PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas 58 Olacak mı?

_DuMaN_58
22.03.2008, 06:33
Ligde hafta sonu sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan Sivasspor galibiyete uzanmak ve puan olarak plaka numarası olan 58'e yükseltmeyi hedefliyor..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Ligde ''3 Büyükler'' ile zirve mücadelesi veren Sivasspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Konyaspor'u yenmenin planlarını yapıyor. Bu sezon şu ana kadar önemli bir başarıya imza atan Bülent Uygun'un öğrencileri, ligde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Konyaspor'u yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılarak taraftarına 3 puan hediye etmek isteyen Sivasspor, bu galibiyetle puanını Sivas'ın plaka numarası olan 58'e yükseltmeyi hedefliyor. Sivasspor, şu anda 55 puanla ligde 4. sırada bulunuyor.

Bu arada, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, bu zorlu maç öncesinde Balili, Yasir, Sedat, Mehmet ve Sylla'nın sakatlığı sürerken, Tunuslu savunma oyuncusu Saidi'nin de rahatsızlığı bulunuyor.

Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Balili, Yasir ve Sedat, Konyaspor maçında da oynayamayacak. Belinde ağrıları bulunan Mehmet Yıldız'ın Konyaspor karşısında forma giymesi beklenirken, Sylla ve Saidi'nin durumu ise maç günü belli olacak.

arikarinkuchi
22.03.2008, 08:52
konyasporu yenmeyi çok istiyorum
onlara karşı şansımız tutmuyor
inş. 3 puanı alırız
58 e ulaşırız

MEDYABİRAJANS
22.03.2008, 10:25
İnşallah konyayı yener puanımızı 58 e çıkarırız.

Abdurrahman 58
22.03.2008, 10:29
konyaspor maçını sivasspor 2-1 alıp plakayı puan cetveline yazdıracak içinizi ferah tutun artık sivasspor güçlendi.konyaspor la rakip değiliz artık türkiyenin 4.büyüğüyüz...

EmreST
22.03.2008, 11:59
cuma gunu sivasspor tesislerine gittim bi çok futbolcuyla görüştüm ve teknik direktör ilede görüştüm konya taraftarları bizleri oldukca kötulemişler...basit mac olucak yeneceğiz dedi....bu mac sivasın:)

asitane3458
22.03.2008, 12:31
inşallah nıe olmasın 58 de olur 68 de yeterkı bız sahıp çıkalım sıvassporumuza ......

_DuMaN_58
22.03.2008, 13:01
Haberlerde okuduğuma göre Kahraman futbolcularından söz almış. yani Sivasspor maçında 3 puan alacaklarmış bunun sözünü vermişler.

Ama Sivassporu o kadar küçük görmeseler iyi olur. Maç bizim olacak inş.