Orijinalini görmek için tıklayınız : AYIPTIR BE!!!
Abdurrahman 58
27.04.2008, 23:41
BUGÜN SAAT 10 CİVARI ALDIM ARKADAŞLARIMI ŞÖYLE BİR İSTASYON TURU YAPALIM HEMDE STRES ATALIM DEDİK.O SAATLERDEDE CİNCON-FENER MAÇI BİTMİŞ GALİBA EN AZ 300 G...SARAYLI SİVASIN TAM GÖBEĞİNDE 4 EYLÜL KONGRE MÜZESİ BAHÇESİNDE RESMEN SİVASLILARA KÜFREDERCESİNE''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM''DİYE YIRTILIYORLAR.
TABİKİ BU BİR SİVASLININ GURURUNA DOKUNUR.TOPU TOPU 50 KİŞİ TOPLANDIK TOPLANMADIK BİZDE KENDİ TAKIMIMIZI SAVUNMAYA BAŞLADIK.
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN,HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS.VS..SLOGANLARIMIZI ATIYORDUKKİ SANKİ SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLİZDE PKK SEMPATİZANIYMIŞIZ GİBİ POLİSLER TUTTUĞUNU JOPLAMAYA BAŞLADI.BÖYLE BİR SAÇMALIK OLABİLİRMİ ALLAH AŞKINA!SEN KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI SAVUN.ELİN OĞLU İSTANBUL YALAKALIĞI YAPSIN GS TARAFTARINI UZAKLAŞTIRMA,GEL SİVASLIYA JOP SALLA!
SİVAS EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE 1 TANE SORUM OLACAK İNŞALLAH OKURDA BU SORUYU ONA GÖRE POLİSLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRİR.
-BİZ PKK SEMPATİZANLIĞIMI YAPTIKKİ SİVAS EMNİYET MENSUPLARI BİZ SİVASSPOR TARAFTARINI ŞEHRİN GÖBEĞİNDE İSTANBULLULARIN ÖNÜNDE ACIMASIZCA JOPLADI? VE BUNUN HESABINI KİM VERECEK?VE BİZE KARŞI BİR DÜŞMANLIĞIMI VAR POLİSLERİMİZİN?!
ofgurleyuk78
28.04.2008, 00:07
Bak elin oğlu diyorsun. Demekki Sivaslı değiller. Takma kafana. Polislerde terbiyesizlik yapmışlar. Biraz daha saygılı olabilirlerdi.
dark_yamtar58
28.04.2008, 00:08
BUGÜN SAAT 10 CİVARI ALDIM ARKADAŞLARIMI ŞÖYLE BİR İSTASYON TURU YAPALIM HEMDE STRES ATALIM DEDİK.O SAATLERDEDE CİNCON-FENER MAÇI BİTMİŞ GALİBA EN AZ 300 G...SARAYLI SİVASIN TAM GÖBEĞİNDE 4 EYLÜL KONGRE MÜZESİ BAHÇESİNDE RESMEN SİVASLILARA KÜFREDERCESİNE''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM''DİYE YIRTILIYORLAR.
TABİKİ BU BİR SİVASLININ GURURUNA DOKUNUR.TOPU TOPU 50 KİŞİ TOPLANDIK TOPLANMADIK BİZDE KENDİ TAKIMIMIZI SAVUNMAYA BAŞLADIK.
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN,HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS.VS..SLOGANLARIMIZI ATIYORDUKKİ SANKİ SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLİZDE PKK SEMPATİZANIYMIŞIZ GİBİ POLİSLER TUTTUĞUNU JOPLAMAYA BAŞLADI.BÖYLE BİR SAÇMALIK OLABİLİRMİ ALLAH AŞKINA!SEN KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI SAVUN.ELİN OĞLU İSTANBUL YALAKALIĞI YAPSIN GS TARAFTARINI UZAKLAŞTIRMA,GEL SİVASLIYA JOP SALLA!
SİVAS EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE 1 TANE SORUM OLACAK İNŞALLAH OKURDA BU SORUYU ONA GÖRE POLİSLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRİR.
-BİZ PKK SEMPATİZANLIĞIMI YAPTIKKİ SİVAS EMNİYET MENSUPLARI BİZ SİVASSPOR TARAFTARINI ŞEHRİN GÖBEĞİNDE İSTANBULLULARIN ÖNÜNDE ACIMASIZCA JOPLADI? VE BUNUN HESABINI KİM VERECEK?VE BİZE KARŞI BİR DÜŞMANLIĞIMI VAR POLİSLERİMİZİN?!
Sevgili yeğenim P.K.K.sempatizanı olsaydın kesinlik le jop yemezdşn.Sayın olurdun.Sırça köşk te ağırlanırdın.
ersoy_34
28.04.2008, 00:10
onlarsivasta suskunlaşacak lar boşver sevinsin garipler
mesut_sivasliyiz_58
28.04.2008, 00:54
evet ya bosver kanka kavani yorma biz biliyoruz turkiyenin polislerini anlatma bize
sivaslıgenç
28.04.2008, 08:36
Serkan abi az önce izledim tvde ellerinize saglık iyi yapmışsınız cinconlulara.
Harbi polisin gözaltına almasına anlam veremedim.Ama pkklı olsaydınız çıtlarını çıkaramazlardı 100 m ilerde sapan atarlardı böyle bir polisimiz var.:)
altuntas58
28.04.2008, 09:08
Sivaslı K...ler Cinconu destekler yapacak bir şey yok herkes istediğini yapar ama onların sivaslı olduğuna inanmam sivaslı olupta sivassporumuzun başarısına inanmayan şahıslarda var
_DuMaN_58
28.04.2008, 09:14
Aslında nefes tüketmeye gerek yok. Zamanla onlarda yanlış yaptıklarının farkına varacakalrdır. Benim arkdaslar eskiden koyu fenerlilerdei şimdi Koyu Sivassporluu oldular :)
Zamanla onlarda değişeceklerdir...
sivaslıgenç
28.04.2008, 09:53
Ben Sedatı tanırım ne kadar beşiktaşlıysada o kadarda Sivassporludur.
Sivassporun İstanbuldaki çoğu maçınada gider.
çılgın-sedat
28.04.2008, 10:08
burda sivassporluyum diyenlerin arasında kaç tanesi sadece sivassporlu ben söyleyim 10 kişiden bir tanesi anca
sen sivasspor için ne yapdın
biliyosan konuş yoksa konuşma
sen ne yapdın dersen söyleyim sana
850 ytl maaş aldım
700 ytl sivassporun hesabına yatırdım
faturalı hat aldım 1 ay boyunca gunde 2 sms çekdim
sivasspor forması getirttim sivasdan
benim elimden bu kadarı geldi bu kadarını yapdım
senın elinden geliyosa daha iyisini yap
sivaslıgenç
28.04.2008, 10:12
burda sivassporluyum diyenlerin arasında kaç tanesi sadece sivassporlu ben söyleyim 10 kişiden bir tanesi anca
sen sivasspor için ne yapdın
biliyosan konuş yoksa konuşma
sen ne yapdın dersen söyleyim sana
850 ytl maaş aldım
700 ytl sivassporun hesabına yatırdım
faturalı hat aldım 1 ay boyunca gunde 2 sms çekdim
sivasspor forması getirttim sivasdan
benim elimden bu kadarı geldi bu kadarını yapdım
senın elinden geliyosa daha iyisini yap
Tebrik ederim Sedat.
Vallahi herkes düşünüpte yapmaz bunları.Sen düşünmüşsün hemde fazlasıyla.
çılgın-sedat
28.04.2008, 10:30
mehmet amca benim a ....a..... kufurden inan haberim yok
ama yindene ben suçluyum o msnme sahip çıkamadım
gençliğime bağışlayın buyukluk sizde kalsın affedin beni
altuntas58
28.04.2008, 11:01
mehmet amca benim a.. a kufurden inan haberim yok
ama yindene ben suçluyum o msnme sahip çıkamadım
gençliğime bağışlayın buyukluk sizde kalsın affedin beni
Tamam sedatcığım özrün kabul oldu sen çok iyi bir gencsin özür dilemek erdemliktir
recosan58
28.04.2008, 11:05
onlara en güzel cevabı bu hafta vereceğiz inşallah takmayın kafanıza
Abdurrahman 58
28.04.2008, 12:04
gece gündüz dua ediyorum haftaya sivasspor-cincon maçında bir tane de olsa g..saraylı o istasyon caddesinde cimbom lehine ağzını açsın yemin ediyorum o o...çocuğunun ağzıyla burnunu yerini değiştireceğim.!!!
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.