PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DASİB KURULDU !

Sivaslilar.Net
20.03.2008, 00:06
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Danimarka'daki Sivaslılar, bir süre önce davet ettikleri Avrupa Sivaslılar Birliği Başkan ve Yöneticilerinin teşvikleri dogrultusunda dernek alt yapı çalışmalarını tamamlayarak,büyük bir titizlikle ilk yönetim kurulunu oluşturdular. Asib yöneticilerinin Danimarkaya davet edilmesinde ön ayak olan ve aynı zamanda yeni kurulan Dasib in ilk yönetim kurulu başkanlığına seçilen Yusuf Şahin yaptığı açıklamada;

´Bizleri kırmayıp yüzlerce kilometre yol katederek buraya kadar gelen,Dasib´ in kurulma aşamasında büyük destek veren ,bilgi ve tecrübelerinden yararlandığımız , Sivaslıların adını tüm Avrupa´ya duyurmak icin büyük özveriyle çalışan Asib Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rüştü Elmas ve yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi belirtmek istiyorum. Danimarkada bir ilk olmak ayrıca bizi gururlandırıyor. Bundan sonra ben ve yönetici arkadaşlarım, Sivas´ın, Sivaslının adını Danimarka´nın en ücra köşelerinde dahi duyulması için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Çıktığımız bu yolda bizlere destek veren herkese , yönetici arkadaslarıma ve Asib yöneticilerine tesekkür ediyorum´ dedi.

Asib Başkanı Rüştü Elmas´ta Dasib Başkanı Yusuf Şahin´i telefonla arayarak, yönetim kurulunu seçilmelerinden ve yeni görevlerinden dolayı kutlayarak başarılar diledi. Sivas´ın ve Sivaslının adını tüm Avrupaya duyurmak için yapılan çalışmaların hızla devam edeceğini, bu bağlamda sergilenen birlik ve beraberliğin cok önemli olduğunu belirtti.Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Dasib´e ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti. Avrupa’nın her ülkesinde Sivaslılar Birliği oluşturarak büyük bir güç haline gelmeyi planlıyoruz. Avrupa da yaşayan hemşerilerimizi Asib çatısı altında toplayarak oluşan bu sinerjiyi Sivas’ın ve Sivaslının yararına harekete geçireceğiz. Sivaslılar her şeyin en iyisine layıktır, şehrimizin tanıtımına katkı sağlayarak kimliğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Dasib bu birliktelik için ilk ve büyük bir adımdır.
Sivas’a ve Sivaslılara hayırlı olsun.

Danimarka Sivaslılar Birliği Yönetim Kurulu
Başkan: Yusuf sahin
Başkan Yardımcısı: Gürsel yıldırım
Sekreter: Nihat Çelik
Muhasebe: Gürsel Saçma
Sivasspor Sorumlusu: Erkan Yıldırım
Sivasspor Sorumlu Yardımcısı: Erkan Çelik
Üye: Ömer Karatas

Yedek Üyeler:

Ahmet Demirboğa
Gürsel Çelik

Denetleme ve Disiplin kurulu:
Faruk Çeliker
Dursun Kıtır
Gazi Ünsal

Daha Geniş Bilgi İçin

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

omercoskun
20.03.2008, 00:09
hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın inşallah.

58 memo
20.03.2008, 11:38
Hayırlı-uğurlu olsun
iyi organizasyonlar..

gurselyildirim
20.03.2008, 11:54
hayirli olsun sayin baskana ve diger tum uyelere basarilar dilerim.insallah devami gelir,tum sivaslilari bir cati altinda gormek tum arzumuz istegimizdir,sivasimiza,sivass pora maddi ve manevi destegimizi esirgemeyelim.Hayirli olsun Dasib

Abdurrahman 58
20.03.2008, 12:04
hayırlı uğurlu olsun inşallah.
daha nice Türk derneklerine

gurselyildirim
20.03.2008, 12:05
ozellikle faruk celiker ogretmene, Baskan yusuf sahine Dursun kitire, dasibin kurulmasinda oncu olduklari icin cani gonulden ,tesekkur ederim.Tabi diyer uyelerede yardimlarindan dolayi tesekkur ederim,her sey sivas ve sivasspor icin,herkese selam saygilar basarilar dilerim.CERITOGLU GURSEL YILDIRIM

Ertugrul
20.03.2008, 12:59
Hayırlı olsun
Avrupada yoğun bir Sivas nüfusu var. Bu potansiyeli etkin kullanabilmek için örgütlenme şart.
Yusuf Şahin(gardasin58) ağbimiz büyük gayretleri ile özverili hemşerilerimizinde desteği ile Dasib kuruldu.
Avrupa'nın her ülkesinde örgütlendiğinde Asib çok büyük ve etkin br oluşum halini alacak.

RüStü ElmaS
20.03.2008, 14:09
Avrupa da ki Sivaslıları bir araya getirmek ve bu oluşan potansiyeli Sivas'ın, Sivaslının yararına harekete geçirme hedefimizde ikinci büyük adımı Danimarka da attık.
Daha önce Fransa da yaptığımız toplantının ardından Danimarka'dan hemşerilerimizin daveti üzerine burada verimli bir toplantı gerçekleştirmiştik.
Hemşerilerimizin gayreti ile Dasib kuruldu. Başkanlığınada değerli ağbimiz Yusuf Şahin (gardasin58) seçildi. .

Avrupa'daki Sivaslıları bir çatı altında buluşturma hedefimiz devam ediyor. Dasib'in kurulması bu hedefe ulaşma gayretimizi ve gücümüzü arttırmıştır.

Dasib yönetim kuruluna başarılar diliyorum

gurselyildirim
20.03.2008, 15:07
Rustu Elmas ve diger arkadaslara tesekkur ederiz,bizleri kirmayarak danimarkaya geldikleri,icin sagolsunlar desteklerini esirgemediler ,bizler bu gunler icin var olmamiz birlik olmamiz bir cati altinda toplanip SIVAS ve SIVASSPOR icin elimizden gelen maddi ve manevi desteyi saglamamiz lazim.Her sey Sivas icin.selamlar

SONMEZ
20.03.2008, 15:12
TEK KELİMEYLE HELAL OLSUN.
HAYIRLI OLSUN.

_DuMaN_58
20.03.2008, 19:08
Sivasa ve Sivaslılara Hayırlı Uğurlu olsun.

gardasin.58
20.03.2008, 20:07
Amacimiz Danimarkadaki sivaslilari ve sivasspor taraftarlarini bir araya getirebilmek
sivas"i ve sivas kültürünü Danimarkalilara tanitmaya calismak insallah olumlu sonuclar aliriz.bu asamaya kadar bizlerden yardimlarini esirgemeyen basda rustu gardasa arkadaslarina ve buradaki calisma arkadaslarima sonsuz tesekurlerimi sunuyorum
sag olsunlar.
saygi ve sevgilerimle
yusuf sahin DK

altuntas58
20.03.2008, 20:30
Dasibin kurulması bizleri fazlasıyla memnun etti gurbetci kardeşlerimizin birlik ve beraberliği için kurulan birlik inşallah daha çok büyüyerek daha büyük kitlelere ulaşır bu birliğin kuruluşunda emeği gecen herkesi başta Rüştü elmas olmak üzere diğer arkadaşlarımı ayrı ayrı kutlar hayırlara vesile olmasını allahtan niyaz ederim Darısı Hollandaya derim orada bu işi yapacak bir çok sivaslı kardeşlerimiz var sadece sizden bir öncülük bekliyor bunların başında benim yiğenlerim geliyor bize yardım etsinler diyorlar inşallah sıra Hollandayada gelir diyorum

Danimarka Sivaslılar Birliği Yönetim Kurulu
Başkan: Yusuf sahin
Başkan Yardımcısı: Gürsel yıldırım
Sekreter: Nihat Çelik
Muhasebe: Gürsel Saçma
Sivasspor Sorumlusu: Erkan Yıldırım
Sivasspor Sorumlu Yardımcısı: Erkan Çelik
Üye: Ömer Karatas

Yedek Üyeler:

Ahmet Demirboğa
Gürsel Çelik

Denetleme ve Disiplin kurulu:
Faruk Çeliker
Dursun Kıtır
Gazi
Hepinizin görevi hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın önümüzdeki günlerde calışmalarınızda başarılar dilerim

SivasLady
21.03.2008, 10:48
insallah bu dernek hemserilerimize öncülük ederek güzel seyler basaracaklar
yurtdisina cok hemserilerimiz var ve bunlari bir cati altinda bulusturmak icin
derneklerimiz gerek
DK`da ki hemserilerimiz ilk adimi atti ve dernegi kurdular
hayirli ugurlu olsun

Dernegi kuranlara tebrik ve tesekkürlerimi iletiyorum, basarilar diliyorum

GuNaY
21.03.2008, 10:50
Profesyonel anlamda büyük gelişme katetmeye devam ediyoruz.
Derneğimiz hayırlı olsun,
Yusuf Başkanıma ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.

gardasin.58
21.03.2008, 19:23
Profesyonel anlamda büyük gelişme katetmeye devam ediyoruz.
Derneğimiz hayırlı olsun,
Yusuf Başkanıma ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.

Tesekur ederim gardas.
sizin ve sizingibi öz sivaslilarin bizlere vermis oldugunuz manevi destek beni ve calisma arkadaslarimi cok menmun etmektedir bu sitelerden aldigimiz manevi destek yapacagimiz isin ne kadar önemli oldugunu bize hatirlatiyor gardas"lar ne kadar sorumluluk tasidigimizin farkindayiz sizlerin desdegiyle sivasi ve sivassporu danimarkada tanitmak ve danimarkadaki sivaslilari senede iki defa bir araya getirebilmek danimarkalilara sivas kulturunu tanitmak sivasspor adina gece duzenlemek bunlar senenin belirli gununde geleneksel olarak yapmaya calisacagiz.
saygi ve selamlar
yusuf sahin

_CaNeR_
22.03.2008, 10:16
Yeni Derneğiniz Hayırlı Olsun ,Başarılar..

EmreST
22.03.2008, 10:51
yeni derneğiniz hayırlı ugurlu olsun başarılarınızı temenni ederim

ahmet kaya 58
22.03.2008, 16:06
Hayırlı ve uğurlu olmasını diler, Sivas'ımıza hizmetlerinizi bekleriz. Selamlar (gardaşın58) ve kurullardaki arkadaşlar.

BekirBayrak
23.03.2008, 19:56
Hayırlı uğurlu olsun
İns guzel faaliyetlerle guzel SİVAS ımızın ismiini daha iyi yerlere taşıyacaklardır

abdussvs
23.03.2008, 22:03
SİVAS'A VE TÜM SİVASLILARA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN. BU DERNEĞİN KURULMASINDA ÇABA GÖSTEREN HEMŞERİLERİMİZİN HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDER BAŞARILI ÇALIŞMALARININ SÜREGELMESİNİ DİLERİM. ALLAH'U TEALA YARDIMCINIZ, SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ(A.S.) ŞEFAATÇİNİZ OLSUN...

MEDYABİRAJANS
23.03.2008, 23:20
Hayırlı uğurlu olsun...........

Serd@r
24.03.2008, 01:30
Bunlar kolay işler değil,insanları bir araya toplamak,aynı şeyleri paylaşmak ve birlikte hareket etmek zor misyondur ancak görülen o ki Avrupadaki hemşehrilerimiz bizim ülkemiz içinde başaramadıklarımızı başararak çok yerinde ve sağlam bir adım atmışlar,TEBRİKLER!
Allah utandırmasın!

gardasin.58
24.03.2008, 10:22
Bunlar kolay işler değil,insanları bir araya toplamak,aynı şeyleri paylaşmak ve birlikte hareket etmek zor misyondur ancak görülen o ki Avrupadaki hemşehrilerimiz bizim ülkemiz içinde başaramadıklarımızı başararak çok yerinde ve sağlam bir adım atmışlar,TEBRİKLER!
Allah utandırmasın!

Yazdıkların cok dogru serdar gardas ınsan gurbetde olunca menleket soz konusu olunca bırseyler oluyor
ama yınede zor mılletle ugrasmak kolay ıs degıl soz konusu sıvas ve sıvasspor olunca butun sıkıntılara katlanacagız.

elbey_li
26.03.2008, 14:22
Darimarka'da yaşayan hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bİrlikten kuvvet doğar.

banu58
28.03.2008, 10:04
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın İnşaallah,hakikaten güzel ve Sivas için getirisi, çok büyük bir adım.
Şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum,Sivas isminin geçtiği heryer bende ayrıbir güzellik demek bu güzelliğin tanıtımını yapanında başımızın üstünde yeri var.
Tekrar hayırlı olsun!

mesut koc
02.04.2008, 16:38
Danimarka ve Fransa daki gardaslarimizi aramiza katildiklarindan dolayi Tebrik ediyorum ve beraber büyük isler basaracagimizi temenni ediyorum. Birlikten güc dogar. Sivasspor a yapilan destekten dolayi bütün sivaslilara tesekkür ederiz. ASIB.

tarim58
07.04.2008, 17:03
HAYIRLI OLSUN.ALLAH MAFFAK ETSİN.

gardasin.58
11.04.2008, 10:05
Danimarkadaki sivaslilar arasindaki hasret bitiyor 17.05. 08 cumartesi gunu ilk (DASIB) i
tanitma gecesi yapilacaktir.