FatihCan
29.02.2008, 18:54
Malzemeler: 1 kg pazı, 4 soğan, 4 yumurta, 2 çorba kaşığı sıvı yağ, tuz,karabiber,nane
Pazılar çok az suda haşlanır... sıkılarak suyu iyice alınır... soğanlar küçük küçük doğranır... yağ ile penbeleşene kadar kavrulur ve pazılar ilave edilerek tuz ve karabiberi de eklenir... biraz karıştırılarak üzerine yumurtalar tek tek kırılır. kapağı kapatılır, yumurtalar pişince servis yapılır.
Afiyet olsun
Pazılar çok az suda haşlanır... sıkılarak suyu iyice alınır... soğanlar küçük küçük doğranır... yağ ile penbeleşene kadar kavrulur ve pazılar ilave edilerek tuz ve karabiberi de eklenir... biraz karıştırılarak üzerine yumurtalar tek tek kırılır. kapağı kapatılır, yumurtalar pişince servis yapılır.
Afiyet olsun