PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hayretler içinde kalıp halinize binlerce şükredeceksiniz

kronik
02.06.2008, 16:40
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] Aslında ben bu kızların yıllar evvel bisiklet kullanırken resimlerini görmüştüm...tekrar görünce nakletmeden edemedim

Amerika’da yaşayan ve bir genç kız haline gelen dünyanın ilk ve tek iki başlı kızı. İkiz desen değil, kardeş desen değil iki farklı düşünce olan ayrı kafalar, ancak aynı beden. Genç kızlar bu hallerinden memnun ikisi de kantine gittiğinde ayrı ayrı yemek alıp yiyorlar ama aynı mideye gidiyor.

Bizler için tuhaf olan bir yaşam onlar için normal, kuaföre gidiyorlar okula gidiyorlar. Birinin düşüncesi diğerine uymayabiliyor. İşte hayatları boyunca bir bedende iki kişi ama ayrı kişilikleri olarak yaşamaya mahkum bu kızlar, ikizler veya kardeşler diyelim hangisini kabul ederseniz.

gürün_güzeli
02.06.2008, 16:43
allahım sen esirge yarabbi
yardım et.....

Arif Coşkun
02.06.2008, 17:01
Halimize şükretmemiz lazım.Allah kolaylık versin çok zor bir yaşam şekli.

kronik
03.06.2008, 00:42
Halimize şükretmemiz lazım.Allah kolaylık versin çok zor bir yaşam şekli.

evet hemde çok zor ama yinede mutlu görünüyorlar

yiğidoturan
03.06.2008, 01:12
ALLAHIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞLIK VE SIHHAT DEN ÖNEMLİ NE OLABİLİR

BİR DE BİŞEY ANLATAYIM BU KONU İLE İLGİLİ :

SIRT SIRTA YAPIŞIK DOĞAN İKİ KARDEŞ SIRAYLA BİRBİRLERİNİ SIRTLARINDA TAŞIYORLARMIŞ
BİRİ HALLLERİNDEN ŞİKAYET ETMİŞ DEMİŞKİ YARABBİ BUNDAN BETER BİR DERT VARMI NİYE BİZE BU DERDİ LAYIK GÖRDÜN DEYİNCE ..
DİĞERİ HEMEN DEMİŞKİ TABİKİ DEMİŞ BUNDAN DAHA BETERİDE VAR DEMİŞ
BUNDAN DAHA BETER NE OLUR DEMİŞ
DİĞERİ CEVAPLAMIŞ YA BİRİMİZ ÖLSEK DİĞERİ DEVAMLI ONU SIRTINDA TAŞISA DAHAMI İYİ OLUR DEYİNCE HEMEN TÖVBE İSTİĞFAR ETMİŞ VE HALİNE ŞÜKRETMEYE BAŞLAMIŞ

erol_58
03.06.2008, 01:48
allah yardımcıları olsun halimize şükür edelim

banu58
03.06.2008, 01:54
Allah'ım ne kadar güç bir durumdalar.
Halimize binlerce milyonlarca kez şükretsek azdır.Şükürler olsun Allah'ım verdiğin hertürlü nimete binlerce kez hamd-ü senalar olsun!
Paylaşım için sağol!

sandalli
03.06.2008, 09:01
Yeryüzünde dengeler bozuldu, bircok hayvanin nesli tükendi, bundan dolayi cestili canlilar önlenemez sekilde cogaldi, insan yasama hakkini sadece kendi hakki sandigi icin tabiat da dengeler degisti. Radioaktiv, radyasyon vs. gibi olgularda eklenince bu tür olaylara heryerde rastlanir oldu. Kardesimizin paylastigi olayin hepimize bir ibret olacagi kesin ve Allah`a her zaman hamd etmek lazim, tabii ki dünyayi da diger canlilarla paylastigimizi unutmayalim. Dünya sadece bizim degil.

seva
07.06.2008, 19:36
Allah,ın takdiri işte...........