Sabiha Serin
24.06.2008, 02:15
İMZA GÜNÜME DAVET
Saygıdeğer üyelerimiz
İçerisinde beş adet Türk Sanat Müziği, dört adet Türk Halk Müziği, bir adet Rap tarzında eserlerimin bestelendiği EFSANE adlı şiir kitabım için 27 – 29 Haziran 2008 tarihleri arasında Sivas’ın tarihi mekânlarından dünyaya açılan ilim kapısı BURUCİYE Medresesinde şiir kitabımın tanıtımı ve İmza günüm olacaktır. Sizleri yanımda görmekten mutlu olacağım, onur duyacağım. Davetlimsiniz, beklerim…
Açılış tarihi: 27 Haziran 2008
Yer : BURUCİYE MEDRESESİ Merkez/SİVAS
Saat : 11.00
27 ve 29 Haziran 2008 tarihleri arasında tam gün oradayım.
SABİHA SERİN
Araştırmacı Yazar Şair
SİVAS
EFSANE adlı şiirimin adını verdiğim EFSANE adlı şiir kitabım 2007 Ağustos ayında Ankara Gündüz Yayınevinden çıkmıştır.
EFSANE adlı şiirim bir şarkı sözü yarışmasın da 6000 şiir arasından finale kalmıştır ve bestelenmiştir, ayrıca bu şiirim İngilizceye çevrilmiştir.EFSANE adlı eserimi sizlerle paylaşayım..
EFSANE
Senden ayrı her günüm, eder beni divane
Olmayınca yanımda, güller açsa bana ne
Bir kurumuş yaprağım hazan bana bahane
Bırak gönülde kalsın, bu aşkımız efsane
Bu dünyayı verirdim, gözlerinin rengine
Dalıp dalıp giderdim, uzaklara,engine...
Nasıl dayandı yürek, o bitmeyen sevgine
SABİHA SERİN
Türk Sanat Müziği
Dalında bestelenmiştir
Güfte : Sabiha Serin
Beste : Ferhat Sarmusak
Makam : Muhayyer Kürdi
Saygıdeğer üyelerimiz
İçerisinde beş adet Türk Sanat Müziği, dört adet Türk Halk Müziği, bir adet Rap tarzında eserlerimin bestelendiği EFSANE adlı şiir kitabım için 27 – 29 Haziran 2008 tarihleri arasında Sivas’ın tarihi mekânlarından dünyaya açılan ilim kapısı BURUCİYE Medresesinde şiir kitabımın tanıtımı ve İmza günüm olacaktır. Sizleri yanımda görmekten mutlu olacağım, onur duyacağım. Davetlimsiniz, beklerim…
Açılış tarihi: 27 Haziran 2008
Yer : BURUCİYE MEDRESESİ Merkez/SİVAS
Saat : 11.00
27 ve 29 Haziran 2008 tarihleri arasında tam gün oradayım.
SABİHA SERİN
Araştırmacı Yazar Şair
SİVAS
EFSANE adlı şiirimin adını verdiğim EFSANE adlı şiir kitabım 2007 Ağustos ayında Ankara Gündüz Yayınevinden çıkmıştır.
EFSANE adlı şiirim bir şarkı sözü yarışmasın da 6000 şiir arasından finale kalmıştır ve bestelenmiştir, ayrıca bu şiirim İngilizceye çevrilmiştir.EFSANE adlı eserimi sizlerle paylaşayım..
EFSANE
Senden ayrı her günüm, eder beni divane
Olmayınca yanımda, güller açsa bana ne
Bir kurumuş yaprağım hazan bana bahane
Bu dünyayı verirdim, gözlerinin rengine
Dalıp dalıp giderdim, uzaklara,engine...
Nasıl dayandı yürek, o bitmeyen sevgine
SABİHA SERİN
Türk Sanat Müziği
Dalında bestelenmiştir
Güfte : Sabiha Serin
Beste : Ferhat Sarmusak
Makam : Muhayyer Kürdi