Orijinalini görmek için tıklayınız : KURTLAPA VE KURTLAPALI RESİMLERİ
abdussvs
25.03.2008, 18:56
KURTLAPA'DAN RESİMLER. KURTLAPA SAYFASINI ZİYARET EDENLER İÇİN KURTLAPA VE KURTLAPALILARA AİT BİRKAÇ RESİM...
abdussvs
25.03.2008, 19:07
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
KURTLAPA'DA YAPILAN BİR ŞENLİKTEN
abdussvs
25.03.2008, 19:15
KURTLAPA'YI KURULDUĞU GÜNDEN BU YANA TÜM HEYBETİ İLE İZLEYEN, O YÖREDE YETİŞEN TÜM İNSANLARIN KESİNLİKLE ÜSTÜNE ÇIKIP KURTLAPA'YI SEVGİ DOLU GÖZLERLE İZLEMESİNE İLHAM OLAN YÖRE HALKIMIZIN DEYİMİ İLE ASAR DAĞI ETEKLERİNDEKİ ''GAVUR KALESİ''
abdussvs
25.03.2008, 19:19
DEĞERLİ ABİLERİMDEN ''MEHMET İÇER'' HOCAM TARAFINDAN HAZIRLANAN KURTLAPA İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİNDEN ALINAN KURTLAPA'NIN GENEL GÖRÜNÜMLERİNDEN VE İLKÖRETİM OKULUMUZ BİRLİKTE...
abdussvs
25.03.2008, 19:24
Kurtlapalı olup Sivas'ta ikamet bir genç kardeşimizin düğününden ''''ARKADAŞLAR ELLİK HALAYI ÇEKERKEN''
abdussvs
25.03.2008, 19:35
Yine bir grup Kurtlapa'lı arkadaşın Karaçayır ormanındaki piknik alanında geçirdikleri harika bir günden görüntüler...
bilalfındık
25.03.2008, 20:21
Kurtlapalı olup Sivas'ta ikamet bir genç kardeşimizin düğününden ''''ARKADAŞLAR ELLİK HALAYI ÇEKERKEN''
burası inönü mah deyilmi bizim mahalle
abdussvs
25.03.2008, 21:41
BU ARKADAŞ SİVAS DİKİLİTAŞ'TA TÜRKMEN TİCARET HALI MOBİLYA OLARAK TİCARİ FAALİYETİNİ 10-12 SENEDİR YÜRÜTEN VE BİRÇOK KURTLAPALI HEMŞERİMİZİN UĞRAK YERİ OLAN İŞYERİNİN GENÇ PATRONU (TABİ MUSA EMMİ'Yİ SAYMASSAK) MİTHAT BEY. MİTHAT KARDEŞİMİZEDE SİVASLILAR.NET ARACILIĞI İLE HAYIRLI İŞLER DİLİYORUM...
abdussvs
25.03.2008, 21:50
BU ARKADAŞTA YİNE KURTLAPALI OLUP DİKİLİTAŞTA DOĞAN KEBAP ADLI İŞYERİNİN PATRONU İSA DOĞAN YANINDA OĞLU ATİLLA VE MURAT ABİM...
abdussvs
25.03.2008, 22:06
İSTANBUL'DA EYÜP SULTAN HAZRETLERİNİN KABR-İ ŞERİFLERİ...
İSTANBUL'U FETHEDİP OSMANLI TOPRAĞI YAPAN BÜYÜK PADİŞAH FATİH SULTAN MEHMED HAN'IN KABRİ
abdussvs
25.03.2008, 22:22
KURTLAPA DAĞLARI ÜZERİNDEN GÜNEŞİN BATIŞI...
abdussvs
25.03.2008, 22:31
GAVUR KALESİ ADLI KURTLAPA SİMGELERİNDEN OLAN KAYANIN YAKIN ÇEKİM KÜÇÜK BİR RESMİ. ANCAK DİKKATLİ BAKILDIĞINDA GÖRECEĞİNİZ SİLUETLER ALLAH-U TEALA'YA BİNLERCE DEFA ŞÜKRETMEMİZİ TEKRAR HATIRLATACAK BİR GÖRÜNTÜ...
abdussvs
26.04.2008, 18:26
İki Kurtlapalı hemşerimizin İstanbul gezisinden bir resim. İstanbul'a hem ziyaret hem ticaret için gelen iki genç esnaf kardeşimiz. Türkmen Züccaciyenin genç patronu Mithat YILDIZ ve Yıldız Giyim ve kunduranın Genç Patronu Bekir YILDIZ Kardeşlerim. Her ikisinede işlerinde hayırlı kazançlar, hayırlı müşteriler dilerim...
abdussvs
26.04.2008, 18:32
Bu Mithat ile Bekir İstanbul'a mal almak için geldiler nargile kafelerde gezip batak oynadılar. ''Siz bunları büyük patronlar( Dursun ve Musa Beyler) duymayacak mı sandınız...
dark_yamtar58
26.04.2008, 18:41
Emeği geçenlerden allah razı olsun çok güzel olmuş.İşte bu kardeşim gurbette yaşayanlar fazla birşey istemiyorlar ki............................ ...
abdussvs
26.04.2008, 18:48
Bu arkadaşta Kurtlapalı olup Dikilitaş Caddesinde pide fırını işleten Halil KARADAĞ. Halil'de İstanbul'a iş için gelip dörtbir yanı gezme sevdalılarından. Bunlar işe değil babalarını kandırıp gezmeye gelen arkadaşlar...
abdussvs
03.05.2008, 09:32
Bu resimde başkabir Kurtlapalı arkadaşın iki küçük arkadaşı ile İstanbul'da martılara simit atmaya çalışması...
abdussvs
11.09.2008, 18:51
Kurtlapa'nın Kurbankaya adı ile anılan tepesinden Gılavan Dağı ile beraber güneşin köye veda ettiği saatlerdeki bir görüntüsü....
abdussvs
11.09.2008, 19:02
Kurtlapa'da arıcılık ve hayvancılıkla uğraşan Nam-ı Değer Gucurun oğlu Mehmet ATIMDAR ile Amcası Gafeleğin oğlu olan Bekir ATIMDAR.Bu arkadaşlara işlerinde ve çalışmalarında başarılar dilerim.Allahım Emeklerinizi boşa çıkarmasın. Emmoğlu bu arada yediğimiz bal için harika kelimesi az gelir....
abdussvs
27.09.2008, 21:22
Kurtlapamızın Kürtgölü denen mevkiinde yol üzerinde bulunan çeşme ve çeşmenin kirlenen oluklarını temizleyen küçük kardeşlerimiz...
abdussvs
27.09.2008, 21:27
Yine üst resimdeki çeşmenin başkabir görüntüsü. Allah'u Teala bu çeşmeyi gelip geçen bütün canlıların faydalanması için bu hale getiren, yaptıran herkesten Razı olsun...
abdussvs
27.09.2008, 21:33
Kurtlapamızı heybeti ile hep yukarıdan seyreden Gavur Kalesinin yine o heybetli görüntüsünden bir parça...
abdussvs
27.09.2008, 21:36
Kurtlapa içinden başkabir görüntüsü ile Gavur Kalesi ve az üstünde de Bozkaya...
abdussvs
27.09.2008, 21:41
Kürtgölü Mevkiindeki yüksek kayalardan bir resim. Ve kaya üzerinde Yöremizde ''GARAĞUŞ'' tabir edilen yırtıcı bir kuşun görüntüsü ile birlikte...
yiğidoturan
27.09.2008, 22:48
abdus kardeş emeğine sağlık çok güzel olmuş
abdussvs
07.11.2008, 19:10
abdussvs
07.11.2008, 19:21
Yüklemek için biraz geciktik bu resimleri özür dilerim izleyenlerden. Kurtlapa ve yöre insanlarının geçim kaynakları arasında olan küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin birkaç resmi. Allah'u Teala emek veren bütün Müslümanların ve binbir zahmet ve imkansızlıkla yaz-kış, yağmur çamur dermeden üçbeş kuruş kazanıp çoluk cocuğunun rızkı için çalışan bütün yöre halkının emeklerini boşa çıkarmaz İnşallah...
abdussvs
07.11.2008, 19:30
Rızık peşinde koşan, 65 yaşını çoktan devirmiş bir Amca. Yıllardır uğraştığı, belki çocukluğunun geçtiği harmanda yine saman yığını ile didişmekte. Bozkır iklimi yaşayan insanların yaşadığı zahmet ve sıkıntılarda bir kesit...
abdussvs
07.11.2008, 19:36
Bu resimde Bozkır insanının ne zor şartlarda yaşadığının resmi. Kendi köyünden çıkıp komşu köyde çobanlık yapan,13 yaşındaki, babasının 6 kız çocuktan sonra doğan tek oğlu ve bütçeye katkı için gayreti. Hadi Murat, sana kolay gele...
kurtlapalıcun.
02.12.2008, 12:45
sivaslı cüneyt atımdarsite adresi cuneyt-atimdar-sivasli.tr.gg
kurtlapalıcun.
17.01.2009, 14:41
sevgılı kurtlaPaLI kardeslerım burdan herkese slm uzerıne herkez alınmasın ona gore
abdussvs
19.01.2009, 21:34
sevgılı kurtlaPaLI kardeslerım burdan herkese slm uzerıne herkez alınmasın ona gore
Ulan Cüneyt adam gibi yaz. Ukalalığın, densizliğin yeri değil...
hasan723
31.01.2009, 08:13
slm mitat sen de olmasan kurlapayı temsil edecek birileri yokmuş demekki biraz daha resim ekler sen men mun olurum sizlerde olmasaniz inter nette kurt lapada olmaz heralde yinede teşekürler
kurtlapalıcun.
24.02.2009, 12:38
dediğim gibi ben herkese selam vermem baba sivaslıysak adam gibi acık sozlu olacağız
kurtlapalıcun.
24.02.2009, 12:43
Ulan Cüneyt adam gibi yaz. Ukalalığın, densizliğin yeri değil...
kimsin tanımıyorum ama benımle adam gibi konus kiminle nasil konusucağımıben bilirım
abdussvs
24.02.2009, 17:41
kimsin tanımıyorum ama benımle adam gibi konus kiminle nasil konusucağımıben bilirım
BABAN OSMAN ABİMİN YANINA GİT ÖNCELİKLE BÜYÜĞÜNLE NASIL KONUŞACAĞINI, SONRADA ÇAVUŞUN OĞLU FARUK VARMIŞ İSTANBULDA KİM O DERSEN BENİM KİM OLDUĞUMU ÖĞRETSİN SANA. SEN ÖNCE ADAM OL SONRA ADAM GİBİ KONUŞAYIM SENİNLE. BENLE ADAM GİBİ KONUŞ LAFINI BANA BABANDA, MURATLA MEHMET EMİLERİNDE GUCUR DEDEN VE BÜTÜN GANNUNUN UŞAKLARIDA KONUŞMAZ VE BENDE ONLARA SAYGIMI BOZMAM, UKALA UKALA KONUŞMAM. ŞİMDİ AĞZINI TOPLA...
kurtlapalıcun.
03.03.2009, 12:18
valla kusura bakma ben yurtta kalıyorum emin ol yurtta kalmasam senin kım olduğunu sorardım saygıya gelince ben elimden geldiği kadar herkese saygılı davranırım ama önce karsimdakı sevgisini gosterecek ve yine diyorum ben kime ne diyeceğimi bilirim ve sen bana gelip ukala demesen sende saygı gorurdun benden once sen bana sevgigöstereceksin abi sonra ben sana saygı gostermessem konus
kurtlapalıcun.
03.03.2009, 12:22
abi sen bana basta UKALA DEDİN BU SAYGISIZLIĞI OYÜZDEN GÖRDÜN YİNE DİYORUM SEN BANA SEVGİ GOSTERDİĞİN SURECE BENDE SANA SAYGI GOSTERİRİM
kurtlapalıcun.
03.03.2009, 12:29
HA BİDE SENİN YASİNİ BİLMEDİĞİM İÇİN BÜYÜĞÜM OLDUĞUNU BİLMİYORDUM ONUN İÇİN BİRAZDA TERS ÇİKTIM AMA KIM OLURSA OLSUN YİNE TERS ÇIKARDIM ÇÜNKÜ BENİM HAKARETE TAAMÜLÜM YOKTUR
leyla_58
15.03.2009, 23:09
ellerinize sağlık daha başka güzel yerlerini eklerseniz sevinirim sıvaslı ve kurtlapalı olduğum için gururluyum
leyla_58
15.03.2009, 23:21
cengiz yaşın bnzemesn aynı babana benzemişsin sni grnce bir an onu zannetim ömrn uzun olsun
kurtlapalıcun.
02.04.2009, 16:49
kurtlapa beldesinn yeni belde baskanına basarılar dilerım
güleser_58
09.04.2009, 12:10
gençler sizlerden allah razı olsun kurtlapa resimlerini seyrederken duygulandım ve ağladım yıllardır köyümü görmüyorum ve ben köyümü köylülerimi çok seviyorum ben o köyün kızıyım ama ist bulda oturuyom site aracılığıyla beni köyme kavuşturdunuz emeği geçen herkese çok tşkr ederim allaha emanet olun
abdussvs
09.04.2009, 15:52
gençler sizlerden allah razı olsun kurtlapa resimlerini seyrederken duygulandım ve ağladım yıllardır köyümü görmüyorum ve ben köyümü köylülerimi çok seviyorum ben o köyün kızıyım ama ist bulda oturuyom site aracılığıyla beni köyme kavuşturdunuz emeği geçen herkese çok tşkr ederim allaha emanet olun
Ablacım elimden geldiğince resim eklemeye çalıştım. Bende İstanbuldayım ve yazları Kurtlapaya gidip çektiğim resimleri ekledim. Elinde bu şekilde resimler olan arkadaşlar da resim yüklerse seviniriz. Beğendiğin için bende teşekkür ederim...
erdal coşkun
09.04.2009, 23:59
slm faruk napıyon gardaş bende istanbuldayım şimdi cıkardım seni
güleser_58
15.04.2009, 17:04
slm abdussvs kurtlapalı kimlerdensin adın ne evlat kimin oğlusun gerçekten size tşkr ederim resimler ve yazdınız msj için busenede gidersen farklı resimler isterim bekiroğlunun evinide çekersen çok sevinirim beni ogüzel hatıralara kavuşturursan çok memnun olurum allaha emet olasın hayatın boyunca daima başarılı olasın evlat
DEĞERLİ ABİLERİMDEN ''MEHMET İÇER'' HOCAM TARAFINDAN HAZIRLANAN KURTLAPA İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİNDEN ALINAN KURTLAPA'NIN GENEL GÖRÜNÜMLERİNDEN VE İLKÖRETİM OKULUMUZ BİRLİKTE...
burayı çok beğendim..
abdussvs
15.04.2009, 18:04
burayı çok beğendim..
Zahmet edip resimleri gezindiğiniz için ve beğendiğiniz için teşekkürler...
slm abdussvs kurtlapalı kimlerdensin adın ne evlat kimin oğlusun gerçekten size tşkr ederim resimler ve yazdınız msj için busenede gidersen farklı resimler isterim bekiroğlunun evinide çekersen çok sevinirim beni ogüzel hatıralara kavuşturursan çok memnun olurum allaha emet olasın hayatın boyunca daima başarılı olasın evlat
Abla sağolasın. Adım Faruk. Önceki mesajlarından birinde yazdığın Murat YILDIZ Abimiz olur. Ben Memet Çavuşun oğluyum.Sende yanlış değilse bizim Gardiyan Duran'ın kardeşi olmalısın.Bekiroğlunun evini köyde bilmiyorum ama nasip olur gidersem resimlemeye çalışırım. Ayrıca bende sana teşekkür ederim...
güleser_58
15.04.2009, 18:53
slm faruk canım benim evet tanyorum seni burdaymışsın ama hangi semttesin bilmiyorum sende beni doru tahmin etmişsin dikkate alıp ilgilendiğin için tekrar tşkr ederim murata bir türlü ulaşamadım heralde açmıyo galiba konuşursan slm söylersin güleser halan dersen sevinirim buyur gel misafirim ol kendine iyi bak allaha emanet ol canım
abdussvs
15.04.2009, 19:08
slm faruk canım benim evet tanyorum seni burdaymışsın ama hangi semttesin bilmiyorum sende beni doru tahmin etmişsin dikkate alıp ilgilendiğin için tekrar tşkr ederim murata bir türlü ulaşamadım heralde açmıyo galiba konuşursan slm söylersin güleser halan dersen sevinirim buyur gel misafirim ol kendine iyi bak allaha emanet ol canım
Abla sağolasın. Ben yeni kurulan Ataşehirdeyim. Evde işimde buralarda. Nasip olurda yolumuz düşerse misafirin oluruz neden olmasın. Yinede sağol...
.
AHMET YENİYAPAN
13.05.2009, 09:25
Tüm kurtlapa köyüne selamlar... hiç gitmedim nasıp olmadı
abdussvs
02.06.2009, 22:13
..........DÜZYAYLA.........
ŞİMDİ HARABE BİR HAL ALDI AMA BURASIDA BİR DİĞER YAYLAMIZ OLAN ''YAN YAYLA''
abdussvs
06.06.2009, 19:44
Kurtlapa'nın birkaç resmi...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] )
Uzun bir süredir İstanbulda yaşayan Kurtlapalı genç arkadaşlarımızın (Rahmetli Osman AKKAYA'nın oğulları) köye gittiklerinde çektikleri resimler.Emeği geçen herkese teşekkürler, selamlar...
abdussvs
16.06.2009, 18:54
------KURTLAPA'DAN GÖRÜNÜMLER------
faruk abi ne zaman çektin bu fotoları çok güzel olmuş eline sağlık.....
selam kurtlapalı kardeşlerim
;)
kurtlapalı kardeşlerim ben halil karadag busitede kurtlapadayanışmasının cokgüzel oldugunu gördüm teşekürler tüm kurtlapa busırada belediyebaşkanımız AHMET DARIYA GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM
abdussvs
02.09.2009, 17:11
([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[img=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[I]Kurtlapa birkaç resmi ve FETENİN ALİ (ALİ ÖZKAN) Amca....
[I]Dikilitaşta Doğan Kebap salonunu gerçek patronu Teyyar DOĞAN'ın oğlu TARIK....
Bu insanda Teyyar DOĞAN'ın kendileri...
güleser_58
20.11.2009, 02:57
slm faruk ben güleser ablan resimler çok güzel olmuş çok teşekkür ederim babam gilin ev olmasada bizim köyümüz güzel allaha emanet ol kib bayyyyyyy
kaya58_1677
20.11.2009, 15:43
arkadaşlar çok sagolun çok güzel resimler koymuşsunuz.ben ahmet kaya.teyyar artis olmuşsun gardaş hayırlı işler antalyadan selamlar
asarkaya58
27.11.2009, 21:59
BENİM İÇİN TAŞIYLA TOPRAĞIYLA DÜNYANIN EN DEĞERLİ VE GÜZİDE YERE KURTLAPAYI NETTE GÖRMEK ÇOK GURUR VERİCİ EMEĞİ GEÇEN HERKEZE SELAM YENİ ÜYE OLDUM SANKİ BAYRAMDA KÖYÜMDE GİBİ HİSSETTİM KENDİMİ TEŞEKKÜRLER ŞIRNAK CİZREDEN HERKEZE SELAM
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.