Orijinalini görmek için tıklayınız : İnadına kriz yok
Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Türk ekonomisinin güçlendiğini, küçük şokların ülkeyi etkilemediğini söyledi.
Şimşek, yılbaşından bu yana net sıcak para girişi olmadığını, hatta 2 milyar dolara varan çıkış yaşandığını ifade etti. Türkiye’nin evini düzene sokması, bütçe açıklarını azaltması halinde bunun ekonomiye olumlu yansıyacağını söyleyen Şimşek, “Geldiğimizde bütçe açığı milli gelirin yüzde 11.5’iydi. Bugün yüzde 2’nin altında. Biz açıkları azaltmışız. Faizler düşmüş. Faiz yükü düşmüş. Yani biz bunları düşüre düşüre sıcak paraya gerek kalmayacak” dedi. “Gönül ister ki açığımız olmasın, borçlanmayalım” diyen Bakan Şimşek, şunları söyledi: “Ama sosyal güvenlik sisteminin açığı var. Bunun temelini de 1990’larda attılar. Siyasi istikrar korunmazsa Türkiye’de, kendi kendimizi ayağımızdan vurursak, problem çıkar. Geçmişte başarmışız. 1994’de, 2001 de başarmışız. 1960’lı, 1970’li yıllarda da yapmışız.”
KEY’DE HESAP YAPILMAMIŞ
Özelleştirme paralarının nereye harcandığına ilişkin bir soruyu cevaplayan Bakan Şimşek, 14 katrilyon lira zorunlu tasarruf ve nemasını ödediklerini, şimdi de KEY ödemeleri bulunduğunu söyledi. Bakan Mehmet Şimşek, “Bunu ta 1980’li-1990’lı yıllarda toplamışlar. Şimdi ortalıkta böyle bir şey de yok. Hesap kitabı bile yapmamışlar. Kimin nereden ne alacağını. Şimdi biz vatandaşlara ödemek üzere onları toparlıyoruz. Bakan Şimşek, özelleştirme gelirlerinin borç ödemede kullanıldığını, bugün ise özelleştirme gelirlerinin GAP’ta ve otoyolların bitirilmesinde kullanılacağını kaydetti.
altuntas58
18.06.2008, 16:42
Ekonomimizin her gecen gün daha iyi olacağına bütün kalbimle inanıyorum
_DuMaN_58
19.06.2008, 07:09
Aynen bende. Ne kadar enflasyondan şikayet etsekde. Biz aslında daha da güçleniyoruz.
yiğidoturan
13.12.2008, 11:05
H İ Ç İ N A N M I Y O R U M H E P S İ S A F S A T A
haticeözlü
13.12.2008, 11:14
İNADINA KRİZ VAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Arif Coşkun
13.12.2008, 11:21
Tuzu kuru olanlar nasılda belli oluyor. Evet bakana göre kriz mriz yok
salla başı al ayda 10.000 ytl maaşı,
Ne kriz olacakki,
Ben işyeri sahibiyim ve adam çalıştıran biriydim son 7-8 yıl içinde
her yıl dahada küçülerek
küçüldükçe küçüldük şimdi kendimizede iş yok, işyerini kapatmak üzereyim
Bakan gelsin ben ona kriz varmı yokmu göstermesini çok iyi bilirim...
Ama korumaları ağzımı kapatmayacak ben konuşurken sille tokat uzaklaştırmayacak yanından !!!! Çünkü bu ülkede hak arayan suçludur hep!!!
Öyle çıkıp mikrofondan kriz yok mok kem küm demekle yok olmuyor yaşayan bilir krizi...
haticeözlü
13.12.2008, 11:24
Ne kriz olacakki,
her yıl dahada küçülerek
Ama korumaları ağzımı kapatmayacak ben konuşurken sille tokat uzaklaştırmayacak yanından !!!! Çünkü bu ülkede hak arayan suçludur hep!!!
Öyle çıkıp mikrofondan kriz yok mok kem küm demekle yok olmuyor yaşayan bilir krizi...
YA ABİ BENCE KRİZ YOK DİYENLER HAZIR YİYENLER.AŞ,İŞ NEDİR BİLMEYENLER.ÇÜNKÜ BİLSELER HALA İNADINA KRİZ YOK DEMEZLER....
Arif Coşkun
13.12.2008, 11:29
YA ABİ BENCE KRİZ YOK DİYENLER HAZIR YİYENLER.AŞ,İŞ NEDİR BİLMEYENLER.ÇÜNKÜ BİLSELER HALA İNADINA KRİZ YOK DEMEZLER....
Bunu diyenler bizim oaranın yöresel bir deyimi vardır,
"Babayiğitliğinede hiç b... sürdürmüyor" derler aynen o durum bu...
Güya var derlerse başarısız oldukları anlamına geliyormuş, saklamak en iyi çözümmüş bu mantıktan haraket ediyorlar. Eeeee uyuttukları yetmedi şimdi uykudan uyandırmakta istememekte dirler :D
yerliturkuaz
13.12.2008, 11:31
Bu ulkede kriz yok diyen varsa ya bu ulkede yasamiyor yada bu krizi gormezlikten geliyor...
Hemen hemen her uretim dalinda isten cikartmlara surerken kriz yok demek biraz garibe kaciyor insanlarin alim gucleri azaliyor lutfen duyarak degilde gorerek kriz hakkinda goruslerinizi belirtiniz....
haticeözlü
13.12.2008, 11:39
Bu ulkede kriz yok diyen varsa ya bu ulkede yasamiyor yada bu krizi gormezlikten geliyor...
Hemen hemen her uretim dalinda isten cikartmlara surerken kriz yok demek biraz garibe kaciyor insanlarin alim gucleri azaliyor lutfen duyarak degilde gorerek kriz hakkinda goruslerinizi belirtiniz....
DİMİ YA KARDEŞİM HAY AĞZINA SAĞLIK.BEN KRİZİN BENİ NASIL ETKİLEDİĞİNİ KRİZ VAR MI YOK MU KÖŞESİNDE KENDİMDEN CANLI ÖRNEK VEREREK DİLE GETİRDİM.
KRİZ YOK DİYENLER!!!
KRİZİN OLMADIĞINI ISPATLASINLAR....ONDAN SONRA KONUŞSUNLAR....
HADİ BAKALIM....
haticeözlü
13.12.2008, 12:14
EMİNİM ŞİMDİ KRİZ YOK DİYENLER İNTERNETTE HUMMALI BİR ARAYIŞ İÇİNE GİRMİŞLERDİR.ONUN BUNUN AĞZINDAN DÖKÜLEN LAFLARLA KRİZİN OLMADIĞINI ISPATLAMAYA ÇALIŞACAKLARDIR.ARKADAŞLAR KRİZ YOK MEDYA ABARTIYO DİYOSUNUZ YA O BİLGİLERİN DOĞRULUĞUNDAN NE KADAR EMİN OLABİLİRSİNİZ Kİ.BİZE YANİ KRİZ VAR DİYENLERE CANLI ÖRNEKLER VERİN Kİ İNANALIM(NASIL OLCAKSA).GERÇEKLER ACI GELMESİN.İNATLA,MURATLA BU İŞLER YÜRÜMEZ.GERÇEKÇİ OLUN VE DIŞARIYA BAKIN.İNSANLAR MUTSUZ,UMUTSUZ,KARAMSAR.BUNLAR IDA MI GÖRMÜYOSUNUZ.YAPMAYIN YA AYIP VALLAHİ!!!!!!!
Konu 6 ay önce açılmış. O zaman kriz bu kadar net değildi. Bu sözü şimdi söylenmiş gibi yorumlamak yanlış olur.
Tüm dünyada kriz varken bizde yok demek biraz abes olur. Teğet geçtiğide yok, dikine kesti...
haticeözlü
13.12.2008, 12:28
Konu 6 ay önce açılmış. O zaman kriz bu kadar net değildi. Bu sözü şimdi söylenmiş gibi yorumlamak yanlış olur.
Tüm dünyada kriz varken bizde yok demek biraz abes olur. Teğet geçtiğide yok, dikine kesti...
ALTI AY ÖNCE AÇILAN BİR KONU BUGÜN TEKRAR GÜNDEME GETİRİLMİŞ.BİZDE YORUMLARIMIZI BUGÜNÜN ŞARTLARINA GÖRE YAPIYORUZ.HEM UNUTMAYALIM BUGÜN YARINA DÜNLE BESLENEREK YOL ALIR....
ALTI AY ÖNCE AÇILAN BİR KONU BUGÜN TEKRAR GÜNDEME GETİRİLMİŞ.BİZDE YORUMLARIMIZI BUGÜNÜN ŞARTLARINA GÖRE YAPIYORUZ.HEM UNUTMAYALIM BUGÜN YARINA DÜNLE BESLENEREK YOL ALIR....
Bugüne özgü daha güncel konular var orada yorum yapılması daha uygun olur dedim.
Konu ekonomi bugüne göre yapmak daha mantıklı bencede. Tarih olsa neyse diyelimde :)
haticeözlü
13.12.2008, 12:38
Bugüne özgü daha güncel konular var orada yorum yapılması daha uygun olur dedim.
Konu ekonomi bugüne göre yapmak daha mantıklı bencede. Tarih olsa neyse diyelimde :)
HAKLISIN. BEN ORDA DA YORUMLARIMI YAPTIM AMA İNADINA KRİZ YOK DİYE BİR BAŞLIK GÖRÜNCE DAYANAMADIM.BURAYADA YORUM YAPTIM...:)
kasparix
13.12.2008, 13:22
sayın özlü ablamız kriz olup olmaamsı onemli değil diyorum...tamama var ..ailecek şu kriz canavarına karsı nasıl önlemler aldınız..hanı tecrübelisiniz bi anlatın bileelim da...
sandalli
13.12.2008, 15:12
Benim ülkemde cocuklar soguk siniflarda ders yapiyor, devlet okula giden minik körpeleri isitamayacak kadar acizken bir kriz var mi yok mu tartismasi bana cok sacma geliyor. Daha öncede belirttim; eger ayni olay Almanya da olsa bakan istifa ederdi, bizimkiler o kadar piskin ki özür bile dileme geregi duymuyorlar. Ülkede kriz yok diyenler ya piskin yada o piskinlerin taraftari. Okulunu isitmaktan aciz bir ülkede krizden degil adini bilmedigim kriz ötesinden bahsetmek gerek. Yoksa bunlar krizi baska anlamda mi kullaniyorlar.
bilindigi üzere kriz sözü normal günlük yaşamımızda her an duydugumuz söz!
peki sizce bu kriz söylemi gerçekten dendigi kadar varmı, yoksa bu medyanın
bir insanları germek ve seçimler öncesi oluşturdukları bir kampanya mı?
Etrafımıza bir bakalım, en son model arabalar, lüx evler,eglence mekanları ve restaurant lar.
Yani yanlış anlaşılmasın illaki herkes alıp giyinip ve yiyemiyor..
Hergün tv lerde tüm kanallar saatler boyunca kriz çıgırtkanlıgı yapıyor ve buda insanların psikolojisini etkileyip alışveriş yapma iştahını kaçırıyor..
Dogal olarak esnafların işlerini aksatıyor.
şunu ifade edeyim hiç birşey yok diyemeyiz fakat , şehrin bir köşesi yanıyor siz kendi evinizde çıkmış gibi şivan kopatmanız ne derece mantıklı. ABD de yangın çıktı, bizim medya burdan şivan kopardı.
Ülkede krizden çok dedikodusunun olduğunu düşünüyorum. Krizin gürültüsü yapılıyor şu an. Bu da tüketiciyi sindirmeye yetti. İşleriniz düştü, ama perakende sektörü aynı zamanda çok dinamiktir.
Alışveriş yapmanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum. Basında çıkan haberlerin asıl gayesi ekonomik gelişmeleri doğru bir şekilde iletmek. Ancak; gereğinden fazla abartılmış yayınlar ve gerçekleri yansıtmayan haberler hepimizi olumsuz yönde etkiliyor. Yapılan abartılı her haber, ekonomideki taşların yerine oturmasını zorlaştırıyor. "
ben su anda kriz oldugunu sanmıyorum cunku herkesin altında bir araba herkes alısveriş merkezlerinde vs vs..
sadece buyuk sirketler krizi bahane ederek birseyler elde etmeyi hedefliyor. dune kadar dunyanın paralarını kazanan sirketler simdi kriz sebebi ile işçilerin maaslarini oduyemıyoruz diye sitem ediyorlar peki onceden kazandıkları parayı ne yaptılar onlarda eridi bitti mi?
cok buyuk rantlar donuyor krizi bahanesi ile.
birde şu var hesabını bılmeyen herzaman bu duruma dustu gecmıstekı gıbı buyuk sırket sahıplerı dolar uzerınden iş yaparlarsa olacagı bu adam arabasını bıle turlıyeden almıyo gıdıp dısardan alıo dolarla oduo dolar bı yukselıo butun borclar 4 katına IKIO TABI KES PARA FAIZDE BOZARSA dha fazlasını kaybedecek ya bozuo borclarını kapatıo sermayesını donduremıyor yada bozmuyor yıne sermayesını ya kapatıo yada ıscı cıkarıyor e bu sefer ne oluyo cekırdekten gelen malıyet fıyatları artıyor zamlar baslıyor ... lüks yasama alısan buyuk sırketlerde heseabını bılmeyen ınsanlar kendılerıyle bırlıkte herkesı bıtırıyor baglantılı olarak once durumu orta olanlar zayıflasıyo kotuler dahada kotu oluyo bı iş veren olarak 2000 yılında iflasın eşiğinden dönen akıllanıp bu sefer krizden etkilenmedi.dolarla oyun olmaz :))
sevgim 58
14.12.2008, 16:45
var tabiki ama bu hayatin bir kurali hep oacaktir...............
haticeözlü
14.12.2008, 17:05
sayın özlü ablamız kriz olup olmaamsı onemli değil diyorum...tamama var ..ailecek şu kriz canavarına karsı nasıl önlemler aldınız..hanı tecrübelisiniz bi anlatın bileelim da...
sevgili kasparix arkadaşım krizin olup olmaması önemli değil diyosun.nasıl önemli olmazmış.elbette önemli.bu ülkede yaşayan her birey için önemli.önemli olan krizi en az zararla aşmak.tabiiki biz de kendimize göre önlemler alıyoruz.gereksiz harcamalar yapmıyoruz.lüksten kaçıyoruz.(zaten yok).bi gün zeytin peynir yiyoruz,bi gün iki yumurta kırıyoruz.bi gün çorba makarna yiyoruz,bi gün (genelde aynı)3 çeşit yemek nadir bi sofraya geliyo.
bilmem anlatabildim mi!!!!!!
haticeözlü
14.12.2008, 17:52
Benim ülkemde cocuklar soguk siniflarda ders yapiyor, devlet okula giden minik körpeleri isitamayacak kadar acizken bir kriz var mi yok mu tartismasi bana cok sacma geliyor. Daha öncede belirttim; eger ayni olay Almanya da olsa bakan istifa ederdi, bizimkiler o kadar piskin ki özür bile dileme geregi duymuyorlar. Ülkede kriz yok diyenler ya piskin yada o piskinlerin taraftari. Okulunu isitmaktan aciz bir ülkede krizden degil adini bilmedigim kriz ötesinden bahsetmek gerek. Yoksa bunlar krizi baska anlamda mi kullaniyorlar.
ÇOK HAKLISIN ARKADAŞIM.BEN CANLI ÖRNEĞİYİM.ÇOCUKLARIM OKUL KIYAFETLERİYLE OKULDA ÜŞÜDÜKLERİNİ SÖYLEDİLER.GÖMLEK VE HIRKA GİYİYOLAR.OKULDA KALORİFERLERİN YANMADIĞINI SÖYLEDİLER.OKULA GİTTİM.MÜDÜR YARDIMCISIYLA GÖRÜŞTÜM.DEVLETİN YAKACAK VERMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.YAKACAK PARALARINIDA BİZE KESTİLER.SEVA'NIN GERÇEKLERDEN HABERİ YOK.BU İŞLER ÖYLE BOŞ BOŞ AHKAM KESMEKLE OLMUYO GÜZEL SEVACIM.BUNLAR HAYATIN GERÇEKLERİ.
haticeözlü
14.12.2008, 18:01
İNADINA ARKADAŞ İNADINA KRİZ VARRRRRRRRRRRRRR
Nazligül
14.12.2008, 18:09
Bana kalirsa inadina yorganina göre ayagini uzatmayanlar var.
:)
Ben anliyamiyorum bilmem ne zamanin konusu neden yeniden gündeme getiriliyor?
Gecen bir haber gördüm, simdi buda biraz ona benzemis.
Hülya Avsar'a AKP icin teklif gelmis. Haberde Hülya Avsarin bir "berlin in berlin" sahnesinden pek uygun olmayan bir resim secmisler.
Artik sebebi gayet acik diye düsünüyorum.
Arif Coşkun
14.12.2008, 18:16
FABRİKALAR İFLASIN EŞİĞİNDE
Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Hayati Canlılar da ekonominin iki can damarı tekstil ve otomotivin aynı zamanda Bursa sanayiinin de omurgasını oluşturduğunu belirterek "Kriz yangınının ülkeyi dört bir koldan tehdit ettiği bir süreçten geçiyoruz. Tekstil ve otomotivde çalan 'kriz çanları' acil önlem gerçeğini de beraberinde getiriyor" dedi. Artan üretim maliyetleri nedeniyle zaten güç durumdaki işletmelerin, krizin de etkisiyle "nefes alamaz" duruma geldiğini ifade eden Canlılar, gerekli teşviklerin sağlanmaması durumunda, fabrikaların kapılarına kilit vurmak zorunda kalacakları uyarısında bulundu.
Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) Başkanı Vehbi Varlık ise krizin atlatılması konusunda sektör temsilcilerinin daha yapıcı olması gerektiğini, hükümetin de acil önlem almasını beklediklerini söyledi.
BU ÜLKEDE SIKINTI YOK !!!! YALAN SÖYLEMEYİN KRİZ FELAN YOKK!!!:D
Arif Coşkun
14.12.2008, 18:19
Ülkemizin cari açığını yabancı kaynaklardan borç alarak kapatıyordu, şu anda kimse kimseye borç vermiyor. Sonuçta ortaya çıkanda ciddi olmayan krizdir.
Son 1 ayda %27 devalüasyon oldu, bu durumun ciddi olması için %100 devalüasyon mu gerekiyor ? Hergün bir ufak esnaf dükkan kapatıyor. Protestolu çek ve senetlerin haddi hesabı yok. Bankalar kredi vermiyor. Bu kriz 2001 krizinden daha zor geçecek gibi geliyor bana.
YA ALLAH ALLAH YAPMAYIN YA NE KRİZİ BEEEE:D
Arif Coşkun
14.12.2008, 18:25
ESNAF EVLERİNİ SATIYOR Şafak Oto Lastik Sanayi Sahibi İsmail Çelik, ortaya çıkan krizle beraber vatandaşların alım gücünün bittiğini söyledi. "Bizler burada satışını yaptığımız oto lastiği, akü, jant satışlarımızda hiç olmadığı kadar durgun bir döneme girdik" diyen Çelik, “ Satış yapamadığımız için işçilerimizin maaşlarını da vermekte zorluk çekiyoruz. Bir çok esnafımız kriz yüzünden bankalardan çektikleri kredileri ödeyemedikleri için haciz yüzünden iflas etti. Evlerini satarak krizi yenmek isteyen esnaflarımızın her geçen gün sayısı giderek artıyor. Şu an kazandığımız 3 kuruş parayı da bankalara yatırıyoruz. Amerika’nın yaşadığı kriz ise bunun tuzu biberi oldu. Piyasadan alacağımız paraları kriz sebebiyle toplayamıyor ve bunun büyük bir sıkıntısını yaşıyoruz. Küsget esnafı son nefesini veriyor. Durumun bu şekilde devam etmesi halinde Küçük Sanayi sitesinde bulunan bir çok iş yeri kepenk kapatır işçi çıkarır ve durum içinden çıkılmaz bir hal alır" şeklinde konuştu. BEZMİ ÖZKAN -
YOK YOK YALAN SÖYLEMEYİN YAAA NE KRİZİ BEEEE:D
Arif Coşkun
14.12.2008, 18:45
Arkadaslar lütfen yorumlarımızı karşılıklı degilde, görüşlerimizi belirtelim ve birbirimize karsı birazdaha hoşgörüyle yaklaşalım .Gerginlik yaratacak sözler sarfetmeyelim, rica ediyorum.
haticeözlü
14.12.2008, 18:51
Arkadaslar lütfen yorumlarımızı karşılıklı degilde, görüşlerimizi belirtelim ve birbirimize karsı birazdaha hoşgörüyle yaklaşalım .Gerginlik yaratacak sözler sarfetmeyelim, rica ediyorum.
evet katılıyorum size.bende kendi görüşümü bildiriyorum.
İNADINA KRİZ VAR . o kadar.:rolleyes:
dikkatttttttt arkadaşalar yaklaşık 6 ay önce açılmış başlığa yazıyorsunuz
bravo serdara
ta o zamandan görmüş krizi desem haksızlık olacak çünkü serdar o dönemler benim kriz söylemlerime hitaben sevgili ingiliz ajanı bakanımızın yaptığı açıklamayı koymuş kriz mriz yok diye
bizde yemiştik keriz var diye
daha 3 ay geçmeden bu kadar yoğun konuşulup tartışılması boşuna değil
evdeki ampulden, kaçıran su musluğuna kadar , a sınıfı beyaz eşyadan, pencere kapı sızdırmasına kadar
lüks sayılabilecek tüm harcamalardan herkes ama herkes kaçınmalı, abiniz kardeşiniz olarak tekrar hatırlatıyorum, gelmiş geçmiş en büyük krizlerden birisi kapımızda, daha başlamadı desem yeridir hükümet mart seçimlerine kadar oyalıyor kamuoyunu o kadar, lütfen bireysel olarak önlemlerinizi alın ailenizi çevrenizi sıkı sıkı uyarın, herkes yorgana göre uzatacak hatta yorganın kesileceğinide düşünerek daha kısa uzatın ayaklarınızı
İnternet adabına göre büyük harfle yazmak bağırarak konuşmaktır. .....................
Normal yazdığınızda okunmayacağından mı korkuyorsunuz?
Bütün dünyada kriz olduğunu unutmayın. Tek sorumlu olarak da yönetimi görmeyin.
haticeözlü
15.12.2008, 17:27
İnternet adabına göre büyük harfle yazmak bağırarak konuşmaktır. Saygısızlıktır...
Normal yazdığınızda okunmayacağından mı korkuyorsunuz?
Bütün dünyada kriz olduğunu unutmayın. Tek sorumlu olarak da yönetimi görmeyin.
kusura bakmayın ama internet adabından anlamam.saygınında ne demek olduğunu çok iyi bilecek yaştayım.ALLAH'tan(c.c.)başka kimsedende korkmam.
dünyada kriz olduğunu unutmayın demişsiniz.hergün iç içe olduğumuz bir durumu unutmak gibi bir şansımız yok maalesef.sonra konumuz yönetim değil ki.yazılan yorumlarada baktım.tek sorumlu yönetim gibi bir yorum okuyamadım. bu sizin düşünceniz olsa gerek.
Pek saygılı gördüm sizi ;) yaşın küçük öğrenirsin kısmetse :)
Yorumlarım geneldi bilginize...
akifeker2
15.12.2008, 17:41
Ne kriz olacakki,
her yıl dahada küçülerek
abıme sonuna kadar katılıyorum !
haticeözlü
15.12.2008, 17:53
Pek saygılı gördüm sizi ;) yaşın küçük öğrenirsin kısmetse :)
Yorumlarım geneldi bilginize...
evet oldukça saygılıyımdır.bu siteden bir tek kişi hayır saygılı değilsin desin.söz bir daha siteye girmem.yaşımı küçük bulmanıza da ayrıyetten sevindim.teşekkür ederim.
yorumlarınıza gelince bende o genelin içinde bulunduğumdan kendi yorumumu yazdım.bilginize....
İkinci çocuğuna hamile kalan kadının cinneti 15 Aralık 2008
A.A
Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, 16 yaşındaki 4 aylık hamile kadın, imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişiye ait ruhsatsız tabancayla karnına ateş etti. Yaralı kadın kurtarılırken, karnındaki bebek öldü.
İddiaya göre, Millet Mahallesi'nde oturan Z.P (16), evinin yatak odasında imam nikahıyla birlikte yaşadığı Şeref B'ye (22) ait ruhsatsız tabancayı karnına dayayarak ateş etti.
Diğer odada bulunan Şeref B, silah sesinin ardından babasıyla birlikte odaya girdiğinde, 4 aylık hamile Z.P'yi yaralı halde buldu.
Şeref B, tarafından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırılan genç kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Genç kadın, ameliyatla kurtarılırken, karnındaki bebeği öldü.
Bebeğin cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Epilepsi hastası olduğu ve 10 aylık bir erkek bebeği daha bulunduğu öğrenilen Z.P'nin olaydan önce yakınlarına, “Eşim gündelik işlerde çalışıyor. Maddi durumumuz kötü. İkinci bir bebeğe nasıl bakarız?” dediği öne sürüldü.
Genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
kriz falan yok önce dramı okuyun sonra alttan ikinci satrı bir daha okuyun
Nazligül
15.12.2008, 18:26
16 yasinda hasta bir bayandan bahsediyorsunuz. Ve krizden etkilendigi icin karnindaki bebegi öldürmek icin kendine ates ediyor.
1. Cahil ve yasi cok kücük bir bayan
2. bir senenin icinde 2 cocugun pskolojisini kaldiramaycak bir insan
3. hasta bir bayan
daha hangisini sayimki?
Herseyin bir bahanesi vardir, krizde tuzu biberi olmus bunun. Ama diyorum ya sizin basiniza tas yagsa Krizden bilirsiniz :)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.