Orijinalini görmek için tıklayınız : en çok hangi diziyi seviyorsunuz?
en çok hangi diziyi seviyorsunuz?
CrSivaslim58
15.02.2008, 17:52
özdemir amca bence benim en sevdiğim dizim
(Yaprak dökümü)
----------------------
Efe_Sabri
15.02.2008, 18:15
benim ki kurtlar vadisi ve karayılan....
fatoş_yvz
15.02.2008, 18:16
yaprak dökumu ....ama pek tv izLemem
kangalli58yasin
15.02.2008, 18:17
Benim favorilerim : Tek TÜRKIYE ve Kurtlar Vadisi Pusu - birtek bu ikisine bakarim
_DuMaN_58
15.02.2008, 19:19
Bence Türkiyede bugüne kadar en iyi diziler;
Kurtlar Vadisi ve Avrupa Yakası
Sweetgirl
15.02.2008, 19:57
HIC bir diziyi sevmiyorum
Bide dizi hakkinda, sohbet edenleri hic sevmiyorum.
Birden aklima bir oaly geldi,
hollandaya gitdigimizde güzel güzel sohbet ederiz diye düsünürken
maalesef herkesin hayatina günlük bir dizi girmis...
Bu benim icin eglenceli olan görüntüyü cekmeden edemedim...
Vaahhhh lar visss lar, vaylarrr... :rolleyes:
Haydi hepberaber dizisiz bir SIVASLILAR.net icin el ele :D
Dizi olmadan olur mu baksana herkes bir şeyler seyrediyor....
Sweetgirl
15.02.2008, 20:03
Dizi olmadan olur mu baksana herkes bir şeyler seyrediyor....
ben dizi izlemiyorum :)
bir dizi bagimlisi olmasini sevmiyorum
filimler izlerim, ama dizi ihhhh ihhhh :rolleyes:
sevmiyorumda
kangalli58yasin
15.02.2008, 20:16
senin icin igrenc bir sey :D:D
leblebi82
15.02.2008, 21:14
"İzlemek" ifadesinin yerine "Seyretmek" ifadesinin kullanılmasını yaygınlaştırmalıyız.
Benim seyrettiğim diziler ; Kurtlar Vadisi ve Hatırla Sevgili.
arikarinkuchi
15.02.2008, 22:35
AVRUPA YAKASI
adislibekir
15.02.2008, 23:13
Dizilerde ne verilmek isteniyor ben anlamadım.Adamın altında 700 bin dolarlık araba sırtında italyan takım elbise kafasında poşu...? bune kelem bu ne turşu..Kadınlar cillop gibi arkadaş fıransız modasını sergiliyorlar ama konuşmalar biraz kırmanço biraz zaza biraz kürtçe isimler özenle seçilmiş dimağda kalacak kürt isimleri ellerinde birer tane kuru sıkı tabanca sıkarım lo diyerek yapılan kovalamaca,Beyler oyuna gelmeyelim bize bu yolla empoze edilmek istenen birşeyler var adamlar misyonunu tamamlıyor bizim gençlerimizde bunların taklitçisi gibi davranıyorlar.Bunların nesini seyredeyim ya çocuklarıma bu dizileri seyrettiripte ne yapacağını şaşırmış aptal durumunamı düşüreym.Ben seyretmiyorum benim evimde kimse yerli dizi seyretmiyor,Belgesller bize yetiyor.Arkadaşlar siz gine en iyisini seçin,seçinki reyting yapsın yenileri çekilsin.
sonbahar5803
16.02.2008, 10:08
Dizi hastası olmak iyi bir şey değil ama bir iki diziden de zarar gelmez.
İzlediğim tek bir dizi var, ''Yaprak Dökümü''
Oyuncular kaliteli, sürekliyici.
hiç bir diziyi izlemediğim gibi adlarını bile bilmem :)
STV ve;
Tek Türkiye. . . . . .
sivaslıgenç
16.02.2008, 11:36
Vallahi haberler,maç ve Tek Türkiye birde Kurtlar Vadisi dışında tvyle pek ilgilenmem.
serkanka58
16.02.2008, 11:50
kurtlarvadisi pusu , tek türkiye , pars narkoterör
değil dizi televizyonsuz bir hayat bile çok güzel....yılın 9 ayı hiç tv izlemiyom ve hiç de eksikliğini hissetmiyorum...
YORUMSUZ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
çılgın-sedat
16.02.2008, 13:22
maç ve haberler
başka bişey izlemem
ofgurleyuk78
16.02.2008, 13:41
Renkler ve zevkler tartışılmaz imiş. Dizi sevmemen normal de diziseyredenleri sevmemen biraz egoistçe geldi. Bu kadar kişi dizi zliyorda bir tek sen izlemiyorsan sorunu kendinde aramanı tavsiye ederim.
Yaprak Dökmü çok güzel bir dizi. Kaçırmamağa özen gösteririm. Günümüz şartlarını ne güzel yansıtmış.
ofgurleyuk78
16.02.2008, 13:42
Renkler ve zevkler tartışılmaz imiş. Dizi sevmemen normal de diziseyredenleri sevmemen biraz egoistçe geldi. Bu kadar kişi dizi zliyorda bir tek sen izlemiyorsan sorunu kendinde aramanı tavsiye ederim.
Yaprak Dökmü çok güzel bir dizi. Kaçırmamağa özen gösteririm. Günümüz şartlarını ne güzel yansıtmış.
serhatcan
16.02.2008, 13:52
ARKADAŞLARR. HATIRLA SEVGİLİYİ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
CrSivaslim58
16.02.2008, 15:13
Arkadaşlar sız yaprak dökümüne bakçaksınız
çok güzel siz bakin hep bakarsiniz.
Semih Elmas
.....................
sivaslı yıldız
16.02.2008, 15:23
yılın 9 ayı hiç tv izlemiyom ve hiç de eksikliğini hissetmiyorum...
cnbc-e dışında ki kanallarda hiç dizi izlemedim.. Sopranos en sevdiğim dizi..
Ama bu perşembe ne kadar büyük bi hata yaptığımı da anladım.. :)
İki gündür kurtlar vadisi dışında hiç bişeyi değil izlemek, düşünemiyorum bile..:)
dudaktan kalbe ve elvada rumelıyı ızlemenızı tavsıye ederım:)
Lost ve Heros, normalde tv izleme alışkanlığım kalmadı gibi...
cnbc-e dışında ki kanallarda hiç dizi izlemedim.. Sopranos en sevdiğim dizi..
Ama bu perşembe ne kadar büyük bi hata yaptığımı da anladım.. :)
İki gündür kurtlar vadisi dışında hiç bişeyi değil izlemek, düşünemiyorum bile..:)
lüzumsun olursan bakarsın öyle işte ıvır zıvıra :)
sivaslı yıldız
16.02.2008, 21:22
lüzumsun olursan bakarsın öyle işte ıvır zıvıra :)
Aşkın gözü kördür.. Bi de gönül ferman dinlemiyo..:rolleyes: Ben napıyım..:)
tekniker58
16.02.2008, 22:09
köprü, k. vadisi, tek Türkiye, hatırla sevgili, yeni diziler arasından da pars narkoterör. kalteli vurgulanmak istenen olaylar , kişiler ve şahıslar önemli.
kurtlar vadisi yeşeren düşler pars narkoterör yaprak dökümü tek türkiye dudaktan kalbe kollama var benim listemde.
leblebi82
17.02.2008, 13:08
Ben aslında pek Tv seyretmem ama Kurtlar Vadisi'nin özel bir yeri var benim için. Hani kavga gürültüyü görmek istediğimden değil ama bu dizinin önemli bir misyonu olduğunu düşünüyorum. Dizinin yapım ekibini çok iyi bildiğimden amacını da bilerek seyrediyorum. Ömer Lütfi Mete gibi çok önemli bir isim dizinin yürütülmesinde çok önemli bir görev üstlenmiş durumda. Kendisinin kitaplarını ve yazılarını da devamlı takip ederim zaten. Eminimki dizide Mahir Kaynak'tan da çok büyük destek alınıyor. Ayrıca Polat karakterinin kimi temsil ettiğini de iyi tahmin edebiliyorum.
Hatırla Sevgili dizisine gelince bu diziyi de benzer duygularla takip ediyorum. Fakat bu dizide biraz taraflı davranılmış olduğunu düşünüyorum. Yine de yakın tarihimiz için fikir vermesi bakımından önemli. Özellikle Adnan Menderes'in olduğu dönemleri kaçırmadan takip ettim.
CrSivaslim58
17.02.2008, 13:24
Ben aslında pek Tv seyretmem ama Kurtlar Vadisi'nin özel bir yeri var benim için. Hani kavga gürültüyü görmek istediğimden değil ama bu dizinin önemli bir misyonu olduğunu düşünüyorum. Dizinin yapım ekibini çok iyi bildiğimden amacını da bilerek seyrediyorum. Ömer Lütfi Mete gibi çok önemli bir isim dizinin yürütülmesinde çok önemli bir görev üstlenmiş durumda. Kendisinin kitaplarını ve yazılarını da devamlı takip ederim zaten. Eminimki dizide Mahir Kaynak'tan da çok büyük destek alınıyor. Ayrıca Polat karakterinin kimi temsil ettiğini de iyi tahmin edebiliyorum.
Hatırla Sevgili dizisine gelince bu diziyi de benzer duygularla takip ediyorum. Fakat bu dizide biraz taraflı davranılmış olduğunu düşünüyorum. Yine de yakın tarihimiz için fikir vermesi bakımından önemli. Özellikle Adnan Menderes'in olduğu dönemleri kaçırmadan takip ettim.
leblebi ben seni hatirla sevgiliden adamlan kariştiriyorum.:D
Yaprak Dökümünü cok seviyorum :)
gercekten cok güzel bir dizi
leblebi ben seni hatirla sevgiliden adamlan kariştiriyorum.:D
Hangi adamla karıştırıyon... :)
CrSivaslim58
17.02.2008, 13:32
hani o hapisdeler adini bilsem yazarim baktigimda yazarim ama onlar
hapis deler onu billiyorum.
en baba diz kurtlar vdisi pusu
asitane3458
17.02.2008, 22:00
tabııkı kurtlar vadısı pusu sorusu bıle saçma
leblebi82
17.02.2008, 22:35
Hangi adamla karıştırıyon... :)
Yaşar diye bir karakter var. Büyük ihtimalle odur.
albina58
17.02.2008, 23:57
Dizilerde ne verilmek isteniyor ben anlamadım.Adamın altında 700 bin dolarlık araba sırtında italyan takım elbise kafasında poşu...? bune kelem bu ne turşu..Kadınlar cillop gibi arkadaş fıransız modasını sergiliyorlar ama konuşmalar biraz kırmanço biraz zaza biraz kürtçe isimler özenle seçilmiş dimağda kalacak kürt isimleri ellerinde birer tane kuru sıkı tabanca sıkarım lo diyerek yapılan kovalamaca,Beyler oyuna gelmeyelim bize bu yolla empoze edilmek istenen birşeyler var adamlar misyonunu tamamlıyor bizim gençlerimizde bunların taklitçisi gibi davranıyorlar.Bunların nesini seyredeyim ya çocuklarıma bu dizileri seyrettiripte ne yapacağını şaşırmış aptal durumunamı düşüreym.Ben seyretmiyorum benim evimde kimse yerli dizi seyretmiyor,Belgesller bize yetiyor.Arkadaşlar siz gine en iyisini seçin,seçinki reyting yapsın yenileri çekilsin.
Söylediklerinde sonuna kadar haklısınız,1980 sonrası başlayan kültür yozlaştırma politikasının bir başka yolu olarak dizileri kullanmaya aldılar,bunlardada özellikle kürt karakterleri kullanarak gitmek istedikjleri yol malum,diğer taraftan dizilerde gizli olarak vurgulanmak istenen noktada sonradan görme-elgördülük yaşam şeklini empoze ederek özellikle genç kızlarda kiminle evlenirsem köşe dönerim,erkeklerde ise kısa yoldan zengin olmayı vurgulayan bir amaç güdülmekte.
Söylediklerinde sonuna kadar haklısınız,1980 sonrası başlayan kültür yozlaştırma politikasının bir başka yolu olarak dizileri kullanmaya aldılar,bunlardada özellikle kürt karakterleri kullanarak gitmek istedikjleri yol malum,diğer taraftan dizilerde gizli olarak vurgulanmak istenen noktada sonradan görme-elgördülük yaşam şeklini empoze ederek özellikle genç kızlarda kiminle evlenirsem köşe dönerim,erkeklerde ise kısa yoldan zengin olmayı vurgulayan bir amaç güdülmekte.
Olaya bu boyutundan bakarsak iş sadece dizilerde değil her şeyde karşımıza çıkıyor... Ulaşmak istedikleri hedef belli ve bu hedefe bizim medyamızda çanak tutmakta... Kültür yozlaşması had safhada yaşanmakta... Bugün her günümüz bilmem ne günleri ile dolu... Normal gün isimlerini unuttuk... 80 sonrasından itibaren köşe dönmek haksız kazanç mübah gösterildi... Para kazanda nasıl kazanırsan kazan önemli değil fikri artık yeni nesilde hakim... Önemli olan para... Ve dikkat ettiyseniz zenginlerde bu zaman diliminde türedi ve haliyle fakirken birden zengin olanlar sonradan görme oldular...
Anlatmak istediğim işin tamamen dizilere yıkılması yanlış bu bir uzun süreç ve dizilerde onun ürünü...
Ertugrul
18.02.2008, 02:45
Televizyon ile pek alakam olmadığından dizide seyretmiyorum.Önceleri Şubat Soğu diye bir dizi vardı Stv de onu takip ederdim,oda gidince dımdızlak kaldık ortada dizisiz :D
Dizi olmasada Anında Görüntü Show Fox Tv de takip etmeye çalışıyorum,
amma o orkestranın değişmesi ne o öyle bııı :D
Pek dizi seyretmiyorum ama eskiden trt de yayınlanan yedi numara diye bir dizi vardı onu kaçırmazdım...
Ertugrul
18.02.2008, 04:09
Pek dizi seyretmiyorum ama eskiden trt de yayınlanan yedi numara diye bir dizi vardı onu kaçırmazdım...
Hahh işte dizi budur hemşerim,7 numara gibi dizi artık bulunmuyor yahu ne güzel
diziydi O,şimdi Flash tv de gündüz tekrarını veriyorlar muhteşem bir dizi yaf.
adislibekir
18.02.2008, 09:28
Vefat......................... .............................. ....................? Türkiyenin Başı Sağolsun...................... ......................? Tatlı kızımız Aysel GÜREL" Hakkın rahmetine kavuşmuştur................... .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ........................... ...Magazin seven arkadaşlarımızın başı sağolsu.
Ertugrul
18.02.2008, 19:44
Maşallah dizi kolik olmuşsun.Her diziyi şıppadak biliyon.:D
Etme ağbi altı üstü 2 dene dizi dedim,
bunlarda yayından kalktı dizisiz kaldım :D
leblebi82
18.02.2008, 21:05
hani o hapisdeler adini bilsem yazarim baktigimda yazarim ama onlar
hapis deler onu billiyorum.
Aman sen herhalde Deniz Gezmiş'e benzettin. Allah Korusun . :)
leblebi82
19.02.2008, 23:22
Nasıl olmuş Kurtlar Vadisi birinci sıraya çıkmalı. Haydi arkadaşlar bastırın biraz. :)
leblebi82
20.02.2008, 11:51
Yaprak Dökümü'nü de baya seyreden var demekki...
kurtlar wadisi,yaprak dökümü sora elweda derken =)
leblebi82
20.02.2008, 15:51
Kurtlar Vadisi yetişmiş. Şimdi sıra birincilikte. :)
leblebi82
22.02.2008, 14:49
Haydi bastır, Kurtlar Vadisi ... Arkadan da Hatırla Sevgili'nin atılım yapmasını bekliyoruz.
aksiyon macera = kurtlar vadisi pusu ( tek geçerim )
komedi = avrupa yakası
dram = yaprak dökümü
aozdemir
22.02.2008, 15:10
"fesupanallah" dizisini çok seviyordum. onu da yayından kaldırdılar. neden kaldırdılar hala anlamıyorum.
Hadiin Yaprak Dökümüne 2 oy daha verinn
arikarinkuchi
28.02.2008, 21:48
yaprak dökümü ve avrupa yakası
ama ikiside aynı gün
aynı saat :(
sivasslı
17.03.2008, 14:58
vadiye laf yok ama tek türkiye ve yeşeren düşler de süper diziler
umitbsr58
17.03.2008, 14:59
KVP nın ustune dizi yok
Bide köprüyü izliorum yeter ;)
leblebi82
19.03.2008, 14:30
Bitmedi mi bu anket ? .... :)
FatihCan
19.03.2008, 16:50
Şaunada izledim 2 dizi var
Birisi Kurtlar Vadisi diğer ise Parmaklıklar Ardında ikiside güzel dizi.
Kurtlar vadisi güzel.Ne kadarda başlanğıcında kişiler ve olaylar hayal ürünüdür desede gerçek hayata olanlarla bire bir örtüşüyor şu son olayada dahil.
aspasya58
20.03.2008, 19:55
4 yıldır kurtlar vadisiz bir hayat düşünmez olduk.Yayınlanmadı diye depresyonlara girdik.AHHHHHHHHHHH AHHHHHHH neler yaşadık birlikte
artık biliyoruzki kadınlar olarak perşembe günü eşimiz bizi aldatmıyor evinden sıcak yuvasından başka bişey düşünmüyor,(kumanda hariç)
yaprak dökümünü izleyenler kitabını okumanızı da tavsiye ederim
ben uzun kuyruk marsufilamiyi hiç kaçırmam sebebi tamamen mecburiyet
evde demokrasi yok çocuk egemen bir aile bizimkisi
_DuMaN_58
20.03.2008, 20:23
Kurtlar Vadisi başı çekiyor.
Hemen arkada Yaprak Dökümü var. Bakalım hangisi 1. izlenen olacak??
bilalfındık
23.03.2008, 01:02
en çok KURTLAR VADİSİNİ severim hiç bir bölümünü kaçırmam
Abdurrahman 58
30.03.2008, 13:40
karayılan,
gazi:::::::::::::.
Osman Sinav in yaptigi butun diziler mükemmeldir.
Suanda PARS NARKOTERÖR en iyi dizidir bana göre.
Kurtlar Vadisi ne de laf yok
altuntas58
06.04.2008, 14:27
En çok yaprak dökümünü izliyorum
serhat3358
06.04.2008, 17:03
Ben en çok Kurtlar Vadisi'ni Tek Türkiye'yi izlerim ama Kurtlar vadisi hariç hiçbir film Çekiçen filmlerinin yerini tutamaz diyorum.
asitane3458
06.04.2008, 17:27
Ben en çok Kurtlar Vadisi'ni Tek Türkiye'yi izlerim ama Kurtlar vadisi hariç hiçbir film Çekiçen filmlerinin yerini tutamaz diyorum.
yeğenim o resımdekı sensen
sana tavsiyem bu yaşta böyle diziler izleme...
başımıza polat alemdar mı kesılecen :D:D ?
abdullah58
13.04.2008, 23:05
SANIRIM HEPIMIZIN TEK BIRLESTIGI
KURTLAR VADISI
VE YAPRAK DÖKÜMÜ DIYORUM
WåñTêd_øØ7
22.04.2008, 16:36
kurtlar vadisi pusu dıorum baska bısı demıom :):)
dizilerin yüzde 90ı toplumun aleyhine çalışıyor..hepsi bizi yozlaştırmaya çalışıyor..diziye hayır!!!!
Abdurrahman 58
22.04.2008, 16:52
trt1 DUR YOLCU!
çanakkale savaşını konu ediniyor.
BUGÜN SAAT:20.05 te mutlaka izleyin tavsiye ederim...
kurtlar vadisine arada bakıyorum... ama tek türkiye ve kollama dizilerini çok seviyorum :D
Arif Coşkun
22.04.2008, 19:22
Başta, Köprü, Hatırla Sevgili, ve Genco bunları kaçırmamaya çalışıyorum. Severek izlediğim diziler.
Bende kurtlar vadisini cok begeniyorum elimden geldigi kadar kacirmamaya calisiyorum :D
altuntas58
29.04.2008, 11:26
Yaprak dökümü avrupa yakası ve kurtlar vadisini izliyorum
Kaptan-58
29.04.2008, 13:20
- KURTLAR VADİSİ
- PARS NARKOTERÖR
- TEK TÜRKİYE
- KÖPRÜ
- DUR YOLCU
benim yeni listem :D
kurtlar vadisi pusu.
yaprak dökümü
yeşeren düşler
tek türkiye
menekşe ile halil
yaban gülü
benim yeni listem
kurtlar vadisi pusu.
yaprak dökümü
yeşeren düşler
tek türkiye
menekşe ile halil
yaban gülü
Bende Kurtlar vadisi pusu.
Mennekse ile halil(arada sirada)
Arka sokaklar(listede yok)
11.05.2008, 11:59
1-KURTLAR VADİSİ
2-PARMAKLIKLAR ARDINDA
3-TEK TÜRKİYE
4-PARS NARKO TERÖR
5-KÖPRÜ
MİLLET OLARAK DİZİKOLİK OLDUK
yaprak dökümün ve kurtlar vadisin izlerim
kurtlarvadisipusu veyiğidolar
ersoy_34
11.05.2008, 20:52
avrupayakasını izlerim kurtlar vadiside güzel
¨
Az degilmis msallah.
Bende Kurtlar vadisi pusu.
Mennekse ile halil(arada sirada)
Arka sokaklar(listede yok)
Abdurrahman 58
12.05.2008, 16:21
kurtlar vadisi
pars narkoterör
DUR YOLCU
tek TÜRKİYE
karayılan
Elveda rumeli.
Köprü.
gazi.
takide kurtlar vadisi ama özenmıyorum kısa bi not....
sonbahar5803
12.05.2008, 16:59
kurtlar vadisi
pars narkoterör
DUR YOLCU
tek TÜRKİYE
karayılan
Elveda rumeli.
Köprü.
gazi.
serkan, karayılan gösterimden kalkmadı mı?
Ben de izliyordum onu, çok güzel diziydi.
Şimdi sadece Yaprak Dökümü'nü izliyorum.
beytullah44
12.05.2008, 17:41
Tabi ki Kurtlar VAdisi....Türkiyenin bilinmeyen gerçekleri burda.Vesselam...
gürün_güzeli
12.05.2008, 18:56
yaprak dökümüüüüüüüüüüüüüüüüüüü...... ..........
ben daha çok menekşe ile halili seviyorum ama onu koymamışsınız yinide teşekkürler...
fatihada58
25.05.2008, 21:37
Zamanın varsa izlersin yoksa benim gibi sivaslıları bulup geyik yaparsın 5 dakkalığına güzide sitemizde.
dizilerin hepsinden nefret ediyorum hele ki kurtlar vadisnden...ülkenin gerçeklerini gösteriyorum yalanı altında millete şiddeti zorlamayı kaba kuvveti çok iyi aşılıyorlar..bravo vallahi..
mesut_sivasliyiz_58
26.05.2008, 01:58
bende kutlar vadesinden gicik olurum cunku sevmiyorum bu dizi
dizilerin hepsinden nefret ediyorum hele ki kurtlar vadisnden...ülkenin gerçeklerini gösteriyorum yalanı altında millete şiddeti zorlamayı kaba kuvveti çok iyi aşılıyorlar..bravo vallahi..
"Hangi diziyi sevmiyorsunuz?" değil "hangi diziyi seviyorsunuz?" diyor.
köprü çok severek vede üzülerek izliyorum neden derseniz köprü türkiye gerçeği inşallah terör son bulur bizde bunları sadece bir film gibi izleriz.
bence en iyi dizilerden biri olduğuna inanıyorum böyle gicik insanlara öyle yapmayı en güzel şekilde aşılıyorlar :D
yaprak dökümü .............................
yiğidoturan
28.05.2008, 02:14
TABİKİİİİİİİİ KURTLAR VADİSİ .............................. ...
Çok şükür hiç birisini izlemiyorum :)
yakamozz
05.06.2008, 14:30
Ben de çok dizi izlemem ama kurtlar vadisi olunca akan sular durur çünkü devlet-mafya-siyaset üçgeni çok iyi biçimde kurgulanmış müthiş bir dizi.Bazı arkadaşlar şiddeti çok iyi aşılıyor demişler o arkadaşlar galiba hiç yabancı film izlemiyorlar şiddetin babası var o filmlerde, her neyse en sevdiğim karakter de memati ama bu sıralar muro mematinin tahtını ele geçirebilir dimi ne de olsa LANET OLSUN BU İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE diyerek içinde bir insan sevgisi olduğunu göstermekte:):)....
kobra takibini izleyen varmı dün gece çok heycanlı ve gerilim dolu bir dizi kanal D de...
Ben de çok dizi izlemem ama kurtlar vadisi olunca akan sular durur çünkü devlet-mafya-siyaset üçgeni çok iyi biçimde kurgulanmış müthiş bir dizi.Bazı arkadaşlar şiddeti çok iyi aşılıyor demişler o arkadaşlar galiba hiç yabancı film izlemiyorlar şiddetin babası var o filmlerde, her neyse en sevdiğim karakter de memati ama bu sıralar muro mematinin tahtını ele geçirebilir dimi ne de olsa LANET OLSUN BU İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE diyerek içinde bir insan sevgisi olduğunu göstermekte:):)....
onları da seyrediyoruz mesela siz duymuşunuzdur teksas katilamı var tavsiye ederim ha birde tepenin gözleri teskere : göz : içerde :lanetli topraklar. daha bir çok filmler var.
yakında senarist olacam :D
yakamozz
09.06.2008, 03:43
onları da seyrediyoruz mesela siz duymuşunuzdur teksas katilamı var tavsiye ederim ha birde tepenin gözleri teskere : göz : içerde :lanetli topraklar. daha bir çok filmler var.
harbiden çok dizi izliyor muşsun bence fazla izleme kötü alışkanlık yapar:)
ne alakası va ne gibi kötü alışkanlığı olabilir ki :D
Kaptan-58
10.06.2008, 14:20
teksas katlimaı ve diğerleri o kadar güzel değil ama tepenin gözleri gerçekten çok güzeldi..
Melankolia
10.06.2008, 14:21
En qüzeL dizi Kurtlar Vadisi Pusu Ve Yaprak Dökümü..:))
teksas katlimaı ve diğerleri o kadar güzel değil ama tepenin gözleri gerçekten çok güzeldi..
sonrakini gıcıklaştırmışlar...
Kaptan-58
10.06.2008, 16:42
sonrakini gıcıklaştırmışlar...
evet onu ben askerdeyken izlemiştim.. hatta sonuna doğru uyumuştumm... :D
evet onu ben askerdeyken izlemiştim.. hatta sonuna doğru uyumuştumm... :D
rüyanda görmüşündür................... :D
Kaptan-58
10.06.2008, 17:29
rüyanda görmüşündür................... :D
yok yok.. askerdeyken rüyalarda sadece sevdiklerin kişileri görüyosun.. gözün yeterki kapnmasın hemen ailen geliyo valla gözünün önüne.... ne günlerdi bee :rolleyes:
yakamozz
15.06.2008, 00:54
ne alakası va ne gibi kötü alışkanlığı olabilir ki :D
Baksana senarist olmuşsun bile;):)
Zehra YK
15.06.2008, 01:04
Tek Türkiye'yi Izliyorum ve Kurtlar Vadisi. Ancak Oyum Tek Türkiyeye......
yakamozz
15.06.2008, 01:06
Tek Türkiye'yi Izliyorum ve Kurtlar Vadisi. Ancak Oyum Tek Türkiyeye......
Bravo, başka Türkiye yok zaten;)
Bi Bilgisayar Basından Kalkabilsem Bende Biseyler İzleyecegim Ama Kalkamıyorum:D
Bagımlı Oldum Artık:D
haythuyt
17.06.2008, 10:55
vallaha sıklar arasında yok ama ben encok sırlar dunyası ile beşincı boyutu sevıyorum
Kaptan-58
17.06.2008, 11:03
Melankolia
23.06.2008, 15:02
TAbiki Kurtlar Vadisi.................
!~+4upn| q!y4rI
23.06.2008, 15:05
KURTLAR VADISI - AVRUPA YAKASI - TEK TURKIYE !! Falan FiLAn :D:D:D
CrSivaslim58
12.08.2008, 11:50
Bence tek Türkiye bide,
Yaprak dökümü.:)
nagi_han
29.08.2008, 19:00
ben pek izlemem
ama şu sıralar hergün yayımlanan bi dizi var düşlerimin prensesi diye türk filmi deil korelilerin ama çok hoşuma gidiyo japonlara bayılıyorum
haberden habere tv izlerim denk geldigim zaman larda hint film leri izlemeyi tercih ederim
HaSiVasLıM58
01.09.2008, 21:13
Hiçbiriiiiii.................. ...................
titizyiğido
01.09.2008, 21:55
tabiki kurtlar vadisi ...................
ibrahimergin
01.09.2008, 21:58
Türk dizisi olarak sadece Kurtlar vadisini izliyorum ama pusuda senaryoyu sürekli değiştirdiler.Bir türlü oturtamadılar. Kalitesi düşmesine rağmen benim için gelenek olduğundan ve birgün tekrar kalitesini arttıracağı beklentisinden dolayı izlemeye devam ediyorum.
tatli-dilli
02.09.2008, 08:26
ara sira vaktigim oldugunda bende izliyorum (sürekli izlemedigim icin bir cok zaman kaciriyorum haliyle), ama genel anlamda tv izlemem pek...
izlediklerim arasinda:
yaprak dökümü
yol arkadasim
cok nadirende olsa annem
ilgimi ceken bir idzi var gece sesleri daha baslamadi ama fragmani hostu : ))
ABDULLAH DUMAN
02.09.2008, 08:51
kurtlar vadisi yaprak dökümü.......................
*Malatya&Sivas*
07.09.2008, 20:14
Kurtlar vadisi , pars narkoterör , tek türkiye ve kavak yellerinden nefret ederim .Bunların dışında o gün tvde hangisi varsa onu seyrederim.
derdest başladı onu izliyorum yaprak dökümü kurtlar vadisi yol arkadaşım... :)
ötükenindelisi
14.09.2008, 18:39
kurtlar vadisini çok severim zaten dizinin içindeyim çekimlerinde dekorları bana aittir
Yaz tatiline girmeden önce Perşembe aksamları hiçbir işim olmazdı.Tek Türkiye ve ardından Kurtlar vadisini izlerdim...
gul-i_ahmer
16.10.2008, 10:26
Tek Türkiye
BENCE TÜRKİYENİN DURUMUNU ANLATAN ÇOK GÜZEL BİR DİZİ....
Hepsi çöpe atılmayı hakediyor.Pardon onu bile haketmiyorlar bence :)
Arif Coşkun
21.10.2008, 15:16
Al birini vur ötekine,
Genelde, sosyal içerikten uzak,
Siyah gözlüklü,altlarında son model jip, mafya, kabadayı özendirci, sanki ülkenin hiç bir sorunu yokmuş gibi eğitimden, kültürden uzak basit basit diziler. İzlemeye zaman harcamaya bile değmez.
gezgin_58
21.10.2008, 15:52
ruh saglımın yerınde kolması ıcın hıcbırını ızlemıyorum
MysteriE
21.10.2008, 17:18
..................haklisin arkadas......
serkanka58
21.10.2008, 17:37
bırakın bu entel dantel söylemleri herkes çatır çatır dizi izliyo;
izlenmese niye bukadar çok dizi yapılıyo
boşuna kendinizi farklı hissettirmeye çalışmayın kendinizle barışık olunnnnnnnnn
boşuna kendinizi farklı hissettirmeye çalışmayın kendinizle barışık olunnnnnnnnn
Kimsenin farklı görünmeye çalıştığı yok.Tek bir dizi dahi izlemedim izlemiyorum izlemeyeceğim.Benim konuma da sefa getirisin. :)
serkanka58
21.10.2008, 17:56
aferin sana kocamanındannnnnnnnnnnnnnn
Bu kadar karmaşık ve düşünülüp verilen cevapları bulmak zor oluyor mu?
Arif Coşkun
21.10.2008, 18:13
İzlemesi önemli değil, ben ne verdiğine bakarım. İşte örneği göz önünde. Bir karış çocuğa söz geçmiyor.Hepsini kastedmiyorum ama yozlaşan sevgiden saygıdan yoksun bir ortam.
Bir zamanlar, yok "Biri bize bakıyor" yok "Biz ne yapıyoruz" yok "Gelin kaynana" yok bilmem ne gibi "uyutucu" programlar sayesinde insanlar gerçeklerden uzaklaştırılıp. Ülkenin gerçeklerini bilmeyen bir gençlik "saman altından su yürütmek" bunlar birilerinin çok işine geldiği muhakkak.
Asıl dantel sözler siz söylüyorsunuz farkında değilsiniz.
Alibaba58
21.10.2008, 18:50
Şu ana kadar Türkiye'de izlediğim en güzel dizi Hatırla Sevgili ama malesef bitti. Yakın tarihi gerçekleriyle anlatan harika bir diziydi şimdi ise Elveda Rumeli 1 numara.
tabiki KURTLAR VADISI......................
((seda))
22.10.2008, 11:14
aslında kitap okumasını daha çok severim ama en çok beğendiğim dizi yaprak dökümü...
Abdurrahman 58
22.10.2008, 11:57
KURTLAR VADİSİ,
ARKA SOKAKLAR
31.10.2008, 17:16
yaprak dökümü bence cünki nerdeyse gercek olan olaylari bir yuvanin ne kadar cabuk dagilabilecegini anlatiyor ...
Genel olarak Cnbc-e dizilerini takip ediyorum
gezgin_58
31.10.2008, 21:59
AVRUPA YAKASI TEK DIZI BU bayiliyorum burhana .............................. ...........
Sivasprensi
31.10.2008, 22:15
elveda rumelıyı sevıyorum ama sıklar ıcınde yok galıba anket acıldıgında yokmus dızı daha yayında
yeni dizilerinin başlaması ile güzel geçiyor...
Doğruluk Ekseni
Kendi Okulumuza Doğru
Kurtlar vadisi pusu
Derdest
Sonbahar...
tabiki kurtlar vadisi......................
Karamellll58
11.11.2008, 13:14
YAPRAK DÖKÜMÜ HHARİKA ÇOK GÜZELLLL ZATEN BİTEK ONU İZLEYEBİLİYORUM
YAPRAK DÖKÜMÜ HHARİKA ÇOK GÜZELLLL ZATEN BİTEK ONU İZLEYEBİLİYORUM
evet onun yeri başka her dizinin yeri başka oluyor....
yarabandi
13.11.2008, 14:47
tabiyki kurtlar vadisi ya sorulur mu hiç
kurtlar vadisi........................ ...
***dudaktan kalbe we kawak yelleri***
kübra_çakmak58
12.12.2008, 19:14
tabi ki de başta kurtlar vadisi sonra avrupa yakası,doktorlar,aşk-ı memnu,annem...;)
çılgın_türk
24.12.2008, 21:58
pembe diziler hariç hepsi yani sadece kurtlar vadisi :)
sandalli
25.12.2008, 19:35
Türkiye de yayinlanan yaklasik 400 tane dizi var. Günde 3 tane dizi izleyen bir kisi yaklasik 6 saatini bunlara ayiriyor, hic bir üretkenlik yapilmadan yasanan 6 saat. Yorum sizin.
besyo_cu
25.12.2008, 19:35
Prison break , Lost , dexter ve Avrupa yakası
Hayatımda ikinci kez bir diziye meyil ettim.
Birincisi Pusat idi 10. bölümde bitirdiler.
Bir diğeri ise Tek Türkiye.Ama bu diziyi son 3-4 bölümdür izliyordum.Dizideki Zeynep Öğretmen karakteri beni çok etkiledi.Bgünkü bölümde maalesef Zeynep Öğretmen öldürüldü teröristler tarafından.Belki meslektaşım olduğundandır hayatımda ilk kez bu kadar etkilendim bir sahneden.
Zeynep Öğretmenim öldüğünüe göre diziyi seyretmenin mantığı da kalmadı:(
sivassporlukiz
08.01.2009, 22:43
Tek Türkiye Süper Bi Dizi.Türkiyede Olan Biteni Anlatiyor.
Diger Sacma Diziler Gibi Degil.
ramazan_d
08.01.2009, 23:14
tabiki kurtlar vadisi çünkü türkiyede o kadar olaylar gelmiş kiiiii anlatılması güç karanlık vadide
barikat58
01.03.2009, 00:34
KURTLAR VADİSİ VE TEK TÜRKİYE gerçekleri anlattıgına inandıgım bu dizileri izlerken zamanın nasıl gectiğini bilmiyorum vadinin reklamları vadi kadar sürsede.avrupa yakası bence ekranlardaki en komik yapım
pazartesi: Son bahar sonra Yol Arkadaşımı izliyorum..
salı: Doğruluk Ekseni.
Çarşamba: Yaprak Dökümü sonra Aşk Yakar tabi izleye bilirsem :D:D:D
perşembe:Tek Türkiye haftaya Kurtlar Vadisi Pusu başlıyor :D:D
Cuma: Kollama Beyaz ShoW
Cumartesi: Kendi Okulumuza Doğru
Pazar günü ne bulursam :D
altuntas58
22.03.2009, 16:23
Arupa yakası benim için en iyi dizi
Bir bulut olsam ı tekrar bölümlerini takıp ediyorum güzel bi dizi..
sivassporlukiz
14.04.2009, 19:22
Kücük Kadinlar..................
Kardelencicegi
14.04.2009, 20:01
Gülpare dizisi:)
ikinci kez yayinliyorlar sanirim. Ben ilk izliyorum. COK begendim.
küçük kadınlar ve yaprak dökümünü izliyorum
eğlence olarak da avrupa yakası:)
alınmayın ama kanal d nin dizileri tam bir fiyasko...madem eleştiryorsun sen de izliyorsun diyeceksiz ki hayır...izlemiyorum ev arkadaşlarım izliyor ordan biliyorum..
öyle bir hava var ki insanın aldatanı ihanet edeni alkışlaması telkin ediliyor neredeyse...üstelik aldatmalar da aile içinde cereyan ediyor...bu mudur bizim millet bu dizilerde kendini mi buluyor da bu diziler izlenme rekorları kırıyor anlamıyorum...
alınmayın ama kanal d nin dizileri tam bir fiyasko...madem eleştiryorsun sen de izliyorsun diyeceksiz ki hayır...izlemiyorum ev arkadaşlarım izliyor ordan biliyorum..
öyle bir hava var ki insanın aldatanı ihanet edeni alkışlaması telkin ediliyor neredeyse...üstelik aldatmalar da aile içinde cereyan ediyor...bu mudur bizim millet bu dizilerde kendini mi buluyor da bu diziler izlenme rekorları kırıyor anlamıyorum...
izlediğim dizilerin öyle olduğunun bende farkındayım ama izliyorum işte;)
sizin tercihiniz...benim inancıma da kültürüme de değerlerime de ters....
deniz kızı
25.04.2009, 08:40
atv de canım ailem var onu seviyorum ve show da melekler korusun var o da çok hoş. önceden atv de oynamıştı şimdi cine 5 te tabii ki HEPSİ 1 İ izliyorum
abdullaholuç
01.05.2009, 01:24
tabiki kurtlar vadisi baska film mi var onun üstüne
Klimasuyu
05.05.2009, 02:16
ben fazla dizi izlemem izlediğm zaman da kurtlar vadisi ve avrupa yakasını izlerim...
gönül3458
05.05.2009, 02:24
Bir Bulut Olsam Ve Yaprak Dökümü ..İZLERİM
listem değişti :D
pazartesi sonbahar ve yol arkadaşım
salı doğruluk ekseni ve ayrılık aynadaki düşmanıda çok sevdim gerçi tekrarini izliyorum
Çarşamba yaprak dökümü ve abbas güçlü ile genç bakış..
perşembe kurtlar vadisi pusu
cuma kollama Aynadaki Düşman
cumartesi ise kendi okulumuza doğru..
şimdilik bu kadar :D
Klimasuyu
12.05.2009, 23:21
cumartesi-alayına isyan...
perşembe-kurtlar vadisi
pazar-maraton
Cumartesi-Alayına isyan.
Pazar-Ölümüne Sivas....:)
$arki$Laliim.58
13.05.2009, 00:15
ben dizi izlemeyi sevmem,,ama birtane var onuda hic kacirmadan ailecek izliyoruzz ,, hic kuskusuz TEK TÜRKIYE,, :D
sivassporlukiz
13.05.2009, 00:20
KüCük kaDinLaR
KurtLaR VaDiSi PuSu... :D
Sivaslisandy-58
13.05.2009, 00:47
BEN DIZI BAGIMLISI BIRI DEGILIM AKLIMIN MANTIGIMIN ALMADIGI NE DIZIYI NEDE FILMI IZLERIM!onun yerine saglik magazinleri ,GEO dergileri, pratik bilgiler kitabi,cografya,bilim dünyasi belgeseli,galileo belgeseli tabi almanca,ve kara kalem resim yapmayi cok severim.Pembe dizilere,vurdulu kirdili filmlerede kusura bakmasinlar zaman ayiramam bu beyni bosuna harcayamam:D
sevdagülü
13.05.2009, 00:50
hayatımızı diziler sardı eskiden komşuluklar ne güzelmiş insanlar birbirlini izleyip paylasımlarda bulunuyomuş şimdi geln misafirler yada bizler misafir oldugumuzda ya falan kanalı açsa şu dizi var bu dizi var dyo ben bi ara işin açaıgı fanatik dizi izliyodum her gün bi diziz kesin vardı sonra baktımkı ya hepsnin konusu bir birinin aynı vazge.tim şimdi izledim diziz sayısı 1 oda Asi bide ailece izlenen diziler var oda 1 tek türkiye yani 2 dizikafi:d
Dizi izlemiyorum hatta izleyenleri protesto ediyorum. Filmleri kaçırmamaya çalışıyorum.
Cuma günleri Beyaz Show. sivasspor kazanırsa spor programlarına bakıyorum.
tek diziyi takip ediyorum oda YAPRAK DÖKÜMÜ
Kardelencicegi
13.05.2009, 10:37
Tek TÜRKIYE.
Dogruluk ekseni.
Kurtlar vadisi.
Gülpare.
altuntas58
13.05.2009, 11:43
Televizyonlarda dizi enflasyonu var her akşam her tv de 2-3 dizi birden oynuyor insan hangisini izleyeceğini şaşırıyor en iyisi hiç izlememek dedim ve sitemizle ilgilenmeye devam ediyorum
Televizyonlarda dizi enflasyonu var her akşam her tv de 2-3 dizi birden oynuyor insan hangisini izleyeceğini şaşırıyor en iyisi hiç izlememek dedim ve sitemizle ilgilenmeye devam ediyorum
Aynen öyle biri bitiyor diğeri başlıyor :D
Kurtlar vadisi ve canım ailem :)
1- Yaprak Dokumu
2- Bir Bulut olsam
Beklemesi zor oluyor. Turkiyede seyredilmesini beklemek zorundayim. Aramizda 8 saat fark var.
1- Yaprak Dokumu
2- Bir Bulut olsam
Beklemesi zor oluyor. Turkiyede seyredilmesini beklemek zorundayim. Aramizda 8 saat fark var.
Sorması ayıp olmazsa neresiymiş orası 8 saat mesafeli ?
tek bi dizi takibimde oda yaprak dökümü
Sorması ayıp olmazsa neresiymiş orası 8 saat mesafeli ?
Yok canim, neden ayip olsun!
St. Louis, Missouri
USA
tek bi dizi takibimde oda yaprak dökümü izliyorum
sevdagülü
09.06.2009, 18:01
ben sadece asi dizisini izliyom :D
58_SEMİH_58
09.06.2009, 18:02
Melekler Korusun :) .....!!!!!!!
sevdagülü
09.06.2009, 18:07
senide semih melekler korusun:D
Sivaslisandy-58
24.06.2009, 02:21
pek dizi izlemem dogrusu kitap,makale,saglikmakaleleri ,ev dergileri,pratik bilgiler kitabi
yemek pisirmek(internasyonal) GEO.dergileri,birde aqarel+yagli boya +kara kalem calismalarini tercih ediyorum:)
pek dizi izlemem dogrusu kitap,makale,saglikmakaleleri ,ev dergileri,pratik bilgiler kitabi
yemek pisirmek(internasyonal) GEO.dergileri,birde aqarel+yagli boya +kara kalem calismalarini tercih ediyorum:)
Bravo , tebrik ederim sizin gibi bayanlardanda haberdar olmak güzel bir durum.
yaprak dökümü oda bitti malesef kurtulduk
Eski diziler tatile girdi yeni diziler başladı :)
KAPADOKYA DÜŞLERİ güzel bir dizi..
sivaslii58
24.06.2009, 19:41
Acikcasi bende dizi izliyorum ama bilmiyorum ne kadar dogru.Artik dizilerde hic normal degil.Insanin ahlakini bozmaya yol aciyo.Ne bilim biri enistesiyle kaciyo, biri amcasinin karisini seviyor.Aslinda bakmamak en iyisi ama insan nefsine hakim olamiyor iste.
tek takip ettiğim dizi yaprak dökümü
tek takip ettiğim dizi yaprak dökümü
Aynen bende, tekrar nezaman baslayacak?
Aynen bende, tekrar nezaman baslayacak?
en güzel yerinde bitti bi kaç ay tatil yaparlar galiba
sevdagülü
25.06.2009, 09:49
artık izledigim bi dizi yok asi yi izliyodum oda bitti
kurtlar vadisi,asi,yeşeren düşler bitti yaprak dökümü,yol arkadaşım,parmaklıklar ardında,annemde bitti.binbir gecedebitti,arada avrupa yakası ama oda bitti.elveda rumeli,akasya durağı ,bu hafta oda sezona giriyor ordada oğlum oynadığı için,beyaz shov,trt desabahları yedi numranın tekrarını izliyorum.ben evde olduğum için genelde hoşuma giden dizileri kaçırmıyorum kürt dizileri hariç birde üretken olmak isteyen tabiki fazla dizi izleyemez ama bana engel değil ,bende internet üzerinden sipariş alıyorum yur dışına örgü örüyorum ama hem örer hem izlerim.
bu aralar papatyam komik geliyor arada da avrupa yakası
bez bebek.............:D
teknik olarak sana uymaz salim abi
o sadece sabahları yayınlanıyor
sen o saatlerde sitede koyu sohbette oluyorsun
:D:D
Şu anda izlediğim dizi Yok Piyasada Kaliteli dizide yok.
bu aralar papatyam komik geliyor arada da avrupa yakası
teknik olarak sana uymaz salim abi
o sadece sabahları yayınlanıyor
sen o saatlerde sitede koyu sohbette oluyorsun
:D:D
aynen öyle nasıl bildin bak ama benim küçük bebe hiç kaçırmaz maşallah
ben sadece y.dökümü takip ederdim oda şuan tatilde başka dizide takibimde değil genelde belgeseller ve haber proğramları tercihim sporun ayrı bir yeri var tabiki
izlenecek doğru düzgün film yok ki izleyelim.şimdi moda olan ünlü eserleri filme çevirmek
ÖnceVatan_58
19.07.2009, 18:23
Adam gibi bir dizi malesef yok. Eften püften basit diziler. Toplumun gercek anlamda sorunlarını yansıtan hic bir dizi yok, göz boyama uyutma dizileri.
65serdal58
19.07.2009, 19:38
Adam gibi bir dizi malesef yok. Eften püften basit diziler. Toplumun gercek anlamda sorunlarını yansıtan hic bir dizi yok, göz boyama uyutma dizileri.
aynen katılıyorum size..........
bişey yok dizilerde....
saraydaki mücevheri çok seviyorum bir de oradaki öğretmeni çok sevdim...
Sivaslisandy-58
20.07.2009, 01:11
monotonluktan araya sikistirdigim hobilerden dizi izleyemiyorumki!
uyku denirse 6 saa`ti bulmuyor 24 saat bana yetmiyor:D
moral olsun diye:PAPATYAM+YEMEKTEYIZ programi iste genelde belgesel+galileo+geo.seyrederi m.
yaprak dökümü ama şu an tatilde bekliyoruz
yaprak dökümü ama şu an tatilde bekliyoruz
Bugün final var Bitiyor....:)
Kaymakam bey ve Cevriye hanımı daha göremeyeceğim için üzüldüm..
aysima58
29.12.2010, 12:17
hee bende üzülüyom bu gün son bölümü alışmıştık neyse artık ben birde şeyi seviyom aman izliyom eyle bir geçer zamankiynen aşk ve cezayı aşk ve cezada beş bölüm oğlum oynamıştıda moranın pis bodurdu oğlumu ya abiside sağolsun öcünü aldı öldürttü ahmet moranı.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.