PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sandal Köyü Hakkinda

sandalli
14.04.2008, 00:04
Sandal köyü Yildizelinin batisinda ilceye yakalsik 18 km uzakliliktadir. Köyde demiryolu ve karayolu ile ulasim saglanmakta olup köy yolu asfalttir. Köye telefon, saglik ocagi, köy evi ve Ilkögretim Okulu bulunmaktadir. Köy camiisi minarelidir. Köyde sürekli hizmet veren ve hemen her ihtiyaca cevap verecek bir market bulunmaktadir. Ayrica köyden Yildizeli ne ve Sivas a ulasimi saglayan dolmus seferleri yapilmaktadir. Köy Sivas Ankara karayoluna 4 km uzaklikta bulunmaktadir. Daha önce bozkir olan Dereler mevkii zamanin muhtari Kadir Köse tarafindan agaclandirilmis ve köyümüz orman köyü olmustur. Kadir Köse beye ayrica tesekkür ederiz. Kanalisasyon calismalari tamamlanmis, icme suyu sorunuda giderilmistir. Sandal köyü sinirlari icinde piknik yapilacak cok alan vardir. Özellikle Aksu mevkii hem icme sulari hemde dogal güzellikleri ile kesfedilmeyi bekliyor. Dogal güzellikleri ile Sandal Köyü ziyaret etmeye deger. Sandal da koyun yogurdunun tadi bir baskadir.
Herkese sayigilar

dark_yamtar58
14.04.2008, 00:45
Sandal köyü Yildizelinin batisinda ilceye yakalsik 18 km uzakliliktadir. Köyde demiryolu ve karayolu ile ulasim saglanmakta olup köy yolu asfalttir. Köye telefon, saglik ocagi, köy evi ve Ilkögretim Okulu bulunmaktadir. Köy camiisi minarelidir. Köyde sürekli hizmet veren ve hemen her ihtiyaca cevap verecek bir market bulunmaktadir. Ayrica köyden Yildizeli ne ve Sivas a ulasimi saglayan dolmus seferleri yapilmaktadir. Köy Sivas Ankara karayoluna 4 km uzaklikta bulunmaktadir. Daha önce bozkir olan Dereler mevkii zamanin muhtari Kadir Köse tarafindan agaclandirilmis ve köyümüz orman köyü olmustur. Kadir Köse beye ayrica tesekkür ederiz. Kanalisasyon calismalari tamamlanmis, icme suyu sorunuda giderilmistir. Sandal köyü sinirlari icinde piknik yapilacak cok alan vardir. Özellikle Aksu mevkii hem icme sulari hemde dogal güzellikleri ile kesfedilmeyi bekliyor. Dogal güzellikleri ile Sandal Köyü ziyaret etmeye deger. Sandal da koyun yogurdunun tadi bir baskadir.
Herkese sayigilar

Sandalli kardeşim tabiki köyün anlattığından dahada güzeldir ama paylaşım amaçlı birkaçtane fotoraf koyarsan daha süper olacak sevgilerle

sonbahar5803
14.04.2008, 09:33
Sandal köyü sinirlari icinde piknik yapilacak cok alan vardir. Özellikle Aksu mevkii hem icme sulari hemde dogal güzellikleri ile kesfedilmeyi bekliyor. Dogal güzellikleri ile Sandal Köyü ziyaret etmeye deger. Sandal da koyun yogurdunun tadi bir baskadir.
Herkese sayigilar

Kardeşim, iki defa gittim Sandal Köyüne. Bir aile dostumuz oralı. Dediğiniz gibi çok güzel bir yer, piknik yapılacak alanları, akan suları...

3 yıldır da peynirimizi orada yaptırıyoruz.

Tüm Sandal Köylülere selam olsun.

SONOSMANLI58
14.04.2008, 11:59
buradan tüm sandallılara selamlar sevgiler sandallı arkadaşlarım MURAT DOĞAN VE ŞEMŞETTİN TAN HADİ SİZDE KATILIN

av_ydemir
14.04.2008, 12:23
Selam olsun tüm sandallı hemşehrilerimize,

Arkadaşım çok güzel tasfir etmişin köyümüzü yüreğinize sağlık ellerine sağlık...

abdussvs
14.04.2008, 18:20
Sandal köyünün yetiştirdiği değerli,delikanlı bir o kadarda deli olan Yavuz POLAT ve tüm Sandallılara selamlar. Ya Yavuz deli-manyağı hala gelmedin siteye hadi...

sandalli
22.04.2008, 20:57
Sandal i sandalliya sormak lazim.

yusufsahin58
22.04.2008, 21:12
merhaba sandalli kardesim nasilsin bende kavakliyim

sandalli
22.04.2008, 22:22
Ben Kavaklilari cok severim, cok akraba var. Sanada selamlar

abdussvs
22.04.2008, 23:20
Kaç sefer söyledim ama hala yok bu yavuz. Yavuz silopide internet vardı hani?
Bütün Sandallılara iyi geceler...

sandalli
24.04.2008, 00:50
Sandal da Sülaleler,
Köseler: yaklasik 40 Hanedir, köyün en kalabalik sülalesidir. Köy nüfusunun yarisi Köselerden dir. Konya dan Sarkislaya uzanan genis bir sülaledir. Köyde yasayanlardan daha fazlasi yurt disinda ve Yalova da yasamaktadir. Sülalenin büyük cogunlugunun soyadi da Köse dir.Köseler Sülalesine mensup olup Soyadlari degisik olan ailelerde mevcuttur. Mesela, Elik, Argi, Sandal bunlardan bazilaridir.
Demirciler: Köselerden sonra en büyük sülaledir, ama birlik ve beraberlikleri cok zayif oldugu icin daginik görünür. Soyadlari Demir dir.
Ibicigiller, Köyün yerlisi olduklari söylenir, köyün ücüncü büyük sülalesidir. Soyadlari Er dir.
Imamgil: Bir rivayete göre Rusya dan göc ettikleri söylenir, köyün en güzel yerleri onlara aittir, Su an ki Köy Muhtari da Imamgilden dir. Soyadlari Yildiz dir.
Gacalaklar: Göc yüzünden dagilmis ve köyde sadece bir kac hane kalmistir. Su anda büyük cogunlugu Yalova ve Sivas ta yasamaktadir. Soyadlari Polat ve Savas tir.
Deli Hacigil: Yillarca Sandal Köyünde söz sahibi olan, köyden göc eden sülalerinden dir. Özellikle Sivas ta memuriyet yapmakta ve Yurt disinda yasamaktadirlar. Köyde yasayan cok azdir. Soyadlari Ilter ve Tan dir.
Keller: Özellikle Celepci ailesi köyde yasamakta ve halen köyün en etkili kisileri bu sülaledendir. Hidayet Tas yillarca Ihtiyar heyetinde görev almis ve Sandal Köyüne cok büyük hizmetlerde bulunmustur. Soyadlari Tas tir.
Hamzagil: Köyümüzden bir sülale, Ali Kara disinda onlar hakkinda konusmayacagim. Soyadlari Kara dir.
Köyümüzde yasamis cok sülaleler vardir. Ben sadece su anda Köy de mensubu bulunan sülalerden bahsettim.

SONOSMANLI58
11.05.2008, 15:27
gardaş birde doğanlar var onlarda büyük sülaleyiz diyolar ama siz saymamışsınız

sandalli
11.05.2008, 20:52
Doganlar köyde kelller olarak bilinirler, saygilar

ersoy_34
11.05.2008, 20:54
kardeş memet gök tanırmısın samimi iş arkadaşımdır kendisi sandallıdır

sandalli
12.05.2008, 02:40
tanirim elbette, selam söyle, mehmet birtanedir.

Sandalli_Lady
15.06.2008, 14:14
Selamlar,
Sandalli benim enistem olur Sandal Köyü Hakinda fazla bisi bilmiyorum ama tam bi Sandalliyim bu bir gercek Sivasda dogdum ama Hamburgda kaliyorum. Enistem sagolsun Sandal Köyüü aratmiyor bize burda Hikayesinden tut gecmis Tarhine kadar biliyor ve bana anlatiyor Siteyde o Söleydi zaten cok sevindim böle bi Site Yapdiginza Gurur duyorum Sandalli Olmakdan:) Tesekkürler Türkiye Tesekkürler Sivasa :D:D ve tabiki Sandal Köyüne ha buara Sivas Spora Basarilar Hadi Size iyi günler

Sandalli_Lady
15.06.2008, 14:30
SANDAL KÖYÜ.....

NÜFUS: 515
Postakodu: 58540
Alankodu: 0346
Cografi Bölge: Ic Anadolu Bölgesi Coğrafya ---Sivas iline 67 km, Yıldızeli ilçesine 19 km uzaklıktadır

IL: Sivas
Ilce: Yildizeli

Kültür
Köyün gelenek, görenek ve hakkında bilgi köyümde kına gecleri dügünler ap ayrı bir güzeliktirbayrkalar asılır sagdıc bulunur damatın ayakkabı saklanılır halaylar cekılır davul zurnayla vede sadıc merdıvene bağlanarak suya bırakılır ayrıca dugun odasında sabaha kadar damat ve sadıc da olmak uzere oyunlar oynanır halaylar cekılır. oyunların bellı baslı olanları: korebe tavana sogan asıp damata agzıyla yakalatma kemerle oynama vede aganın ırgatları( işcılerı) oyunları oynanır

yemekleri madımak, Helle çorbası,hingel,içli köfte,bulgur çorbası,bişi, içyağlı, turşu kavurması,yaprak sarması,

Saygilar Bilmeyenlere duyrulur

sandalli
19.06.2008, 20:02
Sandal da Sülaleler,
Köseler: yaklasik 40 Hanedir, köyün en kalabalik sülalesidir. Köy nüfusunun yarisi Köselerden dir. Konya dan Sarkislaya uzanan genis bir sülaledir. Köyde yasayanlardan daha fazlasi yurt disinda ve Yalova da yasamaktadir. Sülalenin büyük cogunlugunun soyadi da Köse dir.Köseler Sülalesine mensup olup Soyadlari degisik olan ailelerde mevcuttur. Mesela, Elik, Argi, Sandal bunlardan bazilaridir.
Demirciler: Köselerden sonra en büyük sülaledir, ama birlik ve beraberlikleri cok zayif oldugu icin daginik görünür. Soyadlari Demir dir.
Ibicigiller, Köyün yerlisi olduklari söylenir, köyün ücüncü büyük sülalesidir. Soyadlari Er dir.
Imamgil: Bir rivayete göre Rusya dan göc ettikleri söylenir, köyün en güzel yerleri onlara aittir, Su an ki Köy Muhtari da Imamgilden dir. Soyadlari Yildiz dir.
Gacalaklar: Göc yüzünden dagilmis ve köyde sadece bir kac hane kalmistir. Su anda büyük cogunlugu Yalova ve Sivas ta yasamaktadir. Soyadlari Polat ve Savas tir.
Deli Hacigil: Yillarca Sandal Köyünde söz sahibi olan, köyden göc eden sülalerinden dir. Özellikle Sivas ta memuriyet yapmakta ve Yurt disinda yasamaktadirlar. Köyde yasayan cok azdir. Soyadlari Ilter ve Tan dir.
Keller: Özellikle Celepci ailesi köyde yasamakta ve halen köyün en etkili kisileri bu sülaledendir. Hidayet Tas yillarca Ihtiyar heyetinde görev almis ve Sandal Köyüne cok büyük hizmetlerde bulunmustur. Soyadlari Tas ve Dogan dir.
Kara Mustafagil: Köyün büyük sülalerinden biridir. Sülalenin büyük bir kismi göc etmis, yurt disinda, Sivas ta ve Yalova da yasamaktadir. Halen köyde yasayanlar köyde oldukca etkilidir. Köyün en güzel yerleri onlara aittir.
Köyümüzde yasamis cok sülaleler vardir. Ben sadece su anda Köy de mensubu bulunan sülalerden bahsettim

sandalli
20.06.2008, 05:05
Aslinda Sandal da cok cesitli yemekler yapilmakta, özellikle ulasimin gelismesi ve TV nin gelmesiyle cok degisik tatlari tanidi sandal halki, belki de sandal da bisi yapan cok az kaldi, bir zamanlarin en gözde yemeklerini artik yemiyor insanlar, modern hayat herseyi oldgu gibi yemek kültürümüzü de etkiledi.

yusufsahin58
20.06.2008, 18:57
guzel anlatmissiniz sandali!! sizi tebrik ediyorum...arkadaslar,,sandald an boyle bahsetmeler. yaptiginiz icin....ama cok az giren var siteye aslinda kendinize bir site acsaniz iyi olur...

bizim 3 tane internet sitemiz var kendimize ait pahali birsey degil site acmak cok iyi olur acsaniz resimlerinizi korsunuz her istediginizi rahatlikla yazarsiniz...

sitemize gelirseniz sevinirim ben yusufsahin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] site yoneticisi_yim eger bir yardima ihtiyaciniz olursa her turlu yardim ederim...

Sandalli58
01.11.2008, 15:06
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Arkadaslar baska resimelerniz varsa ekleyin...ve sandalli olanlarla irtibata gecmek istiyorum varsa mesaj atsinlar..
bu resimler yaras yolundan köyün icine giden tarafdir..

Sandalli58
01.11.2008, 17:17
Sandalli kardeşim tabiki köyün anlattığından dahada güzeldir ama paylaşım amaçlı birkaçtane fotoraf koyarsan daha süper olacak sevgilerle

sandalin fotolari istemistin ya:)

bu resimler yaras dan köye inen yol tarafindan celikmistir..bende sandalliyim....

Sandalli58
01.11.2008, 19:12
Sandal da Sülaleler,
Keller: Özellikle Celepci ailesi köyde yasamakta ve halen köyün en etkili kisileri bu sülaledendir. Hidayet Tas yillarca Ihtiyar heyetinde görev almis ve Sandal Köyüne cok büyük hizmetlerde bulunmustur. Soyadlari Tas ve Dogan dir.
Kara Mustafagil: Köyün büyük sülalerinden biridir. Sülalenin büyük bir kismi göc etmis, yurt disinda, Sivas ta ve Yalova da yasamaktadir. Halen köyde yasayanlar köyde oldukca etkilidir. Köyün en güzel yerleri onlara aittir.
Köyümüzde yasamis cok sülaleler vardir. Ben sadece su anda Köy de mensubu bulunan sülalerden bahsettim

selamlar kardes bende yildizeli sandal köyünde dogup sivasda yasamis ve 1980 yilinda almanyaya gelmis suanda da almanyanin osnabrück sehrinde yasayan bir garip kardesinizim bana telefonnumaralarinizi veya mail adresinizi özel mesaj olarak bildirirseniz sevinirim..:D

Saygilarla Sandalli G. Polat

Hanif Dost
03.11.2008, 16:18
Sandal Köyünden, Şu an Almanyada yaşadığını tahmin ettiğim ADEM KÖSE ismide birini arıyorum. Bilen ve tanıyan varsa Lütfen E-MAİL adresimi veriyorum bana E-mail yazınız. ............... Selam ve Dualarımla. Sivaslı Halis. K.

Hanif Dost
03.11.2008, 16:21
Bu üstteki Sandal Köyünün, Resimlerini Kim Çekti ise BERBAT çekmiş. Önerim Yeniden Çekip Siteye Koymasıdır. Selam ve Dualarımla.. Bir Dost.

sandalli
03.11.2008, 17:06
Bu üstteki Sandal Köyünün, Resimlerini Kim Çekti ise BERBAT çekmiş. Önerim Yeniden Çekip Siteye Koymasıdır. Selam ve Dualarımla.. Bir Dost.

Resimler kötü veya iyi olabilir ama ortada bir emek varsa saygi duymak ve daha iyisi icin tesvik etmek lazim. Nacizane.

Sandalli58
03.11.2008, 20:16
Resimler kötü veya iyi olabilir ama ortada bir emek varsa saygi duymak ve daha iyisi icin tesvik etmek lazim. Nacizane.

saol sandalli allah razi olsun bunlari aceleden cekmistim ama neyse bidahakine ins düzgün olur

Sweetgirl
03.11.2008, 20:34
Sandal Köyünden, Şu an Almanyada yaşadığını tahmin ettiğim ADEM KÖSE ismide birini arıyorum. Bilen ve tanıyan varsa Lütfen E-MAİL adresimi veriyorum bana E-mail yazınız. ............... Selam ve Dualarımla. Sivaslı Halis. K.

hangi sehirde kalabilecegini vs. de yazsaydin keske
Almanya (Türkiye kadar olmasada) büyük bir ülke ve nice Sivasli Adem Köseler var.....

sandalli
03.11.2008, 20:42
Bildigim kadariyla Köln de yasiyor, ama baska bir bilgim yok, belki auskunft dan telefon numarasini ögrene bilirsin.

Kibrisli
03.11.2008, 21:37
babam 70lerde öğretmenlik yaptı bu köyde, çok anısı vardır çok sever oraları hep gözleri dolar o seneleri anlattığında.

sandalli
03.11.2008, 21:38
babam 70lerde öğretmenlik yaptı bu köyde, çok anısı vardır çok sever oraları hep gözleri dolar o seneleri anlattığında.

Kibrisli baban belki benim de ögretmenimdir? Babanizin ismi neydi?

Kibrisli
03.11.2008, 21:45
Hasan İNAN İlkokul öğretmenliği yapmış

sandalli
03.11.2008, 21:49
Ben ilkokul birde iken O okul müdürü idi, Cumhuriyet Üniversitesinde görevliyken görüsme sansimim olmustu, kendisine cok sey borcluyuz, Allah yolunu acik etsin. Tüm sandallilar adina kendisine tesekkür ederim.

Kibrisli
03.11.2008, 22:08
öylemi:))) çok sevindim, hala üniversitede o yaşıyla hizmet ediyor memleketine isminiz nedir selamınızı söyleyeyim.

sandalli
03.11.2008, 22:11
Hasan ilter ben belki hatirlar, cok memnun olurum, ellerinden öperim..

Kibrisli
03.11.2008, 22:29
başüstüne söylerim tabiiki teşekkür ederim

Bilal Tan
19.11.2008, 09:49
Selamün aleyküm Türkiye ve yine Sivas yinede sandal ve tüm sandallilara komsulara uzaktan yakindan ese dosta ve yakin köylere (yildizeline) Köyden isimler okudum suleleler hizmetler yerliler yersizler konyaya kadar ulasanlar memuriye olanlar belki rusyadan göc edenler yada isimleri unutulmus bilerek veya bilmiyerek gercekten bu köye hizmet edenler toprak olmus gidenler ve gidecekler herkese kucak dolusu selamlar merti ile kallesi ile ben köyümü özledim cobanini muhtarini agasini beyini tarlasini merasini dagini tepesini ben köyümü özledim yesilini kurusunu camisini okulunu yasamini ölüsünü ben köyümü ve nerde olursa olsunlar ben köylümü özledim(merti ile kallesi) ozan arifden alintidir selamlar allah yar ve yardaniniz olsun allaha amenet olun mevlam iki yüzlülükden ve iki yüzlülerden korusun

Bilal Tan
09.12.2008, 09:36
selamün aleyküm bütün sandalin yildizelinin sivasin ve türkiyenin bütün islam aleminin mübrek kurban bayramini yürekten kutlarim,büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öperim.allaha amenet olun. nerde olursa olun imaninizla olunuz

sandal58
24.12.2008, 18:51
butun sandallilara selam ya yeni fark ettim sandaldan ayrilan bayaaa cokmus ya valla baya goc vermisiz ya bu uzucu aslinda ileriki nesiller icin

58__77
19.02.2009, 23:24
ben de sandal köylüyüm buradan bütün köylülerime selam olsun köyümü ve köylülerimi çok özlüyorum

58__77
22.02.2009, 22:57
Hasan inan benimde ilkokulda 5. sınıf ögretmenindi ona çok şey borçluyum çok iyi bir Eğitmen Öyle bir insan'dan Eğtim Aldıgım için çok şanslıyım

sandal5877
22.02.2009, 23:48
Sandal i sandalliya sormak lazim.

Hasan abi selamlar, valla yine söyle bi baktımda yine o bizim oraları hatırladım,
kimler nasıl nerelerde yaşamak zorunda kalıyor, amagüzel olanda hep köyümüzü hatılıyoruz tabiki katılım az olsada buda siteye girmemelerinden kaynaklanıyor zaten girenlerin coguda almanyadan tabiki girenler isim soyisimde yazarsa kolay tanımış oluruz, abi kimleri görüyorsun orda bilmiyorum ama tanıyalara selam..

Ahmet GÖK

Romanya'dan

58__77
23.02.2009, 23:53
mrb
ahmet ben yalovadan şaban abin nasılsın

yaylaliCemil
25.02.2009, 14:56
Merhaba bende eniştenizim. Köselerden Ali'nin damadı. Sandallılara selamlar

58__77
25.02.2009, 23:13
mrb hangi ali kösenin damadısın ve nerlisin yazarsan belki tanırım selamlar

yaylaliCemil
26.02.2009, 16:42
mrb ben navruz yaylasındanım. benim kayınpeder geçen yıl vefat etti. kayınvalidenin babasının ismi mehmet köse onlar köyde oturuyorlar belki oradan tanırsın

sandal5877
26.02.2009, 21:38
mrb
ahmet ben yalovadan şaban abin nasılsın

Ben iyiyim Abi sagolasın sen nasılsın yalovaya selam romanyadan.

58_yıldızeli_58
26.02.2009, 22:10
bende sandallıyım arkadaslar allah nasip ederse bu yıl çekip gidecem bı gormeye

58__77
26.02.2009, 22:19
selam sadaldan kidensin babanın adı ne ben yalovadan şaban köse

sandal5877
26.02.2009, 23:18
bende sandallıyım arkadaslar allah nasip ederse bu yıl çekip gidecem bı gormeye

ALLAH yolunu açık etsin bizim köyden kimdensin ismin nedir.

Ahmet GÖK

sandal5877
27.02.2009, 23:00
Bizim yemeklere bende ekleme yapayım, ayrıca bende cok severim, gatıhlaş minikköftesi çükelikli içyalı. benimde aklıma gelenler bunlardı.

sandalli
27.02.2009, 23:42
Ahmet sana özel mesaj attim neden cevap yazmadin görmedin mi?

sandal5877
02.03.2009, 00:16
abi gördüm ben seni kayıtettim saygılar

kendine iyibak

sandal5877
03.05.2009, 11:19
tüm sandallılar adına,bu günki sivas antep maçında sivasımıza yürekten başarılar....

tüm sandallılar adına,bu günki sivas antep maçında sivasımıza yürekten başarılar....

sandal-58
20.05.2009, 05:56
buradan tüm sandalli hemserilerime slmlar ben adem köse almanya köln den bir tesadüf eseri ulasmis oldugum bu forma cok sevindim. kavakli bir arkadasin dedigi gibi bizm neden bir sitemiz yokki neden olmasinki diye düsündüm bu yil izne gittigim de köyden bir cok resimle dönecegim insallah köyümüze bir site yaparak köyümüzün bütün güzelliklerini paylasabilecegimiz bir sanal ortam yapma düsünceseindeyim bu düsüncemde bana yardimci olacak tüm degerli abilerimin ve kardeslerimin fikir ve önerilerini bekliyorum.

sandalli
20.05.2009, 09:10
Köylülerimi burada görmek beni cok mutlu ediyor, Adem sende hos geldin, iyi forumlar dilerim.

sandal-58
20.05.2009, 23:17
sagol hasan abi bende köylüleri gördügüme cok sevindim sanada iyi forumlar dilerim abi

bilal kose
21.05.2009, 13:17
selam adem nasilsin uzun zaman oldu seni gormeyeli

sandal-58
28.05.2009, 00:37
a.slm abi tsk ederim iyiyim sagol sen nasilsin umarim sende iyisindir

derindevlet0058
28.05.2009, 20:21
tum koylulerime selam olsun

bilal kose
01.06.2009, 19:42
sanada slm olsun ama fazla drinlerde kalmada taniyalim

sandal-58
03.06.2009, 05:51
derindevlet0058 sanada slm olsun
sen nasilsin bilal abi

ömer yalcin
26.06.2009, 19:59
selam kardesler ben kavakliyim,ama annem sandalli. sandal güzeldir. tam 13 yil oldu gitmeyeli

sandalli kimsin kimlerdensin

sandal5877
19.07.2009, 23:07
tüm müslüman aleminin kandilleri mübarek olsun
ayrıca adem hoş geldin

bilal kose
19.07.2009, 23:24
seninde mubareek olsun kardas nerelerdsn gorusemedik

sandal-58
04.08.2009, 02:47
ben köselerdenim ömer yalcin
adem köse almanya da kaliyorum

hosbulduk ahmet gecen hafta yalovada idim cok degismis

bilal kose
26.08.2009, 03:05
ahmet nerelerdesin ozlettin kendini

sandal-58
15.10.2009, 08:27
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

sandal-58
28.10.2009, 01:48
guzel anlatmissiniz sandali!! sizi tebrik ediyorum...arkadaslar,,sandald an boyle bahsetmeler. yaptiginiz icin....ama cok az giren var siteye aslinda kendinize bir site acsaniz iyi olur...

bizim 3 tane internet sitemiz var kendimize ait pahali birsey degil site acmak cok iyi olur acsaniz resimlerinizi korsunuz her istediginizi rahatlikla yazarsiniz...

sitemize gelirseniz sevinirim ben yusufsahin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] site yoneticisi_yim eger bir yardima ihtiyaciniz olursa her turlu yardim ederim...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

bilal kose
20.12.2009, 00:45
sagol yusuf kardas dusunmen yeter

bilal kose
15.06.2010, 14:09
Slm derin devlet kimlerdensin sen yazarmisin bana iyi gunler

bilal kose
14.09.2010, 18:09
*** Sandal`a Özlem***

Gidip seyran etsem bahçe bağını,
Şimdi yemyeşildir yaylalar Sandal.