Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteye Üye Oldugunuzda İlginizi Ceken İlk Sey Neydi..
Siteye Üye Oldugunuzda İlginizi Ceken İlk Sey Nedir Veya İlk Kisi Kimdir..!!!
Bn Siteye Üye Oldugumda İlgimi Ceken İlk Kisi berat.demir Oldu..!!!
EyüphanAydın
31.05.2008, 17:16
Bende Üye oLduğumda Kimse Çekmedi İlgimi Ama,
Mehmet Altuntaş Abi Baya Bir Etkili Konuşmalar Yapardı
ilgimi çeken ilk şey kimsenin aramıza hoşgeldin dememiş olması ilk ilgimi çeken kişi ise DUMAN58 ve aynı şehirde olmamızdan dolayı serd@r oldu
berat.demir
31.05.2008, 20:49
Haylaz senin Sivas a olan sevdanın göstergesi olan şiirlerin benim çok hoşuma gitti ve artık sen benim kardeşim gibi oldun. artık sen kardeşimden farksızsın benim için.
Cok Saolasın Abi..Sende Benim Abimden Farklı Deilsin..!!!!
arikarinkuchi
31.05.2008, 21:53
siteye üye olduğumda ilgimi çeken
fotolarıyla
fırat abii ve orhan abiydi
ayrıca
onlar bana çok yardımcı olmuşlardı
ya bu sitede oyun odasından başka topik yokmu allah aşkına tamam bi kaç eğlenceli konu var ama yukardaki üyeyü % kaç seviyorsun şu an aklında ne var gibi saçma sapan konular açılırmı yaaaa % kaç seviyormuşum lafa bak tamam insan olduğu için sever seviliriz ama yapmayın allah aşkına arkadaşlar ya
arikarinkuchi
02.06.2008, 07:12
ya bu sitede oyun odasından başka topik yokmu allah aşkına tamam bi kaç eğlenceli konu var ama yukardaki üyeyü % kaç seviyorsun şu an aklında ne var gibi saçma sapan konular açılırmı yaaaa % kaç seviyormuşum lafa bak tamam insan olduğu için sever seviliriz ama yapmayın allah aşkına arkadaşlar ya
eeeeeeeee
o zaman
güzel bişey yapda
bizde onu oynayalım
hep beklemek olmaz
kangallim
02.06.2008, 08:26
ilgimi çeken birşey olmadı her forum sitesi gibi burasıda yoğun tempoluydu tek fark sivaslı olmamız :)
yanlız hergün bir üyenin kaydolması ilgimi çekti yani :)
siteye üye olduğumda ilgimi çeken ilk kişi _DUMAN_58 di o olmasa belki birdaha açmazdım bile bu siteyi birde sivaslı olmanın ayrıcalığı var tabi......:)
altuntas58
02.06.2008, 17:28
Bu siteye üye olduğumda üyelerin tamamı sivaslı olması ve sivasımızı komple tanıtıyor olması dikkatimi cekti bir girdim daha cıkamadım
Kaptan-58
02.06.2008, 17:36
çoğu üyeyi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] dan tanıdığım için özellikle ilgimi çeken biri olmadı... ama yazılarında milliyetçilikve dini bilgiler olan üyeler dikkatimi çekmiştir... :)
bide siteye üye olunca herkez böyle kendi kardesiymis gibi agırlıo o da cok güzel birsey..
oda ilgimi cok cekti..
sivaslibebeq_
14.07.2008, 15:26
ben siteye ilk üye oldumda ilgimi çeken şey duman_58 oldu bide kangallimin gözleri :D:D:D:
gürün_güzeli
14.07.2008, 16:23
ben siteye ilk geldiğimde ilgimi çeken kişi serrrkandı...ve beni ilk karşılayanda o olmuştu sitede..
valla hic birsey dikkatimi cekmedi
sitede ilk gün dikkatimi birsey cekmedi
ama aylar sonra hergün daha fazla giren üyeler oldugu dikkatimi cekti
ABDULLAH DUMAN
23.07.2008, 16:55
GÜRÜN_GÜZELİ NİN SICAK KANLILIĞI................
ABDULLAH DUMAN
23.07.2008, 16:56
GÜRÜN_GÜZELİ NİN SICAK KANLILIĞI................
GERÇİ BEN DAHA ÖNCEDEN ÜYEYDİM AMA ARADA BİR GİRER YORUM YAPMAZDIM
haythuyt
23.07.2008, 16:58
HICBIRSEY CEKMEDI....................... .............
gürün_güzeli
23.07.2008, 17:12
sitemizdeki kavgalar dikketimi çekiyor şu sıralar....alevi arkadaşların kendilerini küçük görmeleri....
gürün_güzeli
23.07.2008, 17:20
boş konuşan kişiler dikkatimi çekiyor mesela birisi bi üstte yazmiş
aslında can99 da garip birisi belki çok iyidir ama bilmiyorum...dikkatimi sadece kötü yönde çekti çünkü sürekli kavgadaydık...belkide çok iyi bir insan....bilemem
Vallahide Billahide üye sayisiydi. Reklam icin bire bir bi siteydi burasi. :p
haythuyt
23.07.2008, 19:26
SU SAATTEN SONRA DIKKATMI CEKEN BUNYEYE GORE SERBET VEREN ABILERIMIZ VAR COK SUKUR
madımak_58
23.07.2008, 20:19
bir sivaslıya yakışmayan sözler,yorumlar dikkatimi çekti.taraflılık dikkatimi çekti.kendinden büyük insanlara saygısızlık dikkatimi çekti.tabii bunun yanında bir kaç saygılı,ne konuştuğunu bilen,uyarı yapacaksada düzgün bir dille anlatan kişilerde dikkatimi çekmiyor değil...
sandalli
23.07.2008, 20:40
Kendimi memlekette gibi hissettim, daha ne olsun.
Deniz5835
23.07.2008, 22:32
bu foruma ilk girdiğimde dikkatimi çeken ilk şey alevi toplumuna
saldırı ve tutarsız kelamlar nedir komplo teorisi üreten üyeler hoş yönetim burda ayrım yok desede saldırılar tüm hızıyla sürüyor aslında saldırı demeyelimde dalga geçmeler inanaç la ilgili okumadıklarından kaynaklanıyor aslında bence sadece kendi inançları deyil başka inanç larıda okumalılar
bu forum bizim ilin forumuysa buraya herkes gelecek sadece saygı çerçevesinde yorum olması dileğiyle ve o topikteki üyeler sanki buhar oldu uçtu gibi görünmüyorlar da
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
bu topik kilitlendi yorum yapamadım
yorumlar yanlış yapılan bir insanlık şuçuvar ordaki üyeler olayı çarpıtmış
önce insan diyelim canlar
birazda bu net aleminde gençlerimiz birazdaha duyarlı olmalı
benim ilgimi ceken ilk girdiğimde mertveilkelinin sivas için yazdığı şiirler oldu.Bide ondan bnm köyüm içinde bir şiir yazmasını istedim valla 2 dakikada cok güzel bi siir yazdı.
mertveilkeli
24.07.2008, 17:06
benim ilgimi ceken ilk girdiğimde mertveilkelinin sivas için yazdığı şiirler oldu.Bide ondan bnm köyüm içinde bir şiir yazmasını istedim valla 2 dakikada cok güzel bi siir yazdı.
tşk ederim yeşim vakit darlığı yaşıyorum esnaflık zor yoksa neler neler yazarım tabiki her an yazılmıyor bu duygulanmak gerek bir ilham gelmesi lazım yoksa aylarca düşünse insan bir kıta yazamaz bu iş böyle allah vergisi şükür bizede bir şeyler vermiş tüm sivas camiasına selamlarımı vede saygılarımı sunarım
ABDULLAH DUMAN
24.07.2008, 17:14
bu foruma ilk girdiğimde dikkatimi çeken ilk şey alevi toplumuna
saldırı ve tutarsız kelamlar nedir komplo teorisi üreten üyeler hoş yönetim burda ayrım yok desede saldırılar tüm hızıyla sürüyor aslında saldırı demeyelimde dalga geçmeler inanaç la ilgili okumadıklarından kaynaklanıyor aslında bence sadece kendi inançları deyil başka inanç larıda okumalılar
bu forum bizim ilin forumuysa buraya herkes gelecek sadece saygı çerçevesinde yorum olması dileğiyle ve o topikteki üyeler sanki buhar oldu uçtu gibi görünmüyorlar da
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
bu topik kilitlendi yorum yapamadım
yorumlar yanlış yapılan bir insanlık şuçuvar ordaki üyeler olayı çarpıtmış
önce insan diyelim canlar
birazda bu net aleminde gençlerimiz birazdaha duyarlı olmalı
KİM KİME SALDIRIYO ACABA SİZ KENDİNİZ OLAY ÇIKARIYOSUNUZ
..........
gürün_güzeli
24.07.2008, 17:23
bu siteye ilk geldiğimde rüştü elmas da dikkatimi çekmişti...............:)
Forumu "Sivas" yerine Alevi-Sünni forumuna çevirmişsiniz.Sivas sadece din ayrıma takılıp kalınmayacak kadar kültür şehiridir.
Forumu "Sivas" yerine Alevi-Sünni forumuna çevirmişsiniz.Sivas sadece din ayrıma takılıp kalınmayacak kadar kültür şehiridir.
Evet katiliyorum sana. Bizim sehrimiz Alevi-Sünni ayrimina takilip kalmayacak kadar kültür bir sehirdir. En azindan güzel bir sitede dostca beraber olabiliyoruz. Kavgamiz yok, gürültümüz yok. Siteyi birak gercektede ayni sekilde. Bir aile gibi yasiyoruz ayni topraklar icinde.
Ama sen halen buraya bu sözleri yazaraktan utanmadan bir insan icin sürekli konusuyorsun, yok surda sunu yapiyorsun, yok burda bunu yapiyorsun. Herkesin yaptigi kendinedir. Kimse burda aptal yada salak degildir. Kimse burda bir birinide kandiramaz, herkesin akli basinda insanlardir. Senin kastettigin insanda yapiyormu böyle bir sey bilmiyorum, yapsada basaramaz zaten. Ama sizin yaptiginiz ayiptir. Bir insan hakkinda bir sey biliyorsaniz sizde kalsin. Dedikodu, giybet yapar gibi bir o forum bir bu forum dolanip durmayin.
Dedikodu, iftira, giybet vs.. bunlarinda dinimizde, orf ve adetlerimizde yerinide bilirsiniz. Sitede sizleri rahatsiz eden birisi varsa alanen buralarda, mesaj yazdigi forumlarda degilde yoneticilerin özeline bildirirseniz daha da cok seviniriz.
[QUOTE=4Eylul;290747][B] Senin kastettigin insanda yapiyormu böyle bir sey bilmiyorum, yapsada basaramaz zaten. . Dedikodu, iftira, giybet vs.. bunlarinda dinimizde, orf ve adetlerimizde yerinide bilirsiniz.
Tuhaf. Neyi başaramaz anlamadımki. Dedikodu kaynağı belirsizdir, kimin ne söylediğ tam bilinmez ama benim söylediklerimin kaynağı belirli. Adresi de var. Bence "biz salak aptal değiliz diyorsunuz" ama Esengül çok çok azını yazdıklarımı yapıyor ve de sizler burada onu hatasız kusursuz sanıyorsunuz.
Anlamak istemiyorsan anlama.
gürün_güzeli
25.07.2008, 13:02
kavgalar da dikkat çekiyor....................bu aralar
CrSivaslim58
17.08.2008, 10:53
Ben asil Oyunlar icin üye oldum:D
Tuuba1012
22.11.2008, 20:20
siteye 2 gun once uye oldm ve ilk dikkatimi ceken üye sayısı ve gün içnde üye olanların sayısının fazla olmasıydı
dark_yamtar58
22.11.2008, 21:11
Siteye ilk girdiğim de dikkatimi çeken bazılarının gurup halinde hareket ettiğini ve yeni girenleri yanlarına çekme mücadelesi verdillerini en ufak bir polemikte bile ayni kişiler alakası olsun veya olmasın hep ayni tepkiyi verdiklerine şahit oldum.Bu durum bence halada var........................... ......
yerliturkuaz
22.11.2008, 21:50
Burda şu veya bu kişi diye bir ayrım yapmayacağım bu sitede ben hemşerilerimle beraber olnak onlarla bir arada vakit geçirmek yeri gelir oyun oynamak yeri gelir Sivas'ımızın sorunlarını tartışmak yeri gelir özel günleri hatırlatmak ve paylaşmak herşeyiyle büyüyen bir siteyiz bu sitede herşeyi güzelliğe çevirmek bizim elimizde....
yerliturkuaz
10.12.2008, 00:26
Siteye üye olduğunuzda hangi üyemiz dikkatinizi çekti ve de neden?
dark_yamtar58
10.12.2008, 00:39
Siteye ilk üye olduğumda İlk dikkatimi çeken Muhalif arkadaş vardı Abircan benim dikkatimi ilk olarak evet Abirtcan çekmişti haklı olduğu davasını savunmak için bir site insanla tek başına mücadele ediyordu.Gerçekten taktir etmiştim kendisini....
EyüphanAydın
10.12.2008, 01:20
Benim dikkatimi açıkcası kimse çekmedi :D Çünkü sitede herkezi tanıyordum,Sadece gürün_güzeli dikkatimi çekmişti :D
sevgim 58
10.12.2008, 01:22
engin abi dikkatimi cekti cünkü bana ilk o nikim ne güzel oldugunu söylemisti......
EyüphanAydın
10.12.2008, 01:34
Bir ara Duman nickli üye çekmişti :) Çok iyi gidiyordu ardından kayboldu :D
A_Them_Nuri
03.04.2009, 11:02
Sivasın A'sından Z'sine herşey anlatılmış çok güzel bir platform :)
Benim ilgimi çelen :D ilk şey Sivasdi :D
A_Them_Nuri
03.04.2009, 11:48
Konu Başlıklarının Hep Sivasla Açılması :)
Siteye üye olduğumda dikkatimi ilk barikat58 çekti yazıları gülümsetiyor
besyo_cu
15.04.2009, 13:29
Ben sitemizin ilk üyelerinden oldugum için dikkatimi çekecek pek kimse yoktu ;)
en çok gözüme çarpan seva nın imzası çok hoşuma gitmişti onuda yazmak istedim her okuduğumda dua ediyorum hem kendime hem bütün islam alemine
barikat58
15.04.2009, 13:57
üye oldugumda soguktu kardı kıştı bir gece yarısıydı 2.5 yıl önce kimse yoktu hatırlamıyorum :D ne günlerdi nerden nereye geldik
deniz kızı
15.04.2009, 14:13
hiçkimse dikkatimi çekmedi dikkat çekici birşey bulamadım yani
Kaptan-58
15.04.2009, 15:13
bende sitenin eskilerindenim. dikkatimi çeken yoktu
erdoğan orhan
15.04.2009, 16:07
dikkatimi barikat 58 çekti ilk üye oldugumda en çok onu iiletileri vardı..........
pendikoviç
20.04.2009, 05:02
sevgim58 çekti dikkatimi avatarını çok beğenmiştim tek gözüme o gözüküyo...................... ......
deniz kızı
20.04.2009, 08:46
melody58 çekti ismi değişik geldi yani
Benim ilk dikkatimi çekenler arasında ero kardeşti şimdi yok oldu dumandı..
sinan58_34
20.04.2009, 15:24
hersey olagan geldı bisey dıkkatımı cekmedı :)
titizyiğido
20.04.2009, 15:36
herşeye muhalefet olan yorumlarıyla ABİRCAN abi dikkatimi çok çekmişti................nerede sin ABİRCAN abi çoktandır ortalıklarda yoksun........
sibelYILMAZ
20.04.2009, 16:42
İlk hatırladığım seva abla o dikkatimi çekmişti bana yardımlarıda olmuştur Allah razı olsun :) :)
58_SEMİH_58
20.04.2009, 16:47
Bundan Cok Öncesiydi EvveL zaman Önce qeÇekLeşMişti Herşey:)
Coq Samimi Bir oRtam Vardı Ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] da Siteninde RekLam YapıLıyordu :D:D:D
.........GORAMAZ :D :D :D
arikarinkuchi
20.04.2009, 16:51
benim
mehmet amca ve duman
ilgimi çekmişti
A_Them_Nuri
20.04.2009, 19:01
seva ,sivasli_esen,deniz_Kızı bide kardelençiçeği di heralde :)
Kardelencicegi
20.04.2009, 23:38
dark_yamtar58
Nickinin anlamini cok merak etmistim.
Artik kapsama alani disinda maalesef kendisi.
Gidisi cok suskun oldu.
MeLody58
21.04.2009, 04:50
Engin58 abim vardı çok iyiydi hala görüşürüyorum onunla dikkatimi çekmişti Allah Yardımcısı olsun.
SivasLady ve ABDULLAHDUMAN ilk onlar Hoşgeldin demişlerdi o yüzden iyi birileri diye dikkatimi çekti ve öylelerde.
cCc_NaZ_cCc
23.04.2009, 14:35
benim kronick dikkatimi çekmişti :)
bjkli metin 21
28.04.2009, 01:45
MELODY 58 DİKKATİMİ ÇEKMİŞTİ ODA BİZİM KÖYLE İLGİLİ PEK ÇOK ŞEY YAZMIŞTIDA O YÜZDEN HERALDE
gönül3458
28.04.2009, 01:52
benım ilk üye olduyumda sessızada dıkketımı çekmıştı kım bılır adı gizemlı gelmştı net hatırlamıyom
sivaslı fd
28.04.2009, 12:15
Doğrusu özellikle dikkatimi çeken olmadı ama herkes çok samimi ve candandı bu çok hoşuma gitmişti ve "Ya SİVASLI olsun çamurdan olsun, hemşerilerim bir başka yaa..." demiştim.
MeLody58
28.04.2009, 12:42
MELODY 58 DİKKATİMİ ÇEKMİŞTİ ODA BİZİM KÖYLE İLGİLİ PEK ÇOK ŞEY YAZMIŞTIDA O YÜZDEN HERALDE
Metin gardaşım hangi köylüsün. ilbeylisin sanırım
üye olduğumda her tarafta muhsin yazıcıoğluna dualar vardı butün yorumlar dualar onaydı o dikkatimi çekti:)
burdaki sıcak arkadaşlık kardeşlik ilgimi çekti inşallah böyle devam eder
cCc_NaZ_cCc
31.05.2009, 22:49
benim ilk ilgimiçeken kronik olmuştu :)
Daha önce bir Sivas formundaydım Sabaiha Serin hanımefendi bana link atmıştı baktım ilk önceler takip ettim sıcak ortam olduğunu görünce üye oldum kendisine çok teşekkür ediyorum tam bir aile yuvası diyorum ben çok memnunum ALLAH(cc) razı olsun tüm Sivaslilar.Net forum üyelerinden.
bu siteye girdiğimde sivas ve üye sakinlerinin sıcak kanlılığı diktimi çekti ama görüyorumki son zamanlarda ayrımcılık başlamış arkadaşlar biz aynı toprağın insanlarıyız alevi sünnü ne demek hepimiz kardeşiz bizim atalarımız babalarımız ayrımmı yaptılar bize böylemi öğrettiler sorun bakalım alevi kardeşlerime bizi yaratan kim peygamberimiz kim yapmayın kurban oluyum yakışmıyo benim sivasıma ve halkıma hepimizin bir yaradanı var oda allah bunu alevi kardeşlerimde çok iyi biliyor bizde aklımızı başımıza alıp çoluğumuza çocuğumuza örnek olalım içimizde kin birikimi yapmayalım yok yere biz kardeşiz kardeş kalacağız hepiniz allaha emanet olun
Sitede ilk ilgimi çeken arkadaşlık , birliktelik. İnş bu yönde devam eder.
her yeri sivas her yeri özlem kokan sivasın herşeyi beni buralara getirdi
barikat çekti benide yükselen form grafiği ve güzel yorumları
sevdagülü
06.06.2009, 18:55
kronik ve sivaslıleydi ...........
karışık geldi ilk önce nasıl çözerim diye kurcamaya başlamıştım hemen:)
Metin dikkatimi çekmiştir.
Ayşegül1967
15.09.2009, 17:54
siyasi konular :D
Klimasuyu
15.09.2009, 20:50
Metin dikkatimi çekmiştir.
Ben de Sivasspor.com'a ilk üye olduğumda Yalçın(club7house) dikkatimi çekmişti ve sonrası zaten malum:D kavga, tartışma, dövüş vs...:)
Kardeşim bizim ilişkimiz hep sevgiye dayalı onun üzerine kuruluydu , biz senle ne zaman kavga dövüş bilmem ne ettik :))
İlk girdiğimde ss.com kadar aktif değildi.Sivaslady kendi konu açıyor,kendi tartışıyor,sonra kendi kendine kızıyordu..Kimsecikler yoktu..:D
Klimasuyu
16.09.2009, 00:36
Kardeşim bizim ilişkimiz hep sevgiye dayalı onun üzerine kuruluydu , biz senle ne zaman kavga dövüş bilmem ne ettik :))
Senle değil, Sivasspor.com'da mini sohbette başka üyelerle hani benim nikime takmışlardı:)....
İlk girdiğimde ss.com kadar aktif değildi.Sivaslady kendi konu açıyor,kendi tartışıyor,sonra kendi kendine kızıyordu..Kimsecikler yoktu..:D
Ne yapsın, üye yok, konu yok :D :D
Sitenin temelini Serd@r ile birlikte attılar :)
SivasLady
17.09.2009, 22:06
disardan öylemi görünüyordu :rolleyes:
ben öyle hatirlamasamda :D heyy gidi günler heyy
artik sakinlestim bak geriye cekildim :)
üyelere biraktim herseyi ben gözlemci rolüne gectim
disardan öylemi görünüyordu :rolleyes:
ben öyle hatirlamasamda :D heyy gidi günler heyy
artik sakinlestim bak geriye cekildim :)
üyelere biraktim herseyi ben gözlemci rolüne gectim
Hee..Aynen öyleydi..:D
ilk nemi dikkatimi çekti sivaslılar sitesi olunca doğal olarakda sivaslılar yani hemşehrilerim tabi sonra kronik ilk tek bayan ben ve kronik sanmıştım ve bayan arkadaş buldum diye sevinmiştim ama şimdi bir sürü kızkardeşlerim ve kızlarım var buna kendi kızımıda ekledim hiç farkı yok zaten sitedeki kızlarımla sevgisi aynı tek fark bunun yanımda olması inşallah bir gün bacılarım ve kızlarımlada tanışıp görüşmek nasiip olur inşallah.
...58Sivas58...
23.09.2009, 23:58
club7house
MİKAİLOGLU
25.11.2009, 23:11
İLK ÖNCE GÜLRÜBA DİKKATİMİ ÇEKTİ.ÇÜNKÜ OKUDUĞUM TÜM PAYLAŞIMLARIN ÇOĞU O'NA AİTTİ.
cCc_NaZ_cCc
26.11.2009, 17:20
kimsenin dikkatini çekmiyoruz yaa :D :(
gönlüm58
26.11.2009, 18:05
Eyüphanaydın dikkatimi çekmişti ama ya kayıp ya da oda küstü...
Hiç kimsenin dikkatını çeken yok mu hala...
OSMAN ECE
02.12.2009, 15:10
site sivaslılar sitesi oldugu için ilk dikkatimi çeken memleket özlemi oldu
şimdi bir çok hemşerimle uzaktanda olsa hasret gideriyorum
Sivaslisandy-58
02.12.2009, 22:14
MEMLEKET HASRETI:):)
kolsuz_kerim
02.12.2009, 23:01
ccc naz ccc sivaslı leydi goramaz
EyüphanAydın
19.12.2009, 13:24
Eyüphanaydın dikkatimi çekmişti ama ya kayıp ya da oda küstü...
Geldim ablacım geldim :) Kimseye dargınlığım yok .
Tek küskünlüğüm TTNET ! :rolleyes:
EyüphanAydın
21.12.2009, 13:57
Sitede olmadığım zaman,Sitenin baya geliştiğini gördüm dikkatimi o çekti.
Azizem_58_58
12.12.2011, 14:07
Biri çok dikkatimi çekti..
NECMEDDİN ÖZBEK
12.12.2011, 16:03
siteye üye olduğumda sitemizin ozanları linki sandallı,diyari baba ve sivabursun o güzel atışmaları birde kameranın içten ve samimi davranışıı dikkatimi çekmişti.malesef bu gün hiç birinden eser kalmamış.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.