilcilerinin oyunlarını boz ve emellerini gerçekleştirmelerine fırsat verme.. sağlamlardan daha sağlam himayene bizi de al ve bütün şerîrlerin şerlerinden, komplo kuranların komplolarından sıyanet buyur.. kâfirlerin, fâcirlerin ve zâlimlerin entrikalarını başlarına geçir ve bütün inananları ebedlere kadar devam edecek ve başka hiçbir korumaya muhtaç bırakmayacak olan hıfzınla muhafaza et!

Rabbimiz! Münacaatımızın nihayetinde Efendimiz Hazreti Muhammed’e, kardeşleri olan enbiya ve mürselîne, Sen’in mukarreb kulların olan meleklere, insanlardan ve rûhânîlerden salih kullara salât ve selam ederek dileklerimizi gerçekleştirmeni istirham ediyoruz. Bize re’fetinle, rahmetinle, merhametinle, şefkatinle muamele eyle ve bizi haybet ve hüsrana dûçar bırakmak suretiyle imtihan etme!.

Âmin. âmin. âmin.

Cum'amız Mübarek olsun...

Kardelencicegi
14.05.2010, 14:24

ömer yalcin
14.05.2010, 15:10
Cümleten hayirli cumalar..............

bilgin_58
21.05.2010, 09:05

HAYIRLI CUMALAR

ela58
21.05.2010, 09:12

seva
21.05.2010, 09:37
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN…

rüzgar79
21.05.2010, 09:40

Kardelencicegi
21.05.2010, 20:49

Evlere Bereket Kaynağı Cenâb-ı Hak buyuruyor: “
Evlere girdiğiniz zaman, Allâh tarafından mübârek ve güzel
bir hayât temennîsi olarak kendinize (ve orada bulunanlara)
selâm veriniz! (Nûr, 61) Enes (ra) şöyle demiştir:
Rasûlullah (sav) bana: Yavrucuğum!
Kendi ailenin yanına girdiğinde onlara selâm ver ki,
sana ve ev halkına bereket olsun” buyurdu. (Tirmizî, İstizân 10)

HAYIRLI CUMALAR

veysel
21.05.2010, 21:02
herkesin cumasini kutluyorum

Salim58
28.05.2010, 07:15

HaZaN
28.05.2010, 09:04

doğan bulut58
28.05.2010, 09:08
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] com/2008/08/cumanizmbrkolsun.jpg

bilal kose
28.05.2010, 09:14

Kardelencicegi
28.05.2010, 09:48

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])'

seva
28.05.2010, 10:21
Hayırlı Cumalar;

rüzgar79
28.05.2010, 10:35

WåñTêd_øØ7
28.05.2010, 11:50
Hayırlı Cumalar....

ela58
28.05.2010, 12:05

doğan bulut58
28.05.2010, 12:09
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] D.jpg

VAKİT CUMA VAKTİ HAYDİ CAMİYE ALLAH KABUL ETSİN

HOŞCA KALIN DOSTCA KALIN

Salim58
04.06.2010, 07:45

HaZaN
04.06.2010, 09:07
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 685728_1848521_n.jpg

bilal kose
04.06.2010, 09:38

bilgin_58
04.06.2010, 10:45
center][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Hayırlı Cumalar[/center]

doğan bulut58
04.06.2010, 11:16

rüzgar79
04.06.2010, 11:35

aysima58
04.06.2010, 11:58
herkese hayırlı huzurlu bereketli cumalar diliyorum.

kircicegi58
04.06.2010, 12:10
cumaniz mubarek olsun site sakinleri allah kabul etsin

aysima58
04.06.2010, 12:36
hee ben onu diyom zaten bir saattir cumanız mubarek olsun uşah allah kabul etsin heey kime diyom.

Kardelencicegi
04.06.2010, 15:21
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .jpg)

Kusurlari gÖren deĞİl, kusurlari Örtenlerden,
tesellİ arayanlardan deĞİl tesellİ verenlerden,
anlayiŞ bekleyenlerden deĞİl, anlayiŞ gÖsterenlerden,
yalniz sevİlmeyİ İsteyenlerden deĞİl,
sevenlerden olmamiza yardim et...

YaĞmur gİbİ hİÇbİrŞeyİ ayirt etmeyİp,
aktiĞi her yere canlilik bahŞedenlerden,
gÜneŞ gİbİ hİÇbİrŞeyİ ayirt etmeyİp,
iŞiĞiyla tÜm varliĞi aydinlatanlardan,
toprak gİbİ herŞey ÜstÜne bastiĞi halde,
hİÇbİrŞeyİnİ esİrgemeyİp,
nİmetlerİnİ herkeze verenlerden olmayi bİze lutfet...

Alan elİn deĞİl, veren ellerİn,
affedİcİ olduĞu İÇİn affedİlenlerİn,
hak İle doĞan, hak İle yaŞayan, hak İle Ölenlerİn,
ve
sonsuz hayatta yenİden doĞanlarin safina katilmayi
bİze nasİp eyle...

Amİn

CUMAMIZ MÛBAREK OLSUN..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 2kz2yz6.gif)

WåñTêd_øØ7
04.06.2010, 22:15
Hayırlı cumalar

Salim58
11.06.2010, 07:41

HaZaN
11.06.2010, 09:23

seten65
11.06.2010, 10:05
,,,,,,HAYIRLI CUMALAR KARDEŞLERİMMMM,,,

Kardelencicegi
11.06.2010, 10:50

Allah'ım...
dua ettiğinde duaya icabetin istenenin
istendiği zaman olması gibi anlayıp,
dua ettim neden olmadı diyenlerden değil,
duasına anında cevap geldiğinde bile ürperip,
acaba böyle isteyerek ahirete bir şey bırakmadım mı
diye korkarak gözyaşı dökenlerden eyle bizi...

Allah'ım,
kısıtlı zamanlarda,
kısıtlı mekanlarda,
hayatın aralıklarında seni ananlardan değil,
her nefeste,
her idrakte ubudiyet hisleriyle senin kulun olduğunu bilip
ruhta incelip inleyenlerden eyle bizi....

Allah'ım,
yaşamak için öylece yaşayıp,
şuursuzca günü tüketenlerden değil,
ancak senin ismini,
senin dinini ruhlara ulaştırıp
hissettirebildiği zamanlarda yaşadığını
hisseden hasbi ruhlardan eyle bizi...

[ Amin! ]

Ümmeti Muhammed'in Cuması Mübarek Olsun...

Selam ve Dua ile...

doğan bulut58
11.06.2010, 11:54

aysima58
11.06.2010, 14:15
uşah hepinize hayırlı[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

uşaah hepinize hayırlı uğurlu ve bereketlicumalar diliyorum ve duanızda beni ahlınıza getirin kele.diyom ne var sanki.of.

serkanka58
18.06.2010, 01:08
Regaip kandiliniz mübarek olsun
Hayırlı cumalar

58_SEMİH_58
18.06.2010, 01:55
Hayırlı Cumalar.

aysima58
18.06.2010, 02:50
rgaip kandiliniz uğur ve bereket getirsin hayırlı cumalar herkese.

Kardelencicegi
18.06.2010, 06:58

Selam ve Dua ile...

kircicegi58
18.06.2010, 07:09
selam hayrli cumalar

Kardelencicegi
18.06.2010, 08:06

Selam ve Dua ile...

Salim58
18.06.2010, 08:11

serhat_58
18.06.2010, 08:22
hayirli cumalar herkese, cumaniz mubarek olsun insallah

HaZaN
18.06.2010, 09:24

servet 58
18.06.2010, 09:34
cumanız mubarek olsun

Salim58
25.06.2010, 07:26

Kardelencicegi
25.06.2010, 08:33

HaZaN
25.06.2010, 09:38

Yâ Rab! Nasıl büyük bir sarayın kapısını çalan bir adam, açılmadığı vakit, o sarayın kapısını, diğer makbul bir zâtın sarayca me'nus sadâsıyla çalar; tâ ona açılsın. Öyle de: Bîçare ben dahi, senin dergâh-ı rahmetini, mahbub abdin olan Üveys-el Karanî'nin nidasıyla ve münacatıyla şöyle çalıyorum. O dergâhını ona açtığın gibi, rahmetinle bana da aç. âmin!!!

Sözler ( 652 - 653 )

"Yâ İlahenâ! Rabbimiz sensin! Çünki biz abdiz. Nefsimizin terbiyesinden âciziz. Demek bizi terbiye eden sensin!.. Hem sensin Hâlık! Çünki biz mahlukuz, yapılıyoruz. Hem Rezzak sensin! Çünki biz rızka muhtacız, elimiz yetişmiyor. Demek bizi yapan ve rızkımızı veren sensin. Hem sensin Mâlik! Çünki biz memluküz. Bizden başkası bizde tasarruf ediyor. Demek mâlikimiz sensin. Hem sen Aziz'sin, izzet ve azamet sahibisin! Biz zilletimize bakıyoruz, üstümüzde bir izzet cilveleri var. Demek senin izzetinin âyinesiyiz. Hem sensin Ganiyy-i Mutlak! Çünki biz fakiriz. Fakrımızın eline yetişmediği bir gına veriliyor. Demek gani sensin, veren sensin. Hem sen Hayy-ı Bâki'sin! Çünki biz ölüyoruz. Ölmemizde ve dirilmemizde, bir daimî hayat verici cilvesini görüyoruz. Hem sen Bâki'sin! Çünki biz, fena ve zevalimizde senin devam ve bekanı görüyoruz. Hem cevab veren, atiyye veren sensin! Çünki biz umum mevcudat, kalî ve hâlî dillerimizle daimî bağırıp istiyoruz, niyaz edip yalvarıyoruz. Arzularımız yerlerine geliyor, maksudlarımız veriliyor. Demek bize cevab veren sensin. Ve hâkeza..." âmin!!!

Mektubat ( 241 )

CUMAMIZ MÜBAREK DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH

servet 58
02.07.2010, 01:13
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN KARDEŞLERİM

Kardelencicegi
02.07.2010, 01:31

Müşk-i Aşk !

Bir Aşk dilensem !
İman cilvesi ile İmran Peygamberin Eşi Hanne'nin Duası kadar samimi
Aşk Yolunda feda edeceğim hizmetkâr edeceğim Bir Aşk ..

Dünya güzergahında gelipte geçici olmayan Fanilikten uzak bakiliği sırtına almış
Çileyi ; libasına yama yapmış bir Aşk..

Bir Aşk Dilensem Yusuf kadar güzel olsa..
Kuyulara atılsa zindanlara koyulsa da ümit kesmese vuslattan..
Dünyada Ukbayı tatsa..
Varlıksız varlığım senin mülkünde can bulsa...

Bir Aşk dilensem İbrahimi Dost kadar
Hem Nur olsa hem Nâr !
aydınlandığım kadar yansam yandığım kadar aydınlık olsam
Tenim Gül bahçesine düşse Ruhum kalbim ateşine gark olsa..

Bir Aşk dilensem Hamza Oluversem yiğit gözü Kara
gördüğü Hiç birşeyden Korkmayan bir Hamza..!
Sonra Aşk uğruna Vahşilerce Parçalansam Uhud meydanlarında..

Bir Aşk dilensem Önce Ümeyyenin Kölesi olsam cahiliyye zamanlarımda
Sonra Bir ''EHAD'' ugruna Bilal'ce kızgın kumlara yatırılsam
Kayalar Koysalar bagrıma ''Ehad ! Ehad'' Diye Aşk dolsam
Neden sonra En güzeli Olan Peygamberin Oku Buyruğu ile
Dirilsem Bilal'in ezanında..

Bir Aşk dilensem Musab'ın öğretmenliğinde öğrensem okumayı yazmayı
parçalansam sonra tanınmaz hale gelsem savaş meydanlarında
Dünyanın zenginliğinden beri olsamda üzerime kefen bulunamasa..

Bir Aşk dilensem!

Sağgımdaki Konuşurken Solumdaki Çığırtkanlık yapsa
Ölsem sekerat halinde İmanımı tazelese ab-i hayat
Dirilsem Kevserinden İçsem kana kana
Tesnim Irmağına yaklaşsam Yakinimsin diyen Nidalarla

Bir Aşk Dilensem !

Ve Cuma Olsa ...

görsem Cemâlini Bayramım Olsa..!

( amin )

cumanız mübarek olsun Sivaslilar.net ailesi

doğan bulut58
02.07.2010, 02:51

Salim58
02.07.2010, 07:32

Kardelencicegi
02.07.2010, 08:08

HaZaN
02.07.2010, 09:16

Ey Hâlık-ı Rahman ve ey Rabb-i Rahîm! Resul-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm'ın talimiyle ve Kur'an-ı Hakîminin dersiyle anladım: Nasılki sema ve feza ve arz ve deniz ve dağ, müştemilât ve mahluklarıyla beraber seni tanıyorlar ve tanıttırıyorlar.. öyle de: Zemindeki bütün ağaç ve nebatat, yaprakları ve çiçekleri ve meyveleriyle, seni bedahet derecesinde tanıttırıyorlar ve tanıyorlar. Ve umum eşcarın ve nebatatın cezbedarane hareket-i zikriyede bulunan yapraklarından ve zînetleriyle Sâni'inin isimlerini tavsif ve tarif eden çiçeklerinden ve letafet ve cilve-i
merhametinden tebessüm eden meyvelerinden herbirisi, tesadüfe
havalesi hiçbir cihet-i imkânı olmayan hârika san'at içindeki nizam ve nizam içindeki mizan ve mizan içindeki zînet ve zînet içindeki nakışlar ve nakışlar içindeki güzel ve ayrı ayrı kokular ve kokular içindeki meyvelerin muhtelif tatlarıyla, nihayetsiz Rahîm ve Kerim bir Sâni'in vücub-u vücuduna bedahet derecesinde şehadet ettikleri gibi, heyet-i mecmuasıyla, bütün zemin yüzünde birlik ve beraberlik, birbirine benzemeklik ve sikke-i hilkatte müşabehet ve tedbir ve idarede münasebet ve onlara taalluk eden icad fiilleri ve Rabbanî isimlerde muvafakat ve o yüzbin enva'ın hadsiz efradlarını birbiri içinde şaşırmayarak birden idareleri gibi noktalarıyla, o Vâcib-ül Vücud Sâni'in bilbedahe vahdetine ve ehadiyetine dahi şehadet ederler.

Hem nasılki onlar senin vücub-u vücuduna ve vahdetine şehadet ediyorlar.. öyle de; rûy-i zeminde dört yüz bin milletlerden teşekkül eden zîhayat ordusundaki hadsiz efradın yüzbinler tarzda iaşe ve idareleri; şaşırmayarak, karıştırmayarak mükemmel yapılmasıyla, senin rububiyetinin vahdaniyetteki haşmetine ve bir baharı bir çiçek kadar kolay icad eden kudretinin azametine ve herşeye taallukuna delalet ettikleri gibi; koca zeminin her tarafında, hadsiz hayvanatına ve insanlara, hadsiz taamların çeşit çeşit aksamını ihzar eden rahmetinin hadsiz genişliğine.. ve o hadsiz işler ve in'amlar ve idareler ve iaşeler ve icraatlar kemal-i intizamla cereyanları ve herşey hattâ zerreler o emirlere ve icraata itaat ve müsahhariyetleriyle, hâkimiyetinin hadsiz vüs'atine kat'î delalet etmekle beraber; o ağaçların ve nebatların ve herbir yaprak ve çiçek ve meyve ve kök ve dal ve budak gibi herbirisinin herbir şeyini, herbir işini bilerek, görerek, faidelere, maslahatlara, hikmetlere göre yapılmakla, senin ilminin her şeye ihatasına ve hikmetinin herşeye şümulüne pek zahir bir surette delalet ve hadsiz parmaklarıyla işaret ederler. Ve senin gayet kemaldeki cemal-i san'atına ve nihayet cemaldeki kemal-i nimetine hadsiz dilleriyle sena ve medhederler.

Hem bu muvakkat handa ve fâni misafirhanede ve kısa bir zamanda ve az bir ömürde, eşcar ve nebatatın elleriyle, bu kadar kıymetdar ihsanlar ve nimetler ve bu kadar fevkalâde masraflar ve ikramlar işaret belki şehadet eder ki: Misafirlerine burada böyle merhametler yapan kudretli, keremkâr Zât-ı Rahîm, bütün ettiği masrafı ve ihsanı, kendini sevdirmek ve tanıttırmak neticesinin aksiyle, yani bütün mahlukat tarafından "Bize tattırdı, fakat yedirmeden bizi i'dam etti" dememek ve dedirmemek ve saltanat-ı uluhiyetini iskat etmemek ve nihayetsiz rahmetini inkâr etmemek ve ettirmemek ve bütün müştak dostlarını mahrumiyet cihetinde düşmanlara çevirmemek noktalarından, elbette ve her halde ebedî bir âlemde, ebedî bir memlekette, ebedî bırakacağı abdlerine, ebedî rahmet hazinelerinden, ebedî Cennetlerinde, ebedî ve Cennet'e lâyık bir surette meyvedar eşcar ve çiçekli nebatlar ihzar etmiştir. Buradakiler ise, müşterilere göstermek için nümunelerdir.

Hem ağaçlar ve nebatlar, umumen yaprak ve çiçek ve meyvelerinin kelimeleriyle seni takdis ve tesbih ve tahmid ettikleri gibi, o kelimelerden herbirisi dahi ayrıca seni takdis eder. Hususan meyvelerin bedî' bir surette, etleri çok muhtelif, san'atları çok acib, çekirdekleri çok hârika olarak yapılarak o yemek tablalarını ağaçların ellerine verip ve nebatların başlarına koyarak zîhayat misafirlerine göndermek cihetinde, lisan-ı hal olan tesbihatları, zuhurca lisan-ı kal derecesine çıkar. Bütün onlar senin mülkünde, senin kuvvet ve kudretinle, senin irade ve ihsanatınla, senin rahmet ve hikmetinle müsahhardırlar ve senin herbir emrine muti'dirler.
Ey şiddet-i zuhurundan gizlenmiş ve ey kibriya-yı azametinden tesettür etmiş olan Sâni'-i Hakîm ve Hâlık-ı Rahîm! Bütün eşcar ve nebatatın, bütün yaprak ve çiçek ve meyvelerinin dilleriyle ve adediyle; seni kusurdan, aczden, şerikten takdis ederek hamd ü sena ederim.

Âmin! Amin! Amin!

sandalli
02.07.2010, 09:21
Hayirli cumalar, akabinde iyi hafta sonlari.

bilgin_58
02.07.2010, 09:33

kircicegi58
02.07.2010, 10:53
hayrli cumalar

Salim58
09.07.2010, 09:12

doğan bulut58
09.07.2010, 09:44

bilgin_58
09.07.2010, 10:06

ÖnceVatan_58
09.07.2010, 11:56
Herkesin cumasını kutlar, hayırlı günler dilerim.

Salim58
16.07.2010, 09:26

Hayırlı Cumalar, Cumanız Mubarek Olsun..

servet 58
16.07.2010, 09:35
cumanız mübarek olsun kardeşlerim

doğan bulut58
16.07.2010, 09:44

mrguven
16.07.2010, 10:53
herkese Hayırlı Cumalar Paşa camiinde görüşmek üzere

filografozan
16.07.2010, 10:59
hayırlı cumalar....

ŞAHBEY
16.07.2010, 17:51
Slm dostlarım bende sizlerle tanışmak için yer arıyordum burası çok güzel oldu HAYIRLI CUMALAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN SEVGİLER ...KUCAK DOLUSU

Salim58
23.07.2010, 11:23
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ef3bda.jpg)
Gönül denizlerinde,
Kalp güllerinde,
Aşk hayallerinde,
Sevda masallarında,
Leyla-Mecnun anılarında,
Ferhat-Şirin yanışlarında,
Aşıkların ağlayışlarında,
Hizmet ehlinin gözyaşlarında,
Kur-an okuyanların kalp atışlarında,
Salavat getirenlarin güllere bakışlarında,
Nur deryasına girenlerin kırmızı kitapları okuyuşlarında,
Gece secdeye kapananların mâna aleminde seyahatlarında,
Duaya kalkan ellemize konan gülleri koklayışmızda,
Peygamber kardeşlerini hatırlamamız dileklerimle
Sizlere ve sizler gibi peygamber sevdalılarına
Hayırlı Cumalar....

OSMAN ECE
23.07.2010, 11:38
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

filografozan
23.07.2010, 11:39
Ya Rabbi!..
Acizlikten,
Fakirlikten,
Cimrilikten,
Korkaklıktan,
Tembellikten,
Hilekar dosttan,
Faydasız ilimden,
Kabir azabından,
Ağlamayan gözden,
Sıkıntı ve hüzünden,
Ürpmeyen kalpten,
Her türlü hastalıktan,
Hayatın fitnelerinden,
Borç altında kalmaktan,
Kabul olmayan duadan,
Doymak bilmeyen nefisden,
İhtiyarlayıp ele avuca düşmekten,
Zalim olmaktan ve zulme uğramaktan,
İsyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten,
Geçmişe kederlenmekten ve geleceğe kaygılanmaktan,
Sana Siginiriz Allah'im...

Hayirli,Huzurlu Cumalar Dostlar....

kronik
23.07.2010, 12:18
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı,günahlarımızı bağışla... Bizlere merhamet buyur.Şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin. cumanız mübarek olsun..Allah dualarınızı kabul etsin...

bilal kose
23.07.2010, 12:25
Herkese hayirli cumlar.Cumaniz mubarek olsun..

murat tugrul
23.07.2010, 20:55
Cuma inananların bayramıdır.
Bayramınız mubarek olsun

kartal-
23.07.2010, 22:02
Tüm müslüman aleminin cumasi mübarek olsun

Salim58
30.07.2010, 08:24

Arif Coşkun
30.07.2010, 10:39
Herkese hayırlı cumalar olsun, Allahım ülkemiz üzerinde dolaşan şu gergin kargaşalı günlerin bir an evvel son bulmasnı, asıl arzularının iç çatışma çıkarmak olduğu şu günlerde bu oyuna gelmememizi bu durumdan bir an evvel kurtulmamızı nasip eylesin.

doğan bulut58
30.07.2010, 10:44

ŞAHBEY
30.07.2010, 12:20
DOSTLARIM ..hayırlı cumalar diliyorum herşey gönlünüzce olsun .bir hafta aranızda olamayacağım beni özleyen olurmu bilemem ALLAHA EMANET OLUN EYVALLAH

kronik
30.07.2010, 13:12
"Rabbim! Ben aşkı bilmiyorum, bana Sen öğret.. Bir tekamül niyetine, hidayet lutfet..Gönlüme kur tahtını , her halime hükmet ..Nefsim bana külfet , Ne olur magfiret et.

aysima58
30.07.2010, 13:19
site ailesi hepinizin cuması hayırlı uğurlu olsun.
herkese benden hayırlı cumalar anlıycaanız.

filografozan
30.07.2010, 15:34
alem-i islamın cuması mübarek ola...

Salim58
06.08.2010, 08:04

HaZaN
06.08.2010, 09:25

doğan bulut58
06.08.2010, 09:44
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] com/2009/09/cumaduasi_islamcokguzel.jpg?w= 499&h=604

bilgin_58
06.08.2010, 10:04
Hayırlı Cumalar
Cumamız Mübarek Olsun

kartal-
06.08.2010, 10:22
HAYIRLI CUMALAR...

bilal kose
06.08.2010, 11:36

aysima58
06.08.2010, 13:41
bütün islam aleminin cuması hayırlı uğurlu olsun.

Salim58
13.08.2010, 07:51

doğan bulut58
13.08.2010, 08:59

hayırlı cumalar

HaZaN
13.08.2010, 09:21
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 7_4139216_6386219_n.jpg

barikat58
13.08.2010, 10:27
Hayırlı Cumalar..

ukba
13.08.2010, 10:29
Ezan Sesine Gelmeyen Ayaklarıma Yürümeye Haram Kıl...

Hayırlı Cumalar...

Kardelencicegi
13.08.2010, 12:14

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun.Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun

Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. Cumanız Mübarek Olsun

Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlas-i serif ile yikadim yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya.

bilal kose
13.08.2010, 12:17
[CENTER][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ef3bda.jpg)
[B]Gönül denizlerinde,
Kalp güllerinde,
Aşk hayallerinde,
Sevda masallarında,
Leyla-Mecnun anılarında,
Ferhat-Şirin yanışlarında,
Aşıkların ağlayışlarında,
Hizmet ehlinin gözyaşlarında,
Kur-an okuyanların kalp atışlarında,
Salavat getirenlarin güllere bakışlarında,
Nur deryasına girenlerin kırmızı kitapları okuyuşlarında,
Gece secdeye kapananların mâna aleminde seyahatlarında,
Duaya kalkan ellemize konan gülleri koklayışmızda,
Peygamber kardeşlerini hatırlamamız dileklerimle
Sizlere ve sizler gibi peygamber sevdalılarına
Hayırlı Cumalar..

Kardelencicegi
13.08.2010, 12:41

filografozan
13.08.2010, 14:42

Noxco
13.08.2010, 15:12
Hayırlı cumalar.

WåñTêd_øØ7
13.08.2010, 19:08
Hayırlı Cumalar...

servet 58
13.08.2010, 20:43

Salim58
20.08.2010, 07:52

Varlığı canlarımızın cânı, nûru gözlerimizin ziyası Yüce Rabbimiz’e, üzerimizdeki lütufları adedince hamd ve şükür, gönüllerimize aşk u heyecan salan, gözlerimize ışıklar çalan, bizleri ebedler ülkesine hazırlayan Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa’ya da hasenâtı sayısınca salât ü selam ediyor, küfrün ve küfranın başını alıp yürüdüğü, her yanda zalimlerin hay-huyunun duyulduğu, ar damarı çatlamış, utanma hissini yitirmiş din, diyanet ve insanlık düşmanlarının ellerini, kollarını sallayarak sokaklarda dolaştığı şu ifritten dönemde, aczimizi vesile yapıp bir kere daha ‘Lâ havle vela kuvvete illâ billâhi’l-azîm’ hazinesinin sahibi Rabbimiz’in sonsuz merhametine iltica ediyoruz:

Ey celâl ve ikram sahibi Yüce Rabbimiz! İhsan ve keremine sığınarak bize dünyada da, ukbâda da afv u afiyet vermeni diliyoruz. Hiçbir şeyi gerçekleştirmek Sen’in için zor değildir; ne olur, başka gidecek kapıları olmayan zayıf ve âciz kullarının bu taleplerini kabul buyur!

Rabbimiz! Allah tanımaz, Peygamber bilmez, Din’e, diyanete saygı duymaz nâdanların yapıp ettikleri kötülükler ve zulümler tahammül edilmez bir hal aldı. Senin bu masum kulların hakkında kötülük düşünüp onlara zarar vermek isteyenlerin emellerini gerçekleştirmelerine müsaade etme.. tuzak kuranların tuzaklarını başlarına çevir.. komplo peşinde olanları maksatlarının aksiyle tokatla.. haklarımıza tecavüz eden ya da etmeyi düşünen ne kadar haddini bilmez varsa, onların hepsini Sana havale ediyoruz; haklarından gel!

Mallarını ve canlarını Rabbilerinin yoluna adayan muhabbet fedailerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kudreti Sonsuz Rabbimiz! Hayatını Din’e hizmete vakfetmiş masum insanlara karşı kinle, nefretle, hasetle, adavetle diş bileyen amansız zalimlerin yapmak istedikleri şerlere karşı Sen’in inayetine sğınıyoruz. Ehl-i iman hakkında kötülük düşünen ne kadar şerîr insan varsa, Sen bizi onların şerlerinden ve tuzaklarından koru.. zararları bize ulaşabilecek tahrip temsilcilerinin oyunlarını boz ve emellerini gerçekleştirmelerine fırsat verme.. sağlamlardan daha sağlam himayene bizi de al ve bütün şerîrlerin şerlerinden, komplo kuranların komplolarından sıyanet buyur.. kâfirlerin, fâcirlerin ve zâlimlerin entrikalarını başlarına geçir ve bütün inananları ebedlere kadar devam edecek ve başka hiçbir korumaya muhtaç bırakmayacak olan hıfzınla muhafaza et!

Rabbimiz! Münacaatımızın nihayetinde Efendimiz Hazreti Muhammed’e, kardeşleri olan enbiya ve mürselîne, Sen’in mukarreb kulların olan meleklere, insanlardan ve rûhânîlerden salih kullara salât ve selam ederek dileklerimizi gerçekleştirmeni istirham ediyoruz. Bize re’fetinle, rahmetinle, merhametinle, şefkatinle muamele eyle ve bizi haybet ve hüsrana dûçar bırakmak suretiyle imtihan etme!.

Âmin. âmin. âmin.

Cum'amız Mübarek olsun...

HaZaN
20.08.2010, 09:03

Ya Rabbi!

Gönlümüzü dûa etme ihtiyaç ve iştiyakıyla donatan Rabb-i Rahim’e kendisine yapılan münacâtların harfleri adedince hamd ü senâ ediyor, tazarru ve niyaz âdâbını talim buyuran Rehber-i Ekmel Efendimiz’e, mübarek hanesinin seçkin fertlerine ve Ashab-ı güzînine ağzı dûalı kulların nefesleri sayısınca salât ü selam gönderiyor; Şefkat Peygamberi’nin hak nezdindeki kıymetini şefaatçi edinen bir merhamet dilencisi olarak bir kere daha Cevâd-ü Kerîm’in dergahına el açıyoruz:

Allahım nice ümit ve emellerimizi gerçekleştirdin, onca beklenti ve taleplerimize cevap verdin.. bizi kaç kere sevdiğin ve hoşnut olduğun işlere muvaffak eyledin.. hastalıklarımıza şifa lûtfettin.. ve bendelerini hasımlarımızın ellerine ve dillerine düşürmedin. Ey bu lûtf-u ihsanlarda bulunmasa bile, Zatı itibarıyla bütün hamd ve senâlar hakkı olan Meşkûr u Mahmud, şükürler olsun Sana.

Allahım, i’tikad, söz ve amel bakımından şanına lâyık olmayan her türlü kusurdan Zatını yüce tutma ve Sana layık olan sıfatları da isbat etme adına dile getirilen sözlerin en güzelleriyle, renk renk, desen desen tesbîh-ü takdîs ifadeleriyle Seni anmak istiyoruz. Sırf Senin hoşnutluğunu gözeterek ve rızana ermiş bir kul olma ümidi besleyerek Seni tesbîh-ü takdîs etmeyi arzuluyoruz. Bu talebimizi gerçekleştirmeyi nasip eyle Allahım, bizi bu devletten mahrum kılma, rahmetine açılan ellerimizi boş koyma. Bendelerini, hatalarını itiraf edip pişmanlıkla kıvranan, herhangi bir inhiraftan sonra yeniden toparlanıp dergahına yönelen, büyük-küçük her gaflet karşısında himmet ka¬nat¬larını açıp Senin inâyetine sığınan “tevvâbîn” unvanlı kullarının arasına kat. Bu perişan kullarını bilhassa seher vakitlerinde istiğfara sarılarak Senin mağfiretini dileyen Hak erlerinin safına dahil et; bizi günahlardan, ayıplardan, isyanlardan, kusurlardan ve hakka muhalefet etme tehlikelerinden arındır.

Ey kendisinden istekte bulunulanların en cömerdi ve ey talepleri yerine getirenlerin en hayırlısı Yüce Rabbimiz!.. Bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi yargılamamanı ve hususi himayene, ilahî riâyetine almanı diliyoruz. Sana karşı her an kulluk şuuruyla yaşayabilmenin kapısını ve ihsan sırrını bizim için aç; bizi peygamberlerin, sıddîkların, şehitlerin ve sâir sâlih kulların yoluna hidayet eyle.

Efendiler Efendisi’ne, O’nun nezih aile fertlerine ve seçkin arkadaşlarına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbim!

Âmin! âmin! âmin!

bilgin_58
20.08.2010, 10:07

Arif Coşkun
20.08.2010, 10:10
Herkese hayırlı cumalar duaların kabul olması dileğiyle...

cilem_58
20.08.2010, 10:15
hayrli cumalar herkesin cumasu mubarek olsun yureginiz nurla dolsun

beyaz_gelincik
20.08.2010, 11:03
günlerin seyyidi olan bu mübarek cuma gününün ümmet hakkında hayırlara vesile olmasını niyaz eder iki cuma arasında bağışlanan kullardan olmak dileğiyle cumanız mübarek olsun

filografozan
20.08.2010, 11:23

efsane3
20.08.2010, 11:42

Salim58
27.08.2010, 09:12

HaZaN
27.08.2010, 09:44

Ey Kapıları açan Allah'ım,

Bize kapıların en hayırlısını aç,

Ey halden hale çeviren Rabbim,

Halimizi en güzel hale çevir.

Ey kalpleri döndüren Allah'ım,

Kalplerimizi dinin ve taatin üzere sabit kıl..

Ya Rabbi !..

Bizleri senden, dilimizi duadan, kalbimizi
Kur'an dan, amellerimizi hayırdan ayırma

Razı gelece in şekilde yaşat ve haşr et

Kalbimizidekileri hayreyle, hakkımızda hayreylediklerini
kalbimize nail eyle rahmetinden cümlemize lutfeyle... (amin)

Hayır ve Bereket dolu Cumalar diler

Dualarınızda olabilmek duasıyla inşAllah

CuMaNıZ MüBaReK OLSuN