Orijinalini görmek için tıklayınız : parmak arası terliklerinize değişik bi görünüm
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
fatoş_yvz
31.05.2008, 14:37
ne kaaa guzeL payLşm için teşk..................
gürün_güzeli
31.05.2008, 14:55
saol ama bunlar da giyilmiyor ki ayy...acıtıyor insanın parmağını:)
Melankolia
31.05.2008, 14:58
evet ama alısıo ben qiyiyom rahat oluo valla
arikarinkuchi
31.05.2008, 15:01
hoş duruyor
bir çiftde ben alıyım :)
As!_MéLéK
31.05.2008, 16:27
çok güzel olmuşlar vall. Elimden gelse yapardım ama beceremiyorum :)
çok beğendim hemen yapıp satın özellikle bodrumda bir sezonda köşeyi dönersiniz birde bakmışsınız marka olursunuz inşallah meşhur sivas parmak arası terlik ilk müşteriniz olmak isterdim başarılar diliyorum....
çok güzel olmuşlar vall. Elimden gelse yapardım ama beceremiyorum :)
canım benim elimden gelmiyor diye bi şey yok sen yeterki yapmak iste .bi kaç yıl önce bende senin gibiydim hatta elime iş alsam dalga geçerlerdi özellikle de babam şöyle derdi
---deveye sormuşlar sanatın ne diye o da berberlik demiş .Aman o kibar ellerine de nasıl yakışır demişler
hep bu konuda alay ederlerdi ama ben bi hırs yaptım şimdi elimden gelmeyen iş yok babam hala latife eder durur ama o da biliyor artık zincir çekmeyi biliyorsan ve birazda yaratıcıysan mesele yok
sibelYILMAZ
09.02.2009, 11:33
aman ne güzel şeyler bunlar :D :D :D elmeği heryerde kullanılıyor artık teşekkürler .........
ayakabi giyemediğim için patik yerine giyebilirim :D
ramazan_d
27.02.2009, 17:13
paylaşım için teşekkürler değerli bir çalışma olmuşşşş ellerine sağlık
besyo_cu
27.02.2009, 18:25
Erkek adam parmak arası terlik giyermi diye anketi hangi üye acacak merakla beklemedeyim ;)
Erkek adam parmak arası terlik giyermi diye anketi hangi üye acacak merakla beklemedeyim ;)
giymez mi yoksa ? ev içinde veya denizde ben çok yakıştırıyorum o tür terlikleri erkeklere capri pantolonla çok hoş oluyor ha şimdide erkek adam capri pantolon giyer mi diyeceksiniz ?
klozet_kapagi
16.12.2009, 13:43
yeşil terlik güzel olmuşş.. ah bir de giyebilsem!
kronik ellerine saglık siya da güzel ama yeşil süper olmuş paylaşım
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.