PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İslam'a sövüyorlar iktidar seyrediyor!

Abdurrahman 58
15.05.2008, 12:06
HYP Genel Başkanı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk,
Belçika’daki skandala sessiz kalan AKP’yi topa tuttu.

BelÇİka’daki bir kilisede Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaret etmek için sergilenen heykele AKP Hükümeti’nin seyirci kalmasını eleştiren Prof. Öztürk, “Türkiye, dinine ve peygamberine sövülürken sesini çıkarmayan bir iktidar tarafından yönetiliyor. İslam’ın içi oyulurken, bunlar seyretmekle yetiniyor” dedi.

Heykel kepazeliğine
iktidar seyirci kaldı!
Prof. Öztürk, Belçika’daki bir kilisede Peygamberimiz Hz. Muhammed’e hakaret edilen rezalet heykelini AKP hükümetinin seyretmesini sert bir dille eleştirdi.

Haber: Selda Öztürk KAY
Türkiye’ye dinler arası diyalog masalıyla sözde barış ve kardeşlik mesajı veren Avrupa Birliği, Belçika’nın göbeğinde sergilenen ve Peygamberimiz Hz. Muhammed’e hakaret edilen heykeli görmezden gelirken, teslimiyet politikası güden sözde muhafazakar (!) AKP iktidarının da bu rezilliğe seyirci kalması tepki topladı. Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, din istirmarcılarını eleştirerek, “İslam’ın içi oyulurken neden sesiniz çıkmıyor” dedi. Türkiye’de ılımlı İslam adı altında “kilise tarafından içi boşaltılan sömürge dininin” egemen kılınmak istendiğini ifade eden Prof. Öztürk, AKP iktidarının da bunun işbirlikçiliğine soyunduğunu belirterek, “Türkiye, AB’yi ülkenin başına ’kâhya’ haline getiren ve AB’ye kendi milletini jurnalleyen ancak dinine ve peygamberine sövülürken sesini çıkarmayan bir iktidar tarafından yönetiliyor” diye konuştu. Öztürk, Ilımlı İslam adı verilen din anlayışının, Avrupa’daki Türk ve İslam düşmanlığına da sessiz kalmak zorunda olduğunu söyledi.

İslam’a karşı husumet
Batı’nın Türklere ve onların temsil ettiği İslamiyet’e karşı husumetinin tüm politikalarda “belirleyici unsur” olduğunu savunan Öztürk, Atatürk’e ve Hz. Muhammed’in dinine sövenlerin bu nedenle yüceltildiğini kaydetti. Öztürk, Batı’da Hz. Muhammed’e yönelik saldırgan söylemlerin kilise teolojisinin temellerini oluşturduğuna dikkat çekti. Öztürk, kilise teolojisinin Hz. Peygamberi bir zındık, İslam’ı da bir “zındıklık hareketi” olarak göstermeye çalıştığını kaydetti.

Haçlı zihniyeti
Bu heykelin ne ilk ne de son örnek olduğunu belirten Prof. Öztürk, “Haçlı zihniyetinin İslam ve Türk düşmanlığı yüzyıllardır devam ediyor. Hz. Muhammed’e ve O’nun dinini en iyi temsil eden Türklere olan düşmanlık ve kin, Avrupa’da tek belirleyici unsurdur” dedi.

Tasvirinden çalınmış
Prof. Yaşar Nuri Öztürk, ahşap heykelle ilgili şu bilgileri verdi: “Belçika’daki heykel Dante’nin İlahi Komedya (La Divina Commedia) eserindeki Hz. Muhammed tasvirinden çalınarak yapılmıştır. Dante, eserinde Hz. Muhammed’i cehennemin en alt tabakasında azap gören zındıklar içinde tasvir etmiştir. Dante’nin bu eserinin Batı dünyasında bu kadar anıtlaşmasının nedeni de, Hz. Muhammed’e yönelik çirkin ve saldırgan ifadeleridir. Çünkü İslamiyet’e ve Türklere olan hınç, Avrupa’da belirleyicidir. Türk’e ve İslam’a söven de yüceltilir.”

İşte Avrupa’nın gerçek yüzü
Belçika’da Flanders’deki Churh Of Our Lady kilisesindeki ahşap heykelde, iki dişi meleğin ayakları altında çiğnenen ve elinde Kur’an bulunan Hz. Muhammed tasvir ediliyor.

Abdurrahman 58
15.05.2008, 12:07
akp lilerden nasıl bir savunma gelecek merakla bekliyorum...!

ersoy_34
15.05.2008, 12:35
akp lirelmi sadece bu ülkede müslüman sende savun tabiki müslümansan...?

Abdurrahman 58
15.05.2008, 13:08

ne saçmalıoyorsun sen!adli dengenmi bozuldu yoksa?.sana tavsiyem bir psikoloğa görün.ELHAMDULİLLAH MÜSLÜMANIM.diğer müslüman kardeşimin dininden şüphe etmeyecek kadar!BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.ALAYINIZ BÖYLE. Bİ AÇIĞINIZ YÜZÜNÜZE VURULDUMU HEMEN HAKARET ETMEYE BAŞLARSINIZ.
NE DİYEYİM ERSOY ALLAH ISLAH EYLESİN SEN VE SENİN GİBİLERİ.

sivaslı_gız
15.05.2008, 13:37
tabiki akplilerin tavırları ne olacak bende çok merak ediorum.yalnız sadece türkiye deil diğer müslüman ülkelerde bu işe bir dur demeli.

dark_yamtar58
15.05.2008, 13:46

Ersoy kardeşim Akp liler Müslümanlığın tapusunu ta Erbakan zamanında çıkarttı bu memlekette kendilerinden başkası Müslüman değil ki.Müslümanlık la Türban da olmasa Akp siyaseti iflas edecek başka gündemde neleri varki.Piyasa ateş pahası ev kiraları dersen almış başını gidiyor.Çarşıda vatandaş sadece vitrinleri seyrediyor.Akp ne yapıyor AB ye yaranmak,onların koltuk değneği olabilmek için herşeyi teslim etmeye hazır bekliyor...Bir koltuk değneğide olamadılar.

dark_yamtar58
15.05.2008, 13:49
Sadece AKp ye oy verdim diye Akp yi savunmanın vebali büyük.Günümüz gerçekleri ve vatandaşın geçimine orantılı düşünmekte yarar var.Piyasalar yangın yeri.

berat.demir
15.05.2008, 13:59
arkadaşlar olayı siyasileştirmeyelim. ortada büyük bi hakaret var. birbirimizle uğraşacağımıza avrupayla uğraşalım. hakareti eden avrupa. avrupanın istediği de bizim birbirimize düşmemiz zaten. tek yürek olmalıyız ve avrupaya haddini bildirmeliyiz. artık sabrımız daştı avrupa haberin ola

dark_yamtar58
15.05.2008, 14:08
arkadaşlar olayı siyasileştirmeyelim. ortada büyük bi hakaret var. birbirimizle uğraşacağımıza avrupayla uğraşalım. hakareti eden avrupa. avrupanın istediği de bizim birbirimize düşmemiz zaten. tek yürek olmalıyız ve avrupaya haddini bildirmeliyiz. artık sabrımız daştı avrupa haberin ola

Berat bey...Bu konuda Başbakanın açıklaması var mı Dış işleri Bakanlığımızın konuya yaklaşımı ne...? Bu işler bizi aşar bu iş hükümetin görevi biz hiç bir şeyi siyasallaştırmıyoruz.Sadece içra merciinde kim varsa onu görevini yapmaya davet ediyoruz.Tabiki o da Akp ve Akp hükümeti.Ben sadece şahsi tepkimi bu sitede yazabilirim Uluslar arası bir konu seni ve beni aşar.Sadece bizler Hükümet neden sessiz demekle yetinebiliriz.Gördüğümüz kadarıyla kaderini bekleyen kesime hazır koyun gibi bekliyorlar savunulacak övünülecek hiçbir tarafları yok.

berat.demir
15.05.2008, 14:14
piyasalardan filan bahsetmişsiniz. doğru piyasalar kötü. ama bu konunun piyasalarla ne alakası var. tepki göstereceksek hükümetin sessiz kalmasına gösterelim. bu konunun piyasayla alakası yok. ortada Peygamberimize açık bi hakaret var. burada gündemimiz bu piyasalar değil. piyasaları konuşursak ana konudan uzaklaşırız. piyasaları ayrı bi konuda tartışın.

sonbahar5803
15.05.2008, 14:15
Yazık, vallahi yazık!

Ortada böyle ciddi bir mesele var. Gerçi bu sadece tek bir örnek. Eskiden beri vardı bu tür hakaretler, ardı arkası da kesilmeyecek. Ama biz hala siyaset derdindeyiz!

Sırf belirli siyasi görüşe sataşmak için Yaşar nuri öztürk gibi bir adamın yorumlarını kayde değer bulup buraya eklemek bile beni çok üzüyor serkan kardeşim.

Sırf sana hitaben yazıyorum. Çünkü senin dini yönüne, samimiyetine inancım sonsuz.

Bizler AKP'li olduğumuz için dini savunmuyoruz; çok şükür Müslüman olduğumuz için savunuyoruz. Erbakan'cı olduğumuz dönemlerde de aynıydı.
Bir gün siyasi görüşüm değişir her hangi başka partiyi savunursam da yine aynı olacak!

Din ile alakası olmayan insanların dindar kesime sataşmasını anlıyorum ama maalesef seni anlayamıyorum.

Sorarım o zaman, AKP'li olmayanlar ne yapmış?

Dininizi sadece iktidarda olduğunuzda savunun diye bir hüküm mü var Kuran'da da bizim mi haberimiz yok?

dark_yamtar58
15.05.2008, 14:21
piyasalardan filan bahsetmişsiniz. doğru piyasalar kötü. ama bu konunun piyasalarla ne alakası var. tepki göstereceksek hükümetin sessiz kalmasına gösterelim. bu konunun piyasayla alakası yok. ortada Peygamberimize açık bi hakaret var. burada gündemimiz bu piyasalar değil. piyasaları konuşursak ana konudan uzaklaşırız. piyasaları ayrı bi konuda tartışın.

İçim yanıyor arkadaş bir saat önce 400 ytl Ev kirası 300 ytl de dersaneye verdim içim yanıyor.Asgari ücretin 400 ytl olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Dini vatanı düşünecek halimiz mi kaldı somun ekmeğinin mücadelesini yapıyoruz onu bile bulamayacak durumdayız.Dış işlerinide vatandaş idare edecekse hükümet ne yapacak bana sen onu söyle...Saygılar arkadaş

Abdurrahman 58
15.05.2008, 14:23
Yazık, vallahi yazık!

Ortada böyle ciddi bir mesele var. Gerçi bu sadece tek bir örnek. Eskiden beri vardı bu tür hakaretler, ardı arkası da kesilmeyecek. Ama biz hala siyaset derdindeyiz!

Sırf belirli siyasi görüşe sataşmak için Yaşar nuri öztürk gibi bir adamın yorumlarını kayde değer bulup buraya eklemek bile beni çok üzüyor serkan kardeşim.

Sırf sana hitaben yazıyorum. Çünkü senin dini yönüne, samimiyetine inancım sonsuz.

Bizler AKP'li olduğumuz için dini savunmuyoruz; çok şükür Müslüman olduğumuz için savunuyoruz. Erbakan'cı olduğumuz dönemlerde de aynıydı.
Bir gün siyasi görüşüm değişir her hangi başka partiyi savunursam da yine aynı olacak!

Din ile alakası olmayan insanların dindar kesime sataşmasını anlıyorum ama maalesef seni anlayamıyorum.

Sorarım o zaman, AKP'li olmayanlar ne yapmış?

Dininizi sadece iktidarda olduğunuzda savunun diye bir hüküm mü var Kuran'da da bizim mi haberimiz yok?

hanfendi mes'eleyi yaşar nuri öztürkten duymadım veya öğrenmedim.zaten ne herze yediği ortada iktidarın.hiçkimse sessiz kalmamalı haklısın.ama buna iktidarın ön ayaklık yapması lazımken hala AB.... yeniyor! sebebi ne olabilir bunun peki söyleyebilirmisiniz?.

berat.demir
15.05.2008, 14:26
İçim yanıyor arkadaş bir saat önce 400 ytl 300 ytl de dersaneye verdim içim yanıyor.Asgari ücretin 400 ytl olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Dini vatanı düşünecek halimiz mi kaldı somun ekmeğinin mücadelesini yapıyoruz onu bile bulamayacak durumdayız.Dış işlerinide vatandaş idare edecekse hükümet ne yapacak bana sen onu söyle...Saygılar arkadaş

saygılar benden
dini vatanı düşünecek halimiz mi kaldı demişsin. doğru sana hak veriyorum. ekonomik durgunluk yok demiyorum elbette var. ama bu konuları ayrı bi başlıkta konuşalım.
ama dini vatanı biz her ekonomik koşulda düşünürüz. çünkü bunlar bizim olmazsa olmazımızdır. Bedir savaşında Çanakkale savaşlarındaki ruh bu ruhtu.
burada ana konu bence Peygamberimize yapılan hakarettir.

dark_yamtar58
15.05.2008, 14:34
Ya arkadaş bu sonbahar denen fidnenin yüzünden zaten site yöneticileriyle ters düşüyorum yine beni buldu.Kusura bakmayın ben sohbetten çıkıyorum.

Abdurrahman 58
15.05.2008, 14:37
Ya arkadaş bu sonbahar denen fidnenin yüzünden zaten site yöneticileriyle ters düşüyorum yine beni buldu.Kusura bakmayın ben sohbetten çıkıyorum.

bize yakışanı yapalım adıslı reisim.şimdi bunlar sanarki susturduk ve kaçırdık.buna meil vermeyelim abicim BİZİ KİMSE SUSTURAMAZ. hala işi siyasete döktüğümüzü sanıolar bu gafiller.zorlarına gidio belli!

58memo
15.05.2008, 14:46
Berat bey...Bu konuda Başbakanın açıklaması var mı Dış işleri Bakanlığımızın konuya yaklaşımı ne...? Bu işler bizi aşar bu iş hükümetin görevi biz hiç bir şeyi siyasallaştırmıyoruz.Sadece içra merciinde kim varsa onu görevini yapmaya davet ediyoruz.Tabiki o da Akp ve Akp hükümeti.Ben sadece şahsi tepkimi bu sitede yazabilirim Uluslar arası bir konu seni ve beni aşar.Sadece bizler Hükümet neden sessiz demekle yetinebiliriz.Gördüğümüz kadarıyla kaderini bekleyen kesime hazır koyun gibi bekliyorlar savunulacak övünülecek hiçbir tarafları yok.

Bekir abi sana katiliyorum. Akp türkiyeyi yönetgine göre onlarda bunun bi caresini bulmalari lazim. Türkiyenin ve müslüman ülkelerin en önemli konu bence dinimiz olmalidir, insallah buna büyük bi tepki göstererek, Onlara bi uyari yaparlar.

sonbahar5803
15.05.2008, 14:51
bize yakışanı yapalım adıslı reisim.şimdi bunlar sanarki susturduk ve kaçırdık.buna meil vermeyelim abicim BİZİ KİMSE SUSTURAMAZ. hala işi siyasete döktüğümüzü sanıolar bu gafiller.zorlarına gidio belli!

Kardeşim, ben özellikle yazımda serkan diye belirttimki başkalarıyla muhatap olmamak için. Bunun sebebini de belirtmiştim.

Birileri kendi çapında üzerine alınmasın! Derdim kimseyi susturmak değil. Ben artık din konusunun bu denli tartışmalara açılmasını istemiyorum sadece. Bu da benim fikrim.

İnşAllah herkes duyarlı olur.

Selametle.

Abdurrahman 58
15.05.2008, 14:54
Kardeşim, ben özellikle yazımda serkan diye belirttimki başkalarıyla muhatap olmamak için. Bunun sebebini de belirtmiştim.

Birileri kendi çapında üzerine alınmasın! Derdim kimseyi susturmak değil. Ben artık din konusunun bu denli tartışmalara açılmasını istemiyorum sadece. Bu da benim fikrim.

İnşAllah herkes duyarlı olur.

Selametle.

hanfendi mes'eleyi yaşar nuri öztürkten duymadım veya öğrenmedim.zaten ne herze yediği ortada iktidarın.hiçkimse sessiz kalmamalı haklısın.ama buna iktidarın ön ayaklık yapması lazımken hala AB.... yeniyor! sebebi ne olabilir bunun peki söyleyebilirmisiniz?.

BEN BU SORUNUN CEVABINI İSTİYORUM.!LÜTFEN.

Kaptan-58
15.05.2008, 14:55
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

dark_yamtar58
15.05.2008, 15:05

BEN BU SORUNUN CEVABINI İSTİYORUM.!LÜTFEN.

Sekan bu İnsan seni kızdırıp kötü şeyler konuşturup anında site yöneticilerine Mesajla şikayet ediyor Teccal bu dikkatli ol.Adislibekir i seni burdan sildircem dedi dediğinide yaptı.

ersoy_34
15.05.2008, 15:22
biri şu serrrkana haddini bildirsin yoksa azımı bozacağım

sivaslı_gız
15.05.2008, 15:26
bence bu konuya bu kadar yorum yeterli yoksa herkes birbirinin kalbini kırcak.bizim yapmamız gereken bu kafirlerin cezalarını bulmaları için dua etmek

ersoy_34
15.05.2008, 15:42
bence de yeter birileri terlecek nebiliyorsunda konuşuyorsunuz anlamıyorumki

Abdurrahman 58
15.05.2008, 15:52
_____________-****************************** ****

Abdurrahman 58
15.05.2008, 15:54
BENLE BİR SORUNU OLAN VARSA.VE KENDİSİNE GÜVENİORSA BİLGİLERİYLE SAVAŞSIN BENİMLE 18 YAŞINDAYIM AMA ÇOK ŞÜKÜR KENDİ ÇAPIMDA BİLGİLİYİM.BEN BAZILARI GİBİ KİMSENİN DİNİNE VE KİMLİĞİNE KÜFRETMEM VE BUNLARI ÖZEL MESAJ OLARAK O KİŞİYE GÖNDERMEM!VARSA CESARETİN BURDAN YAZ ARKADAŞ.ACİZMİSİN?
O ANLADI BUNLARI!AYRICA KİMLİĞİMİ GETİRİRİM (.....)!!!

ersoy_34
15.05.2008, 16:06
kimliğini ne yapayımsen zürüyetini iyi araştır çünkün sençirkin sözlerle karşımaçıktın

dark_yamtar58
15.05.2008, 16:09
Ya arkadaşlar İktidarda hangi hükümet varsa İcranın başı olduğu için eleştirilecek.Demokrasi,demokr asi diye bizde kafa bırakmadınız ama demokrasinin " d " sine yanaşsak kıyamet kopuyor.Eleştirilere açık olmak lazım.Hak dağıtandan hak istemek kadar normal birşey yok.Burdada hak dağıtan bugünün iktidarı değilmi.Eee o zaman ben gidipte Yunan Hükümetini mi eleştirecem.Burda hep arkadaşız hep ayni memleketin çocuğuyuz bu kadar basit şeyler için birbirimizi kırmayalım.Lütfen Ben Serkanıda tanırım,Fatihi de ikiside vatansever koç gibi insanlar.Demekki bir yanlış anlaşma var kapatalım olsun bitsin.Zaten ("""Sonbahar5803 """) Misyonu gereği karıştırmak için burda ona uymayın.Bu ismi duyunca,görünce bilinki radyasyon sızıntısı var bölgeyi terkedin.

Abdurrahman 58
15.05.2008, 16:09
ULAN SEN KİMSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
MSN ADRESİM YAZIYOR SAYFAMDA EKLE!
BÜYÜĞÜMDÜR DEDİM SUSTUM!AMA YETER ETTİN.BU LAFLARI YUTTURACAM SANA!!!ZÜRRİYETSİZ!HAYSİYETSİZ !

dark_yamtar58
15.05.2008, 16:16
ULAN SEN KİMSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
MSN ADRESİM YAZIYOR SAYFAMDA EKLE!
BÜYÜĞÜMDÜR DEDİM SUSTUM!AMA YETER ETTİN.BU LAFLARI YUTTURACAM SANA!!!ZÜRRİYETSİZ!HAYSİYETSİZ !

Arkadaşlar lütfen siz bir elmanın yuarısıkadar birbirinize benziyorsunuz.Size burda sitede bu sözler yakışmaz.Sizi birbirinize takan deccal kaçtı bak.Onun istediği zaten buydu ikinizde benim arkadaşımsınız özür dileyin ve tatlıya bağlayın bu işi.Valla size yakışmıyor.

ersoy_34
15.05.2008, 16:16
bak serrrkan denilen mahlukat ben sana küfür etmiyorum şünkü ben allahtan korkarım ama sen sivaslı deyilsin heralde senin seviyene inemem sen nerden geldiyini bile bilmiyorsun

ersoy_34
15.05.2008, 16:19
Arkadaşlar lütfen siz bir elmanın yuarısıkadar birbirinize benziyorsunuz.Size burda sitede bu sözler yakışmaz.Sizi birbirinize takan deccal kaçtı bak.Onun istediği zaten buydu ikinizde benim arkadaşımsınız özür dileyin ve tatlıya bağlayın bu işi.Valla size yakışmıyor.

bekir abi sen benim büyügümsün sende yeter onun sevyesine inmembile kurusabakmayın arkadaşlar

dark_yamtar58
15.05.2008, 16:22
bekir abi sen benim büyügümsün sende yeter onun sevyesine inmembile kurusabakmayın arkadaşlar

Fatih ne olacak kavgamı yapacaksınız.Yapılan iş fındık kabuğunu doldursun yoksa bu sitede birbirimize yazmayalım olsun bitsin.

ersoy_34
15.05.2008, 16:24
Fatih ne olacak kavgamı yapacaksınız.Yapılan iş fındık kabuğunu doldursun yoksa bu sitede birbirimize yazmayalım olsun bitsin.

TAMAM ABİ BİŞEY YOK OLDU BİTTİ BOŞ VER BEN UNUTTUM BİLE

Arif Coşkun
15.05.2008, 16:24
Güzel arkadaşlarım bakın bu bizlere hiç yakışmıyor,şurada neyi paylaşamıyorsunuz onu bile anlamış değilim.Kendi içimizde birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak,dinimize, namusumuza söz söyleyeceklerle nasıl başederiz.Lütfen daha sakin,daha anlayışlı daha olgun tavırlarla birbirimizi anlamaya çalışalım.Hakaretle,küfürle, kavgayla, kaba sözlerle biryere varmamız mümkün değil.Lütfen sakin olalım.

sonbahar5803
15.05.2008, 16:25
Birileri haddini bilsin artık! Deccal, dinle yakından uzaktan alakası olmayıp her dini konuya dalanlardır.

Yazmayacağım burada diye çıkıp, ortalığın kızıştığını görünce tekrar dönenlerdir!

Ya gidiyorum deme, ya da gidince tekrar dönme.

Sana son defa söylüyorum, sen benim muhatabım değilsin, olamazsın da.

Her konuya da benim ismimi katma. Kendi fikirlerini yaz.

dark_yamtar58
15.05.2008, 16:29
TAMAM ABİ BİŞEY YOK OLDU BİTTİ BOŞ VER BEN UNUTTUM BİLE

Sağol fatih sanada bu yakışır helal olsun diyorum işte bu kadar..............

dark_yamtar58
15.05.2008, 16:31
Birileri haddini bilsin artık! Deccal, dinle yakından uzaktan alakası olmayıp her dini konuya dalanlardır.

Yazmayacağım burada diye çıkıp, ortalığın kızıştığını görünce tekrar dönenlerdir!

Ya gidiyorum deme, ya da gidince tekrar dönme.

Sana son defa söylüyorum, sen benim muhatabım değilsin, olamazsın da.

Her konuya da benim ismimi katma. Kendi fikirlerini yaz.

Yeter artık Allahını Kitabını seversen çık aradan bu milleti neden birbirine takıyorsun.Ben bu isimdende vazgeçerim ama şunu bilki senide iyi hale bırakmam.

sonbahar5803
15.05.2008, 16:35
Benim ismimi her seferinde yazan sensin!

Beni her konuya alet eden sensin!

Herkese beni karalayan, sürekli sataşan sensin!

Şimdi konuyu saptırma. Bir başa dön ve oku ne yazmışsın, sonra kendini acındırma politikalarına gir.

SONMEZ
15.05.2008, 16:48
Sevgili arkadaşlar,
Serkan arkadaşımız, bir konuyu buradan bizlerle paylaşmış,
akılcı ve seviyeli bir üslup ile yorumlarınızı yazmak yerine;
birbirinizi kırıcı ve itham edici yorumlarınızı üzülerek okuyorum...!

Şu enerjinizi ve vaktinizi, doğru adrese harcarsanız daha rasyonel olmaz mı ?
Buradan polemiğe girmek yerine, kaç kişi Belçika Konsolosluğuna tepkisini koydu ?
Kaçımız doğru adrese eleştiride bulunduk...?...!

............................!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........ ....................
............................?? ???????????????............... .............

Belçika
Büyükelçilik: Mahatma Gandi Caddesi, 55 Gaziosmanpasa Ankara
Tel: (0 312) 446.82.47 Fax: ( 0 312) 405.61.66
Konsolosluk: Sıraselviler Caddesi, 73 80060 Taksim - Istanbul
Tel: (0212) 243.33.00 Fax: (0212) 243.50.74