PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu *****tan uzak durun!.

58memo
14.04.2008, 17:11
Arkadaşlar bilen biliyordur ama bilmeyenler için hatırlatmak istedim...

İskender Ali Mihr denen bir sapık var piyasada...Kendini Peygamber ilan etmiş, Mehdi ilan etmiş bir sapık...Uyduda Mihr tv diye bir kanalı da vardı orada konuşuyordu...İlgi duyan arkadaşınız olursa lütfen uyarın, bu sapıktan uzak dursunlar...Link vermek istemiyorum bu düşmanının yaptıklarıyla ilgili google de aratın, onun siteleri çıkar, ne denli büyük bir kafir ve sapık olduğunu görürsünüz...Tekrar hatırlatmak istedim
Alıntıdır.

Resmi aşağıdadır.Tüm kardeşlerimizi uyaralım inşallah

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Salaki bu sitede görebilirsiniz.

Arif Coşkun
14.04.2008, 17:34
Oda biryere gelmek istiyorsan "Ya dini duyguları yada milli duyguları kullanacaksın" ilkesinden yola çıktı sanırım. Günümüzde bu tip ne çok sapkkınlıklar yaşanmasına rağmen tv. lierede çok izledik,orasını burasını öptürenleride gördük.Sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi bu tip insanalrın peşine takılırlar anlaşılması zor.En sonda izmirde buna benzer bir kadın çıkmıştı,mürvitlerinin altınlarını toplamış almıştı.Aman dikkatli olun ona buna inanmayın.Din Allahla kul arasında yaşanan bir duygudur görevdir..Din onun bunun saplantısına inanmamız değildir.Gülünç insanlar bunlar.

58memo
14.04.2008, 17:40
Bende niye yazdim bunu, Dikkat edelim tek 1 kisi deil Daha fazlasi vardir. Bi zamanlardada askere gidecekl olanlar basilarindan kandirilmis, nasil biliyormusunuz ben allahim diyerek show tv gormustum.

asitane3458
14.04.2008, 18:03
bu adamın ne olduğunu bılmeden bi kere tv de ızledım sonra öğrendim şeref....z biri olduğunu ..

dark_yamtar58
14.04.2008, 18:03
Arkadaşlar bilen biliyordur ama bilmeyenler için hatırlatmak istedim...

İskender Ali Mihr denen bir sapık var piyasada...Kendini Peygamber ilan etmiş, Mehdi ilan etmiş bir sapık...Uyduda Mihr tv diye bir kanalı da vardı orada konuşuyordu...İlgi duyan arkadaşınız olursa lütfen uyarın, bu sapıktan uzak dursunlar...Link vermek istemiyorum bu düşmanının yaptıklarıyla ilgili google de aratın, onun siteleri çıkar, ne denli büyük bir kafir ve sapık olduğunu görürsünüz...Tekrar hatırlatmak istedim
Alıntıdır.

Resmi aşağıdadır.Tüm kardeşlerimizi uyaralım inşallah

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Salaki bu sitede görebilirsiniz.

Vallahi desene bizim yeşillere gün doğdu sakın bu adamın adresini yazmayın el öpme ziyaretlerine konvoy oluşturulmaya başlarlar.Yakında siyasetede atılır ballı bir koltuk kapar.