PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tipik türk kızı özellikleriii....

FatihCan
20.03.2008, 11:47
1-Tipik türk kızı 1.90 boyunda, manken fiziğinde yakışıklı, kariyeri ve iyi bir eğitimi olan zengin genç erkeklerle evlenmek istediğini söyler. Bu yüzden belli bir yaşa kadar kimseyi beğenmez.
Fakat sonunda Şifo Mehmet boyunda, tipsiz, eğitimsiz, beş kuruşsuz tiplerle evlenirler. İşin ilginç yanı, mutlu olduklarını söylerler. Aradan geçen bir kaç yıl sonra çocuk olur ve geçim derdi başlar. Ondan sonra ya kaçarlar ya da zavallı şifoya boşanma davası açarlar.

2-Tipik türk kızı kendini kaf dağının ardında görür. Hepsi kendini Cindy Crawford sanar ve bu havayla sokaklarda dolaşırlar. Her erkeğin onun için deli olduğuna ve ne derse yaptıracağına inanırlar. Onları bu ruh haline sokanlar da zavallı amele türk erkeğidir. Halbuki bir kıza onu önemsemediğinizi hissettirirseniz bu her zaman lehinize işler.

3-Tipik türk kızı malesef aptaldır. Genel kültür düzeyleri sadece pop şarkıcılarının isimleri ve şarkı sözleriyle kısıtlıdır. Ne politika, ne spor, ne bilim hakkında bir kaç cümle bir şey söyleyebilirler. Söyleyemezler çünkü kapasiteleri buna yetmez. Bunun için çaba da harcamazlar zaten.
Buna mukabil türk erkeğini aptal olmakla ve kadınları seks aracı olarak görmekle suçlarlar. Onlara göre erkekler kadınların beynini keşfetmeli. Ulan ne varda neyi keşfedecek erkekler? Cristof Colomb olsa keşfedemez iddia ediyorum.

4-Genel kültürü zehir gibi olan istisna kızlar vardır. Fakat bunlar da ya çirkindir, ya ruh hastasıdır. Kendi içinde sorunlarını aşamamış sürekli dışarıyı suçlayan tiplerdir.
Ben şu ana kadar Einstein ayarında bir kadın duymadım hiç. Hele ki çevremde ” Şu kadın ne akıllı ama” türünden bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Duyduklarım genelde “Şu kadın ne kadar güzel” , “Şu kadın ne kadar uyanık” türünden nitelik içermeyen şeylerdi.

-Tipik türk kızının gelecek kaygısı yoktur. Belli bir yaşa gelene kadar aileden geleyi parayı çatur çutur yer. Yok dershaneydi, yok kuafördü. Evlendikten sonra da nasıl olsa keriz erkek bana bakar diye düşünür ve meslek sahibi olmak için hiç bir kaygı duymaz. Ayrıca paraları da yoktur. Hayat boyu hiç para biriktirmezler.
Sadece kısa vade de alacakları şeyler için para biriktirirler. Bunun dışında geleceğe yönelik asla para biriktirmezler. Evlendiklerinde getirecekleri tek şey çeyiz denen b.k püsür tabaklardır.

6-Tipik türk kızı niteliksizdir. Hiç bir özelliği yoktur. Ne adam gibi bir işten anlarlar, ne anlamak için çaba gösterirler. Çoğuna sekreter veya muhasebeci olmak yeter.
Şu ana kadar hiç bir bilgisayar programcısı kadın veya elektrik prizini söküp takabilecek bir kadın-kız görmedim. Ellerinden hiç bir iş gelmez yemekten başka. Açıkçası çoğu doğru dürüst yemek bile yapamaz. Mantı yapmayı bilen kaç tane kız var acaba? Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük aşçılarıda erkektir zaten. Tesadüfe bakınız!!

7-Türk kızı espriden anlamaz. Ne gülmeyi bilir ne güldürmeyi. Gider en dandik şeylere kahkayı basar (Yolda giden adamın düşmesi gibi). İnce bir espri yapıldığı zaman hiç bir şey anlamaz. Belden aşağı bir espri yaptığın zaman neredeyse tecavüz etmişsin gibi tepki verir.
Gelelim güldürme olayına. İşte ondan hiç mi hiç anlamazlar. Bu yaşıma geldim hala beni adam gibi güldüren ( ince espri ile ) bir kız çıkmadı. İnsan yarım saat Cem Yılmaz izlese birşeyler kapar yahu.

8-Tipik türk kızı seksten hep kaçar. Oysa ki bu konu hakkında herşeyi erkeklerden daha iyi bilirler. Kendi kız arkadaşları arasında adetten tutun erkeklerin bile bilmediği bir çok şeyi konuşurlar. Buna rağmen duygularını ve güdülerini hep bastırır.

9-Tipik türk kızı bilgisayardan anlamaz. Tek kullanabildiği şey chat veya muhasebe programlarıdır. ICQ ve bilimum chat programlarında türk kızının g.tü bir kalkmıştır ki sormayın.
Gören de Bill Gates’le söyleşi yapıyorsun sanır. Çoğu da konuşmaz zaten. Aklı sıra böyle yapınca ulaşılmaz olduğunu düşünür. Oysa ki ICQ’daki “Sadece listemden mesaj al” özelliğinden haberleri yoktur. Olmasına imkan yoktur çünkü bu program onlara epey ağır gelmektedir.
Resim yollarsın, almayı bilmez, yolla dersin “O nasıl oluyor?” der. Yani uzanıp elimle yakalasam çoğunun kafasını monitöre sokardım direk.

10-Tipik türk kızı bilimkurgu, karate ve polisiye filmlerini sevmez. Aşk filmlerine ise bayılır. Titanic gibi filmlerde hüngür hüngür ağlarlar ne hikmetse.. Bunun bir felaket filmi olduğu kısmı ise hiç hatırlanmaz. Çünkü kızın aklı başka yerde..
- Titanik’e gitmişmiydin kız?
- Ayy evet kızz. Çok hüzünlendik.. Hüngür hüngür ağladım inanır mısın? Hele o çocuğun geberdiği sahne varyaaaaaa..

11-Onlar için spor sadece koca g.tleri yağ bağlayınca zayıflamak için bisiklet ve bodyflex’tir. Onunda içine ederler zaten. Yanlış çalışma, aşırı yüklenme ve ağırlıktan dolayı güzelim bisiklet iki haftada hurdalık hale gelir. Ve bun sonunda bir arpa tanesi kadar zayıflamazlar.
Bir çok kadın evlendikten sonra şişmeye başlar. Vücut biçimi bozulur. Sonra da duba gibi olurlar ve “Neden erken ölüyoruz yahu? Avrupa’da adamlar 80-90 yaşına kadar ortalama yaşıyor!” derler. Yahu o kadar kilo ile herhalde çabuk gidersin. Sağlıklı beslenmek denen şey türk kız ve kadınlarında malesef yoktur.

Abdurrahman 58
20.03.2008, 11:52
3-Tipik türk kızı malesef aptaldır.(ŞİMDİKİ KIZLARIN BAZILARI ÖYLE AMA GENELLEMEMEK LAZIM)
ESKİ NENE HATUNLARIMIZI AYNI SAFTA TUTAMAYIZ...

58 memo
20.03.2008, 11:54
Tipik Türk kızları çok nazlıdır
peşinden koşanları görünce çok şımarırlar:)

Nazligül
20.03.2008, 12:37
Erkeklerin ne kadar cani yanmis böyle, bayanlarin hakkinda bir tanecik olsun iyi birsey yazamamis. Aciyorum bu yaziyi cikarana, kendini ifade edememis bu sekil birseylere ulasmaya calismis. Kizlara aptal, ve her türlü hakareti yapiyorsunuz ondan sonrada yine bir kizin pesinden kosuyorsunuz. Bu nasil bir mantik anliyamiyorum? Kadinlarin aklindan süphe edersiniz ama su sacma yaziyi yazabilecek kadar pskolojinizin bozuk oldugunu gösterirsiniz.

Sakin yanlis anlama FatihCan bu lafim sana degil. Sende bunu bir yerden kopyalayip yapistirmissin. Bu Yaziyi gercekten yazana ve gercekten bayanlar hakkinda bu sekil düsünenlere diyorum.

masum
20.03.2008, 12:54
bu kadar genelleme yapmak baya baya bi ayıp olmuş..tamam bazı kızlar böyle olabilir ama erkekler çokmu iyi halt sanki !!!!

ayrıca nasıl bakarsan öyle görürsün o senin bakış açın!!!!!!!!!!!

çiğdem kaya
20.03.2008, 13:28
turk erkeklerı bu yukarıda ozellıklerı zıkredılen hatunlar ıcın kendılerını ne hallere sokarlar bırazda bundan bahsedelımmı

Abdurrahman 58
20.03.2008, 13:34
bence başlığa bazı türk kızları diye başlık atılablrdi
ama sizde üstünüze alınmayınn
lafım kimseye değil kmse üstüne alınmasın ama
yarası olan gocunur.
(belirtelimde bu söz yorum yapan bayanlara değil)

nedim can
20.03.2008, 14:27
Kadınlara Dersler
Kursta ele alınacak konular
KONU 1. Yakinmadan anlatim teknikleri.

KONU 2. Alisveris yapmadan stres atma yontemleri.

KONU 3. Hamam bocegi bir insani yutabilir mi?

KONU 4. Karar verme teknikleri. Ne giyecegine karar verebilme uzerine
uygulama.

KONU 5. Direksiyonu hic degistirmeden ileri gidip tekrar geri gelindiginde
araba usanip da duzgun parkeder mi?

KONU 6. Annesinin yaptigi boregi yemek ile esine ihanet etmek arasindaki
kavramsal farklar?

KONU 7. Camasir makinasina atmadan once neden cepleri bosaltmak gereklidir?

KONU 8. Evde esyalar kullanildiktan sonra neden tekrar yerine konmalidir?

KONU 9. Hanima siklikla hediye almanin, cicek getirmenin ve disariya yemege
goturmenin ekonomiye etkileri.

KONU 10. Erkekler (esler) neden sadece yere bakarak yuruyemezler?

KONU 11. Telefonda kisa konusma teknikleri.

KONU 12. Ocakta birakilip gidilen tencerenin dibi neden bir sure sonra
yanar?

KONU 13. 12 ciftten daha az ayakkabi ile hayatta kalma teknikleri.

KONU 14. Paket paket diyet biskui yiyerek neden kilo verilemez.

KONU 15. Ihtimal hesaplari. Duble hamburgerin yaninda icilen kolanin diyet
olup olmamasi neden onemli degildir.

KONU 16. Bellek gelistirme teknikleri. Cep telefonu pin kodu akilda nasıl
tutulabilir.

KONU 17. Karmasik teknoloji urunlerini kullanabilme. Cep telefonunda numara
kaydetme uzerine uygulama.

Televizyon kumandasinda kanal kaydetme uzerine alistirma.

KONU 18. Gazete okuyan erkege katlanabilme.

KONU 19. Final macinin oynandigi saatte besinci tekrar oynayan diziyi
seyretmemek birsey kaybettirir mi?

KONU 20. Neden erkekler hafta sonu dinlenmek isterler.

KONU 21. Basagrisi ile basedebilme.

KONU 22. Yoldan gecen herkes sizin gideceginiz yeri bilir mi?
Bilenler de her zaman dogru tarif eder mi? Bilmeyenler her zaman
"bilmiyorum" der mi?

KONU 23. Kredi kartiyla satin alma ile bedava alma arasindaki farklar.Kredi
karti borcunu kim oder?

KONU 24. Hicbir zaman giyilmeyecek bir pantolonu indirimde yari fiyatina
almakla kim kar eder?

KONU 25. Şerit değiştirirken özellikle de sol şeride geçerken her
zaman frene basmanın anlamsızlığı.

KONU 26. Arabayla köşe dönerken direksiyonu sonuna kadar çevirip gaza öyle
basmanın gerekip gerekmediği konusunda görüşler.:D:D:D:D:D:D

Sweetgirl
20.03.2008, 15:26
güzel paylasim fatih :)
erkeklerin kadinlardan ne kadar korkmasi gerektigini ögrenmis olduk :D
her isi becerebilir bir kadin ama sirf erkegi kendini ondan daha üstün görsün diye
kavanoz kapagini bile acamiyormus taklidi yapar :)

nese bu sadece bir örnekdi tabiki
bu arada hatirlatmak istiyorum her insan farklidir
maalesef gercekten cok aptal kizlar var
ama ayni zamandada maalesef aptal erkeklerde var :)

ne yapalim artik dünya hali iste :D
idare edin birbirinizle gecim etmeye calisin arkadaslar :D

FatihCan
20.03.2008, 15:54
Erkeklerin ne kadar cani yanmis böyle, bayanlarin hakkinda bir tanecik olsun iyi birsey yazamamis. Aciyorum bu yaziyi cikarana, kendini ifade edememis bu sekil birseylere ulasmaya calismis. Kizlara aptal, ve her türlü hakareti yapiyorsunuz ondan sonrada yine bir kizin pesinden kosuyorsunuz. Bu nasil bir mantik anliyamiyorum? Kadinlarin aklindan süphe edersiniz ama su sacma yaziyi yazabilecek kadar pskolojinizin bozuk oldugunu gösterirsiniz.

Sakin yanlis anlama FatihCan bu lafim sana degil. Sende bunu bir yerden kopyalayip yapistirmissin. Bu Yaziyi gercekten yazana ve gercekten bayanlar hakkinda bu sekil düsünenlere diyorum.

Ben zaten alınmamıştım ;)
Keşke sende alınmasaydın ya :confused:

Nazligül
20.03.2008, 16:25
Ben zaten alınmamıştım ;)
Keşke sende alınmasaydın ya :confused:

Benim alinacak birseyim yok. Yinede tesekkür ederim düsündügün icin

nedim can
20.03.2008, 18:39
bu bi eğlence idi sadece biraz gülelim istedim

benim annemde bir kadın ve kız kardeşlerimde var...

tabiki cennet annelerin ayakları altında...

tüm kadınlar hemen alınıyor erkekler hakkında bi yazı olunca önce kendime bakarım komik ise güler geçerim bende yoksa zaten yok olan bi şeyin kavgası olurmu....

se you later

Sweetgirl
20.03.2008, 18:41
bu bi eğlence idi sadece biraz gülelim istedim

benim annemde bir kadın ve kız kardeşlerimde var...

tabiki cennet annelerin ayakları altında...

tüm kadınlar hemen alınıyor erkekler hakkında bi yazı olunca önce kendime bakarım komik ise güler geçerim bende yoksa zaten yok olan bi şeyin kavgası olurmu....

se you later

Fatih canin nesi oluyon :D
merak etdim

_DuMaN_58
20.03.2008, 19:13
İçinde bulundurduğu argo sözcükleri saymaz isek gayet güzel bir paylaşım :)

Tşkler.

aozdemir
20.03.2008, 19:25
HERKES İÇİN GENELLEME YAPMAK YANLIŞ OLUR AMA ÇOĞU KİŞİYE DE UYDUĞU KANAATİNDEYİM. TABİİ Kİ BU, ERKEKLERİN HATASIZ OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ.

sivaslifani
20.03.2008, 20:03
Bu yazıyı yazan şahs-ı zevzeği galiba babası doğurmuş.

(Yazık yazık insan şaka da olsa annesine, bacısına hakaret etmez!)

PatrOn
14.08.2008, 12:26
ne diyiLim ßukadar LAfa hakLısın qardaş

LaEdri
14.08.2008, 12:33
atatürk diyor ki:" Dünyada hiç bir şey yok ki,bir kadının eseri olmasın!
yani meali;dünyada herşey kadının eseiridir nihayetinde..:)

bilalfındık
14.08.2008, 12:36
3-Tipik türk kızı malesef aptaldır.(ŞİMDİKİ KIZLARIN BAZILARI ÖYLE AMA GENELLEMEMEK LAZIM)
ESKİ NENE HATUNLARIMIZI AYNI SAFTA TUTAMAYIZ...

bu bahsedilen TÜRK KIZI OLAMAZ ----TÜRK KIZI ONURLU HASİYETLİ ÖRF ADETLERİNE SAYĞIL VE NAMUSLUDUR APTAL DEYİLDİR BÜYÜĞÜNÜ KÜÇÜĞÜNÜ BİLEN BU ÖZELLİKLERE SAHİP OLANA -----TÜRK KIZI DERİM-------------------

altuntas58
14.08.2008, 12:37
Bence bu konu biraz abartılı olmuş katılmam mümkün değil

fatoş_yvz
14.08.2008, 12:56
geneLLeme çok varki bunu söyLeyen kişide o kızLarın peşinde gunumzde de kızLarın çogu böyLe yanı kendince hakLı asLında nasıL bakarsa öyLe görüR:)

Kaptan-58
14.08.2008, 12:58
NE OLURSA OLSUN TÜRK KIZLARI GİBİSİ BULUNMAZ.......

MeLody58
14.08.2008, 13:13
Bu kadar igrenç ve aşagılayıcı bir yazı görmemiştim çok yanlış bunu yazan kişi adeta türk düşmanıdır uyrugu nedir bilemem ama neden sırf türk kızları diye bir baslık atılmış bunu çok merak ediyorum ben bu yazıyı görünce üstüme alınmıyorum ama çok üzüldügümü belirtmek isterim bende bir türk genciyim ! ! ! bütün o yabancı kızlar bizim elimize su bile dökemez DİNİMİZLE, İMANIMIZLA ,İNANCIMIZLA, GÜZELLİGİMİZLE .... haa Begenmiyen varsa türk kızını uzak dursun kardeşimm biz zaten kafası anca bu saçma şeylere çalışan Asagılayıcıları istemiyoruzki ! ! ! ! ! !

MeLody58
14.08.2008, 13:40
Her özellik her milletin insanında olabilir.
Biz türkiyede yaşadığımızdan, bizim insanımız daha çok gözümüze çarpıyor.
böyle gereksiz konular açmamaya çalışalım arkadaşlar..
bir birinin zıttı olabilicek konular
örnek:
Tipik Türk erkeği
Tipik Türk kızı

Kaptan-58
20.08.2008, 15:26
TÜRK KIZI

Pınar başına geldi
Bir elinde güğümü;
Çattı yay kaşlarını
Görünce güldüğümü,

Bağlamıştı gönlümü
Saçlarının düğümü.
Bilmiyordum bu örgü
Acaba bir büğü mü?

Sordum: Nerdedir yerin?
Nedir senin değerin?
Yedi kıral vurulmuş,
Ne bu ceylan gözlerin?

Hangisine varırsın
Bu yedi ünlü erin?
Şöyle dedi bakarak
Göklere derin derin:

Kıralların taçları
Beni bağlar büğü mü?
Orduları açamaz
Gönlümdeki düğümü.

Saraylarda süremem
Dağlarda sürdüğümü.
Bin cihana değişmem
Şu öksüz Türk'lüğümü ...

Hüseyin Nihal Atsız

gürün_güzeli
20.08.2008, 15:29
yazıyı yeni gördüm ve iyi de hakarete uğramışız genelleme yapılmış ama biz de geneldeyiz:)

Kaptan-58
20.08.2008, 15:34
VALLA DÜNYANIN TÜM KIZLARI Bİ YANA CENNET VATANIMIN KIZLARI AYRI Bİ YANA....

FatihCan
24.04.2009, 16:48
Bu kadar igrenç ve aşagılayıcı bir yazı görmemiştim çok yanlış bunu yazan kişi adeta türk düşmanıdır uyrugu nedir bilemem ama neden sırf türk kızları diye bir baslık atılmış bunu çok merak ediyorum ben bu yazıyı görünce üstüme alınmıyorum ama çok üzüldügümü belirtmek isterim bende bir türk genciyim ! ! ! bütün o yabancı kızlar bizim elimize su bile dökemez DİNİMİZLE, İMANIMIZLA ,İNANCIMIZLA, GÜZELLİGİMİZLE .... haa Begenmiyen varsa türk kızını uzak dursun kardeşimm biz zaten kafası anca bu saçma şeylere çalışan Asagılayıcıları istemiyoruzki ! ! ! ! ! !

konuyu çarpıtıyorsun bence....

bu söyediklerni ben hak etmiyorum... bu bir alıntıdır..zaten üstüne alınmadıysan birşey yok eğlence ve espiri amaçı yapılmış birşey

Siyahnur
24.04.2009, 17:06
konuyu çarpıtıyorsun bence....

bu söyediklerni ben hak etmiyorum... bu bir alıntıdır..zaten üstüne alınmadıysan birşey yok eğlence ve espiri amaçı yapılmış birşey

Bitane daha ekliyelim :

Türk kizi rencide edici eglence ve espri´den anlamaz..:D

deniz kızı
24.04.2009, 17:10
3-Tipik türk kızı malesef aptaldır. Genel kültür düzeyleri sadece pop şarkıcılarının isimleri ve şarkı sözleriyle kısıtlıdır. Ne politika, ne spor, ne bilim hakkında bir kaç cümle bir şey söyleyebilirler. Söyleyemezler çünkü kapasiteleri buna yetmez. Bunun için çaba da harcamazlar zaten.
Buna mukabil türk erkeğini aptal olmakla ve kadınları seks aracı olarak görmekle suçlarlar. Onlara göre erkekler kadınların beynini keşfetmeli. Ulan ne varda neyi keşfedecek erkekler? Cristof Colomb olsa keşfedemez iddia ediyorum.

bu maddeye kesinlikle katılmıyorum ama kesinlikle

4-Genel kültürü zehir gibi olan istisna kızlar vardır. Fakat bunlar da ya çirkindir, ya ruh hastasıdır. Kendi içinde sorunlarını aşamamış sürekli dışarıyı suçlayan tiplerdir.
Ben şu ana kadar Einstein ayarında bir kadın duymadım hiç. Hele ki çevremde ” Şu kadın ne akıllı ama” türünden bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Duyduklarım genelde “Şu kadın ne kadar güzel” , “Şu kadın ne kadar uyanık” türünden nitelik içermeyen şeylerdi.

bu maddeye de şiddetle karşıyım genel kültürü iyi olan aynı zamanda güzel olan çok kız biliyorum. Einstein gibi olmak şart mı yani erkeklerde de var Einstein gibi olmayan bu bi eksiklik mi aptallık mı.HAYIIIIIIR.

barikat58
24.04.2009, 17:14
İnce bir espri yapıldığı zaman hiç bir şey anlamaz.

he bu çok oluyo katılıyorum :D

deniz kızı
24.04.2009, 17:19
gerçekten türk kızlarının orada yazıldığı gibi olduğunu düşünüyor musunuz merak ediyorum.eğer öyle ise Türk kızıyla evlenmeyin kardeşim. namuslarına adet gelenek göreneklerine en bağlı olan da türk kızlarıdır.bunu da unutmayın. bir erkek için eşinin Einstein gibi akıllı olması biligsayar dan anlaması vs... mi önemli yoksa ailesine namusuna evine kocasına bağlı bir kadın olması mı daha önemli.soruyorum erkeklere

ABDULLAH DUMAN
24.04.2009, 17:21
Konuyu açan arkadaş konuyu baştan sona okudun mu ? acaba merak ediyorum yazılanların çoğuna katılmıyorum

deniz kızı
24.04.2009, 17:23
paylaşımda bulunan arkadaş bence bu yazılanların hepsini tam olarak okumadı. eğer okumuş olsa buraya koymazdı. Türk kızlarının bu kadar aşağılanmasına çok üzüldüm . sonuç itibariyle bir TÜRK KIZI ndan bahsediyoruz burada daha çok aptal sarışın rus kızları özellği var gibi

FatihCan
24.04.2009, 17:23
Konuyu açan arkadaş konuyu baştan sona okudun mu ? acaba merak ediyorum yazılanların çoğuna katılmıyorum

evet okudum... ve bir çoğuna bende katılmıyorum zaten kimsennde katılmasını beklemiyorum... sadece ''eğlence'' bölümüne açılmış bir konu...

ABDULLAH DUMAN
24.04.2009, 17:25
Eğlence de olsa bence yanlış bir yazı

deniz kızı
24.04.2009, 17:25
evet okudum... ve bir çoğuna bende katılmıyorum zaten kimsennde katılmasını beklemiyorum... sadece ''eğlence'' bölümüne açılmış bir konu...

katılmıyor olmana sevindim çünkü bir sivaslı erkeğe böyle düşünceler yakışmazdı.

FatihCan
24.04.2009, 17:31
Eğlence de olsa bence yanlış bir yazı

sence olabiir normaldir yani.

cawus58
04.07.2009, 14:56
BEN GÖKCAN GÖKMEN HASTASIYIM TANIMIYOSANIZ GEOOGLEDAN BAKINN NASIL BİR TÜRK KIZI