PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Saniyede Neler Olabilir?

seva
24.06.2008, 13:11
Şeytan hizmetçi kılığına girmiş ve yirmi sene Cuneyd-i Bagdadi Hazretleri'nin yanına gidip gelmişti.
Bir turlu gönlüne vesvese vermeye, ona istediklerini yaptırmaya muvaffak olamamıştı. Bir gün:
- Ey Üstat! Yoksa siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Dedi.
Hazreti Cuneyd:
- Sen lanetli İblissin. İlk geldiğin andan beri seni tanıyorum, buyurdu.
Şeytan:
- Ey Sultanu'l Muhakkikin! Sizin kadar yüksek dereceye ulaşan başka bir büyük zat tanımıyorum. Yirmi senedir size hiçbir isteğimi yaptırmaya muvaffak olamadım, dedi.
- Defol melun! Simdi de beni kendini beğenme hastalığına düşürerek mahvetmek mi istiyorsun! Yirmi senede yapamadığını yirmi saniyede mi yapacaksın? Yıkıl karsımdan! diye bağırdı.
İnsanin en zayıf damarı "Sensin!" denilerek, koltuğunun altına girmektir.
Nice cahil, günahkar, kendisini alim ve faziletli zannederek bu şekilde İslam'a zarar vermiş, verdirilmiştir.
Günümüzün de en tehlikeli hastalıklarından da birisi budur.
Allah bizi bu hastalıktan korusun!

kasparix
24.06.2008, 13:24
AMİN İNŞ günümüzdede yansımalarını görmekdeyiz gönül davasına hizmett eden güzel insanların silsilesindeki kopmaları görmekdeyiz acaba şeytan onlara ne vesvese ile yaklaşdı bilemioruz ... Rabbim bizi şeytana yaklaşdırma o gençleri kendinden sandığı için yaklaşmazda,, bizi uzaklaşdır ondan inş....

gürün_güzeli
24.06.2008, 13:48
amin....emeğine sağlık.......................

love_me_58
22.12.2008, 03:03
amin paylaşım için teşekkürler

EyüphanAydın
22.12.2008, 15:17
Amin ;

Böylesi zor olaylara karşı Allah ( C.C ) yardımcımız olsun!

MİKAİLOGLU
24.11.2009, 04:26
paylaşım için teşekkürler

HaZaN
24.11.2009, 11:56
ALLAH'ım kovulmuş, lanetlenmiş, kibirlenmiş, şeytanın şerrinden muhafaza eyle ve ondan gelecek her türlü tehlikelerden uzak eyle. ALLAH'ım SEN'in azametin ve büyüklüğün karşısında eğilmeyen, secde etmeyen, kendini beğenen şeytanın şerrinden muhafaza eyle. şeytana uymaktan ve ona boyun eğmekten uzak eyle.

Amin Amin Amin...