PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜROKRATLAR 3. KEZ TOPLANDI !

Sivaslilar.Net
10.03.2008, 12:00
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından düzenlenen, Ankara'da yaşayan Sivaslı bürokratlar ile 3. Ankara Buluşması'nda birlik ve beraberlik mesajları verildi
Ankara Hilton Otel'de yapılan toplantıya Vali Veysel Dalmaz, AK Parti Sivas Milletvekili Hazma Yerlikaya, eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Belediye Başkanı Sami Aydın, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Meclis Başkanı Mustafa Sarılar ile Ankara'da yaşayan ve görev yapan bürokratlar, genel müdürler ve müşavirler ile işadamları katıldı.

Program, STSO'nun hazırlattığı Sivas tanıtım slaytının gösterimi ile başladı. Sivas sanayisi ve son gelişmelerin anlatıldığı tanıtım sonrasında konuşan STSO Başkanı Yıldırım, daha önce 2 kez yaptıkları bu toplantının faydalarını daha sonra gördüklerini belirterek, "Burada hazır olan her kesin tek isteği, Sivas'ı sanayi, kültür ve turizm kenti yapmaktır. Onun için bu tip toplantıları yapıyoruz. Sivas için yola çıktığımızda siz değerli bürokratlardan Sivas için önümüze çıkan engelleri aşmak konusunda yardım alıyoruz" dedi.

Ardından konuşan eski bakan Abdüllatif Şener ise, kendisinin de Sivaslı olduğunu hatırlattı. Siyaseti bırakmasına rağmen her zaman Sivas için çalışacağını belirten Şener, "Daha önceki toplantılarda Sivas'ın sorunları belirlenmiş. Bu sorunların giderilmesi için çalışma yapmıştık. Şimdi siyasetten uzağım ancak Sivas'tan uzak değilim. Her zaman yanınızda olacağım" diye konuştu.

Vali Veysel Dalmaz ise, Sivas'ın birçok konuda gelişmesi gerektiğinin altını çizdi. Vali Dalmaz, sporda adını duyuran Sivas'ın sanayide de önemli yol kat ettiğini söyledi. Yaşanabilir ve ekonomisi iyi bir kent olması için hep birlikte çalışılacağını kaydeden Vali Dalmaz, "Sivas'ı sanayi, tarım, turizm ve kültür kenti olarak ayağa kaldırmak zorundayız. Anadolu'nun kavşak noktası olan Sivas için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bunu da siz değerli bürokratların desteği ile yapacağız" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalarda Sivas'ın gelişmesi için birliktelik mesajları verildi.

altuntas58
10.03.2008, 15:23
YAPILAN TOPLANTIDA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLMİŞ SONUC NE OLMUŞ BİR HİÇ ANKARADA YAŞAYAN SİVASLI BİR İŞ ADAMIMIZ KALKIPTA SİVASIMIZA BİR YATIRIMMI YAPIYOR HAYIR YAPMIYOR ÖYLEYSE BU TOPLANTILAR SÜRÜP GİDER SİVASIMIZDA BÖYLECE SAHİPSİZLİĞİNE BOYUN EĞER NE ZAMAN YENECEĞİZ BU MAKUZ TALİHİMİZİ MERAKLA BEKLİYORUM

leblebi82
10.03.2008, 21:40
Her zaman söylediğim gibi en iyi yaptığımız şey toplanıp gövde gösterisi yapmak. İcraat noktasına gelince de çok iyi bahane buluruz.

Serd@r
11.03.2008, 13:01
Evet bu tür birlik mesajları vermemiz elbette çok önemli ama SİVAS halkı artık bunun kendisine yansıma boyutuyla ilgileniyor zira ilimizde varolan değerli iş imkanları bir bir gidiyor,onun içindir ki sürekli göç veren ilimizin bu vahim tablodan nasıl kurtulacağının modelini oluşturulmalıdır.
Umarım güzel ilimiz SİVAS bu birlikler sonucunda istediği tabloya kavuşur.