PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Türk NASA'yı hackledi!

_DuMaN_58
03.06.2008, 16:46
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

NASA'nın geçtiğimiz hafta Mars'a indirmeyi başardığı Anka Kuşu'nun resmi sitesi iki Türk tarafından hacklendi.

Arizona Üniversitesi Ay ve Gezegen Laboratuarı'nın kurduğu site, Cumartesi günü kendilerine 'Sgl loverz crew 2008' adını veren Türkler tarafından hacklendi.

İnternetteki saldırılar hakkında ipucu toplayan ve hackerların izin süren 'Zone-h.org' grubu, Türklerin, Mars görevi sitesi olan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 'nun güvenlik bariyerlerini iki kez ihlal ettiğini, iki hackerın da Türkiye'de olduklarının tespit edildiğini bildirdi.

sivaslı_gız
03.06.2008, 17:31
heyt be vayy anasını bravo eferin onlara:Dde ne gibi bi çıkarları oldu acaba:D:Dyani amerikalılar bizim mühendislerimizin pclerine ağ üzerinden girip gizli projelerini incelerken iyiydi.şimdi sıra bize geldi demekki:D:D:Dalkışlarım ben bunu:D:D

Fatihmd
03.06.2008, 17:41
heyt be vayy anasını bravo eferin onlara:Dde ne gibi bi çıkarları oldu acaba:D:Dyani amerikalılar bizim mühendislerimizin pclerine ağ üzerinden girip gizli projelerini incelerken iyiydi.şimdi sıra bize geldi demekki:D:D:Dalkışlarım ben bunu:D:D

:) Onların her şeyi filmlerinde. Dünyayı kurtarmayan aktörleri kaldımı ??

Sitenin hacklenmiş halini görmek için tıklayınız ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

bulutum
03.06.2008, 19:12
hacklemekmi peh :) güldürmeyin kardes lamerlik farkli hackırlık farklı ayrıca bence yazık boyle ıkı kısı bıle bı ulkeyı batırmaya yetıyoda artıyo bıle

mesut_tncsvs
03.06.2008, 19:17
helal olsun onlara vatan size minnettar

"MARS'A GİDEMEDİK AMA GİDENİ 'HACK'LEDİK SÜPERSİNİZ :D :D :D

arikarinkuchi
03.06.2008, 20:17
:D:D:D
helal olsun
onlara

DÜLGER58
03.06.2008, 20:43
HELAL OLSUN BİR ŞEYLER İCAAT EDEMİYORUZ AMA HAZIRA ÇABUK KONUYORUZ....

PeRi58
03.06.2008, 20:46
süperr olmuss ellerine saglıkkkkk:D

bulutum
03.06.2008, 20:48
süperr olmuss ellerine saglıkkkkk:D

:D super olan ne onu anlamadım site ayakta:D alt dosya atmıslar:) eger gercek hacker ıse bunu yapan domaınden yonlendırsınde gorelım:)

PeRi58
03.06.2008, 20:50
bende anlamadım hele senın dedıgın hıc bısı anlamadım:D:D:D:D:D

Pusula_58
03.06.2008, 21:37
Ne başarı ne başarı, bu yapanları bulup heykellerini dikmeli;)

abircan
04.06.2008, 10:22
bravo bende marsa bir gemide biz yolladık zannettim, süperizzzz abi biz yıkarız yapılanı, ama yapma becerimiz gavurun teknolojisiyle gavuru vurmak bununlada övünürüz, arkadaşlar çalışın çalışın öğrenin öğretin, övünülecek bişey yok bunda ben utandım, dünya nefesini tutmuş oradan gelecek haberi bekliyor, su varrmı, canlı izine rastlanacakmı, maden varmı vs ile ilgili haber beklerken sen kullanılan siteyi hackle bu övünülecek bişey değil, ne kadar bilimden uzak olduğumuzun göstergesi,

Serd@r
04.06.2008, 13:44
:D super olan ne onu anlamadım site ayakta:D alt dosya atmıslar:) eger gercek hacker ıse bunu yapan domaınden yonlendırsınde gorelım:)

Doğru söylüyorsun sadece index basmışlar server domain hala ayakta yani topraklamıza katılmamış.
Nasanın hacklenmesi doğru değil ama doğru olan şu ki böyle sanal savaşçılarımızın olmasıda şart malum milyonlarca TÜRK sitemiz var korunması kollanması şart ayrıca siberalem artık pisikolojik savaş alanı olmaya başladı yani başı boş bırakılmadan Hack grupları desteklenmelidir.

WåñTêd_øØ7
04.06.2008, 13:55
HELAL OLSUN BİR ŞEYLER İCAAT EDEMİYORUZ AMA HAZIRA ÇABUK KONUYORUZ....
acaba ne ıcat edememısız bı acıklasana qardesım bu arada gundemı bıraz takıp et turklerın neler yaptıklarına bak ;)