PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun...

seva
02.03.2008, 20:46
Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun...Ya Rabbi!

Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallAllahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallAllahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer Allah ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallAllahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallAllahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallAllahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallAllahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallAllahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ey diri olan!

Ey ebedi var olan!

Ey izzet ve ikram sahibi olan!

Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah ım!

Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!

Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!

Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallAllahu aleyhi ve sellem) O nun elçisidir demeyi nasip et...

AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN

sonbahar5803
02.03.2008, 20:51
Amin Amin Amin.

Allah sizden de razı olsun.

leblebi82
02.03.2008, 20:55
Binlerce kez "Amin". Çok teşekkürler. Eklediğin için.

RaZZcE
28.03.2008, 14:41
AMIINN

Bunu bizlerle paylastigin icin TSK :)

Abdurrahman 58
28.03.2008, 14:44
amin_amin_amin________________ ______

recosan58
28.03.2008, 14:48
bu duaya başka ne denilebilirki AMİN

masum
28.03.2008, 14:50
amin güzel kardeşim amin
Allah (c.c) razı olsun senden paylaştığın için sağol

altuntas58
28.03.2008, 14:53
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallAllahu aleyhi ve sellem) O nun elçisidir demeyi nasip et...

AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN

paylaşımınız için teşekkürler

abdussvs
28.03.2008, 15:08
AMİN YARABBİ. ALLAH'IM BU DUAYI OKUYAN, OKUMAMIZA SEBEP OLAN VE OKUMA FIRSATI BULAMAYAN TÜM MÜSLÜMANLARDAN RAZI OLSUN. AMİN...

Serd@r
28.03.2008, 15:11
Amin
Allah dualarımızı kabul etsin İnşaAllah!

rabis_
29.03.2008, 19:53
Amin Amin.Allah razı olsun..paylaştığın için tşkrler..