PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dicle'de sıcak çatışma: 1 şehit

haythuyt
24.06.2008, 10:34
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi yakınlarında bir grup PKK'lı terörist ile sıcak temas sağlandı. Dün gece çıkan çatışmada bir asker şehit oldu. Şehidin kimliği... Diyarbakır'ın Dicle İlçesi yakınlarında çıkan çatışmada er Erham Çalışkan, şehit oldu.

Dicle İlçesi'ne bağlı Kurşunlu Köyü yakınlarındaki kırsal alanda bir grup PKK'lı terörist ile sıcak temas sağlandı. Dün gece çıkan çatışmada Erhan Çalışkan asker şehit oldu. Terhisine 5 ay kala şehit olan Çalışkan Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'ne bağlı Akmezra Köyü'nde toprağa verilecek.

seva
24.06.2008, 10:36
şehidimize ALLAH,tan rahmet diliyorum..

haythuyt
24.06.2008, 10:36
ALLAH BİN TURLU BELALARINI VERSIN
NE ZAMAN BITECEK BU Ş.............. TOPLULUGU:mad::mad:

58memo
24.06.2008, 10:39
allah rahmet eylesin yakinlarina da bassagligi diliyorum.

kasparix
24.06.2008, 11:11
slm arkadslar geçen bi haber sitesinde okudum kanal d haberler çakalların sızmasını gösderio ve ardından baskın yiyo yiğitlerimiz ve şehit verioz ben karalama kampanyası asla yapmam milliyetçi aydın bi Türk gençi olduğumdan zerre kadar süpheye gerek yokdur ancak bunu israilden alınan casus neronumuz görüoda yetkililerimiz neden o çakklrı orada imha etmediler anlamış değilim tabii bu araalr gizlisenaryolara baş mimarlıkda yapıolar işleri birken birkaça çıkıo çalkantılı dönmlerde işinizi yapın işişinizi bedelini benm gardasım ödüyo kanıyla canıla ödeyeceğizde şüpheniz olmasın size değil kuruma saygılız devletimize bağlıyız candaan bunuda bilesiğiz illede gebertmek için önce bedel mi ödememiz gerekio bir değil bin öderiz ödedikde off bile demediler birgünüde gelecek bu bedeli ödetenler ne olursa olsun ödecceyek en adice bedellerini bu zaafiyetler zinciri neden ben istemiorum kardesim bir askerimizin trnağı kanasın sorumluları kimse hesap versin bir gün gelecek o hesabı vereceklerde burda olamazsa mahkeme i kübrada onu istiorum.....

kasparix
24.06.2008, 11:13
BU VATAN İÇİN CANLARINI ESİRGEMEYEN AZİZ SEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYOR AİLEELRİNEDE SABIR NİYAZ EDİYORUZ ..BU KAN DURACAK İNŞ

Abdurrahman 58
24.06.2008, 11:15
Kabri nur
mekanı cennet olsun.