PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas bayraklarla donatildi.

58memo
02.05.2008, 12:54
Turkcell Süper Ligi'nin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk umutları besleyen Sivasspor'a bu yolda destek veren Sivasslılar bazı resmi kurum binalarının dış cepheleri ile caddeleri Sivasspor bayrakları ile donatarak, takımlarına destek vermeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde şampiyonluk mücadelesinde Sivasspor'a destek amaçlı makam otomobili ile bir çok taraftarla birlikle oluşturulan konvoyla kent turu atan Vali Veysel Dalmaz'ın Sivasspor'a destek amaçlı herkesin bayrak asmasına davet etmesinden sonra Sivaslılar harekete geçti.

İlk olarak Sivas Defterdarlığı çalıyşanları dev bir fotoğraflı pankartı kurum binası dış cephesine astı. Ardından bir çok esnaf caddeler ile sokaklara Sivasspor bayrakları ve kırmızı beyaz balonlar asarak, takımlarına destek oldu.

Sivasspor'un, hafta sonu yapılacak olan Galatasaray maçını kazanması durumunda şampiyonluk ümitlerinin artması halinde tüm kentin Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanalyi Odası ile Esnaf Odaları tarafından tüm kente bayrakların asılacağı öğrenildi.

Abdurrahman 58
02.05.2008, 13:18
geçte olsa yiğidolar uyandı.BU BÜYÜK TARAFTARA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR...

altuntas58
02.05.2008, 13:25
Ben yaklaşık 15 gündür Sivasta bulunuyorum hiçte öyle denildiği gibi bayraklarla felan donatıldığı yok bu şehire Sivassporumuzun Şampiyonluğa oynadığını daha nasıl anlatmalı bilmiyorumki işte önündeki macı GS macını aldığımız taktirde şampiyonluğun en büyük adayı ama malesef şehrin üstüne sanki ölü toprağı serpilmiş hiç heyecan yok esnaf dersen alakalı değil velhasıl yazık bu güzelim şehrimizin güzel takımı Sivassporumuza lütfen biraz duyarlı olalım takıma sahip cıkalım Sivassporumuza desteklerimizi maddi ve manevi olarak esirgemiyelim

gürün_güzeli
02.05.2008, 13:30
vallahi bende bazı esnaflarda gördüm başkada görmedim yada biz görmemiş olabiliriz kardeş yani kusura bakma ama...neyse hatta ilk aklımda kalan da maliyenin ordaki en büyük bayrak :S

WåñTêd_øØ7
02.05.2008, 14:23
super lıge cıkacakkende böle olmustu ıns :) bu sefer sampıon olur eyw memo ;)

58memo
02.05.2008, 16:13
Ben yaklaşık 15 gündür Sivasta bulunuyorum hiçte öyle denildiği gibi bayraklarla felan donatıldığı yok bu şehire Sivassporumuzun Şampiyonluğa oynadığını daha nasıl anlatmalı bilmiyorumki işte önündeki macı GS macını aldığımız taktirde şampiyonluğun en büyük adayı ama malesef şehrin üstüne sanki ölü toprağı serpilmiş hiç heyecan yok esnaf dersen alakalı değil velhasıl yazık bu güzelim şehrimizin güzel takımı Sivassporumuza lütfen biraz duyarlı olalım takıma sahip cıkalım Sivassporumuza desteklerimizi maddi ve manevi olarak esirgemiyelim

Mehmet abi, baslik öyle her her donatilmamistir ama donatilan yerler varmis ve gayet normal. Anadoludan bi sampiyon cikacak insallah. Allahin yardimiyla ve izniyle. :)