PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Irak'ta yürekleri dağlayan kareler

Serd@r
19.06.2008, 08:48
Bombalı saldırıda 5'i kadın 4'ü çocuk 63 kişi öldü.

Bağdat’ta Şii mahallesinde bombalar patladı. Ölen 63 kişinin 5’inin kadın, 4’ünün çocuk olması dikkat çekti.I

rak'ın başkenti Bağdat'ın bir Şii mahallesine düzenlenen bombalı saldırıda ölenlerin sayısının 63'e yükseldiği bildirildi. Irak polisi, Hürriyet mahallesinde kalabalık bir çarşıda bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölenler arasında 4 çocuk ve 5 kadının bulunduğunu belirtti.

ABD ordu sözcülüğünden yapılan açıklamada da saldırıdan Şii milisler sorumlu tutuldu. Açıklamada, saldırının, Sünnilere karşı Şiiler’i ayaklandırmak için yapıldığının sanıldığı belirtildi. Bağdat'taki saldırıda 51 kişinin öldüğü, 75'inin ise yaralandığı bildirilmişti.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

_DuMaN_58
19.06.2008, 08:49
Allah Allah :(

Kahrolsun ABD!!...

Kaptan-58
19.06.2008, 08:50
ŞEYTAN APAÇIK İNSANLARA HERZAMAN GÖRÜNMEZ AMA ŞUDA BİR GERÇEKKİ AMERİKA TAM ANLAMIYLA BİR ŞEYTANDIR.DÜNYAYAY KİN VE NEFRET EKEN BİR ÜLKEDİR. AMA RABBİM BU DİNSİZ ŞEREFSİZLERİN CEZASINI ER YADA GEÇ. BURDA VEYA AHİRETTE MUTLAKA VERECEKTİR...

haythuyt
19.06.2008, 08:56
IRAKA DEMOKRASİ GETİRECEZ DİYE GİRDİLER. DEMOKRASİ YERİNE KAN ,GÖZYAŞI , ACI GETİRDİLER. IRAK ÖLÜYOR. MÜSLÜMAN GARDAŞLARIMIZ ÖLÜYOR. ÖLMEYENLER SAKAT VE ÖZÜRLÜ OLDU. IRAK TA BİR MİLLETİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ. RESMEN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE SOYKIRIM YAPILIYOR. BU DAHA BİLDİKLERİMİZ. YA BİLMEDİKLERİMİZ NE OLACAK. KİM BİLİR KAÇ KADININ IRZINA GEÇİLDİ. NESİLLER NASIL KİRLETİLDİ.
ABD SİZ BİR DÜNYADA YAŞAMAK DİLEĞİYLE İNŞALLAH

berat abi onlarsız bır dunya olurmu bılmem ama onlarsız bır cennet olacagı kesın

gürün_güzeli
19.06.2008, 09:00
allahım ıslah etsin şu eli silahlıları.....uff gerçekten çok kötü bir durum bugün bu sitede kötü haber üstüne kötü haber okudum yorum yazamazsam bilin ki bende gittim:D

Pusula_58
19.06.2008, 09:03
ABD demek gözyaşı demek ABD demek işgal demek, ABD demek sömürmek demek.ABD' ye karşı birlik ol.
TÜM ÜLKELERDEN DEFOL!!!! KAHROSLUN ABD EMPERYALİZMİ

Serd@r
19.06.2008, 09:20
Ya Rabbi ortadaki bu vahşete eser diyenleri ıslah eyle,ıslah olmuyorlarsada İMHA EYLE...
Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum,youtube açılsa idi sizinle bir video paylaşacaktım neyse açılınca artık,amerikalı askerin ağzından görüntülü vahşetin belgeseli...

sivaslıgenç
19.06.2008, 09:45
Ya Irak halkı gerçekten çok salak kendi halkına harcadıgın onca bombayı silahi git ******** Amerikan askererini gebertmek için harca.Anca birbirlerini öldürüyorlar.