Orijinalini görmek için tıklayınız : Terim veda etti !!!
arikarinkuchi
25.06.2008, 23:18
TERİM VEDA ETTİ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
3-2'lik skorla yıkılan Milli Takımımız'da teknik direktör Fatih Terim, bu karşılaşmanın ardından Milli Takıma veda ettiğini açıkladı. Terim maç sonu oynadığımız oyunun karşılığının final olması gerektiğini söylerek şu ifadeleri kullandı; "Futbolda oluyor böyle şeyler. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bu oyun final olmalıydı. Komik goller yeme hastalığımızı üzerimizden atamıyoruz. Ülke halkının bu Milli Takımla gurur duymasını engellemez bu skor. Oynayan, oynamayan herkese teşekkür ediyorum. Hepsi bir Aslan, pırlanta. Son derece gururluydum."
Fatih Terim bu açıklamasından sonra Milli Takım ile devam edip etmeyeceği konusunda ise yaptığı açıklamada ayrılık mesajı verdi; "Bir sağlıklı düşünmem lazım. Daha evvel verdiğim kararda ısrar edeceğim gibi gözüküyor. Biz yapacağımızı yaptık. Tabi başkanımızla görüşmeden konuşmak olmaz ama..."
Milli oyuncumuz Gökhan Zan ise, Terim'in maçın ardından soyunma odasında veda konuşması yaptığını söyledi. Fatih Terim'in bu kararı şok etkisi yarattı..
Terim'e İtalya Ligi takımlarından Genova ve Napoli ile Almanya Ligi takımlarından B.Dortmund'un ciddi teklifleri olduğu öğrenildi.
titizyiğido
25.06.2008, 23:24
bence son derece yerinde bi karar almış
arikarinkuchi
25.06.2008, 23:26
bence son derece yerinde bi karar almış
sana katılmıyorum
buralara kadar geldiysek terim sayesinde oldu
hepsi
bu maçta neredeyse hep yedeklerle oynadık
buna rağmen almanları futbolumuzla ezdik
bunlar kimin sayesinde oldu
????
en kötü kişi bile bu takımı bundan daha iyi oynatır...gittiğine çok sevindim...
arikarinkuchi
25.06.2008, 23:29
yaa nasıl bir kişilksiniz
anlamadım
adam daha ne yapsın
grup maçlarında çek maçında olsun
herkes helal olsun işini biliyor diyordu
bir maç kaybetti diye neler diyosunuz
adam napsın yedeklere rağmen bunları yaptı
yaa nasıl bir kişilksiniz
anlamadım
adam daha ne yapsın
grup maçlarında çek maçında olsun
herkes helal olsun işini biliyor diyordu
bir maç kaybetti diye neler diyosunuz
adam napsın yedeklere rağmen bunları yaptı
önce kullandığın kelimelere dikkat et olur mu....??
titizyiğido
25.06.2008, 23:36
koçum milletin kişiliği sanamı kaldı mesajlarıma bak önceki mesajlarımda bundan farklı değildi millet görüşünü söylüyo terbiyesizlik yapma
yiğidodoğan
26.06.2008, 00:29
bencede iyi oldu ben fatihterimi hic helal olsun demedim dememde cooook iyi olmuş böylesi milli takıma daha hayırlı olacak bizi buraya kadar getirdi saol diyelim ve yolu acık olsun diyelim he bu arada rüştüde mili takımın kaleciliğini bırakmış onada aferim sen 36 37 yaşına basmışsın daha ne kalecilik yapıyosun be adam işte böyle batırıp gider....
ha arkadaşlar daha 5 gün önce penaltı kurtaran rüştü yere göğe sığmıyordu şimdimi yaşı aklınıza geldi tamam bende çok kızıyorum çok hatalar yapıyor hemde en basit pozisyonlarda bile ama lütfen ya alınterine alkışla karşılık verin ha şimdi alınteri dediğimde de hayrına oynuyorlar hepsi geçen maçda 300 (milyar )prim aldılar diyeceksiniz ama neyseeeeeeeee
yiğidodoğan
26.06.2008, 00:40
ha arkadaşlar daha 5 gün önce penaltı kurtaran rüştü yere göğe sığmıyordu şimdimi yaşı aklınıza geldi tamam bende çok kızıyorum çok hatalar yapıyor hemde en basit pozisyonlarda bile ama lütfen ya alınterine alkışla karşılık verin ha şimdi alınteri dediğimde de hayrına oynuyorlar hepsi geçen maçda 300 (milyar )prim aldılar diyeceksiniz ama neyseeeeeeeee
genelleme yapma mesajlarımı araştır ben rüştüyü nerede yere göğe sığdıramamışım bana da göster
he bu arada rüştüde mili takımın kaleciliğini bırakmış onada aferim sen 36 37 yaşına basmışsın daha ne kalecilik yapıyosun be adam işte böyle batırıp gider....
işte burda .............................. .............................
arikarinkuchi
26.06.2008, 11:44
elimizde kaleci vardıya
ondan öyle yaptık
futboldan anlayan gelsin konuşsun
haythuyt
26.06.2008, 11:48
TESEKKURLER TERIM
TEKEKKURLER RUSTU
TEŞEKKURLER MILLI TAKIM ASLANLARI
Melankolia
26.06.2008, 11:49
Fatih Terim in Hatalarının Olmasına Rağmen Cok İyiydi.Biz Buralara Geldiysek Fatih Terimin Cok Katkıları Var Bence..
Melankolia
26.06.2008, 11:50
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Milli Takımın Sitesinde Maçın Özeti Bence Cok Dogru...
arikarinkuchi
26.06.2008, 11:51
Fatih Terim in Hatalarının Olmasına Rağmen Cok İyiydi.Biz Buralara Geldiysek Fatih Terimin Cok Katkıları Var Bence..
herkes senin gibi düşünse
buralara kadar sanki kimin sayesinde geldiysek
adamı kötüleyip duruyorlar
Melankolia
26.06.2008, 11:52
Ya Adamın Hakkını Yemeyelim Gercekten Cok İyi hoca Bana Göre Ama Ben Gitmesine Üzüldüm Çünkü Onun Kadar Kaç Tane İyi Hoca Var ki?
terim milli takmı halktan kopradı..herkesi birbiriyle karşı karşıya getirdi..yarın grup elemelerinde iki maç yenilince medyanın nasıl kutuplaşacağını düşününü..şanla şampiyonaya geldik yine şansla yarı finale geldik....bizim futbolfalan oynadığımız yok...dbu şans her zaman bizimle olmayacak..
Melankolia
26.06.2008, 12:00
Sivasspor İçinde Herkes Şansla geldi Diyordu!!
Bence Şans Faktörü Çok Etkilemedi Bizi Biz Buraya Futbolumuzla Geldik.
Bence Türkiye Gelmiş Geçmiş En İyi Futbolunu Sergiledi..
Melankolia
26.06.2008, 12:15
Eğer Biz Finale Çıkmış Olsaydık Eminim Boyle Sacma Yorumlar Yapmıyacaktınız...!!
yiğidodoğan
26.06.2008, 13:30
burda herkez istediyi gibiyorum yapa bilir hiç kimse karışamaz ben senin yorumlarına karışıyomuyum ben semiyorum rüştüyü istediyim gibide yorum yaparım kimse karışamas tamam mı
sivaslıgenç
26.06.2008, 13:33
Kızmayın ama bence balla çeyrek finale geldik dün herkesin ağzında kupadaki en güzel maçımız bu maçtı lafı vardı.Demekki bundan önceki maçlarda iyi oynayamamışız.Son dakikalarda gol atan takımdan fazla bir şeyde beklemeyeceksin.Tamam dün çok güzel oynadık ama aşırı basit hatalarla maçı kaybettik.Fatih terim konusunda ise kendisi iyi bir teknik adam ama bir huyu var şampiyon takımdan seçiyor futbolcuları.Bu milli takımda almadıkların Mehmet topuz,Musa,Fatih Tekke,Hayrettin gibi futbolcuları almalıydı.Ama neyse inşallah bir dahaki kupaya final oynarız.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.