PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KALE GİBİ YARDIM

Sivaslilar.Net
13.06.2008, 23:33
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Hayırsever İşadamı hemşehrimiz Kale Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özgür kendi doğduğu ilçe Divriği’ye 50 yataklı Devlet Hastanesi yaptırıyor, hastane yapımı ile ilgili protokol Valilik makamında düzenlenen programla imzalandı.
Protokol İmzası öncesinde konuşan Vali Veysel Dalmaz, Kale Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özgür’e, Sivas’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Hayırsever işadamı Özgür’ün başta eğitim olmak üzere hemen her alanda Sivas’ın gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Vali Dalmaz, bu tür desteklerin artmasıyla beraber Divriği ilçesinin hızlı bir gelişim sürecine gireceğini söyledi.
Hayırsever işadamı Sadık Özgür tarafından yaptırılacak hastanenin anahtar teslimi olarak kendilerine teslim edileceğini vurgulayan Vali Dalmaz, “Hazırlanan protokole göre; İnşaatın yürütülebilmesi için gerekli ayni, maddi, hizmet şeklindeki tüm harcamalar ile 12 daire lojman hayırseverimiz tarafından karşılanacaktır. Hastanenin çevre düzenlemesi hayırsever tarafından yapılacaktır. Yine hastanenin mefruşat işi, gerekli olan ofis mobilyaları, yatak, karyola, etejer, dolap, büro malzemeleri, hasta bekleme bantları, bankolar, röntgen, ultrason, hasta sedyeleri, personel yemekhane malzemeleri, çamaşırhane makine ve teçhizatları hayırseverimiz tarafından karşılanacaktır” dedi
Hayırsever İşadamı Sadık Özgür ise doğup büyüdüğü memleketine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Divriği ilçesinde eğitim alanında önemli bir mesafe kat ettiğini dile getiren Özgür, “ilçemize eğitim alanında gerekli yatırımları yaptık. Şimdide inşallah sağlık alanında çok büyük bir eksikliği giderecek olan hastanemizin temelini en kısa sürede atacağız. 50 yataklı hastanenin tamamlanmasının ardından Divriği de yaşayan insanımız her türlü sağlık hizmetlerini artık kendi ilçesinde alacak” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Divriği Devlet Hastanesi Yapım Protokolü Vali Veysel Dalmaz, Hayırsever İşadamı Sadık Özgür ve İl Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan tarafından imzalandı

FurkaN
13.06.2008, 23:41
Nihayet memleketini hatırlayan birileri çıktı... Herkesten böylesi yardımlar ve yatırımlar bekliyoruz...

Kaptan-58
14.06.2008, 08:44
kale kilit Türkiyenin en büyük kilit firması. bence bu firmanın sivassporada yardım etmesi gereklii.. inşallah bu yatırımların devamı gelir..

fertelliyim
14.06.2008, 08:53
Birilerinin bu denli güzel şeyler yapması sevindirici Memleketimize hayırlı uğurlu olsun İnşallah bu tür yatırımlarun devamı gelir

SEMİH-58
14.06.2008, 11:31
Allah Allah ne olduda böyle bir yardım yapıldı şaşırdım

geçenlerde sivasspora sadaka gibi 5 milyar yarım yapan firma degil mi bu firma

gürün_güzeli
14.06.2008, 13:15
allah o kişiden razı olsun allah artırsın ne diyelim....teşekkür ederiz bir sivaslı olarak...demek ki insanlık ölmemiş..

altuntas58
14.06.2008, 13:53
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Hayırsever İşadamı hemşehrimiz Kale Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özgür kendi doğduğu ilçe Divriği’ye 50 yataklı Devlet Hastanesi yaptırıyor olması biz sivaslı hemşehrilerini gururlandırmıştır allah sizden razı olsun,
işadamı Sadık Özgür tarafından yaptırılacak hastanenin anahtar teslimi olarak hayırseverimiz tarafından karşılanacak olamsı ayrıca taktire şayan bir hareket”

35fulya58
14.06.2008, 16:04
Bunlar inşallah başlangıç olur. Daha çok ve daha güzel yatırımlar ve yardımlar yapılır.

köyüm
14.06.2008, 17:49
sayın sadık özgür e teşekkür ederz ama dev gibi kale kilit için bu çok az bence haydi sadık bey 1 tanede sivas merkez e yaptırın bir 50 yataklı hastahane ne olacak size kürdan gelir hayır duaları yeter bereketiniz artar ayrıca zaten ödeyeceğiniz vergiden düşeceksiniz biz hemşehrileriniz olarak evimize kale kapı yaptırdık kapı komşularımıza reklamınızı yeteri kadar yapıyoruz gerçi çok para verdim ama helal olsun kapımdan memnunum.

Serd@r
14.06.2008, 18:16
Sayın Sadık Bey'e teşekkür ediyorum,örnek alınması gereken bu hareketi,hakikaten taktire şayan,İnşaAllah başka işadamlarımıza öncü olur.

abircan
16.06.2008, 16:47
3 YIL ÖNCE 2 MİLYAR 300 YTL YE KAPI TAKTIRMIŞTIM, HELAL OLSUN BEN HEMŞERİM DİYE ALMIŞTIM, ARTI KALİTELİ KAPI DİYE, DİVRİĞE HİZMET ETMESİ ÇOK ÖNEMLİ, DARISI DİĞER İŞADAMLARIMIZA