Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabit ücret de Telekom haklı çıktı
FatihCan
25.06.2008, 09:40
25 Haziran 2008 02:04
Isparta'nın Senirkent ilçesinde Tüketici Mahkemesi sabit ücret konusunda Türk Telekom'u haklı buldu. Daha önceki kararlarda tüketici haklı bulunmuştu.
İlçede bir süre önce 750 kişi, Telekom tarafından alınan sabit ücretin haksız olduğu düşüncesiyle uygulamanın durdurulması ve sabit ücret adı altında alınan ücretin kendilerine ödenmesi istemiyle Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne (THHH) başvurdu.
Heyet, dilekçe sahiplerini haklı bularak alınan ücretlerin geri ödenmesi yönünde karar verdi. Bunun üzerine Türk Telekom yetkilileri, heyet kararına itiraz ederek konuyu Tüketici Mahkemesi'ne götürdü. Tarafları dinleyen Tüketici Hakları Mahkemesi, Türk Telekom'u haklı bularak THHH'nin verdiği kararı reddetti.
FatihCan
25.06.2008, 09:51
Zaten gelecek olan faturayıda ödedikten sonra iptal ettirecem sabit hattımı....
FatihCan
25.06.2008, 16:31
bu haber ile hiç ilgilenen olmadı yaa hayret verici bi durum
ya her ay mecburen 15 ytl kadar boşu boşuna para ödüyoruz... farkında değilmisiniz ? :rolleyes::confused:
sabit telefon hatlarımızı topluca kapatalım ama kampanya başlatıp büyük bir eylem olmalıki sesimizi duyuralım bize birileri öncülük etsin mesela aynı gün topluca kapatma müracatı yapılsın
FatihCan
25.06.2008, 17:17
sabit telefon hatlarımızı topluca kapatalım ama kampanya başlatıp büyük bir eylem olmalıki sesimizi duyuralım bize birileri öncülük etsin mesela aynı gün topluca kapatma müracatı yapılsın
Bir ara bi internet sitesi vardı imza kampanyası felan düzenlemişti hatta ulusal gazetelere felan reklam da vermiş hala devam ediyormu bilmiyorum.....
şahsen ben kendi adıma sabit hattı iptal ettirecem.....
hiç konuşmadan okadar para vereceğime konuşarak öderim ondan çok iyi yani.
yetkin500
16.07.2008, 14:28
insanlar şikayet diyo o kadar ama bu sadece bizim ülkemizde olan bi uygulama diilki.birtakım giderler için gerekli bi ücret demek ki alınıyor biçok ülkede.hizmet bekliyosak bedelini de ödememiz gerekir diye düşünüyorum.
arikarinkuchi
16.07.2008, 14:43
insanlar şikayet diyo o kadar ama bu sadece bizim ülkemizde olan bi uygulama diilki.birtakım giderler için gerekli bi ücret demek ki alınıyor biçok ülkede.hizmet bekliyosak bedelini de ödememiz gerekir diye düşünüyorum.
doğru diyorsunda bu da çok fazla
galiba 20 ytl falan hiç yoktan vergi geliyor
ben ona 100 kontor alırım para üstüde gelir :D
sabit hat ücretine gelene kadar neler var neler eğer sabit telefona ihtiyacın var ve kullanıyorsan ücretede katlanacaksın ...(en basit örnek olarak kredi kartı ücreti)
arikarinkuchi
16.07.2008, 20:13
kredi kartı yıllık ödeniyor
bunu her ay ödüyorsun ama
_DuMaN_58
16.07.2008, 20:21
Valla bir bildikleri var ki yapıyorlar diyeceğim ama. Tamam yapsınlar ama insanları da bu konuda bilgilendirsinler. Belki de açıklama yapıldı. Biz bilmiyoruz.
Deniz5835
16.07.2008, 20:31
halk olarak tepki vermeliyiz kullanmayalım bakalım ne olacak telekomun hali
yazıkya bu soygun düzenidir değişmeli bazı şeyler halk olarak tepki vermeliyiz
kredi kartı yıllık ödeniyor
bunu her ay ödüyorsun ama
arkadaşım ben aylık yıllık diye söylemedim sonuçta o parada cebimizden çıkıyor...
arikarinkuchi
16.07.2008, 20:45
iyide onla o birmi kredi kartına yıllık 30-40
telefona her ay 20 lira vergi veriyon
benim demek istediğim para vermek değil
tabiki verecez
ama çok fazla bu miktar
iyide onla o birmi kredi kartına yıllık 30-40
telefona her ay 20 lira vergi veriyon
benim demek istediğim para vermek değil
tabiki verecez
ama çok fazla bu miktar
Arkadaşım ben onu örnek olarak verdim ya sen anlamıyorsun yada ben anlatamıyorum. ama senin dediğin olsun sen haklısın tamam mı oldumu ?
arikarinkuchi
16.07.2008, 21:05
oldu sağol
hiç konuşmadan bi dünya para öde mek hiç adil değil
ama şunuda bilmek lazım ilk önce sabit ücret kadar konuştuktan sonra fazla konuşmalarınız üzerine yazılıyo
körler sağırlar birbirini ağırlar...
yetkin500
21.07.2008, 13:38
yapmışlar açıklama bu konuda. beni de tatmin etti açıkçası. maliyetlerin artışı bize bi şeklide yansıtılmak durumunda mantıklı olarak. yani aslında her türlü tüketim alanında olduğu gibi çok da farklı bi uygulama diil.
telekomdan yapılan açıklamayı ben aşağıdaki linkten okudum. isterseniz siz de bi bakın.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.