_DuMaN_58
14.03.2008, 16:48
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] _25F6re_25F0i-B.jpg
Malzemeler
200 gr. pastırma
6 adet yufka
3 adet kuru soğan
1 demet ıspanak
3 yemek kaşığı sıvıyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
Karabiber
Tuz
Yemeğin Tarifi
Ispanakları ayıklayın, yıkayıp süzün. Üstüne tuz serpip, ovalayın.
Sıvıyağda soğanları pembeleşene kadar kavurun. Üzerine ıspanakları ilave edip, 5 dakika daha kavurun. Karabiber ve tuz ilave edip karıştırın. Pastırmaları da içine doğradıktan sonra harcınız hazır.
Hazır yufkanın bir tanesini tezgaha serin. Pastırmalı içten yufkanın ortasına yayın. Yufkayı dört tarafından içe doğru katlayarak kare yapın. Teflon tavada iki taraflı pişirin. Börek sıcakken üzerine tereyağ sürün. Bütün yufkaları aynı şekilde pişirin. Servis yaparken 4 eşit parçaya bölün.
Malzemeler
200 gr. pastırma
6 adet yufka
3 adet kuru soğan
1 demet ıspanak
3 yemek kaşığı sıvıyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
Karabiber
Tuz
Yemeğin Tarifi
Ispanakları ayıklayın, yıkayıp süzün. Üstüne tuz serpip, ovalayın.
Sıvıyağda soğanları pembeleşene kadar kavurun. Üzerine ıspanakları ilave edip, 5 dakika daha kavurun. Karabiber ve tuz ilave edip karıştırın. Pastırmaları da içine doğradıktan sonra harcınız hazır.
Hazır yufkanın bir tanesini tezgaha serin. Pastırmalı içten yufkanın ortasına yayın. Yufkayı dört tarafından içe doğru katlayarak kare yapın. Teflon tavada iki taraflı pişirin. Börek sıcakken üzerine tereyağ sürün. Bütün yufkaları aynı şekilde pişirin. Servis yaparken 4 eşit parçaya bölün.