PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İLK ADAY KOCACIK !

Sivaslilar.Net
08.03.2008, 00:37
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Faruk Kocacık, Haziran’da yapılacak Rektörlük seçimleri için adaylığını açıkladı.
Geçen dönem de aday olan ve en fazla oyu almasına rağmen atanmayan Prof. Kocacık, dün aday olduğunu deklare etti.

Yazılı açıklama yapan Kocacık, “Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı kalarak, Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunarak, Üniversite öğretim elemanlarının bilgi birikimi, deneyimi, vizyonu, başarılı bilimsel ve akademik özgeçmişleri değerlendirerek ve liyakat ölçütü temelinde yönetime katılma hakkını sağlayarak, bilimselliği, üretkenliği ön plana çıkarıp, kurumsallaşmayı gerçekleştirerek, huzur ve barış ortamı içinde Üniversitemizin mevcut sorunlarını çözeceğime inanarak rektörlüğe talibim”dedi.
Prof. Kocacık, 2004 yılındaki seçimlerde 163 oy alarak birinci olmuş, ancak Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından rektör olarak atanmamıştı.

Arif Coşkun
08.03.2008, 08:37
E bu sefer kesin o zaman olmama ihtimalimi var alt tarafı önüne uzatılan dosyaya bakmasına bile gerek yok çakılacak bir imza:D

altuntas58
08.03.2008, 09:24
Hayırlısıysa olur inşallah benim temennim genclerimize iyi bir yönetimle vede iyi bir eğitimle cumhuriyet üniversitesini dünyadaki ilk 100 üniversitenin içine sokulması bu zor değil her şey calışmayla oluyor kim secilirse secilsin şimdiden hayırlı uğurlu olsun

yusufsahin58
08.03.2008, 14:09
hayirlisi olsun kiz kardeslerimize yardimci olsunda yeterki iyi bir musluman rektor olsun

Ertugrul
08.03.2008, 22:15
Rektör seçiminin demokratik usullere uygun olması gerekiyor. Seçim öğretim üyelerinin
tercihlerine azemi dikkat ederek sonuçlandırmalı ve vizyon sahibi,üniversiteyi ileriye
taşıyacak bir adayın seçilmesi gerekir.

leblebi82
08.03.2008, 22:37
Sayın Prof Dr. Faruk Kocacık hocamız bir önceki seçimde en yüksek oyu almasına rağmen Ahmet Necdet Sezer tarafından Mehmet Bakır C.Ü. Rektörü oalrak seçilmişti. Bu görevi başarıyla yapabileceğini düşünmekle birlikte şu anda adaylığı konuşulan 10'a yakın ismin var olduğunu biliyorum. Hatta yine Fen-Edebiyat Fakültesi'nden çok değerli bir hocamızın da aday olması bekleniyor. Seçimlerin Haziran ayına kadar kalabilme ihtimali var. Onun için bekleyelim görelim bakalım.

ofgurleyuk78
08.03.2008, 22:49
hayirlisi olsun kiz kardeslerimize yardimci olsunda yeterki iyi bir musluman rektor olsun

Ne demek müslüman rektör. Diğerleri İsrailden falan mı gelmişti. Çok ayıp. Yanlış bir cümle. Kimin müslüman olup olmadığına (haşa) Allah değil de kulları mı karar veriyor artık. Hey yarabbim ne günlere kaldık. Bu cahillerden sen bizi koru yarabbim..

adislibekir
08.03.2008, 23:12

İyi bir müslüman derken ne anlatılmak isteniyor bunun kırıterleri ne belirtmemişsiniz.Şunu anlamıyorum 70 küsur milyonluk Türkiye Cumhuriyetinde Kimler iyi müslüman kimler orta halli müslüman kimler zayıf müslüman ,kimler müslüman değil.Bunların çalışması yapılıp yaka numaralarına işlendimi buna kimler nasıl karar veriyor.?? Bunu sınıflandırma hakkını kim kime verdi bu konularda bizide aydınlatırsanız sevinirim.Bırakın kardeşim bu boş konularıda oturup Sivas için birşeyler yapın Sivasın durumu geleceği hakkında düşünürseniz bence daha iyi.Selamlar.:mad::mad::mad:

Serd@r
11.03.2008, 13:03
Hayırlısı olsun!
Sayın Kocacıktan adil ve adaletli olmasını dilemekte biz değerli veli ve vatandaşlarında en büyük istediğidir.

Sabiha Serin
12.03.2008, 14:56
Saygıdeğer Prof.Dr.Faruk Kocacık bey'e şimdiden yürekten başarılar dilerim.
Sayın hocamızın Rektörlük görevini en güzel ve en başarılı olarak yerine getireceğine inanıyorum. Sivas'ta böylesine çalışkan bir eğitimcimiz olduğu için şanslıyız.Umarım hakettiği ve layık olduğu göreve gelir.Sayın hocamızla gurur duyuyoruz.Kendilerine başarılar ve sağlık diler, saygılarımı sunarım.Hayırlı olsun...

mertveilkeli
12.03.2008, 15:11
selam olsun tüm sivasa selam olsun tüm sivaslılara selam olsun tüm yurdumun güzel insanlarına ve selam olsun prof.dr.faruk.kocacık beye bende aynen şimdiden üstün başarılar ve türkiyeye ve sivasa yakışır kavgasız gürültüsüz eğitim sevdalısı olarak görev yapacağına inanıyorum bizler hepimiz sivas sevdalısıyız