PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAZALAR HIZ KESMİYOR

Sivaslilar.Net
29.06.2008, 02:20
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas'ta bugün meydana gelen ikinci trafik kazasında 10 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybederken, 4'ü ağır 6 kişi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Yıldızeli Sivas karayolunda 2 kişinin ölümü 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın ardından bugün Tokat'a bağlı Reşadiye ilçesi ile Sivas'a bağlı Koyulhisar ilçesi arasında ikinci bir kaza yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Abdulhalik Arvas idaresindeki 34 TK 8215 plakalı otomobil, Umurca Mevkii'nde direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yaklaşık 40 metre tarlada sürüklenen otomobilin içinde bulunan Rumeysa Arvas (10) isimli kız çocuğu olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Abdulhalik Arvas (38), eşi Yeter, çocukları Muhammed Emin (1,5), Esma (13) ve Esra Arvas (15) yaralandı. Aynı araçta bulunan sürücünün kardeşi Ahmet Arvas da yaralı olarak araçtan çıkarıldı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan sürücü Abdülhalik, anne Yeter, çocuklardan Muhammed Emin ve amca Ahmet Arvas'ın durumlarının ağır olduğu bildirildi. Kaza yapan aracın, İstanbul'dan Ağrı'ya gittiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(Cihan Haber Ajansı)

Ertugrul
29.06.2008, 03:38
Trafik kazaları ne yazık ki hız kesmiyor. Kurallara uymayan sürücüler hem kendilerine hemde
etraflarına zarar veriyor. Yazık, günah 2 can gitti, çok sayıda insanımız yaralandı.
Hayatını kaybedenlere Allah'dan Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.
Yaralılara Rabbim acil şifalar versin.

58memo
29.06.2008, 09:47
Allah rahmet eylesin, insallah ölen 10 yasindaki kiz cocugun mekani cennet olur. Bütün yakinlarina bas sagligi diliyorum. Ne yazikki hizi bi türlü durduramiyoruz, Kazanin sebebiyse yine dikkatsizlik.

HaYLaZ
29.06.2008, 10:39
Allah Rahmet Eglesin O Kücük Kıza..
Keske Herkes Biraz Dikkatli Olsa...O Zaman Ne Ölen Olur Nede Zarar..

gürün_güzeli
29.06.2008, 12:12
Allahım sen esirge yarabbim bizlerin de kardeşleri var kendimde böyle bir olayı düşünemiyorum allah korusun.........

seva
30.06.2008, 08:20
ne kadar dikkatli olsanda karşıdaki kişi kazaya sebep oluyor...