PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acı Bir İbret Vesikası

sivaslı_gız
17.06.2008, 16:15
Çanakkalede çarpışıyorduk Siperlerde bulunduğumuz sıralarda düşman tarafindan bir askerin sıçrayarak bize doğru yaklaşmakta olduğunu gördük. Korkusuz bir delikanlıydı bu. Bizim erattan onu görenler arka arkaya ateş ediyor, fakat bu askerin bize yaklasmasına engel olamiyorlardı. Düşmanımız anlasilan bize sokularak el bombası atacakti.

Hemen silahımı doğrultarak nişan aldım ve ateş ettim. Vurularak yere düştü ve bir müddet çırpındıktan sonra hareketsiz kaldı. Ölmüş olduğunu gördüm. Fransiz üniformali zenci bir askerdi bu. Üzerini yokladım, ic cebinde bir şişkinlik vardi. Elimi üniformasindan içeri sokarak onu aldığımda donakaldım. O değil de ben vurulmuştum sanki. Elimde tuttuğum şey sözde düşmanım olan o zencinin kanlariyla islanmis bir kuran kerimdi. Ah o sömürgeci ingilizler, ah o Fransizlar.Evet tüylerimiz ürpererek okuduğumuz bu hadise Çanakkale gazilerinden Mülazim Ahmet Halit Üngör'ün 15 nisan 1915 tarihli bir hatırasıdır. Ve islam düşmanlarının gerçek yüzlerini ortaya koyan acı bir vesikadir.

sivaslıgenç
17.06.2008, 16:35
Türkün türkten başka dostu yokkk...
Paylaşım için teşekkürler.

Fatihmd
17.06.2008, 17:34
Adamlar siyasetleri ile ve oyunları ile kardeşi kardeşe öldürtüyorlar. Allah cezalarını versin.

yiğidoturan
21.06.2008, 00:07
maalesef yahudiler ve hırıstiyanların hele hele ingilizin oyunlarının sonu gelmez