Orijinalini görmek için tıklayınız : sevdiğin özleyenler hadi buyrun
aşkını ,kardeşini ,sevdiğini ,arkadaşını ,evlatların kısacası sevdiğinize özlem duyuyorsanız işte size bi topik içinizi dökün rahatlayın
herkesin sevdiği yanında heralde hiç kimse kimseye özlem duymuyormuşşşşşşşşşş
Yooooo, benimki yanimda deil ama yinede iste gecinmeye calisiyoruz.
altuntas58
28.05.2008, 16:53
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .jpg ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Ben sivassporumuzu ve yapacağı macları çok özledim şu liğ bir başlasada hasret sona erse
Kaptan-58
28.05.2008, 16:54
VALLA BENİM EN BÜYÜK SEVDAM TÜRKİYE'M... Bİ BAYRAĞA SARILDIĞIM ZAMAN HASRET GİDERİYORUM.. KENDİMİ BULUYORUM.. VATANIM SENİ ÇOOOK SEVİYORUM..
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
geçen yaz sivas da kaleye çıktık semaver çayı[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] canlı müzik çok güzeldi ama biz yaz olduğu halde öyle bi üşüdük ki üzerimize masa örtülerini alıp öyleye oturduk e sivaslıyız ama doğma büyüme çukurovalı olunca soğuğa alışık değiliz . neyse diyeceğim o ki kaleye çıkıpda çay içmeyi çok özledim çokkkkkk[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
gürün_güzeli
01.06.2008, 13:46
üniversiteye özlem duyuyorum..................... ..............
hiç bişiye özlem duymuorum ben :@:@ :(
hiç bişiye özlem duymuorum ben :@:@ :(
hiç bir şeye özlem duymaman çok enteresan :)
Dünümü özledim,tek damla gözyaşıma değmediği halde uğruna boş yere döktüğüm onca gözyaşımı özledim,gelmeyecek günlerimi,dünyanın en büyük acısının dizimdeki yara olduğunu sandığım çocukluğumu özledim..
Dünümü özledim,tek damla gözyaşıma değmediği halde uğruna boş yere döktüğüm onca gözyaşımı özledim,gelmeyecek günlerimi,dünyanın en büyük acısının dizimdeki yara olduğunu sandığım çocukluğumu özledim..
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
TracyMcGrady58
15.10.2008, 23:58
Memleketimi özledim. Anneannemi, dayilarimi, teyzemi, yengelerimi, kuzenlerimi, hepsini cok özledim. Insallah seneye yazin hepsiyle görüsürüm :)
Memleketi ve akrabalarimi özledimmmmmmmmm
tattişkom la ( tatlıdilli) sohbet etmeyi özledimmmmmmmm ;)
Erkek kardeşim sivas'da öğrenci ve ben onu çok özledimmmmmmmmmmm
Ya özleme boşver.Sivas'ta emin ellerdedir.:)
Özleyecek bir şeyim olmadığı için özlemeyi özledim :)
sivaburs
15.11.2008, 23:31
Bu ara adet edindim bir işe başlayıp bitirememeyi.. Ne konuştuğum sözü bitiriyorum, yarım kalıyor cümleler ağzımda; ne yazdığım yazıyı.. Utanmasam kendimden ki, hâlâ utanıyorum, yürüdüğüm yolu bile yarım bırakacağım.. Belirtmem gerek, kendimden kaçarak bunu dahi yapıyorum bazen..
Havalar soğudu. Kara, kışa dönecek yüzünü artık sabahın altısıyla, akşamın beşi. Ben de bu saatler arasında titriyor olacağım; kanım çekiliyor, dişlerim birbirini dövüyor olacak. Yaşayacağım, biraz düşürerek ritmimi ya da aksine ısınmak için artırarak.. Tüm bunları yaparken, yine yarım kalacak bir şeyler. Bu yarım olma hâli, bir süre daha devam edecek, biliyorum.
Yarım kalmışlığı unutup tama tamamlanmayı özlüyorum ben….
sevgi ask bunlar uydurulmus tatlı bir masal gibi
gercek sevgi ise onu sevdiğinde kaybetmektir
canım babam 5 yıl oldu aramızdan ayrılalı ve ben halen seni özlüyorum mavişim
sevgi ask bunlar uydurulmus tatlı bir masal gibi
gercek sevgi ise onu sevdiğinde kaybetmektir
canım babam 5 yıl oldu aramızdan ayrılalı ve ben halen seni özlüyorum mavişim
başın sağolsun ,allah rahmet etsin acını tazelemiş gibi oldu özür dilerim
besyo_cu
16.11.2008, 01:22
Özlediğim cok şey var aslında ;
Çocukluğumun bayramlarını, bayramlıklarını özledim. Ne olur ne olmaz diye yatarken yastığımın yanına koyduğum pantolonumu, ayakkabımı…
Özenerek yazdığım ve yapraklarının arasına gül koyduğum hatıra defterimi, gençliğimin aşk mektuplarını, bayramlarda koç, gül ve karanfilli, yılbaşılardaki kar manzaralı kızaklı kartpostalları özledim. Gölgesinde uyuduğum ahşap evimizin bahcesindekı agaclarımızı özledım.
sevgim 58
16.11.2008, 02:24
özlenmeye degen insanlari özeldim......
sandalli
16.11.2008, 10:10
Ben cok sey özlüyorum, gecmisi ve birgün vatanima dönecegim gelecegi.
Arif Coşkun
16.11.2008, 10:33
Özlemeyi özlemek,
Sevmeyi
Sevilmeyi,
İnsanlığı,
Kardeşliği,
Memleketini,
Dostluğu özlemek,
Uğruna herşeyini vereceğin,
Sevgiliyi,
Anneyi ,
babayı,
Ağabeyi
kardeşi,
Çocuğunu
Özlemek,hepsinin özlemi farklı farklı,
Özlenecek o kadar çok şey varki, keşke özleyebilsem keşke özlenebilsem,
Ne mutlu özlenebilene ve özleyene...
yerliturkuaz
16.11.2008, 10:41
Canım dedem keşke hayatta olsan özledim seni....
eski o (nu) özledim ...................
Arif Coşkun
02.01.2009, 23:35
Ferdi Tayfur.....................:D
Ferdi Tayfur.....................:D
ferdi tayfur'un kasetlerinim özledin yoksa eskiden kasetler vardı bide teyp kaseti bir sarasa onu kurtarana kadar neler çekerdik bak şimdi bende kasetleri sarmayı özledim :)
altuntas58
02.01.2009, 23:46
Liğlere ara verildi SİVASSPORUMUZU çok özledim
Bir SİVASSPORLU 50 fenerli 100 beşiktaşlı, 200 trabzonlu ve bütün cümbomlulara bedeldir
sivassporlukiz
03.01.2009, 00:02
Senii Coook Özlüyoruummm...Canimdan Cok Seviyoruummm...Coook Özledimm Cooooooooooooooooooooook...Anl atamiyacagim Kadar Cook...!!!
.......................A...... ...................!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Kendini Biliyor... =(
Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar
Ve hiçbir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar
harbikiz58
11.01.2009, 13:12
SENSIZ KALDIM INANKI
DÜNYAMA GÜN DOGMUYOR
GÜNAHIM NEYDE TANRIM
HASRETIN CEKILMIYOR
YÜZÜNÜ GÖRMEDEN ACILARIM TÜKENMIYOR
VURDUN GITTIN INSANSIFSIZ HICMI ICIN YANMIYOR???
SENI SENSIZ YASAMAK EN KÖTÜ KADER OLSA GEREK
OFFF EFKARLANDIM YINE YAW :(:(:(
Arif Coşkun
11.01.2009, 13:37
Hiç gelmeyeceğini bilmen gibi.
Ne zor şey değil mi ölmediğini bilmek, Ama ölmüş gibi ulaşılmaz olması
artık o insanın sana.
.
Dilsad Hatun
11.01.2009, 14:00
Sen unutsanda gulum unutulmazyiz eyilmez basimizla olumsuz dusumuzle bambaska bir nesildik bu sehirde . . .
sivassporlukiz
11.01.2009, 14:39
Ben Sivas'imi Özledimm...HemDe Cook Özledimm Coook...
altuntas58
11.01.2009, 14:56
Asker arkadaşlarımı çok özledim
srilanka
28.01.2009, 13:13
onu çok özledim arkadaşlar hemde çok.şuan k.ırakta askerde o burdan gidince ayrıldık daha doğrusu o ayrılmak istedi sevmiyorum dedi bekleme dedi.şimdi madem seviyorsunuz niye ayrıldınız diyeceksiniz oda beni çok seviyor buna inanıyorum ve o ne derse desin bekleyecem onu ayrılmamızın nedeni askerliğinin HAKKARİDE olması ve şuanda k.ırakta olması.ablasıyla konuştum ona demişki ya dönemezsem ya şehit olursam sevdiğim kıza böyle bi acıyı yaşatamam benden nefret etsin ama benm acımı yşamasın:(:(ben ne yapayım arkadaşlar şimdi sesini duyamıyorum onu çok ama çok özlüyorum
falconman
28.01.2009, 13:58
İlkin gözlerin battı gönlüme,
Sonra uçsuz bucaksız bir yangın başladı
Yürek şehrimin orta yerinde.
Önce geceler uzadı, sabahlar olmadı;
Sonra can hiç rahat yüzü görmedi.
Artık ne yana baksam koskoca bir yalnızlık vardı
Ve bir de ışık misâli parlayan,
Karşıma geçip ürkek bir ceylan edasıyle
Gözlerimin tâ içine bakan,
Yüreğimdeki yangına körükle koşan
O mahzun hayâlin…
O zamanlar hiç yüzüm gülmedi ama,
İnan, hiç de ağlamadım.
Gözlerimdeki o bir damla yaştın sen:
Ağlarsam, seni kaybederim sanırdım…
Biliyordum: Bir yangındı bu.
Acıydı, çileydi semeresi.
Ama ben koşa koşa gittim üzerine, bile bile!
Senin için yazdım, senin için yandım
Ve senin için ıslandım o yağmurlu gecelerde.
Seni sevdiğimi fısıldayan bir şarkı vardı daima dilimde.
Sanki yaşayamazdım; sen vardın hep aklımda – fikrimde...
İlkin hayâlini koydum
Gözlerimin gördüğü her zerreye;
Sonra adını gönlümün en derin mahzenine yazdım:
“Yâr” diye…
“Ya şimdi?” diye sorma sakın!
Bende durum hep aynı:
Gönlümdeki yangın
Yokluğundan haz alıp biraz daha büyüyor.
Adın bir şarkı misâli dilimden hiç düşmüyor.
Bağrımda atan yürek her an adını sayıklıyor.
Yine geceler zâlim, uzadıkça uzuyor;
Yine uyku tutmuyor;
Yine hasret yüreğimi dağlayıp duruyor.
Ve benim deli gönlüm tüm bunlara inat,
Yine sana, tek sana her gün dönüp dönüp âşık oluyor…
İşte yine böyleyim:
Yine sensizim, yine yalnızım, yine mahzunum.
Geceler boyu o buzdan yalnızlığın koynunda
Sabahlara kadar üşüyorum.
Ben, Üsküdar sahilinde yine sensiz dolaşıyorum.
Sensizliğin acısıyla feryatlar koparan şu sana sevdâlı yüreğimi
Resimlerinle avutuyorum.
Yokluğuna yazdığım “Hasret Raporu”na
Her gün yeni dizeler ekliyorum…
İstanbul’dan, bu zalım gurbetten
İşte sana yüreğimin feryâdını gönderiyorum:
Seni Seviyorum, Seni çok seviyorum!...
sivaslıgenç
28.01.2009, 14:03
onu çok özledim arkadaşlar hemde çok.şuan k.ırakta askerde o burdan gidince ayrıldık daha doğrusu o ayrılmak istedi sevmiyorum dedi bekleme dedi.şimdi madem seviyorsunuz niye ayrıldınız diyeceksiniz oda beni çok seviyor buna inanıyorum ve o ne derse desin bekleyecem onu ayrılmamızın nedeni askerliğinin HAKKARİDE olması ve şuanda k.ırakta olması.ablasıyla konuştum ona demişki ya dönemezsem ya şehit olursam sevdiğim kıza böyle bi acıyı yaşatamam benden nefret etsin ama benm acımı yşamasın:(:(ben ne yapayım arkadaşlar şimdi sesini duyamıyorum onu çok ama çok özlüyorum
Gerçekten zor durum ya.Bence askerlik psikolojisidir askere gitmedim ama duydugum bildigim kadarıyla öyledir bence takma kafana askerliğini inşallah hayırlısıyla bitirince yeniden başlarsınız.
srilanka
28.01.2009, 14:09
sağol arkadaşım ya gerçekten çok mutsuzum özlüyorum:(ölümsüz kahramanları izlerken fenalık geçiriyorum arkadaşlarım izleme diyorlar ama ben öyle hem rahatlıyorum hemde dahada bi üzülüyorum ALLAH hepsini korusun bitmedi şu lanet olası terör belası bitmiyor bitmiyor olan bizlere oluyor günahsızlara,sevenlere oluyor analara oluyor.of off çok dertliyim etrafımda konuşabilecek kimsem yok çok arkadaşım var ama dostum yok bunaldım gerçktn ama hep dua ediyorum inşallah tüm sevenler kavuşur inşallah
sevgim 58
28.01.2009, 14:15
sağol arkadaşım ya gerçekten çok mutsuzum özlüyorum:(ölümsüz kahramanları izlerken fenalık geçiriyorum arkadaşlarım izleme diyorlar ama ben öyle hem rahatlıyorum hemde dahada bi üzülüyorum ALLAH hepsini korusun bitmedi şu lanet olası terör belası bitmiyor bitmiyor olan bizlere oluyor günahsızlara,sevenlere oluyor analara oluyor.of off çok dertliyim etrafımda konuşabilecek kimsem yok çok arkadaşım var ama dostum yok bunaldım gerçktn ama hep dua ediyorum inşallah üm sevenler kavuşur inşallah
bacim allah sanada o sevdigin kisiyede sabir versin , size en hayirlisini nasip etsin allah.....................zama na birak hersey yolluna gircektir ........
sivaslıgenç
28.01.2009, 14:24
sağol arkadaşım ya gerçekten çok mutsuzum özlüyorum:(ölümsüz kahramanları izlerken fenalık geçiriyorum arkadaşlarım izleme diyorlar ama ben öyle hem rahatlıyorum hemde dahada bi üzülüyorum ALLAH hepsini korusun bitmedi şu lanet olası terör belası bitmiyor bitmiyor olan bizlere oluyor günahsızlara,sevenlere oluyor analara oluyor.of off çok dertliyim etrafımda konuşabilecek kimsem yok çok arkadaşım var ama dostum yok bunaldım gerçktn ama hep dua ediyorum inşallah tüm sevenler kavuşur inşallah
Bencede izleme o tür proğramları sürekli aklına gelir çıkmaz.İnşallah kökleri kazınacak itlerin zaten kazınıyor ve bitmek üzereler sadece havlıyorlar şuan.Sen duanı eksik etme.İnşallah kavuşursunuz en kısa zamanda.Ne kadarı var bitmesinine.
srilanka
28.01.2009, 14:25
ALLAH bizim durumdaki herkese yardım etsin.çok zor ancak yaşayan bilir bunu.ALLAH kimseye böyle acılar yaşatmasın yemek yiyorum aklımda,dışarı çıkıyorum aklımda işe geliyorum aklımda,uyuyacam uyuyamıyrum uykularım kaçıyor gecenin bi yarısı uyanıyorum yastığımın altından hemen tel çıkarıp onu arıyorum açılmayacağını bile bile arıyorum.ailem akrabalarım neyin var neden hiç yüzün gülmüyor gözlerin hep dolu dolu diyorlar yok bişeyim diyorum ne diyebilirimki!!anlatsam anlamayacaklar beni biliyorum.teselli etmeye çalışacaklar ama nafile olmuyor işte:(gözyaşlarım kurudu ağlayamıyorum artık YARABBİM sen bana ve benm gbilere sabır ver...
srilanka
28.01.2009, 14:27
10 aydan fazla:(şimdi k.ırakta ben bukadar kötüyken anne ve babasını düşünsenize:(ALLAH yardımcıları olsun
sivaslıgenç
28.01.2009, 14:36
10 aydan fazla:(şimdi k.ırakta ben bukadar kötüyken anne ve babasını düşünsenize:(ALLAH yardımcıları olsun
Evet gerçekten zor bir durum Doğunun şartlarıda var ama sen takma ya aklına birde iyi yönlerini getir.Her zaman olumsuzundan bakma bence daha kötü olursun.
srilanka
28.01.2009, 14:42
arkadaşlar çok teşekkür ederim gerçekten biraz rahatladım sizle konuştuğum için ama üzülüyorum çünkü bende doğudayım.buranın şartlarını biliyorum.onun askere gittiği gün 17şehit verdik hakkari yüksekovada ve o da orda.kaderinde varsa şehitte olur:( ama işte yüreğim yanıyor içim parçalanıyor ya gelemezse????????ben ne yaparım bi başıma onsuz:((
srilanka
28.01.2009, 14:44
iyi yanı ne söyleyin bana avutayım kendimi
Kardelencicegi
28.01.2009, 14:48
Özlemekmi oda neki;) Ben bilmiyem;))
srilanka
28.01.2009, 14:54
özlemekmi?onsuz nfes almakta zorlanmaktır,uykularının kaçmasıdır,acaba neyapıyor nasıl diye düşünmektir sürekli.o yokken sendeki eksikliğin yüreğini acıtmasıdır,o aklına gelince gözlerinin dolmasıdr,onsuz herşeyin değerini yitirmesidir o glince yüreğinin bayram yerine dönmesidir,özlemek onunla beraberkende onu özlemektir...
sivaslıgenç
28.01.2009, 15:24
özlemekmi?onsuz nfes almakta zorlanmaktır,uykularının kaçmasıdır,acaba neyapıyor nasıl diye düşünmektir sürekli.o yokken sendeki eksikliğin yüreğini acıtmasıdır,o aklına gelince gözlerinin dolmasıdr,onsuz herşeyin değerini yitirmesidir o glince yüreğinin bayram yerine dönmesidir,özlemek onunla beraberkende onu özlemektir...
Sende gerçekten çok seviomuşşsun be:)Ona karşı inşallah kaybetmessin sevgini ne diyelim kavuşursun bir gün.
titizyiğido
28.01.2009, 15:49
eski arkadaşlıkları ve komşulukları özledim......................ç ok özledim....................
srilanka
28.01.2009, 15:50
inşallah kardeşim ben ve benim gibi tüm sevenler kavuşur.ALLAH kimseye sevdiğinin acısını yaşatmasın.(AMİNNNN)sevdiğinde n ayrı kalmak çok zormuş onu kaybedince çok iyi anladım.acaba şimdi ne durumda?ne yapıyor?üşüyormu?nefes alıyormu hayattamı:((((((haber alamıyorum ailesiyle görüşüyorum ama onlarda habr alamıyor
karabelalı
28.01.2009, 16:08
evet sewgılıme dıyorum özluyorum sevıyorum elbet bırgun kavusuruz dıyorum .....ve onu çok özluyorum .....özlemım heç ama heç bıtmıyor ınanıyorum benım olsada ....özleyecegım
özlüyorum yıne çunku delüüüüü gıbı sevıyorum....
harbikiz58
28.01.2009, 16:11
Bende özledim bende
Resmin var şu an elimde
Sana koşmak isterim
Derman yok dizlerimde
Ne kadar çok
Aşka intizar eden
Kimi çok seviliyor
Kimi yoksun sevgiden
Sen orada ben burada
Bir şey gelmez elimizden
Sen orada ben burada
Bende özledim bende
Canımdasın dilde değil
Bu haykırış elde değil
Bırakıp da giden sensin
Bunun suçu bende değil
Yavrunun anası gibi
Sevenin sevdası gibi
Derdimin dermanı gibi
Bende özledim bende.
srilanka
28.01.2009, 16:13
eski arkadaşlıkları ve komşulukları özledim......................ç ok özledim....................
herşey eskide kaldı kardeşim.hergeçen gün dünümüzü özlüyoruz ama dünümüzde bugün gbi aynıydı dünümüzdede hep bi önceki günü özlüyorduk
yani hergeçen gün dünümüzü özlesekte sonuçta dünümüzde bugünümüzde aynı değişen bişey yok bence.biz hep özlüyoruz dünümüzüde bugünümüzüde yarınımızıda...
srilanka
29.01.2009, 11:39
özledim hemde çok özledim....o eskiden gülen gözleri kimbilir ne kadar yorgun ve çaresiz....:(:((((yarabbim sen askerlerimizi koru
love_me_58
29.01.2009, 23:35
sevdiğimi özledim
babamı özledim :( :(
srilanka
30.01.2009, 09:22
sevdiğimi özledim
babamı özledim :( :(
ALLAH kavuştursun kardeşim:(
srilanka
02.02.2009, 10:27
eski bayramları özledim ne güzeldi o günler ne güzeldi çocukluğumuz:(aylar öncesinden hazırlanırdık günleri sayardık arefe gecesi kıyafetlerimizi başucumuza koyardık sabah erkenden uyanırdık ama şimdi nerdeeee o günler:(:(bayram gelmiş geçmiş hatırlayanmı var doğru dürüst
harbikiz58
02.02.2009, 10:32
Gunleri ay gibi aylari sene
Hasreti birakip artik gelsene
Mektuplar selamlar yetmez sevene
Gurbeti bitirip artik gelsene
Hasretine dalip anmak bir zulum
Senden ayri kalmak inanki olum
Cehennem azabi sanki her gunum
Usandim yoluna bakip durmaktan
Gelenden gidenden haber sormaktan
Bikmadinmi artik ayri kalmaktan
Aramiza baska kimse girmeden
Gozyaslarim coskun sele donmeden
Ugrunda can verip olup gitmeden
Hasreti bitirip artik gelsene
gökhan güney-artik gelsene
kangallim
02.02.2009, 10:37
EFENDİM! EFENDİM! EFENDİM!
Allah azze ve celle
Önce nurunu yarattı,
Nurundan Kainatı donattı
Senin sevgini yüreğimize kattı,
Salat ve Selam sanadır EFENDİM!
Rabbimin en aciz kuluyum
Merhameti çok büyüktür onun,
Rasulüne feda olsun yolum
Ey şefkat yumağı Muhammed,
Canım sana kurbandır EFENDİM!
Her gece isminle gözlerimi yumdum
Rüyalarımda seni aradım durdum,
Nur Cemalini ne çok arzuladım
Sürmeli gözlerine hasretim,
Sen gelmez isen ben gelirim EFENDİM!
Karanlık zihinlere parlayansın
Sen en güzel Rasulullahsın,
Sen güneşten daha da parlaksın
Bizleride o nurunun içine,
Ümmetin olarak kabul eder misin EFENDİM!
Günahıma ağlar, özlemini çekerim
Sünnetine uyar güller dikerim,
Sen o güllerden daha da güzelsin
Ben seni çok seviyorum,
Sende beni sever misin EFENDİM!
Son nefesimde ALLAH demeyi
ALLAH dedikçe seni görmeyi,
Rabbim dualarımı kabul eder mi
Ümmetin içinde bana da;
Şefaat eder misin EFENDİM,
Salat ve Selam ancak sanadır EFENDİM!
20.02.2006
tugba ŞAHİN
srilanka
06.02.2009, 09:52
özledim aşkımı hemde çok özledim haber alamıyorum ondan kimbilir ne haldedir şimdi k.ırakta???yarabbim sen askerlerimizi koru onları sevdiklerine kavuştur....
bebüşümmmmm seni hiç özlemedim :D
Üniversite arkadaşlarımı çok özledim.Sürekli görüşüyor olsak da telefonla,yüzyüze gelmek,sohbetin tadı ayrı yahu!
Üniversite arkadaşlarımı çok özledim.Sürekli görüşüyor olsak da telefonla,yüzyüze gelmek,sohbetin tadı ayrı yahu!
her ne kadar sohbet de etsen ''o an '' ların ambiyansını yakalayamıyorsun değil mi ?
Sivaslisandy-58
13.12.2009, 00:03
HER YOKUSUN VAR BIR INISI!
ELBET BIRGÜN GÜLER KISI
MUTLULUK BIR SABIR ISI !
GÖNÜL SABREYLE,SABREYLE!
bir gün kavusacagiz bu böyle yarim kalmayacak sevdicegim
haythuyt
13.12.2009, 00:06
yatağımı özledim :D
yatağımı özledim :D
bankda mı yatıyorsun ki ?
haythuyt
13.12.2009, 00:10
gurbette yatıyorum..bılmem acıklayıcı oldumu!!
Allah sevdiklerine kavustursun seni
Sivaslisandy-58
13.12.2009, 01:40
CANIM KARDESIM SAANAL ASKIM:):DRIDVAN KASIKCI KARDESIM BENIM:)
YA ÖZLETTIN KENDINI SUNUN SURASINDA ASKERE GIDELI KAC GÜN OLDUKI!?
10 GÜN:) BAK SIMDIDEN ÖZLEDIM SENI:)SOHBETLERIMIZI FIKRALARIMIZI:):D
INSALLAH HAYIRLISI ILE YAPARSIN KUTSAL GÖREVINI
AILENE ESINE KIZINA SAGSALIM DÖNERSIN BITANEM :)
E N B Ü Y Ü K A S K E R B I Z I M A S K E R
BÜTÜN ASKERLERIMIZE HAYIRLI TESKERELER
hayırlı teskereler diliyorum kardeşine sivaslısandy sağ salim bitirip gelir inşallah rabbim korusun tüm askerlerimizi
ben 4 sene önce babamı kaybettim hastalığı alc idi futbolcu sedatın hastalığından bir sene içinde babacım eridi gitti onu çok özlüyorum okadar özledimki tarif edemem
canım babam nasılda özledim seni ah bir bilsen seni bidaha görsem boynuna sımsıkı sarılıp bırakmıycam babam artık rüyalarımada girmiyorsun çok özledim çok
seni seviyorum baba hemde çok bunu kaybedince dahada çok anladım keşke sağlığında sana bunları söyleyebilseydim hiç söyleyemedim ve sana doya doya sarılamadım
gurbette olmanın en zor yanıda bu sevdiklerin hasta oluyorlar hatta göçüp gidiyorlar sen yanlarında olamıyorsun...
BABA ELLERİM AYNI SENİN GİBİ
ÇAYI DEMLEDİM SEVDİĞİN GİBİ
SEN GİTTİN BEN DELİ GİBİ
SENİ ÇOKKKK ÖZLÜYORUUMM
CANIM KARDESIM SAANAL ASKIM:):DRIDVAN KASIKCI KARDESIM BENIM:)
YA ÖZLETTIN KENDINI SUNUN SURASINDA ASKERE GIDELI KAC GÜN OLDUKI!?
10 GÜN:) BAK SIMDIDEN ÖZLEDIM SENI:)SOHBETLERIMIZI FIKRALARIMIZI:):D
INSALLAH HAYIRLISI ILE YAPARSIN KUTSAL GÖREVINI
AILENE ESINE KIZINA SAGSALIM DÖNERSIN BITANEM :)
E N B Ü Y Ü K A S K E R B I Z I M A S K E R
BÜTÜN ASKERLERIMIZE HAYIRLI TESKERELER
hay allah ben bu kardeşi gerçek kardeşin sandım sanal kardeşinmiş senin ilahi ben neyse aynı dileklerim onun içinde geçerli
Sivaslisandy-58
14.12.2009, 00:30
ben 4 sene önce babamı kaybettim hastalığı alc idi futbolcu sedatın hastalığından bir sene içinde babacım eridi gitti onu çok özlüyorum okadar özledimki tarif edemem
canım babam nasılda özledim seni ah bir bilsen seni bidaha görsem boynuna sımsıkı sarılıp bırakmıycam babam artık rüyalarımada girmiyorsun çok özledim çok
seni seviyorum baba hemde çok bunu kaybedince dahada çok anladım keşke sağlığında sana bunları söyleyebilseydim hiç söyleyemedim ve sana doya doya sarılamadım
gurbette olmanın en zor yanıda bu sevdiklerin hasta oluyorlar hatta göçüp gidiyorlar sen yanlarında olamıyorsun...
BABA ELLERİM AYNI SENİN GİBİ
ÇAYI DEMLEDİM SEVDİĞİN GİBİ
SEN GİTTİN BEN DELİ GİBİ
SENİ ÇOKKKK ÖZLÜYORUUMM
BASIN SAGOLSUN CANIM KARDESIM YARADAN SIZLERE VE AILENE SABIRLAR VERSIN BILIRIM BIZE 26SENE OLDU TANIYAMADAN ARAMIZDAN AYRILDI
seninde başın sağolsun gerçekten çok zormuş en yakınını kaybetmek şimdi anneme bişey olacak diye korkuyorum
Sivaslisandy-58
14.12.2009, 00:35
hay allah ben bu kardeşi gerçek kardeşin sandım sanal kardeşinmiş senin ilahi ben neyse aynı dileklerim onun içinde geçerli
:):)CANIM BENIM IKI KARDESIM VAR EN KÜCÜGÜMÜZ ERKEK BENDEN BÜYÜK GÖZÜKÜR:):DBURA VATANDASI BURDA YAPTI NE VARKI 6AY EVEDE GELIP GIDIYORDU.TÜRKIYE BÖYLE DEGIL VE AILECEK TANISTIGIM BU CANIM KARDESIM SIMDI ACEMI BIRLIGINDE AMA SONRA NEREYE DÜSER BILMIYORUZ!?
INS:HIC BIR KARDESLERIMIZIN BURNU KANAMADAN ASKERLIKLERINI TAMAMLAMALARINI DILIYORUM AMIN.
ARTIK SEHIT HABERLERI GÖRMEK ISTEMIYORUM BIR SAVAS ÜLKESI DEGIL TÜRKIYEMIZ
Sevdiklerime selamlar uzaktakilerede özlediklerimede...
EyüphanAydın
15.12.2009, 14:00
Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor :|
ömer yalcin
15.12.2009, 14:17
birini cok özledim hemde cok ,adi bende sakli...................
kolsuz_kerim
25.01.2010, 21:49
canım ailem sizi çok özledim bu hafta allah nasip ederse yanınızdayım canlarım
EyüphanAydın
25.01.2010, 22:03
Geleceğimi özledim.
Geçmişimi özledim.
Dedemi Özledim.
Kısacası herşeyi özledim
kolsuz_kerim
28.01.2010, 20:44
busenazlım canım biricik kardeşim seni çok özledim
rüzgar79
03.03.2010, 21:30
türkiyedeki tüm ailemi akrabami canim gönül ablami vatanimi cok özledim
Arif Coşkun
03.03.2010, 21:44
Bak yine soldu güneş, yine akşam oluyor. Ömrümün kadehine sensiz bir gün doluyor. Sen yoksun diye inan dertliyim kederliyim, gelmezsen kahrolurum, yıkılırım sevdiğim. Tadın sinmiş suyuna, taşına toprağına, bu şehirde ne varsa sana benziyor!
doğan bulut
03.03.2010, 21:54
Kaç kere yaşadım ben bu romanı
Ne zaman sevdimse ayrılık vardı
Hep kendim kuruttum gözyaşlarımı
Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı
Sen de git bırak git beni düşünme
Kader de, hayat de boşver üzülme
Alıştım hasretin her türlüsüne
Ne zaman sevdimse ayrılık vardı
Alıştım kaderin her cilvesine
Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı
Yaşamadım gitti gönül tadında
Nelerden vazgeçtim senin uğrunda
Seni de kaybettim yol ortasında
Ne zaman sevdimse karanlık vardı
Ne zaman sevdimse pişmanlık vardı
AHMET SELÇUK İLKAN
Sivaslisandy-58
04.03.2010, 23:01
yoklugun varya öksüze atilan samar
yetimden esirgenen sevgi
kelime-i sahadet icin saklanmis
son nefesi adi hirsiz yoklugun
yoklugun varya..
tat alma duygumu bozan
dünyayi gözümde kiyamet kilan
yoklugun varya...
yasarken ölümle metres kalmak
ölememek,sürünmek
ziyan olmak harcanmak
yoklugun varya bitanem..nefes alamamak
Aklıma düştün yine gece gece...
gönlüm58
05.03.2010, 00:03
Aklıma düştün yine gece gece...
Benimde aklıma düştü gece gece kel kafasınıda özledim...:D:D:D
Keşke benimde özleyeceğim biri olsaydı
Benimde aklıma düştü gece gece kel kafasınıda özledim...:D:D:D
Düştü ki hemde ne düştü ! katmer katmer :D
gönlüm58
05.03.2010, 00:17
Keşke benimde özleyeceğim biri olsaydı
Olunca olmadıgı günleri ararsın Onur demedi deme...:)
gönlüm58
05.03.2010, 00:19
Düştü ki hemde ne düştü ! katmer katmer :D
Katmer katmer kolayda,kel çok zor....:):):)
Olunca olmadıgı günleri ararsın Onur demedi deme...:)
Yine bi olsunda abla eğer olmadığı günleri arasam,mutlaka arar bulurum :D
gönlüm58
05.03.2010, 00:29
Yine bi olsunda abla eğer olmadığı günleri arasam,mutlaka arar bulurum :D
Olsun olsun hadi olsunda sende özleeeeeeeee...
gönlüm58
06.03.2010, 17:12
Bende çok özlemiştim bugün gördüm pek mutlu oldummmm...
Bende çok özlemiştim bugün gördüm pek mutlu oldummmm...
Aman Gönül hemen hemen hergün görüyon sende böyle unutamassın tabi :rolleyes:
gönlüm58
06.03.2010, 17:37
Aman Gönül hemen hemen hergün görüyon sende böyle unutamassın tabi :rolleyes:
23 Nisan çogu gibi sevındım seni görünce Kuşummmmmmm...
23 Nisan çogu gibi sevındım seni görünce Kuşummmmmmm...
o benmiydim Allah canını almasın emi bende kel sandım :D
gönlüm58
10.03.2010, 17:10
Ah sevgilim, ayrılık trenini çoktan kaçırmadık mı biz? Bulup bulup kaybetme oyunlarını çoktan tüketmedik mi? O dünyevi aşk oyunlarından,kıskandırmalardan , kaçamaklardan çoktan vazgeçmedik mi? Birbirimizi en ağırihanetlerde sınamadık mı? Anlamadın mı artık, varlığım sana acı vermek içindeğil... Sadece seni sevmek için yaşadım ben!..
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.