PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BU GİDİŞE DUR DİYECEK YOK MU?

gürün_güzeli
04.07.2008, 09:03
Her tarafı çöplük edecek teklike hızla geliyor ...

Sivas’ta yeni açılan bir alışveriş merkezinin tanıtım ilanlarıyla başlayan ve birbirini tetikleyerek cadde ve sokakları kağıt yığını haline getiren kampanyaların nereye kadar süreceği merak ediliyor …
Yaşları 13-18 arasındaki gençler gün geçmiyor ki “fiyat listesi” gibi gelişigüzel hazırlanmış el ilanlarını cadde ve sokaklardan geçen halka ısrarla vermek istemesin. Sivas’ta açılan bir bir alışveriş merkezi ile başlayan ve eğlence merkezi, bilgisayar malzemeleri ve giyim mağazaları ile sayıları hızla artan el ilanı furyası çevre kirliliği açısından büyük bir kirlikik ve risk oluşturuyor…

Kent konseyi önlem almalı ….

Toplumun her kesiminden temsilcileri bulunan kent konseyinin ve çevre il müdürlüğünün önlem almaması halinde el ilanı furyasının birbirini tetikleyerek önü alınmaz hale geleceği ifade ediliyor.

Sivas’ta reklam yayınlanacak çok alan var …

El ilanlarıyla aslında Sivas’a bilmeden kötülük yapan işyerleri için çok çeşitli reklam alternatifleri varken böylesine ilkel yöntemleri kullanan esnafların TV, Yerel Radyo, Yerel Gazete, Yerel İnternet Gazeteleri gibi halkın tamamına ulaşabilecek seçenekleri deneyerek daha fazla kazanabilecekleri ifade ediliyor …

tayfun5883
05.07.2008, 16:13
arkadaşım çok güzel bir konuya değinmişsin vede çok haklısın belediye bu iş yeri ilanları dağıtan işyerlerini uyarmalı gerekirse ceza kesmeli diye düşünüyorum

58memo
18.07.2008, 19:12
çok güzel bi konu acmişşin abla eline sağlıg buna bi cözüm bumalıyız.

sandalli
18.07.2008, 21:34
bu duruma bende dur diyorum.......