Orijinalini görmek için tıklayınız : dinimizi siyasete alet ediyorlarmı
kesinlikle ediyorlar ne kadar günaha girdiklerini bilmeden dindarım diye geçinenler oy için dinimizi kullanıyorlar hepsi bunların hesabını öbür dünyada mutlaka verecektir benim başım açık ama dinime örf ve adetlerimize bağlıyım benim imanımı ALLAH tan başka kimse bilemez dinimizi oy için kullananları kınıyorum.....
tabikide şimdiki hükümet ve onun muhalefeti chp cok kullanıyolar
titizyiğido
21.06.2008, 23:05
evet son zamanlarda deniz baykal bunu sürekli yapıyo din karşıtlığı yapıp oy toplamaya çalışıyo ama sonuç hep fiyasko.Eeeeeeeeeee nede olsa yüzde 95 i müslsman bi ülkede yaşıyoruz ayrıca partideki kurmaylarıda dinimizin kutsal saydığı birçok şeyle adeta alay ediyo kısaca chp bu işi çok iyi yapıyo iyi bi tesbitte bulunmuşun gardaş seni kutlarım
kasparix
21.06.2008, 23:43
DİNİ SİYASET DİNİ SİYASETE ALET EDENLER BU YANLIŞLARINDA DEVAM ETTİKÇE TOPLUM OLARAK ÇOK DAAHA BEDELLER ÖDERİZ...BAKIN ADAMLAR BASÖRTÜSÜ KONUSUNDA SON NOKTAYI KOYDU SEVİNİORUM ÇOK ŞÜKÜR ARTIK KİMSE ALET EDEMİYCEK ÜZÜLÜORUM LAYIKIYLA İNANARK ÖRTEN BACILARIMIN GÖNLÜ MAHZUN....ACIYORUM ALET EDENLER ARKA BAHÇEM DİYENLERE RABBİM Bİ ŞEKİLDE BEDELİNİ ÖDETİO .OTURDUKLARI YERDENDE OLSA...ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKDIR ...BUDA SİYASETLE OLMAYACAKDIR.ÇÜNKİ SİYASET RAYINDAN ÇIKMIŞDIR BU ÜLKEDE YADA ÇIKARILMIŞDIR BİLEMEYİZ..İKİ ADIM ÖTEYE GEÇİLEMEYCEKDİR BU MEMLEKETTE BÖYLE DEVAM EDİLİRSE..ANCAK İNANACAĞIZ OKUYACAĞIZ MEMLEEKT İÇİN AZİM VE KARALILIKLA ÇALISACAĞIZ BU MEMLKET İÇİN DİNİ DEĞRLERİ VE ATATÜRK İ DEĞERELRİ KİMSENİN TEKELİNE ALMASINA MANİ OLACAĞIZ YADA ALDIRTMAYACAĞIZ BİZLERDE SAHİP ÇIKARAK ...MEMLKETİN HER KURUM KURULUŞ MAKAM VE MEVKİİSİNİN YÖNETENNDEN YÖNETİCİSİNE TÜM BU ÜLKE İNSANINN ORTAK PAYLAŞIMI OLDUĞU BİLİNCİNİ YİTİRMEYECEĞİZ HAKKIMIZ OLDUĞUNU UNUTMAAYCAĞIZ BAS KOYDUĞUMUZ DAVADAN ASLA DÖNMEYECEĞİZ ...BU DEVLET BİZİM BU MİLLET BİZİZ..HAYKIRACAĞIZ DÖRT BİR YANA...BU MEMLEKT BİZİM BU MİLLET BİZİZ DİE
DİNİ SİYASET DİNİ SİYASETE ALET EDENLER BU YANLIŞLARINDA DEVAM ETTİKÇE TOPLUM OLARAK ÇOK DAAHA BEDELLER ÖDERİZ...BAKIN ADAMLAR BASÖRTÜSÜ KONUSUNDA SON NOKTAYI KOYDU SEVİNİORUM ÇOK ŞÜKÜR ARTIK KİMSE ALET EDEMİYCEK ÜZÜLÜORUM LAYIKIYLA İNANARK ÖRTEN BACILARIMIN GÖNLÜ MAHZUN....ACIYORUM ALET EDENLER ARKA BAHÇEM DİYENLERE RABBİM Bİ ŞEKİLDE BEDELİNİ ÖDETİO .OTURDUKLARI YERDENDE OLSA...ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKDIR ...BUDA SİYASETLE OLMAYACAKDIR.ÇÜNKİ SİYASET RAYINDAN ÇIKMIŞDIR BU ÜLKEDE YADA ÇIKARILMIŞDIR BİLEMEYİZ..İKİ ADIM ÖTEYE GEÇİLEMEYCEKDİR BU MEMLEKETTE BÖYLE DEVAM EDİLİRSE..ANCAK İNANACAĞIZ OKUYACAĞIZ MEMLEEKT İÇİN AZİM VE KARALILIKLA ÇALISACAĞIZ BU MEMLKET İÇİN DİNİ DEĞRLERİ VE ATATÜRK İ DEĞERELRİ KİMSENİN TEKELİNE ALMASINA MANİ OLACAĞIZ YADA ALDIRTMAYACAĞIZ BİZLERDE SAHİP ÇIKARAK ...MEMLKETİN HER KURUM KURULUŞ MAKAM VE MEVKİİSİNİN YÖNETENNDEN YÖNETİCİSİNE TÜM BU ÜLKE İNSANINN ORTAK PAYLAŞIMI OLDUĞU BİLİNCİNİ YİTİRMEYECEĞİZ HAKKIMIZ OLDUĞUNU UNUTMAAYCAĞIZ BAS KOYDUĞUMUZ DAVADAN ASLA DÖNMEYECEĞİZ ...BU DEVLET BİZİM BU MİLLET BİZİZ..HAYKIRACAĞIZ DÖRT BİR YANA...BU MEMLEKT BİZİM BU MİLLET BİZİZ DİE
sizi tebrik ediyorum böyle akıllı vatana sahip gençleriz oldukça gözümüz arkada kalmayacak inşallah bütün sözlerine katılıyorum..
Oy Toplamk icin Dinimizi Kullanıolar..Dogru..
Dini Duygularımızı Sömürüolar..
Ama Bnun Cezasını İns Öbür Dünyada Görecekler...
yiğidoturan
22.06.2008, 09:35
dini hem siyasete hem ticarete alet edenler var ama Yüce Rabbim bir gün onlara öyle bir ceza verecekki bir daha bırak dini kullanmak belki din dediğinizde yanınızdan kaçacaklar
İns Öyle Olacak..
Bugüne Kaedar Yükselen Siyasetcilerin Cogu Vatandaslarımızın Dini Duygularını Sömürerek Buralara Kadar Geldi..
Ama Kendi Basarılarıyla Yükseklerde Olanlarda Var..Onlara Bir Sözüm Yok..
Sözüm İktidar Olmak İcin Milletin Duygularını Sömürenlere...
kesinlikle hiçbir din yada dini görüş siyasetin oyuncağı olmamalı
kesinlikle hiç bir ırk siyasetin oyuncağı olmamalı
siyaset milli inançlar çerçevesinde olmalı bu sınırı ihlal edenlere sert yaptırımlar getirtilmeli
nasılki ülke sınırlarımız varsa düşünce sınırlarımızda olmalı
mademki devletimiz var ve burası orman olmadığına göre isteyen istediği kadar özgür olmamalı...ormanda yaşasaydıı eğer ister çıplak dolaşırdı isterr bağıra bağıra Atatürke küfrederdi yada tamamen kara çarşafa girerdi..mademki kanunlar var uyarak uygulayarak çağdaş olmalı
siyasi ahlakı sorgulayan denetleyen kurumlar oluşturulmalı
aynı hastane gibi: zararlı siyasi düşünceler siyasi ahlaksızlıklar karantinaya alınmalı
kimse halkın dinini istismar etmemeli
dark_yamtar58
23.06.2008, 13:42
Türkiye' dini siyasete alet eden tek oluşum milli görüş çizgisinde siyaset yapan partiler olmuştur
bunlar MSP , RP, FP , SP ve bugün ise akp
Türkiye Cumhuriyetinde , yaşayan vatandaşlarımızın % 99 u müslümansa ki müslüman
Elbetteki siyaset yaparken dini söylemleri kullanmak şart oluyor
Bugün gündemimizde olan Anayasa mahkemesinin aldığı karar, sanki bütün müslümanlara karşı alınmış karar değilde
sadece akp ye karşı alınmış karar gibi gösterilip, akp şakşakçıları tarafından oy avcılığına dönüştürülmek isteniyor.
anlayacağın bu oyunu bu sahte mücahidler yıllardır oynuyor ve milletimizi yıllardır kandırıyor
Geçtiğimiz yerel seçimlerde, meydanlarda hiç bir siyasi, ekonomik söylem kullanmayan akp
sadece ve sadece bize Cumhurbaşkanı seçtirmiyorlar yaygarası kopartarak, halkı sanki inananlar inanmayanlar diye ikiye bölüp seçimlerden büyük bir farkla iktidar olarak çıkmıştır.
Bugün ise , seçim meydanlarında yine , mağdur anadolu delikanlısı rolünü oynayacaklar
İşte efendim biz Türkiyenin bütün sorunlarını çözecektik ama
görüyorsunuz işte kapatma davası açtılar
biz başörtüsü meselesini çözecektik ama bakın işte anayasa mahkemesi kararı iptal etti
kangallim
23.06.2008, 14:17
EVET İSLAMI SİYASETE ALET EDİYORLAR, BU YÜZDEN DE SİYASET PROPAGANDASI CAHİLİYE DÖNEMİNDE OLDUĞU GİBİ İŞLİYOR, YANİ O ZAMANIN İNSANLARI ELLERİYLE YAPTIKLARI PUTLARA TAPAR SONRADA ACIKINCA YERLERDİ YADA DEĞİŞTİRİRLERDİ, ŞİMDİDE ELLERİMİZLE SEÇTİKLERİMİZİN KURALLARINA GÖRE YAŞIYORUZ VE TERS DÜŞTÜĞÜ ZAMAN ELEŞTİRİP İNDİRİYORUZ NE FARKI VAR....
İSLAMLA SİYASETİN HİÇBİR İLİŞKİSİ OLAMAZ...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.