Orijinalini görmek için tıklayınız : En Son İzlediğiniz Film/Filmler
Sitemizin böyle bişeye de ihtiyacı olduğunu düşündüm.. En son izlediğiniz filimleri yazın bakalım.. Beğendiniz mi beğenmediniz mi?? Ona göre fikir edinmiş oluruz 10 üzerinden puanlama yapalım...
sivaslı_gız
28.05.2008, 15:58
ben en son recep ivedik'e gittim bir çok kişi eleştirdi ama bence harika bir yapım tavsiye ederim;)
Güzel bir başlık teşekürler,
En son 1972 yılı Japon yapımı "Lone Wolf and Cub 3" (Yalnız Kurt ve Yavrusu) filmini izledim. 6 filmlik serinin üçünci bölümü. Tuzağa düşürülen ve eşi öldürülen eski bir shogun cellatının 1 yaşındaki çocuğunu yanına alarak kiralık katil olmasını ve başlarından gelen olayları anlatıyor.
Film çok kanlı kılıçla kesme sahneler içerdiği için bu konudaki hassas kimselere ve 18 yaşından küçüklere tavsiye etmiyorum.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
ben en son recep ivedik'e gittim bir çok kişi eleştirdi ama bence harika bir yapım tavsiye ederim;)
bende en son o filme gitmiştim
Arkadaşlar burada en son sinemada izlediğimiz filmmi olacaktı. Sizler Recep ivedikten sonra hiç film izlemedinzmi yani?
en son izlediğim bi sinema starda kapan diye bir sinema gerilim dolu bir sinemaydi.
Arkadaşlar burada en son sinemada izlediğimiz filmmi olacaktı. Sizler Recep ivedikten sonra hiç film izlemedinzmi yani?
evet en son izlediğiniz filmleri sormuştum ve itiraf ediyorum ki recep ivedikten sonra sinemaya gitmedim
evet en son izlediğiniz filmleri sormuştum ve itiraf ediyorum ki recep ivedikten sonra sinemaya gitmedim
:) Peki en son sinemada izleidğimiz filmmi yoksa her hangi bir multimedya cihazında izlediğimiz filmmi farkediyormu ?
:) Peki en son sinemada izleidğimiz filmmi yoksa her hangi bir multimedya cihazında izlediğimiz filmmi farkediyormu ?
hayır vizyonda olupda korsan izlediğin filmde olur önemli olan popilel olması ve tavsiye edilebilir nitelikte olması
Anlaşıldı kardeş, O zaman ben ara sıra izleidğim 1950,60,70 li yılların filmlerini anlatmaktan vazgeçeceğim.
Son olarak Yasak Kırallık filmini izledim, Jet Li ve Jackie Chan in oynadığı eğlenceli ve harika bir aksiyon filmi.
dün isyan ve ihanetti seyrettim gerçekten gerilim doluydu.
EslemNida
14.07.2008, 20:20
Sınıfça "120"ye gitmiştik çok güzel gerçektennn!
Konusuu;VAN - Ruslara karşı savaşan sınır birliğine cephane taşırken hayatını kaybeden Vanlı çocukların dramı, “120” adlı filme konu oldu. Sarıkamış yollarında, 120 Vanlı çocuk ölmüştü.Birinci Dünya Savaşı sırasında Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki Allahuekber ve Soğanlı dağlarında binlerce askerin donarak şehit olduğu Sarıkamış faciası, Yönetmen Özhan Eren’in, “120” adlı filmine ilham kaynağı oldu..
dejavu film süper
danzel washington un filmleri süper oluyo
sivaslibebeq_
14.07.2008, 20:44
ben en son sewerk baktım fim recep ivedikti ondan sonra chucky baktım ama hep korsandan baktım:D:D:D
EslemNida
14.07.2008, 20:46
"Recep İvedik"çok izleniyor :D
Benim en izlediğim ve hoşuma giden filmlerden biri Bayrampaşa ben fazla kalmayacağım
detaylı bilgi için tıklayın... ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
MaViRuMuZ
15.07.2008, 04:50
evet 120 çok güzeldi
aşırı duygu yüklü 1 film
duygusalsanız ağlamadan çıkamazsınız
ben bile az kalsın ağlayacaktım:D
27. Uluslararası İstanbul Film Festivali Uluslararası Yarışma
Altın Lale Ödülü
Radikal Gazetesi Halk Ödülü
Yönetmen Semih Kaplanoğlu
Yapımcı Semih Kaplanoğlu
Senaryo yazarı Semih Kaplanoğlu
Oyuncular Nejat İşler,
Saadet Işıl Aksoy,
Ufuk Bayraktar,
Gülçin Santırcıoğlu
tatli-dilli
05.08.2008, 12:23
En son Mamma Mia'ya gittim, müthis eglenceli bir filmdi. Zaman zaman da duygusal sahneleri vardi. Ama genel olarak eglenceli bir film, zaten aranizda Mamma Mia müzikalini bilmeyen yokturdur eminim.
ABDULLAH DUMAN
05.08.2008, 13:32
biraz eski ama ben son osmanlıyı çok beğenmiştim tam memleket hikayesi
1, 2... Freddy senin için geldi... 3, 4... kapını sımsıkı ört...
Elm Sokağı Kabusu serisine yeni bir film daha ekleneceğini düşündüğünüzü biliyoruz.
Ama bu defa durum çok farklı. Farklı ama şaşırtıcı değil. Hollywood bunu hep yapıyor: Elm Sokağı yeniden başlıyor!
Seri 1984 yılında start almış ve sinema tarihine Freddy Krueger adında düş gezgini, uyku düşmanı korkunç bir kahraman kazandırmıştı.
Yeni projeye dair detaylar henüz belli değil. Ortaya çıkacak olan yeni serinin eskisini örnek alıp almayacağı da bilinmiyor. Kesin olan tek şey; Freddy geri dönüyor...
çocukken video kasetten izlerdik sabırsızlıkla bekliyorum şahsen ya siz ?
tatli-dilli
19.08.2008, 16:02
Sex and the City
kimi zaman komik eglenceli, kimi zaman düsündürücü, kimi zamanda insani aglatmaya meyilli
CrSivaslim58
19.08.2008, 16:58
***********Recep Ivedik***********
Kabadayı...Kenan İmirzalıoğlu bu kez tam bir piskopat rolünde.Gerçekten eğlenceli bir film.
Birde gerilim filmi izleyenler için 30 gün 30 gece yi tavsiye ederim...
ÜÇ MAYMUN
Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan
Oyuncular: Yavuz Bingöl, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Ercan Kesal, Cafer Köse
Senaryo: Ebru Ceylan, Ercan Kesal, Nuri Bilge Ceylan
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Sanat Yönetmeni: Ebru Ceylan
Kurgu: Ayhan Ergürsel, Bora Gökşingöl, Nuri Bilge Ceylan
Tür: Dram
Süre: 110 dk.
Yapım: 2007 - Türkiye, Fransa, İtalya
TESTERE 5
Orjinal Adı: Saw V
Yönetmen: David Hackl
Oyuncular: Tobin Bell, Costas Mandlor, Scott Patterson, Julie Benz
Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton
Görüntü Yönetmeni: David A. Armstrong
Müzik: Fear Factory, Front Line Assembly
Kurgu: Kevin Greutert
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Suç, Psikolojik
Süre: 107 dk.
Yapım: 2008, ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.
Gösterim tarihi: 24 Ekim 2008
AŞK TUTULMASI
Yönetmen: Murat Şeker
Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen, Tim Seyfi, Ali Erkazan, Suzan Aksoy
Senaryo: Murat Şeker, Selami Genli
Görüntü Yönetmeni:
Müzik: Serhat Ersöz
Kurgu:
Tür: Romantik, Komedi
Süre: 90 dk.
Yapım: 2008 - Türkiye
Gösterim tarihi: 24 Ekim 2008
akşam dvd filmlerini karıştırırken 120 yi buldum ve izledim 2.kez yine çok etkilendim izlemediyseniz mutlaka izleyin ,izlettirin hele hele çocuklarınıza mutlaka izletin ki vatan için nasıl fedakarlıklar yapılmış nasıl cefalar çekilmiş anlasınlar
aşk tutulması filmine gidecem günlerdir beni eken arkadaşımada teessüflerimi iletiyor ve inşallah film vizyondan kalkmadan izlemek nasip olur diyorum
Testere filminin serisini bir oturuşta izlemek lazım.Filimde müthiş bir kurgu var.Olaylar dizisi 5 serilik filimde müthiş ayarlanmış.Hiç bir tesadüfe yer verilmemiş.5 filim çekildi ve 6.cısı merakla beklenen başka bir film oldu mu bilmiyorum.Filmi çekici kılan vahşice öldürülme sahneleri değil,öyle olsaydı "texas katliamı" ve "tepenin gözleri" daha çok izlenidrdi.ama değil..Filmi cazip kılan müthiş olay örgüsü.:)
Wall-e
Animasyon filmlerinden hoşlananlar için eğlenceli bir film...
besyo_cu
19.11.2008, 00:44
Amerikalı savaş pilotu Dieter Dengler'in gerçek yaşam hikayesini anlatıyor. Vietnam savaşında uçağı ormana düşen Dengler yerli halk tarafından alıkonulur ve işkence edilir. Tutulduğu yerde beş tutsak daha vardır. Bir kaçış planı hazırlayan Dieter'e tutsaklardan biri karşı çıkar. Öldürüleceklerini anladıklarında planı hayata geçirmeye karar verirler. Fakat ihanet nedeniyle grup ayrılır. Sonrasında ise Dieter ve Duane aslında gerçek hapishane olan ormandan çıkış yollarını aramaya başlarlar...
Christian Bale başrolde şiddetle tavsiye ederim zaten Christian Bale 'in her flimi süper
tatli-dilli
23.11.2008, 22:46
osmanli padisahi (daha yarim saat önce geldim sinemadan)
fena degildi ama fragmanlarda tanitildigi kadar komik degildi,
bazi noktalar vardiki hakikatten dogru yerlere parmak basilmis...
COBANYILDIZI
23.11.2008, 22:56
osmanli padisahi (daha yarim saat önce geldim sinemadan)
fena degildi ama fragmanlarda tanitildigi kadar komik degildi,
bazi noktalar vardiki hakikatten dogru yerlere parmak basilmis...
ya bu osmanlı cumhurıyetı olmasın
buyrunlınkı
cok komık :))
sivaslı yıldız
24.11.2008, 00:12
Devrim Arabaları filmini ısrarla tavsiye ederim..
Filmden de bir cümle; '' Türkiye'de hiç bir başarı cezasız kalmaz..''
ofgurleyuk78
24.11.2008, 00:18
Osmanlı Cumhuriyeti isimli çok dikkatli izlemek lazı. (Atatürk olmasaydı bugünkü halimiz nasıl olurdu. Onu anlatmaya çalışıyor.)
tatli-dilli
07.12.2008, 00:46
Muro (dün izledim)
hic bir bilgim yoktu filim hakkinda ama anlatildigindan cok farkli birsey oldugu kesindi, hayal kirikligi yasadim, oradaki küfürler beni asti yani. pek öyle komik sahnesi felan yoktu, anlamsiz birseydi, sonu basi pek belli olmayan bisey.
A.R.O.G (bugün izledim)
oldukca eglenceli idi, filim 2 saat 8 dk sürdü ilk bir saati hemen hemen pek eglenceli degildi ama son bir küsür saati gayet yerindeydi, cem yilmaz farki ne de olsa, ben begendim yer yer cok fena gülebileceginiz sahneler geliyor.
insallah yakinda daha cok filim gelirde hepsine de gidebiliriz, merakla bekledigim ve insallah gelir dedigim bir filim var o da ISSIZ ADAM...
tatli-dilli
24.12.2008, 02:55
Filim degil ama o da bir gösteri sonucta;
ANADOLU ATESI
(daha eve geleli 15-20 dk oluyor)
ya bilmiyorum henüz cok taze ama bana göre gösteri mükemmel ötesiydi,
bir an olsun SIKILMIYORSUNUZ, ciddi bir emek sarfedilmis yaklasik 150-200 kisilik bir ekipti, her yöremizden bir hikaye ile birlestirilmis muhtesem halaylar oyunlar gösteriler. 2800 kisilik salon tika basa doluydu, biletlerin fiyatlari yerine göre degisiyordu, biz ortada ve besinci siradaydik görüntümüz cok net ve güzel bir acidandi, verdigimiz her kurus helali hos olsun.
Gerek kiyafetler, gerek makyaj, gerek müzikler beni cok etkiledi, yine gelsinler yine giderim, ve bu güne dek gitmemis olanlara siddetle tavsiye ederim...
selocan58
24.12.2008, 03:35
son zamanlarda pek hoslandım film olmadı 2007 yapımlı (jetli)suikastçi filmi güzeldi he bide size film yollım isleyen çoktur sanırım gusel bi film ama safak sezer bosrolde filmin ismi :(yasar ne yasar ne yasamaz)[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] film tek parca olduundan uzun oldundan bellı bi kısmında site sizi bekletio fakat sabredersenız devamını izlersiniz:)
tatli-dilli
30.12.2008, 19:07
Madagascar 2
kücük yegenlerime söz verdigim icin gidip izledim,
oldukca eglenceli bir filimdi,
gülmek isteyenlere tavsiye olunur...
akkayalı18
30.12.2008, 20:01
En son Muro'ya gittim .Mükemmeldi.Panafilme tşk.
sanada tesekkürler eline sağlık...
sevgim 58
30.12.2008, 20:04
ben gecen pazar tv "the village" izldim cok güzeldi ..............
Gerçekten güzel bir film. Zamanımızda birileri ermenilerden özür dilemekte.
Özür dileyen kişilere sesleniyorum bu filmi izleyin ve tekrar düşünün?
defalarca izlememe rağmen her defasında ağlayarak izledim ve herkesin izlemesini tavsiye ediyorum
harbikiz58
26.01.2009, 16:04
ben bu filmi izlemedim ama insallah izlerim bugun
ermeniden özür dilemiyoruz ,özür dileyen bizden degil
çılgın_türk
26.01.2009, 16:12
izlenmesi gereken en önemli türk filmlerinden biri gerçekten....
film olarak bakıldığında bazı kurgu hataları olabilir anlatım sade olabilir abartı az olabilir bir adam iki rolde neden oynar koca bi filmde olabilir .... ama
tarihimizde karlara yazılmış bir kahramanlık öyküsü bir kahramanlık realitesi olarak yerini almıştır.... bence saygı duyulması gereken nokta burasıdır... ki hangi millette böyle delikanlı yürekler görebilirsiniz... 120 tane çocuk ülkesi için toprakları için her şeylerini ortaya koymıştur.... alllah onlardan razı olsun inşallah
allah filmi yapandan , yaptırandan oynayandan izleyenden razı olsun.....
sivaslı yıldız
13.02.2009, 23:37
Kızarmış Yeşil Domatesler filmini izlemenizi tavsiye ederim..
Fannie Flagg'in romanından uyarlanan Kızarmış Yeşil Domatesler, feminizmin ilk adımlarına dair ipuçları verirken bir yandan da cinsiyetler arasında süregelen çatışmaları gözler önüne seriyor..
tatli-dilli
15.02.2009, 01:09
Recep Ivedik 2
gülmekten koptuk adeta, siddetle tavsiye edilir cok ama cok fazla komikti : )))
tatli-dilli
07.03.2009, 08:39
Slumdog Millionaire
bu film su an zaten var olan bütün ödülleri silip süpürüyor,
oldukca etkileyici bir filim,
hintler tarafindan ise inanilmaz tepkiler topluyor bukadar da fakir degiliz diye,
farkli bir pencereden farkli bir bakis acisi ben gayet begendim...
deniz kızı
07.03.2009, 08:45
LOST. kesinlikle izlemenizi öneririm.gerilim heyecan seviyorsanız.
Recep Ivedik 2
gülmekten koptuk adeta, siddetle tavsiye edilir cok ama cok fazla komikti : )))
Ekinler boy vermeden kör buzağı topallamaz :D:D:D
güzel film ama ilki daha güzeldi
Merkez_Alperen
07.03.2009, 13:01
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Çanakkale Savaşı, hem Türkiye hem dünya tarihi için özel önem taşır. Avustralya ve Yeni Zelanda’nın ulus olmalarını sağlamış, Sovyet devrimine zemin hazırlamıştır. Mustafa Kemal gibi bir lideri tarih sahnesine taşırken Wınston Churchill’i de II. Dünya Savaşı’na kadar tarih sahnesinden silmiştir. Tarihin en büyük ikinci kara çıkarma harekatı yapılmış, ilk kez kara, deniz, hava koordinasyonu yoğun olarak kullanılmıştır. Savaşan tarafların her yıl bir araya gelerek andığı bu savaş, insanoğlu’nun en kanlı çatışmalarının yanı sıra insanlığın en fazla yüceldiği anlara sahne olmuştur.
Bütün bu sebeplerle Çanakkale Savaşı’nı dünya hiç bir zaman unutamamış, bu konu bir çok şekilde defalarca işlenmiştir. Ama tarafsızlık ve çok yönlülük genellikle atlanmıştır. Bu film Türklerin çektiği acıları, gösterdikleri kahramanlıkları, bireysel dramlarını dünyaya anlatacak fakat bunu objektifliği bırakmadan savaşın tüm taraflarının askerleriyle birlikte ele alarak yapacaktır. Farklı uluslardan bir kaç askerin hikayeleri etrafında anlatılacak öyküyle bir taraftan savaşın genel hatlarını, tarihi önemini verirken, bir tarafta ülkesinden çok uzağa, hiç bilmediği bir düşmana karşı savaşmaya gelmiş askerleri, bir tarafta vatanını kaybetme tehlikesine karşı savaşan, ölüme yazgılı askerleri tanıyacağız. Ünlü aktörlerin seslendireceği mektuplar, anılar ve notlar sayesinde siperdeki askerin duyguları, derindeki endişesi, geride bıraktıklarına özlemleri verilecek, arşiv fotoğraf ve filmlerle, yeniden yaratılacak siper ve çadırlardaki canlandırma sahneleriyle kulakları sağır, gözleri kör eden bir bombardıman altında yaşadıkları hissettirilecektir. Zaman içinde tarafların bir kaç metre ötesindeki düşmanı tanımaya başlamaları, aynı acıları paylaşmalarıyla daha da ilginçleşen insan öyküleri filmin ana kahramanları ve konularıdır.
Yaklaşık 6 yıllık bir ön hazırlığa dayanan film için İngiltere, Almanya, Fransa, Rusya, Avustralya, Yeni Zelanda ve Türkiye arşivlerinde araştırma yapılmıştır.
Merkez_Alperen
07.03.2009, 13:06
besyo_cu
07.03.2009, 13:17
Bir geyşanın anıları..............
recosan58
07.03.2009, 13:19
izlemeyen arkadaşlara tafsiye ederim........
tatli-dilli
08.03.2009, 12:51
120
Buraya sinemaya gelmemisti ama nasip oldu gece dvd'den izlemek,
cok etkileyici bir film, ben cok begendim, izlerken bende birlikte agladim zaman zaman,
insanin milliyetcilik damari kalkiyor...
oh benim daha cok sinemaya gitmem gerek, cok güzel filmler var...
sivassporlukiz
08.03.2009, 14:15
en son recep ivedik 2yi izledim gülmekten koptum :D
pek tavsiye edilcek bi film degil ama :D
bence yani......... :)
ogeday3358
08.03.2009, 14:28
teletapiler :) herkese tavsiye ederim cok guzel bir film :)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] jpg
en dip not :dikkatimi ceken birsey oldu :) ayni imza resmime benzedi :)
sivassporlukiz
08.03.2009, 14:31
teletapiler :) herkese tavsiye ederim cok guzel bir film :)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] jpg
en dip not :dikkatimi ceken birsey oldu :) ayni imza resmime benzedi :)
hahaha cok komik ya :D
bu filmi izlemeyen kalmasin süper bisey :D :D :D
tatli-dilli
08.03.2009, 15:48
üc maymun
bu filmi tv'ler öve öve bitiremedi,
cok merak edip bende izledim ve hic begenmedim,
alakasiz ve konusuz bir filmdi,
bu filmin neyine ödül üstüne ödül veriliyor anlamis degilim...
tatli-dilli
08.03.2009, 17:54
ISSIZ ADAM
bu da en son izlediklerimden,
ara ara kopuk gibi sahneler olsa da,
bence cok hos bir filmdi,
babam ve oglum tadinda degildi belki bu cagan irmak filmi,
ama yine izlenmeye deger...
tatli-dilli
14.03.2009, 09:38
The Reader
Dün gece sinemada izledik,
bence konusu olarak süper bir film,
Kate Winslet aldigi en iyi kadin oyuncu,
ve film bosuna onca ödülü almamis yani.
Ilk basta filimde biraz acik sahneler var,
ama sonunda filim cok güzel bir tada geliyor.
Hanne Schmitz (Kate Winslet) tranvaylarda bilet
saticiligi yapmaktadir, günün biinde michael diye
bir cocuk biner tranvaya yasi 15'dir,
sarilik hastasidir ve hastaligi basladigi icin
apar topar tranvaydan iner, sonra kadinda evine giderken
onu görür su verir yardim eder,
cocuk bikac gün evde hasta yattiktan sonra tesekkür
etmek icin evine gider hanna'nin,
tesekkür eder ama hanna yari ciplaktir etkilenir,
sonra apar topar kacar ordan,
sonra her gün gitmeye baslar derken öyle
cinsel anlamda bir iliskileri baslar bu arada
hanna 20 yas büyüktür cocuktan,
sonra kadin buna erkekligi ögretir,
ve hanna michaela sürekli bana kitap okurmusun der,
cocuk her gelmesinde ona kitap okur kadin duygulanir aglar.
cok basarili bir calisan oldugu icin hanna'ya büroda calisma
teklifi yapilir, o gün sinirden cok aglar ve esyalarini toplar gider.
cocuk geldiginde permeperisan olur bombos evi görünce deli gibi asik olmustur ona.
nazi SS örgütünde ise baslar, ve yillar sonra yahudilere yaptiklarindan ötürü yargilanmaya baslar. ve tamda yargilanma sirasinda avukatlik okuyan michael de vardir dinleyici olarak okuldan hocasi ve bir kac arkadasi ile.
ve kadina adi sorulur hanna schmitz der, cocuk sesini tanir ve asil hikaye orda baslar, neden öldürdünüz nasil sectiniz yakilacak olanlari vs vs.
diger yargilanmasi gereken bayanlar tüm sucu hanna'ya atarlar,
ve hanna katil olarak diger 6-7 bayan katila yardimci olmak sucundan yargilanirlar,
hanna ömür boyu hapse mahkum olur. ve orda michael hanna'nin okuma yazma bilmedigini anlar, cünki bir belgeyi bile imzalayamadigini utandigi icin söylemiyor cok gurur yapiyor. ve sirf bu utancindan ötürü ömür boyu hapse mahkum olmustur. gel zaman git zaman hücrede yasiyor hanna, ve michael bu siirini cözen tek kisidir, ona bütün kitaplari kasete kaydedip hücresine yolluyor hanna dinliyor günlerce gecelerce ve kendi kendine bir kitaptan okuma yazmayi ögreniyor "the lady whit a little dog" kitabindaki kelimelerle basliyor. ve michaele mektup yaziyor. okuma yazmayi cözüyor. 20 yil sonra hanna'nin cezasi bitiyor ve hücresinden cikma günü yaklasmistir. hic bir yakini olmadigi icin cezaevindeki bir görevli michael'i ariyor (michael bu arada evlenmis ayrilmistir birde kizi var) michael görüsmeye gidiyor hanna ile sana ev tuttum ve is buldum diyo ama cok soguktur, hanna da farkediyor ve hanna cok yaslanmistir cökmüstür. tam cikacagi günün gecesinde kitaplarinin üzerine cikarak kendini asiyor, ve michael gittiginde onu ölü buluyor. bir mektup birakiyor michaele ve bankada olan birikimini ve bunu yahudileri yaktiklari o dönemde yasayan tek cocuga ver diyor. avukat michael de gidip bulup kücük antik bir kutu icine konulmus olan parayi veriyor. kadin önce kabul etmiyor ve parayi istemiyor, ama kutuy ver diyo anisi büyük bende diyo. parayi michael analfabetikler dernegine bagis yapiyor, konusu cok hüzünlü bütün o yahudilerin yakildiklari yerleri gösteriyorlar.
hasas oldugum icin elbetteki göz yaslarimi tutamadim sonunda,
ama herkese tavsiye edilir gidin mutlaka izleyin.
Schindler's liste filmini izleyen varsa bazi sahneler onun tadinda aynen.
altuntas58
14.03.2009, 10:27
Ben pek sinemaya gitmem ama DVD izlerim en son RECEP İVEDİĞİ izledim harikaydı
güneşi gördüm e gittim yok böyle bişey resmen ülkemize hakaret edilmiş bilmiyorum bu filmi izleyip de benim gibi düşünen var mı
besyo_cu
20.03.2009, 13:39
Daha önce sinemada da izlemiştim dün gece yine izlemek istedim cok güzel flim tavsiye ederim daha önce yapılan 'Kızgın Güneş' tarzı.
en son sinemada benjamin button'a gittim süper filmdi..
tatli-dilli
20.04.2009, 12:24
Günesi Gördüm
Herkese tavsiye edebilecegim bir film,
kimi zaman türkiyeye haksizlik edilmis olsa da filmde,
izlenilesi güzel bir yapim,
Oldukca komik sahneler de var,
ben böyle bir yapim beklemiyordum sahsen,
begendim...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] )
Tür : Aksiyon / Dram
Gösterim Tarihi : 12 Nisan 2002
Yönetmen : Ariel Zeitoun
Senaryo : Luc Besson , Philippe Lyon , Julien Seri
Görüntü Yönetmeni : Philippe Piffeteau
Müzik : DJ Spank , Joey Starr
Yapım : 2001, Fransa , 90 dk.
Oyuncular
Châu Belle Dinh (Baseball) , Williams Belle (La Araignée) , Malik Diouf (La Belette) , Yann Hnautra (Zicmu) , Guylain N'Guba-Boyeke (Rocket)
Yamakasi, kendi yasalarını belirlemiş, yedi varoş gencinin öyküsüdür...
Onların yeri yurdu belli değildir, çünkü her yer evleridir. Yüzlerinde tehlikeli ifadeler olsa da, hepsi güvenilir insanlardır. Binalara tırmanırlar, akıl almaz biçimde sıçrayıp, atlarlar. Grubun her üyesinin kendisine has becerileri vardır; Baseball usta bir atlayıcıdır, Araignee, ipler yardımıyla çizgi roman kahramanlarını aratmayan akrobatik hareketler yapar, Weasel bir yılan balığı kadar kıvraktır, Zichmu bütün marifetini dans ve müzikte sergiler, Rocket adı gibi hızlıdır... Bütün gençlik bu ekibe hayrandır ve taklit ederler.
Bir gün bir kaza olur... Şimdi Yamakasi grubu becerilerini hayat kurtarmak için kullanmak durumundadır.
çok güzel bir sinema en son cumartesi akşamı izledim...
benjamin buttonun tuhaf hikayesini ve madagaskar 2 yi film sitesinden izledim..
ikisi de güzeldi tavsiye ederim...
ErdalGüler
20.04.2009, 14:38
bu aralar çok filim izledim ama gerçekten çok güzel diyebileceğim filim yok denecek kadar az. Ancak birkaç tane var.
Aşk Tutulması = Eski türk filmi tadında çok güzel bir film tavsiye edrim. Ben çok eğlenceli buldum.
Sonsuz Aşk= Bu filim 2002 yapımı Kevin Costner baş rolde oynuyor. Sıradışı ve çok güzel bir film. Hem sürükleyici hemde aşkı farklı bir bakış açısıyla anlatmış bir filim. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Ben çok beğendim.
Tetikçi(shooter) = mark walbergin baş rolünde oynadığı 2007 yapımı tetikçi filmide güzel bir aksiyon filmi bence, özellikle filmin son bölümlerindeki sahneler çok can alıcı.
bu aralar çok filim izledim ama gerçekten çok güzel diyebileceğim filim yok denecek kadar az. Ancak birkaç tane var.
Aşk Tutulması = Eski türk filmi tadında çok güzel bir film tavsiye edrim. Ben çok eğlenceli buldum.
Sonsuz Aşk= Bu filim 2002 yapımı Kevin Costner baş rolde oynuyor. Sıradışı ve çok güzel bir film. Hem sürükleyici hemde aşkı farklı bir bakış açısıyla anlatmış bir filim. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Ben çok beğendim.
Tetikçi(shooter) = mark walbergin baş rolünde oynadığı 2007 yapımı tetikçi filmide güzel bir aksiyon filmi bence, özellikle filmin son bölümlerindeki sahneler çok can alıcı.
Sıradışı İzlerken insanı içine çeken bir film.Olaylardan kopmamak için tek saniyesini bile kaçırmamaya çalıştım. yaşadığımız olayları ne kadar kontrol altına almaya çalışsakda herşey olacağına varır diye düşündüren bir film...
metin 07
30.04.2009, 07:23
tabiki receb ivedik 2 şahan yine yapmış yapacağını çok güzel ben size film değil de şahan daha önceleri yaptığı skeçleri tiplemeleri izlemenizi tavsiye ediyorum...
Bir hafta içinde iki sinema filmine gittim ikisi de birbirinden güzeldi..İkisi de şiddetle tavsiye edilir..
Birisi;
Diğeri;
bunlara para verip izledin hemde he mi ?:D
Bunlara para verilmez mi ne yaptın sen?:)
Patlama,çarpışma,döğüş sahnelerinde sinemadaki koltuklar sesten nasıl titriyor bir izlesen..Sırf onun için bile gidilir..:D
Hele ki terminatördeki savaş sahneleri kusursuzdu,mükemmeldi,etkileyi ciydi ne diyeyim bilmem ki..:)
Bilim kurgu filmlerini pek sevmem ama efektler bi başka oluyor sinemada tabi ses sistemi güzel ise.
Bilim kurgu filmlerini pek sevmem ama efektler bi başka oluyor sinemada tabi ses sistemi güzel ise.
Klas Sineması 2 nolu salon Sivas'ın en iyi salonudur.Bilginize..:)
Klas Sineması 2 nolu salon Sivas'ın en iyi salonudur.Bilginize..:)
Orda en son The İmam izlemiştim. Bir daha ne zaman nasip olur acaba film izlemek.
65serdal58
25.06.2009, 01:04
120 diye bi film var...tavsiye ederim arkadaşlar...türk filmi
65serdal58
07.07.2009, 00:16
kardeşim mükemmel bir film.....ellerine sağlık,buraya yazman iyi olmuş.
arkadaşlar filmin sonunda çok ilginç bişey var..ufak bir ayrıntı .alırda seyrederseniz umarım sizde farkedersiniz.
harıka bır fılm ızlemeye deger ...cok etkıleyıcı...
65serdal58
07.07.2009, 00:26
harıka bır fılm ızlemeye deger ...cok etkıleyıcı...
seyrettinmi filmi?.............
evet.......................... ....
65serdal58
07.07.2009, 02:26
filmin sonundA BAYRAKLA ilgiLİ İNCE Bİ AYRINTI VAR,bakalım bulabilecekmiin
Yigit_07_58
07.07.2009, 15:45
emeğine sağlık izledim bu filimi müthiş güzel:..
Siyahnur
07.07.2009, 16:39
"120" etkileyiciydi... sinemada 5 kisiydik,herkes rahat rahat aglamisti :)
Pazar günü "ICE AGE 3" ü seyrettik cok komikti, gülümsemek istiyenler icin...
AŞAĞIDAKİLER(Beneath)
İlk Vizyon Tarihi : 07/08/2007
Tür : Korku / Gerilim
Yönetmen : Dagen Merrill
Senaryo : Dagen Merrill, Kevin Burke
Görüntü Yön. : Mike Southon
Müzik : John Frizzell, Frederik Wiedmann
Yapım : 2007, ABD
Süre : 82 dk
Diller : İngilizce
Oyuncular : Nora Zehetner (Christy) Brenna O'Brien (Christy at 14 years) Carly Pope (Vanessa) Don S. Davis (Joseph) Beatrice Zeilanger (Nun's at Vanessa's funeral) Matthew Settle (John) Gabrielle Rose (Mrs. Locke) Timothy Paul Perez (Dr. Perry (as Tim Perez)) Jessica Amlee (Amy) Nicola Anderson (Debbie
güneşi gördüm bi harikaydı son izlediğim........
"Buz Devri 3"
Her ne kadar üçlemenin en kötü filmi olsa da izlemeye kesinlikle değer..:)
pEjZEZLKuhA
İKİ DİL BİR BAVUL 23 EKİMDE VİZYONDA
Türk öğretmenin, uzak bir Kürt köyündeki bir yılı. Öğretmen Kürtçe bilmez, çocuklar Türkçe. Öğretmen ilk kez gördüğü bu coğrafyada, bir yılını çocuklara Türkçe öğretmekle geçirir. 1 yılın sonunda çocuklar Türkçe öğrenebilecekler mi?
Güzel bir filme benziyor izlemedim ama tavsiye ederim.:)
Son Durak 4 - The Final Destination (2009)
Cley birlikte 3D izleyecektik ama sen gelmeyince ben izlemek zorunda kaldım :)
pEjZEZLKuhA
İKİ DİL BİR BAVUL 23 EKİMDE VİZYONDA
Türk öğretmenin, uzak bir Kürt köyündeki bir yılı. Öğretmen Kürtçe bilmez, çocuklar Türkçe. Öğretmen ilk kez gördüğü bu coğrafyada, bir yılını çocuklara Türkçe öğretmekle geçirir. 1 yılın sonunda çocuklar Türkçe öğrenebilecekler mi?
Güzel bir filme benziyor izlemedim ama tavsiye ederim.:)
burdaki güzel ama kısa devamı daha güzeldir heralde izlemeye değer...
Son Durak 4 - The Final Destination (2009)
Cley birlikte 3D izleyecektik ama sen gelmeyince ben izlemek zorunda kaldım :)
Gs-Sivasspor maçına gelebilirsem vaktimiz de olursa bir film beğenir gideriz inşallah.
Gs-Sivasspor maçına gelebilirsem vaktimiz de olursa bir film beğenir gideriz inşallah.
benimle burda çok gittin izledin:) ordada izlersin tabi :D
Testere 6'yı sabırsızıkla bekliyorum..
Son olarak izlediğim geçen hafta ıssız adam izlemiştim...
Siyahnur
16.11.2009, 14:07
Dün "2012"´i izledik...
En son Starda 24 izledim...
Kurtlar vadisi Gladio yu izledim Dün Klas 2 de Güzeldi klas 2 ye ilk defa gittim beğendim fazla kalabalık olmuyor Salaonları güzel..
Avatar Filmini İzledim verdiğim puan 10/10 Gerek Seneryosu Gerek üç boyutuyla,müzikleri Çok güzel bir film İzlediğiniz Zamana ve Paraya Değecektir İnanın.
EyüphanAydın
03.01.2010, 00:01
Bende herkez gibi 2012 izleyenler arasındayım :)
Ben de Avatar'ı soracaktım. İzlenmeye değer bir film yani. Gitmek lazım o zaman
Ben de Avatar'ı soracaktım. İzlenmeye değer bir film yani. Gitmek lazım o zaman
Kesinlikle gitmeni tavsiye ederim Ben normalde üç boyutlu film sevmem ama çok güzel yapmışlar Gerek seneryosu ile sıkılmadan izleyeceğin bir film Uzun olmasına rağman hiç sıkılmadım hatta heyecanlandıran sahneleri var Bu da Titaniğin yönetmeninde payı olması lazım.
En son Avatar'a gittim.Mükemmeldi gerçekten.3D farkıyla muhteşem..
ömer yalcin
03.01.2010, 09:50
En son izledigim film KIBAR FEYZO.....................:).: )
Not:seni seviyorum izledim dün romantik bir filmdi...
En son Nefes'i izledim
:(
TÜRKİYEDE en çok izlenen film recep ivedik bu forum sitesinde yazılan filmde recep ivedik. şaşırıyor insan biz nerelere geldik diye. bir karakter varki dünyanın en aşağılık adamı ve onun yaptıklarını seviyorsunuz ona gülüyorsunuz. kültürümüzün ve karakterimizin ne duruma geldiğine şaşırıyorum. allah akıl fikir versin. osuruğuyla şişe deviran burnunu kurcalayan olmadık tiksindirici şeyler yapan bir karakteri ancak kültür seviyesi çok düşük olan kişilerin izleyeceğini düşünüyorum. türkiyemin insanına yazık. hiç yakışmıyor.
Babamın canı sıkılmasın diye takıp izlemeye koyulduğumuz bir film
adamcağızın moraline moral kattık :)) flimin son sahnesinde umutun babası oğlunun canı için kendi kalbini .mafya babasının oğluna veriyor hem kendi oğlu yaşıyor hemde zengin adamın oğlu kurtuluyor çok etkileyiciydi ağlamak isteyenler ve anne baba kıymeti bilmeyenler için güzel bir film
Kibrisli
09.02.2010, 22:44
Dün eczane nöbetinde sabaha karşı can sıkılmasın diye korku filmi izleyelim dedik... Normalde bu konuda çok artisimdir, korkmam felan derim, yine çok ve devamlı korkmasam da bir kaç sahnesinde beni ayağa kaldıracak kadar ve kalktığımı da sonradan farkettiren, [REC] diye bir filmi izledim... Ödüllü bir İspanyol korku filmi... Öneririm...
Ben en son şiddet odasını izledim gerçek yaşanmış bir öyküden alınmış bir film.
KARAMELLL58
17.02.2010, 22:18
dabbe2 yi izledim kötüydüüü
İzmir Eşrefpaşa dan gelip İstanbul a yerleşmiş iki dosttan biri olan Tayyar, güç ve iktidar tutkusu ile büyük bir mafya lideri olurken Davut, küçük mahallesinde namusuyla kahvesini işletmektedir. İkisi de aynı kadını sevmiştir fakat Madam Eleni Davut u sevmesine rağmen Tayyar ile evlenmek zorunda kalmıştır. Bir de kızı Duygu dünyaya gelir. Fakat Tayyar, Madam ın gönlünün Davut ta olduğunu bildiğinden bunu sindiremeyip kızı ile birlikte Madam ı ortada bırakır. Tayyar bir şekilde intikam alacaktır ve bunu Davut un evlatlığı Nusret i kendi yoluna çekerek yapacaktır. Mahalle kabadayısı Nusret ise bir tarafta sevdiği kız, sevdiği insanlar diğer tarafta ise para ve saltanat arasında kalır. Bu iki dünya arasında bocalarken mahallenin metruk camisine bir Hoca tayin olur ve olayların seyri değişmeye başlar…
Yönetmen : Hüdaverdi Yavuz
Oyuncular : Sinan Taymin Albayrak, Turgay Tanülkü, Burak Tarık, Hüseyin Soysalan, Sermin Hürmeriç, Deniz Özpınar, Savaş Bayındır, Ali Yaylı, Serkan Öztürk, Ömer Pekin, Sibel Öztürk, Fırat Paşayiğit, Vural Arısoy
Yapım : Türkiye / 2010
Az önce izledim ve açıkçası çok ön yargılı gitmiştim(cemaat filmi tartışmaları sürerken).sadece amaçlarını irdelemek için gittim İster cemaat filmi isterse değil ne fark eder.Keşke herkes filmdeki hoca Fethullah Gülen Hocaefendi mi acaba dediğiniz hoca gibi olsa. Güzel mesajlar verilmiş tavsiye ederim
rüzgar79
07.03.2010, 00:17
tabiki gerilim korku filmleri kiymik izledim
Eşrefpaşalılar'ın yanılmıyorsam tiyatrosu da vardı eğer aynı konu üzerineyse.Merak etmiyor değilim.Türk filmi için sinemaya gitmem normalde ama bu seferlik gideceğim herhalde.:)
rüzgar79
07.03.2010, 23:02
iskence odasi korku gerilim
Eşrefpaşalılar'ın yanılmıyorsam tiyatrosu da vardı eğer aynı konu üzerineyse.Merak etmiyor değilim.Türk filmi için sinemaya gitmem normalde ama bu seferlik gideceğim herhalde.:)
Evet yanılmıyorsun tiyatro oyunu olarakda sahnelenmiş
Sivaslisandy-58
08.03.2010, 00:09
bati ve amerikan filmlerinden ziyade doguya acilim yaptim:)bollywood modern hint filmleri izlerim sharukh khan`in ve digerlerinin filmlerini hic kacirmam(mein name ist sharukh khan;adim sharukh khan süper olmus:)
ve yillardan sonra ilk defa siyah beyaz olan avare filmine baktim söyleyecek kelime bulamiyorum mükemel o sartlarda bile...
ne yanı sadece sınema fılmlerını mı soruyorsunuz ??
aaaa
neden kı ??
ben evde daha raha edıyorum ama ........
benım sınemada ızledıgım son fılm :
o çocukları
gercı gecen de fılmı bı ulusal kanalda gosterdı emınım ızlemıssınızdır....
ama ;
benı etkıleyen en son fımım :
SON DERS
ferhan şensoy ' un soğuk yapısına rağmen muhteşem bi duygusal film .
izlemeyen arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederimmmmmmm
sandalli
14.03.2010, 22:48
Zombi ben zannettim ki sen sadece korku filmleri izlersin, görünüse bakmamak gerektigini bir kez daha ögrendim. :)
Not:seni seviyorum izledim dün romantik bir filmdi...
arkadaşım filmi oolesıne mı buldun bılemem ama
ınan son zamanlarda ızledıgım en ıyı duygusal fılımlerden bırıydı..
Zombi ben zannettim ki sen sadece korku filmleri izlersin, görünüse bakmamak gerektigini bir kez daha ögrendim. :)
aslında en zevk aldığım onlar tabikide....
ama ben bi duygusal zombiyim..
:D
usta sen en son hangı fıl mı ızledın ??
merak ettım dogrusu .
:confused:
gönlüm58
14.03.2010, 22:52
aslında en zevk aldığım onlar tabikide....
ama ben bi duygusal zombiyim..
:D
Nasıl zombisin bilmemde nickin çok güzel...:D
[/COLOR][/B]Nasıl zombisin bilmemde nickin çok güzel...:D
ne inim ;
ne de cin ' im..
kendi halinde sevdasının içinda boğulmuş bir zombiyim .....
ooooooooooppppppffffffffffffff
yani büyük ve derin yaralarrrrrrr
rüzgar79
14.03.2010, 22:55
ben bayilirim zombi filmlerine iki gün önce kan ve civi adli filmi izlediydim oda zombi filmi harika
sandalli
14.03.2010, 22:55
usta sen en son hangı fıl mı ızledın ??
merak ettım dogrusu .
:confused:
Bu internet alemine takilali sinemaya gidemiyorum, en son bir cizgi film izledim kizimla sinemada ama kendim icin en son Beyaz Melek´i izlemistim, Kirmizi Mahsungül´ün bir de Sener Sen Kabadayi. Baska yok. :)
rüzgar79
14.03.2010, 22:58
yanlis anlasilmasin ama pek türk filmine bakmiyorum yabanci korku filmleri izliyorum ama türk filmi olarak dabbeye bakmayi düsünüyorum
Dün "2012"´i izledik...
geçek rivayetler üzerine yazılmış bi fim...
efekt kalıtesi iyi ..
10 uzerınden 6-7
olabiir
rüzgar79
14.03.2010, 23:00
efekt kalıtesi iyi ..
10 uzerınden 6-7
olabiir
evet bende bakmayi düsünüyorum
Bu internet alemine takilali sinemaya gidemiyorum, en son bir cizgi film izledim kizimla sinemada ama kendim icin en son Beyaz Melek´i izlemistim, Kirmizi Mahsungül´ün bir de Sener Sen Kabadayi. Baska yok. :)
doğrusu iyi seçim..
mahsun ;
senaryo ve oyunculardan muthıs pırım yaptı ofılm le...
ama KABADAYI..............
USTA YA HAKIKATEN BENIM EN BUYUK FAVORIM O
YANLIŞ ANLAMA AMA SADECE ŞENER ŞEN USTA ' NIN PERFORMANSI ICIN O FILMI KAYIT ALTINA ARŞİVİME ALDIMMMMMM,
BENCE 1100 ÜZERINDEN 10 TAM PUAN
gönlüm58
14.03.2010, 23:03
efekt kalıtesi iyi ..
10 uzerınden 6-7
olabiir
Zombi maşallah sinema eleştirmeni gibisin..
Ben korku filmi izlemem korkarım.:D:D
En son çocukların ısrarı yüzünden Recep İvedik'e gittim,kafam beyni şişti ne kadar çok bagırıyor.:d
yanlis anlasilmasin ama pek türk filmine bakmiyorum yabanci korku filmleri izliyorum ama türk filmi olarak dabbeye bakmayi düsünüyorum
BUNDAN 10 SENE ONCE OLSA SANA OLESIYE KATILIRDIM AMA INAN BANA 10 YILDIR TURK SINEMASININ GELDIGI NOKTA MUTHİŞ.....
KESİNLİKLE TAVSIYE FILMLER YAPABILIRIM BU KONUDA
MALUM ZOMBİ UYKU YOK .....
ben bayilirim zombi filmlerine iki gün önce kan ve civi adli filmi izlediydim oda zombi filmi harika
uzgunum ben katılmıyorum ..
korku filmi sahte olmamalı kı korkalım dı mı ........
testere serısı ...
son durak serisi...
izlenebiir korku filmleri
en son gerilim GÖZ filmini izledim....
inanın bana en az 1408 kadar guzel bır fım.
bu arada 1408 ' ı de unutmayın .
meraklıları ıcın gerılım tadında
10 uzerın den 7
En son çocukların ısrarı yüzünden Recep İvedik'e gittim,kafam beyni şişti ne kadar çok bagırıyor.:d
estağfurullah;
efendım yanlış anlaşımamk istemem ...
kesinlikle haddim diil...
sadece fıkrımı beyan etme acısından..
naçizhane...
sandalli
14.03.2010, 23:14
Ben bu konuda cahilim, filmler hakkinda fazla yorunm yapamam, hele korku filmlerini hic tanimam, insan korkmak icin film izler mi? Zaten bizim hayatimiz korkuyla gecti. Cocuklukta babadan, ögrencilikte ögretmenden, genclikte polisten, askerlikte komutandan, calisirken patrondan korkardim, simdi de hanimdan korkuyorum. Bir de para verip filmlerden mi korkayim? Yok kalsin. :D
gönlüm58
14.03.2010, 23:19
estağfurullah;
efendım yanlış anlaşımamk istemem ...
kesinlikle haddim diil...
sadece fıkrımı beyan etme acısından..
naçizhane...
Aman sözlük yok yanımda zombi çözmek için ugrastım durdum:D:DÖylesin kabul et sinema eleştırmenı gibi olmuşsun maşallah...
kelımesı kelımesıne katılıyorum doorusu..
ama bızım mılletımız kufure karsı cok duyarlı
'' Cahilim '' benzetmesini uzaktan yakından seninle bağdaştıramam Hasan abi şöyle düzeltelim ilgi alannın farklı sen şiirlerin sultanısın ondan uzaksın o konuya
Aman sözlük yok yanımda zombi çözmek için ugrastım durdum:D:DÖylesin kabul et sinema eleştırmenı gibi olmuşsun maşallah...
ya mubala ya da iltifat için soyluyorsunuz ..
tesekkur edrım sızler gıbı ustaardan duymak guzel doğrusu...
gönlüm58
14.03.2010, 23:23
ya mubala ya da iltifat için soyluyorsunuz ..
tesekkur edrım sızler gıbı ustaardan duymak guzel doğrusu...
Yok o ikisindende demedim:DSadece samimi fikrimi söyeldım kabul edersen zombi...
Son üç sayfayı zevkle okudum süper yorumlar ve bende en son NEFES i izlemiştim
'' Cahilim '' benzetmesini uzaktan yakından seninle bağdaştıramam Hasan abi şöyle düzeltelim ilgi alannın farklı sen şiirlerin sultanısın ondan uzaksın o konuya
kronik merhaba
sonunda tanışma şerefine eriştiim için inann bana mutluluğumu anlatmaya sözle kifayetsiz kalır.
Yok o ikisindende demedim:DSadece samimi fikrimi söyeldım kabul edersen zombi...
Evet zombi gönül ne abartır nede iltifat eder neyse onu söyler ve dogruda söyler bende katılıyorum gönlüme ;)
Ben bu konuda cahilim, filmler hakkinda fazla yorunm yapamam, hele korku filmlerini hic tanimam, insan korkmak icin film izler mi? Zaten bizim hayatimiz korkuyla gecti. Cocuklukta babadan, ögrencilikte ögretmenden, genclikte polisten, askerlikte komutandan, calisirken patrondan korkardim, simdi de hanimdan korkuyorum. Bir de para verip filmlerden mi korkayim? Yok kalsin. :D
usta ;
ızın verırsen nacızhane fıkrımı beyan edeyım....
izninle ,
ınsanlar sadece adrenalını severler..
bu kadar ....
rüzgar79
14.03.2010, 23:29
usta ;
izninle ,
bu kadar ....
ah benim yarama niye basiyorsun ben hastayim korku filmlerine hayelet gibi dolaniyom 3 gün evde neyse oda ayri mesele
Evet zombi gönül ne abartır nede iltifat eder neyse onu söyler ve dogruda söyler bende katılıyorum gönlüme ;)
bugunu kayıt altına alacagım ınanın bana
cunku sıtedekı butun ustalar
(ya da begendiğim desem yanlış soylemıs olmam..)
hepsı benım le sohpet edıyo..
hatta alınmayın ama
en cok hoşlandıım kronık le bıle su an canlı mesaj attım ne dııım kı ........
sandalli
14.03.2010, 23:31
usta ;
izninle ,
bu kadar ....
Bence de fikrini belirittin üstadim, dünyada sevilecek o kadar cok sey var ki sadece görmek gerek.
gönlüm58
14.03.2010, 23:31
Zombi kabul edersen senın dedignden(nacızhane)çiçek gönderdim sana...
ah benim yarama niye basiyorsun ben hastayim korku filmlerine hayelet gibi dolaniyom 3 gün evde neyse oda ayri mesele
ozaman kendıne keyıflı bı fılım arkadası edınmenı tavsıye etmekten baska yapacak bır seyım yok..
cunku bu adrenalın 'ı bı kez yasayınca vucut ta bagımlılık yapıo
Zombi kabul edersen senın dedignden(nacızhane)çiçek gönderdim sana...
ustalardan gelen kursun' ubile alıp bagrımız da saklamasını bılırız..
tesekkurler ..
gönlüm58
14.03.2010, 23:36
Zombi şimdi burayı sohbet odasına çevirdiniz diye bizi şutlamasınlar...:D
he heeee olacagına bak gönlüm zaten biz hangi dala el atarsak kırıyolar :D
rüzgar79
14.03.2010, 23:40
ozaman kendıne keyıflı bı fılım arkadası edınmenı tavsıye etmekten baska yapacak bır seyım yok..
cunku bu adrenalın 'ı bı kez yasayınca vucut ta bagımlılık yapıo
kimse izlemiyorki nerden seceyim arkadas simdikilerin isi gücü ask filmi benim gibi zombilere bakan yok ah derdimi acma kardesim kendim bakiyom kendim korkuyom
gönlüm58
14.03.2010, 23:42
Zombi şimdi sen bana evde izliyebilecegım güzel bir korku filmi tavsıye et,ama çok korkmuyum az korkuyum...:D
bak nasılda biliyor kabahatini :Dhadi gidin sohbet odasına silecem bütün geyikleri
gönlüm58
14.03.2010, 23:54
bak nasılda biliyor kabahatini :Dhadi gidin sohbet odasına silecem bütün geyikleri
Yapma Kronik şurda kafamıza göre bir zombi bulduk iki lafın belini kırıyoruz.:DHem bana film önerecek aman napalım silersen bızde zombiyi alır sohbete gideriz...:D:D:D
gönlüm58
15.03.2010, 00:12
Dip not:Aman sohbet odasına döndü diye şaka yaptım kimse yanlış anlayıp alınmasın...
kimse izlemiyorki nerden seceyim arkadas simdikilerin isi gücü ask filmi benim gibi zombilere bakan yok ah derdimi acma kardesim kendim bakiyom kendim korkuyom
O DAHA IYI ASLINDA YALNIZLIĞI PAYLAŞMAMAK KADAR GÜZEL BİŞEY OLABİİR Mİ ??
HAKLISIN GALİBA SAYIN YONETICI..
DUN BU CEVABI KACIRMISIMM
OYLEYSE BUGUN ÖZRÜMÜ KABUL ET...
BENIM HATAMM..
Dip not:Aman sohbet odasına döndü diye şaka yaptım kimse yanlış anlayıp alınmasın...
YOK USTA'M
KRONIK YONETICIM HAKLI BU KONUDA EGER BENI AFFEDERLERS SEVINIRIM
Zombi şimdi sen bana evde izliyebilecegım güzel bir korku filmi tavsıye et,ama çok korkmuyum az korkuyum...:D
BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
BU NU OZRUMUN KABUL GORDUGU OLARAK ALGIAMALIMIYIM _??
YOKSA OZUR ICIN NE YAPMAM GEREKTIINI SOLICEKMISINIZ SAYIN YONETICIM ??
evet en son izleidğim filmler
son durak 4 :) bende cok sveerim gerilim korku
kehanet :) güzel film
umut :) kronikin tavsiyesi üzerine
terminatör ) kaçtı unuttum :)
kanalizasyon :) okan bayülgenin ben pek komedi sevmem ama izleyenler çok güldü :)
kanlı tepeler hiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))
bunlar son günlerde izlediklerim izledikçe yazmaya devam ederim :)
evet en son izleidğim filmler
son durak 4 :) bende cok sveerim gerilim korku
kehanet :) güzel film
umut :) kronikin tavsiyesi üzerine
terminatör ) kaçtı unuttum :)
kanalizasyon :) okan bayülgenin ben pek komedi sevmem ama izleyenler çok güldü :)
kanlı tepeler hiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))
bunlar son günlerde izlediklerim izledikçe yazmaya devam ederim :)
Kolpaçinoyu unutmuşsun :D
BU NU OZRUMUN KABUL GORDUGU OLARAK ALGIAMALIMIYIM _??
YOKSA OZUR ICIN NE YAPMAM GEREKTIINI SOLICEKMISINIZ SAYIN YONETICIM ??
Rica ederim özür gerektirecek bir durum yok bugünü affettim
aaaaa evet birde kolpacino:))))))))
4 defa izledim yahu her gelene izletmekten bö geldi :))))))))))
mersi şekerim hatırlattıgın için ;;)
evet guzel fılm.
kronik e :)))))))))))))))))
hani rüyalarda buluşuruz var ya :)
bizde ancak
filmlerde buluşuruz seninle :))))))))
takip edemiyroum yahu bir dur yerinde :))))))))))
aaaaa evet birde kolpacino:))))))))
4 defa izledim yahu her gelene izletmekten bö geldi :))))))))))
mersi şekerim hatırlattıgın için ;;)
her gelene izletmek dedin de aklıma geldi VHS videoların moda olduğu günlerde bizim evde sinema salonuna dönerdi her akşam aynı film senaryoyu ezberleyip playback yapıyordum :D
her gelene izletmek dedin de aklıma geldi VHS videoların moda olduğu günlerde bizim evde sinema salonuna dönerdi her akşam aynı film senaryoyu ezberleyip playback yapıyordum :D
oy kıyamam snaa
:) :))))))) dmeek millet size toplanıyordu ha
sende getir götür her akşam aynı hava
yinede güzeldir o günler be dönüp bakınca bir an burkulur içi insanın ,
:)))))))))))))
bende kolpacinonun .............................. .......tarikattan sonra
bende aynı durumdayım :)))))))))))))))))))
bu arada sende kanalizasyonu izle eminim gülersin :)
macera filmi severler....
law abiding cıtızen
yorumsuz 10 puan
hm bu arada
ask fıl mı sevenler
not;senı sevıyorum
yakın zamn da cıkmıs tı ama guzel fılm
bilim kurgu
tanrıyı oynayanlar
9 puan,
duygusal komedı
hayal et
8 puan
evet dün akşam bir film izleim ben begendim tavsiye ederim bu tarz filmsevenlere
kıyamet 2012 filmin adı
ben seviyorum bu tür filmleri
puanlama yapacak olursak 10 üzerinden 9 veriyorum bende :)
1408 i merak ettim bende varmış ta haberim yokmuş bir bakalım yorumlar dhaa sonra :)
gönlüm58
28.03.2010, 01:02
Hala bekliyorum az korkacagım bir korku filmi önerisi...:D
sandalli
28.03.2010, 01:04
Hala bekliyorum az korkacagım bir korku filmi önerisi...:D
Avatarin yeteri kadar korkunc degil mi? :)
gönlüm58
28.03.2010, 01:09
Avatarin yeteri kadar korkunc degil mi? :)
Bence degil çok sevimli...:D
ömer yalcin
28.03.2010, 01:18
SABAN OGLU SABAN :):):):)
gönlüm58
29.03.2010, 00:10
Kimse bu ara film izlemedi galiba?Ben dersimiz Atatürk'e gitmeyi düşünüyorum seyreden varmı?
korku serisi :
doğmamış..
güzel film.
bi de ;
''garez'' serisi
izleyenlere travsiye edilir
usta
sen yalnız seyredesın dıe ,
2 film
az gerilim
duygusal;
aşk..
alacakaranlık ve
fılımın 2. part'ı
new moon
gönlüm58
29.03.2010, 00:49
korku serisi :
doğmamış..
güzel film.
bi de ;
''garez'' serisi
usta
2 film
az gerilim
duygusal;
aşk..
alacakaranlık ve
fılımın 2. part'ı
new moon
Not aldım teşekkür ederim,bir kaç gün sesim çıkmazsa merak etmeyin.:D
Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede çogul, eşim çok sever izlemek ister ama benim yüzümden oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken koşarak gidiyorum,uyuyunca yatagın altından birileri çıkcakmış gibi oluyor :(
gönlüm58
29.03.2010, 00:51
Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede çogul, eşim çok sever izlemek ister ama benim yüzümden oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken koşarak gidiyorum,uyuyunca yatagın altından birileri çıkcakmış gibi oluyor :(
Nasılda duygularmı dile getirdin,bir defasında korktum balkona çıktım hava alıyım diye anaaa zaten balkondan yukarı tekke ayna gibi görünüyor...:)
Nasılda duygularmı dile getirdin,bir defasında korktum balkona çıktım hava alıyım diye anaaa zaten balkondan yukarı tekke ayna gibi görünüyor...:)
şu an karanlık bi odadayım bir an tırstım korkudan konuşmasak, bide yalnızım uyuyamam sabaha kadar şimdi bile sanki arkamda biri var gönüüülll :confused:
gönlüm58
29.03.2010, 00:58
şu an karanlık bi odadayım bir an tırstım korkudan konuşmasak, bide yalnızım uyuyamam sabaha kadar şimdi bile sanki arkamda biri var gönüüülll :confused:
Bahsederken böyle tırstık,seyretsek ne yaparız...:D
Kibrisli
29.03.2010, 01:02
Ben gittim abla Dersimiz Atatürk'e... Çocuklar için yapılmış bir film benim gibi büyük umutlarla gidersen hayal kırıklığı yaşatabilir zira belgesel tadında olmuş...
Veda Zülfü ile hiç uyuşmasamda çok beğendiğim bir film olmuş... Dar zamana sığdırılmış ama "Mustafa" dan kat ve kat iyi...
Eyvah Eyvah harika bir film Vizontele Tuuba dan beri ilkkez bukadar güldüm... 2. yarısı özellikle boğazım ağrıdı gülmekten kasılmaktan;)
Korku filmi dersenizde REC diye bir film var sanırım paylaşmıştım izleyiniz, zaman zaman zıplatan bir film ama ona benzer Paranormal Activity diye bir film var reklam dehası bir film 5 para etmez REC daha güzel...
gönlüm58
29.03.2010, 01:18
Ben gittim abla Dersimiz Atatürk'e... Çocuklar için yapılmış bir film benim gibi büyük umutlarla gidersen hayal kırıklığı yaşatabilir zira belgesel tadında olmuş...
Veda Zülfü ile hiç uyuşmasamda çok beğendiğim bir film olmuş... Dar zamana sığdırılmış ama "Mustafa" dan kat ve kat iyi...
Eyvah Eyvah harika bir film Vizontele Tuuba dan beri ilkkez bukadar güldüm... 2. yarısı özellikle boğazım ağrıdı gülmekten kasılmaktan;)
Korku filmi dersenizde REC diye bir film var sanırım paylaşmıştım izleyiniz, zaman zaman zıplatan bir film ama ona benzer Paranormal Activity diye bir film var reklam dehası bir film 5 para etmez REC daha güzel...
Dersimiz Atatürkte ısrarcıyım merak edıyorum.
Eyvah Eyvahı merak ettim eee onada gideyım,
Şimdilik zıplamıyım çok korkunçsa kalsın.:D bilgi için teşekkür ederim...
ömer yalcin
29.03.2010, 05:07
HASRET SANCISI
FERDI TAFUR VAY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SÜPERDIIII
POLIS
BAS ROLLERDE TABIKI BEN ÖMER YALCIN
rüzgar79
29.03.2010, 11:04
korku serisi :
doğmamış..
güzel film.
bi de ;
''garez'' serisi
usta
2 film
az gerilim
duygusal;
aşk..
alacakaranlık ve
fılımın 2. part'ı
new moon
zombi sen benim kafadasin ikisinede baktim nerdeyse coguna baktim korku filmlerinin ölüm cikmazina baktim dün dehsetti migdem bulandi kandan
eserikli
29.03.2010, 11:52
şeytanın sanatı
usta ,
o zaman garez ' ı kesın ızleme..........
bi de halka'yı.
En son izlediğim film Alice Harikalar Diyarında ( 3D ).
15 yaş üzerine tavsiye etmem :)
rüzgar79
29.03.2010, 23:17
garezin sonuncusu cok güzel kardesi sonradan yapacagini yapti cocugu garez yapti
En son izlediğim film Alice Harikalar Diyarında ( 3D ).
15 yaş üzerine tavsiye etmem :)
cocukken cok bakardim ama ginede bakabilirim
ömer yalcin
29.03.2010, 23:38
SABUHA...
IBRAHIM TATLISES---GÜNGÖR BAYRAK SÜPERDI AMA HA
aysima58
30.03.2010, 00:19
...........kırk yalan memiş .. merhum sadri alışık................
ömer yalcin
30.03.2010, 00:51
KARETECILER ISTAMBULDA
CÜNEYT ARKIN...
hadi birazda çocuklarla birlikte öğretici fimler izleyelim
aimasyon;
up (yukarı bak)
valla ben izledim güzel film..hatta bayağı duygusal.:)
bitirim karınca..
iyi vakit geçirmeniz dileklerimle ;
sevgi ve saygılar......
hiç film izleyesim yok :(
usta ,
o zaman garez ' ı kesın ızleme..........
bi de halka'yı.
Aman zombi onlar izlenirmi, heleki ben :confused:
hiç film izleyesim yok :(
aslında bende keyifli sayılmam....
ama cocuklala iyi vakit geçirmenin ve onları
biyerlerde sabit tutmanın engüzel yolu bu ...:D;)
en güzel filmler ama onlar hasret
zevler tabi
benim oğluşlar bile izledi :) benden gizli:)))))))
bakın aklıma ne geldi benim büyük oğlum 10 yaşında anasınıfına giderken cizgi film falan izliyorlardı bazen cd götürürlerdi okula neyse ben oğluşu almaya gittim öğretmeni dediki oğlun bugün cd getirmş annesi :) allah allah dedim cd falan koymadım ben :)
koynucuguna saklamış götürdüğü cd ise mumya :))))))))))))))))))))))) :)
aslında bende keyifli sayılmam....
ama cocuklala iyi vakit geçirmenin ve onları
biyerlerde sabit tutmanın engüzel yolu bu ...:D;)
senin nye keyfin yokki
ya benim yok ama herkes keyifli olsun banane cabuk gülümse bakiim :) bu mesajı okuyan herkes tebessüm etsin :)
evet iyi vakit gecer gecer de benmkiler uyuyalı bir saat oldu :)
bana böyle beni gerecek film olmalı bu saattte varmı baksammı ki:)
en kanlı tepeleri izlemiştim herhalde ben :)
bu arda en son kanlı gölü izlemişim baktım geldim ben en son ne izlemiştim diye
kanlı gölde eh işte fena degil gerilimli kanlı bir film adından da belli :)
gönlüm58
30.03.2010, 22:48
Ben bu korku filmlerini seyredersem üç gün uyumam...:D
a bu arada bir film var izleyecegim ama kısmet olmadı filmin adı
ZOMBİLERİN DÜĞÜNÜ :) :D
gönlüm58
30.03.2010, 22:51
a bu arada bir film var izleyecegim ama kısmet olmadı filmin adı
ZOMBİLERİN DÜĞÜNÜ :) :D
Gerçekmi bende izliyım,aklıma bizim zombi gelir...:D
valla :) benimde biizm zombi geldiği çin yazdım keyiflenir belki azcık :)
valla :) benimde biizm zombi geldiği çin yazdım keyiflenir belki azcık :)
saolasın ebrulum ;
saolasın gonlum 58 ;
ama bende kendımı ıyı hıssedermıyım dıye
''paranormal aktıvıteler'' e
bakıcam bıraz..
umarım sızde begenırsınız.
gönlüm58
30.03.2010, 23:19
Hayırdır Zombi can neden iyi degilsin aman ha kendıne gayım bah...:)
bu kendine gayım bah
iyi bak gibi bişim :D
zombi ne oldu yahu snaa
dişlek dişlek gülmeliydin buralarda :D
o yazdıgın filmmi ???? adıda pek enteresan bişi miş
usta ;
tavsıye benden....
eger adrenalın sevıyorsanız izlemelisiniz..
ha eger sizde yalnız izlemektense yanımda bırılerı olsun dıosanız,
gonlum58 ustam ile seyredın..
bence ikinizde birbirinizi teetikler ve accaip keyif alırsınız fimden...
gönlüm58
30.03.2010, 23:27
bu kendine gayım bah
iyi bak gibi bişim :D
zombi ne oldu yahu snaa
dişlek dişlek gülmeliydin buralarda :D
o yazdıgın filmmi ???? adıda pek enteresan bişi miş
Evet ondan gayım bah iyi bak demek.:D
Bencede hatta biz gülmesınden korkmalıydık.:D:D
usta ;
tavsıye benden....
eger adrenalın sevıyorsanız izlemelisiniz..
ha eger sizde yalnız izlemektense yanımda bırılerı olsun dıosanız,
gonlum58 ustam ile seyredın..
bence ikinizde birbirinizi teetikler ve accaip keyif alırsınız fimden...
Al birini vur ötekine, zombi ben almıyım en iyisi dedimya hiç bi şekilde hiç kimseyle izleyemem, gönlümle bi araya gelir film izlersek komedi tercihim olur
gönlüm58
30.03.2010, 23:31
Al birini vur ötekine, zombi ben almıyım en iyisi dedimya hiç bi şekilde hiç kimseyle izleyemem, gönlümle bi araya gelir film izlersek komedi tercihim olur
O zaman akıllım filme ne gerek var zaten biz komediyiz...:D
Şak bir yana seninle korku filmi seyrtesek...:D:D
Evet ondan gayım bah iyi bak demek.:D
Bencede hatta biz gülmesınden korkmalıydık.:D:D
yok ben sevımlı zombiyim ondan.....
arada gülebilirim ama kimseler görmemelı güldğümü
ee malum zombi
neden öldü de tekrar dirildi kimbilir ?:?
O zaman akıllım filme ne gerek var zaten biz komediyiz...:D
Şak bir yana seninle korku filmi seyrtesek...:D:D
aslında denemek lazım :D :D
gönlüm58
30.03.2010, 23:34
yok ben sevımlı zombiyim ondan.....
arada gülebilirim ama kimseler görmemelı güldğümü
ee malum zombi
neden öldü de tekrar dirildi kimbilir ?:?
Biliyorum sen has Zombisin genede adını duyunca ürperiyor insan:)
Zombi şurda uyumama az kaldı,böyle devam ederse uyumama(öldü tekrar dirildi bilme ne aboooooooooo)...:D
ikiniz müthiş korku filmi izlersiniz kanımca sarılırsınız fırsat bu fırsat
ha bu arada demedene gecemeyecegim sakın lavaboya gitmeyin tam komedi olur kanımca :D unutamaycagınız bir anı işte size degerlendirin derim ben
bu arada testere 5 i izlicem ama saat cok gec oldu yarına kısmet yaprak dökümünden sonra
zombi kim bilcek sen bilirsin zombiler bilir
rüzgar79
30.03.2010, 23:37
trende dehsete bakacagim az sonra gecede gezerim evde artik:D:D
hah işte
ben bu yuzden varım
izliiiceniz ve ben gelicem hepinizi korkutacam :D
Son Cellat, 12 Eylül sonrası askeri cunta yönetimi sırasında, savcı Yusuf ile arabacı Yusuf’un, dönemin eylemci gençlerinin de tutuklu bulunduğu hapishanede gelişen dostluklarını anlatıyor.
Son Cellat, 12 Eylül sonrası askeri cunta yönetimi sırasında, savcı Yusuf ile arabacı Yusuf’un, dönemin eylemci gençlerinin de tutuklu bulunduğu hapishanede gelişen dostluklarını anlatıyor.
evet ızledım
kaadır ınanır ıyı sanat yapmıs
ama role yakısmamıs
yınede
seyredılebılecek bır turk fılmı
saol usta ıyı seyırler
Yerinde Olsam Filminin Konusu
IN HER SHOES ayakkabı numaralarından başka hiçbir ortak yönü olmayan iki kardeşin çok neşeli ve aynı zamanda yürek parçalayıcı hikayesini anlatıyor. Maggie ve Rose Feller siyah ve beyaz gibi birbirinden farklı kendi tarzı ve amaçları olan iki kız kardeş...
Maggie (Cameron Diaz) tam bir parti kızıdır. Liseden mezun olduktan sonra bir çok iş değiştirmiştir...Ve tek yeteneğinin karşı cins üzerinde yarattığı etki olduğunu düşünmektedir. Uzun süreli işsizlikleri onu arkadaşlarının ve akrabalarının evinde kalmaya mecbur etmiştir. Entelektüel hiçbir birikimine güveni kalmamıştır. Tek bildiği makyaj yapmak, her durumda mükemmel kıyafetler giyinip aksesuarları ile etrafında ilgi toplamaktır.
Rose (Toni Collette) ise Princeton’da eğitim görmüş bir avukattır. Philadelphia’nın en büyük hukuk firmalarından birinde muhteşem dekore edilmiş bir ofiste çalışmaktadır. İyi bir evi vardır ve dış dünya ile arası gerçekten iyi değildir. Devamlı burnundan şikayet etmekte, kilolarından rahatsız olmakta ne giyerse giysin kendini iyi hissetmemektedir. Kendi kendine yarattığı bu güvensiz durum onun aşk hayatını da altüst etmiştir.
İki kız kardeş felaket bir yolculuğu birlikte katedeceklerdir... Üstelik de birbirlerine saygı göstermeyi ve yeniden kardeş olmayı öğrenerek. Yolun sonunda öldüğünü düşündükleri büyükannelerine ulaşacaklar ve ondan büyük hayat dersleri alacaklardır.
saçma olsada ilgimi çekti...
ismail 58
23.05.2010, 18:13
""İhtiyarlığa yer yok""
Güzel bir aksiyon gerilim filmi tavsiye ederim.
nefesi izledim en son müthiş bir asker filmi
ismail 58
23.05.2010, 23:35
Nefes'te güzel film tavsiye ederim izlememiş olan arkadaşlara.
1408
1408
Mike Enslin buranın ve şimdinin dışında hiçbir gerçeklik olmadığını ispatlamaya çalışan bir adam. Başka bir hayat yok.... Tanrı yok... İkinci şanslar yok... Yoksa var mı?
Korku ustası Stephen King’in tüyler ürpertici kısa filminden uyarlanmıştır.
Ünlü korku romanı yazarı Mike Enslin (John Cusack) sadece kendi gözleriyle gördüğü şeylere inanır. Uyduruk perili evler ve mezarlıklarda geçen doğan üstü olayları kötüleyen bir dizi çok satan kitap yazdıktan sonra Enslin’in hayaletlerden uzak ve yalnız geceleri, yeni projesi için gittiği kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel’in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar.
Otel müdürünün (Samuel L. Jackson) uyarılarına karşı koyan yazar, perili olduğu söylenen bu odada yıllardan beri kalan ilk kişidir. Yeni bir liste başı kitabın eli kulağındadır, ama birçok diğer Stephen King kahramanı gibi, öncelikle yaşayabilmek için şeytanlarıyla yüzleşmelidir.
Acı Aşk Filminin Konusu
Eskişehir’de bir üniversitede edebiyat öğretmenliği yapmakta olan Orhan, evlenmeyi plânladığı Ayşe’yle yollarını ayırıp İstanbul’a gelir, Oya ile evlenir. Evliklerinin ilk günlerinde yaşadıkları kötü olaylar ile birlikte kendini zor bir aşk üçgeninin ortasında bulur. Bir yandan da yeni tanıştığı öğrencisi Seda, Orhan’ı çıkılması güç bir yola sürüklemektedir. Üç kadın arasında kalan ve hayatı alt üst olan Orhan’ı zor günler bekler.
Yönetmen :
Oyuncular : Halit Ergenç, Cansu Dere, Songül Öden, Ezgi Asaroğlu
Filmin Türü : Polisiye, Drama
Orijinal Adı : Acı Aşk
Yapımcı Firma : Eflatun Film
Yapım Yılı : 2009
Yapım Ülkesi : Türkiye
Orijinal Dili : Türkçe
Vizyon Tarihi : 18.09.2009
burak5866
16.07.2010, 23:04
gerilim hattı.süperdi izlerken nefesimi tuttum diyebilirm.bir öncekide meteor 2009 du.oda çok güzel kurgu bilim kurgu filmiydi.ikside alanlarında süper filmler.
Yapım:2009 ~ Türkiye Tür:Dram Yönetmen:Ilksen Basarir Senaryo:Mert Fırat, Ilksen Basarir Yapımcı:M. Murat şenöy, N. Bunhan Bengi Görüntü Yönetmeni:Hayk Kirakosyan Müzik:Uğur Akyürek Süre:1 ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]üre:1) saat 38 dkGösterim Tarihi:18 Aralık 2009 (Türkiye) Ödülleri:5 adet başka ödül kazandı
Filmde, doğuştan işitme engelli olan Onur ile çağrı merkezinde çalışan Zeynep’in, aşkın kendilerini değiştirmesine izin verişi ve bununla birlikte değişen hayatları şiirsel bir dille anlatılıyor.
.
Tinne Köyü’nün muhtarı Yusuf Ağa, resmi olarak kaydı bulunmayan köyünü tanıtmak için devlet büyüklerine mektuplar yazmaktadır. Oğlu İbrahim’i de sırf bu amaç uğruna, okuyup büyüsün diye bir fakülte avlusuna bırakmıştır. Papaz Hana, İbrahim’i nüfusuna geçirmiş ve ona sahip çıkmıştır. İbrahim 30 yaşına geldiğinde Amerikalı aşkı Jessica’yla birlikte köye dönmüştür. Tinne köyü Kürt genci İbrahim ve Amerikalı Jessica’nın vatanı olabilecek midir?
Yapım:2009 ~
Türkiye Tür:Komedi, Politik
Yönetmen:Sermiyan Midyat
Senaryo:Sermiyan Midyat
Yapımcı:Sermiyan Midyat, Ebru Yalçın
Görüntü Yönetmeni:Ercan Özkan
Müzik:Cem Yıldız
***********İKLİMLER*********** *
Yapım:2006 ~ Fransa, Türkiye
Tür: Dram, Psikolojik
Yönetmen:Nuri Bilge Ceylan
Oyuncular:Nuri Bilge Ceylan, Ufuk Bayraktar, Ebru Ceylan, Nazan Kesal, Feridun Koç, Abdullah Demirkubuz, Arif Aşçı, Can Özbatur, Ceren Olcay, Fatma Ceylan, Mehmet Eryılmaz, Mehmet Emin Ceylan, Semra Yılmaz, Zafer Saka
Senaryo:Nuri Bilge Ceylan
Yapımcı:Zeynep Özbatur
Görüntü Yönetmeni:Gökhan Tiryaki
Dağıtım:Özen Film
İnsanlar basit nedenlerle mutlu, daha da basit nedenlerle mutsuz olacak şekilde yaratılmıştır. Aynen basit bir nedenle doğmaları ve daha da basit bir nedenle ölmeleri gibi... İsa ve Bahar, ruhlarının sürekli değişen iklimlerinde artık kendilerine ait olmayan bir mutluluğun peşinde sürüklenen iki yalnız ruhtur.
Yapım:2009 ~ Türkiye
Tür:Aile, Dram, Komedi
Yönetmen:Şafak Bal
Oyuncular:Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü, Haldun Boysan, Selen Seyven, Bülent Şakrak, Okan Selvi, Hümeyra Aydoğdu, İlkay Akdağlı, Meltem Özlevent, Ahmet Türkoğlu, Arif Yavuz, Burak öner, Ebru Nil Aydın, Musa Zindan, Rüçhan Çalışkur, Serkan çetinkaya, Songül Bayoğlu
Senaryo:İlkay Akdağlı
Yapımcı:Ergun Mercan
Görüntü Yönetmeni:Ertunç Şenkay
Müzik:Erhan Güleryüz
Dağıtım:Medyavizyon
Abimm, İstanbul'dan Marmaris'e uzanan, Türkiye'nin en güzel yollarında Yeşeren bir kardeşlik hikayesidir.
Yıllar sonra bulunan kardeşi, aklı eksik de olsa, sahiplenmenin, bağıra basmanın hikayesidir.
Aklı fikri para olmuş Çetin'in, aile değerlerini yeniden keşfetmesinin hikayesidir.
Abimm, paraya ve güce tapan insanoglunun, macera dolu, acıklı güldürüsünün hikayesidir .
Komedisi ve ağır da Dramı olan Bol aksiyonlu, sıcacık bir aile filmi. İzleyicileri acıklı bir komedi bekliyor.
Yapım:2009 ~ Türkiye
Tür:Aile, Dram, Komedi
Yönetmen:Şafak Bal
Oyuncular:Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü, Haldun Boysan, Selen Seyven, Bülent Şakrak, Okan Selvi, Hümeyra Aydoğdu, İlkay Akdağlı, Meltem Özlevent, Ahmet Türkoğlu, Arif Yavuz, Burak öner, Ebru Nil Aydın, Musa Zindan, Rüçhan Çalışkur, Serkan çetinkaya, Songül Bayoğlu
Senaryo:İlkay Akdağlı
Yapımcı:Ergun Mercan
Görüntü Yönetmeni:Ertunç Şenkay
Müzik:Erhan Güleryüz
Dağıtım:Medyavizyon
Abimm, İstanbul'dan Marmaris'e uzanan, Türkiye'nin en güzel yollarında Yeşeren bir kardeşlik hikayesidir.
Yıllar sonra bulunan kardeşi, aklı eksik de olsa, sahiplenmenin, bağıra basmanın hikayesidir.
Aklı fikri para olmuş Çetin'in, aile değerlerini yeniden keşfetmesinin hikayesidir.
Abimm, paraya ve güce tapan insanoglunun, macera dolu, acıklı güldürüsünün hikayesidir .
Komedisi ve ağır da Dramı olan Bol aksiyonlu, sıcacık bir aile filmi. İzleyicileri acıklı bir komedi bekliyor.
Aklı eksik olanda pek sevimli duruyor.:)Madem Kronik tavsiye ediyor izlemeye gidelim...
GÖLGELİ TOPRAKLAR
Tür:dram, Romantik
Yönetmen:Richard Attenborough
Oyuncular:Anthony Hopkins, James Frain, Debra Winger, Julian Fellowes, Andrew Seear, Andrew Hawkins, Daniel Goode, Edward Hardwicke, John Wood, Michael Denison, Peter Howell, Robert Flemyng, Roddy Maude-roxby, Scott Handy, Tim Mcmullan, Toby Whithouse
Senaryo:William Nicholson
Yapımcı:Richard Attenborough, Brian Eastman
Görüntü Yönetmeni:Roger Pratt
Müzik:George Fenton
Süre:2 saat 11 dk
Konusunu gerçek bir hikayeden alan filmde 'Jack' olarak tanınan Lewis ile Amerikalı şair Joy Gresham arasındaki aşk anlatılıyor. 30'lu yıllarda Jack Oxford'da ders vermektedir. Mektup arkadaşı olan Joy Amerika'dan onunla tanışmak için gelir ve aralarında zamana yayılan ve trajik anları da içerecek olan bir ilişki başlar.Sir Richard Attenborough'nun yönettiği Shadowlands hüzünlü ve huzurlu bir film. C.S Lewis (Anthony Hopkins) Oxford'da ders veren bir kitap yazarı. 1930'lu yıllarda geçen öyküde, Lewis'in Amerikalı bir hayranı olan Joy Gresham (Debra Winger) onunla tanışmak için İngiltere'ye geliyor. Birlikte çay içen iki edebiyat tutkunu bir süre sonra aşık oluyorlar, ancak bu aşk ikisinin de yaşamlarını mahvediyor. William Nicholson'un senaryosundan uyarlanan film, daha önce tiyatrolarda da sahnelenmiş ve büyük ilgi toplamıştı.
ismail 58
17.10.2010, 16:46
''Soysuzlar çetesi''
Hitler almanyasında yahudilerin yok edilme çalışmaları..
aysima58
17.10.2010, 17:48
nostalji
gülizar emel sayın.ediz hun.
en son filim yok ediçi filimiydi 1979 da seyretdim harikaydı başkada yok
aysima58
18.10.2010, 14:40
şangaylı kovboy ceki çeyn türkçesini yazayım ismin dedim güyaa.
heartache58
18.10.2010, 16:56
Yeşil Sokak Holiganları
Çok güzel bi film,ben daha yeni izleyebildim:) izlerken sinir ve gerginlik yapıyor ama tavsiye ederim :)
aysima58
18.10.2010, 18:51
ben genelde eski türk filmi sevdalısıyım az önce emel sayın engin çağların baş rolünü paylaştıkları feride filmini izledim.
burak5866
17.04.2011, 03:31
şu an trt 1 de titanici izledim belki 10 izleyişimdir ama her seferinde etkileniyorum.bu kadar güzel bu kadar harika film yok.benim için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmi.bu saatte buraya yorum yazmaya geldiğime göre düşünün.
Kibrisli
17.04.2011, 05:04
Bugün Fatih Akın'ın Soul Kitchen filmini izledim. Bir de buraya yazayım onun için ayrı başlık yok herhalde Bursa Devlet Tiyatrosunun "Bu da benim karım" oyununu izledim yine bugün... :) Kültür dolu bir gün oldu:D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.