PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazı (Pezik) mıhlaması


FatihCan
29.02.2008, 18:54
Malzemeler: 1 kg pazı, 4 soğan, 4 yumurta, 2 çorba kaşığı sıvı yağ, tuz,karabiber,nane

Pazılar çok az suda haşlanır... sıkılarak suyu iyice alınır... soğanlar küçük küçük doğranır... yağ ile penbeleşene kadar kavrulur ve pazılar ilave edilerek tuz ve karabiberi de eklenir... biraz karıştırılarak üzerine yumurtalar tek tek kırılır. kapağı kapatılır, yumurtalar pişince servis yapılır.
Afiyet olsun

tatli-dilli
20.10.2008, 13:35
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

buhuya
28.12.2008, 22:40
olsada yesek paylaşım için tşkler