PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas halkı inanmıyor

Kaptan-58
29.04.2008, 10:38
Sivas halkı inanmıyor

SİVASSPOR'un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, G.Saray- F.Bahçe karşılaşmasından istemedikleri bir sonuç çıktığını söyledi. Galatasaray'ın bu sonucun ardından Sivas'a biraz daha rahat geleceğini ifade eden Yerlikaya, ''Beraberlik dahi onlara yetiyor, ama biz ne yapıp edip G.Saray'ı yeneceğiz" dedi. SİVAS halkının şampiyon olacaklarına
inanmadığını belirten Yerlikaya, ''Bu bir gerçek. Ne kadar inanıyor desek de bu görünen bir gerçek. Sivaslı olduğum için bazı şeyleri daha iyi görüyorum. Kimse inanmıyor bize. Ama onlar inanmasın fark etmez, biz kendimiz inanıyoruz. İnşallah bunu başarırız" ifadesini kullandı

kangallim
29.04.2008, 10:40
inşallah... hadi hayırlısı futbolcu kardeşimiz.....

altuntas58
29.04.2008, 10:58
Ben 10 gündür Sivasta bulunuyorum şehirde öyle ahım şahım bir hazırlık yok bazı guruplar caddelerde toplanıp sivassporumuzu desteklemek amacıyla araba konvoyları düzenleyip şehirde tur atıyorlar tezhüratlarda bulunuyorlar hepsi o genclerin elinden gelen her şeyi yaptığını gördüm bir kac bayrağın dışında şehirde öyle göze carpan sivassporla ilgili önemli diyeceğimiz bir hazırlık yok bütün bunlar yetmezki yetmezki birazda esnaf bu konulara duyarlı olmalı yarın GS macı için şehrimize binlerce kişi gelecek bunlardan esnafımız yararlanacak onun içinde Sivassporumuz için bazı adımları atmaları lazım Şampiyonluğun yolu inanmaktan gecer

KADIKöYLü
29.04.2008, 22:45
Fenerden kendi sahasında 4 yiyen bir takım nasıl şampiyon olsun. sivas halkı tabi takımına inanmaz çünkü adamını tanıyor...

altuntas58
29.04.2008, 22:47
Sen ne demek istiyorsun acık konuşta anlayalım

KADIKöYLü
29.04.2008, 22:51
bülent uygun bey fendi söz ediyorum efenim...zat-ı alleri fenerbahçe camiası mensublarındandır...

Abdurrahman 58
29.04.2008, 22:56
efendi sen önce şu soruma cevap ver:
nickindeki kadıköy fenerin stadının bulunduğu yermi
yoksa sivasta bir köymü????
ayrıca bülent uygun'hakkındada yorumlarına dikkat et!SİVASSPORA ETTİĞİ EMEKLERİ GÖZARDI ETME!

altuntas58
29.04.2008, 22:59
bülent uygun bey fendi söz ediyorum efenim...zat-ı alleri fenerbahçe camiası mensublarındandır...

iyide seni ne ilgilendirir bülent uygun yoksa planlarınızımı bozuyor İşte yine bizanslılar hortladı alisamiyende cimleri yiyenler şimdi kalkmiş sivassporumuzu eleştiriyorlar bizans oyunları başladı sahte büyükler istanbulun yerlisi rumlar siz hangi millete mensupsunuz şerefli bir anadolu takımına laf atıyorsunuz sizde acaba onlardan felanmısınızda Sivassporumuza laf atmaya cüret ediyorsunuz

58 memo
29.04.2008, 23:19
Fenerden kendi sahasında 4 yiyen bir takım nasıl şampiyon olsun. sivas halkı tabi takımına inanmaz çünkü adamını tanıyor...

Sivassporun iç meselesi seni ilgilendirmez
sen önce takımını belli et
provakatörlük yapma:mad:

altuntas58
29.04.2008, 23:22
Dün Sivasta galatasarlılarla bağıran sivaslı k....lerden senin sivaslılığında şüphe ederim

KADIKöYLü
29.04.2008, 23:25
son maç sivasspor FB maçı olsaydı ve karşılasma sivasta oynansaydı...Bülent Uygun olası bir sivas zaferine sevinirmiydi yoksa FB nin kaçan şampiyonluğunamı üzülürdü...
siz bana bunun cevabını yazın...

58 memo
29.04.2008, 23:29
son maç sivasspor FB maçı olsaydı ve karşılasma sivasta oynansaydı...Bülent Uygun olası bir sivas zaferine sevinirmiydi yoksa FB nin kaçan şampiyonluğunamı üzülürdü...

senin derdin ne onu anlayamadım?
dikkat ediyorum Sivassporumuzun; elfeneri,cinconcon,beziktaş ile yapacağı maçlardan 1-2 gün önce böyle tipler siteye girip ortalığı karıştırmaya çalışıyor
şunu atın siteden:mad:

dark_yamtar58
30.04.2008, 00:30

Sana ne Kadıköylümüsün nesin kardeşim senin derdin ne anlayamadım.Senin Bülent hocayla şahsi bir pıroblemin varsa o bizi ilgilendirmez.Ama şu an Bülent hoca Sivas siporun hocası ve bülent beyde Sivas Siporun başarısından nemalanacak bir insan.Bülent hocanın neye sevineceği neye sevinmeyeceği bizi ilgilendirmez ama Sivas Sipor bizi sevindirdi,Gururlandırdı.Senin gibilere rağmen.

navruz58
30.04.2008, 02:20
la gardas bak cok kiziyorum fb gs bjk gec onlari en büyük sivassporum sivasspora bülent hocama sivas halkina laf atanin karsisina beni alsin bak bende fb celiyem ama beni icin en büyük sivassporum sivassim ne fb anlayamadim yapma yakismiyor sana ben sivassporum varken ben kimseye tutma ve tutmicammmmmmmmmmmm en büyük sivassporum58 okadar dilme gardaslarim

vcvc
03.05.2008, 17:30
Galatasaray'ı çimlere gömeceeeezzzzzzzz.......

ersoy_34
03.05.2008, 17:59

sen galiba sivaslı deyilsin kardeş ne işinvar buralarda git kadı köyün sitesine gir milleti boş yere germe

^HavamSana
03.05.2008, 22:56
Hayirlisi ya , dualarimiz sivassporLa : )

üsküdarli
03.05.2008, 22:58

sen izlemeye devam et Sivasta kervanlar Şehrin güzelliğine dalıp ağır ağır gider bir Sivaslı olarak hatırlatalımda çenen yorulmasın. idareli kullan çenenin hareket kapasitesini,,,